پس این سیستم پست 4 واقعا عالیه هنگ نمیکنه وقتی دارم چیزی رو کپی و پست میکنم سایت یا برنامه یا کلیپ رو باز کنم هنگ نمیکنه میخوام خیلی خیلی روون باشه لطفا بیشتر راهنماییم کنید
پس این سیستم پست 4 واقعا عالیه هنگ نمیکنه وقتی دارم چیزی رو کپی و پست میکنم سایت یا برنامه یا کلیپ رو باز کنم هنگ نمیکنه میخوام خیلی خیلی روون باشه لطفا بیشتر راهنماییم کنید
اوه! هنوز نخریدین؟!!!!!!! یعنی ما رو سر کار گذاشتین در طی 51 پُست؟!!!
اون سیستم الان حدود 200 تومن گرون شده بخاطر گرانی ارز!
بله. نه هنگ می کنه. نه مشکلی ایجاد می کنه براتون. کاملاً هم روون و قابل ارتقاست!
Last edited by Hessam 2; 10-05-2014 at 22:17.
مه حسام جان سرکار چی فدات شم و وقت نمیکنم و اینکه همش میترسم هنگ داشته باشه اخه میخوام عالی باشه بدون هیچ مشکلی و اینکه سی پی یو i7 اگر ممکنه بهترینشو بزارین و اینکه پاورشم میخوام مصرفش پایینتر باشه عزیز دلم
نه. آقا چه هنگی؟! مگه چقدر کار شما سنگینه؟! به نظرم حساسیت به خرج می دید بیش از حد!
پاور نوشته شده، از نوع کم مصرف هست و به میزان توانی که سیستم داره، ولتاژ برق دریافت می کنه! نه بیشتر تا باعث افزایش مصرف برقه بشه! با توجه به مصرف سیستم شما و با در نظر گرفتن آینده نگری، انتخاب این پاور، ایده آل هست!
اینجا رو مطالعه کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صورت اضافه کردن پردازنده کور آی 7، قیمتش تا مرز 5 میلیون خواهد رفت!
بهتون توصیه می کنم تا دو هفته ی دیگه صبر کنید تا بتونید مادربرد GA-Z97-D3H گیگابایت انتخاب کنید که قابلیت ارتقا برای دو نسل آینده رو برای شما تضمین می کنه!
با تشکر خیلی فراوان از شما حسام جان ...اخه من لپتاپ ایسوس a53 دارم مثلا دارم فایل داخل گوشیم که حدود 25 گیگ هست رو میریزم تو لپتاپ و ما بینش میخوام صفحه نت رو باز کنم هنگ میکنه و کلا سیستم کند میشه و یا مثلا فایل دیگه رو نمیتونم بازم کپی و پست کنم من مشکلم این چیزها هست که دو دل شدم میخوام سرعت کپی و پست بالا باشه حتی دو تا گوشی که میخوام فایلاشون رو بریزم رو لپتاپ یا بالعکس بالا باشه و هنگ نکنه
درسته. این سیستم حداقل 2-3 برابر قدرتمندتر از لپ تاپ شماست!
به هر حال بهترین سیستم ممکن با بودجه ی شماست به عقیده ام! سیستم بهتر از این، امکان پذیر نیست!
اقا حسام ببخشید میشه یه مشخصات سیستم هم برای کار سه بعدی و رندر پیشنهاد بدیدتو همین رنچ قیمت 3 تومن.
راستش من مکس کار میکنم و سیستم فعلیم که واسه 3 سال پیشه جوابگو نیست میخوام آپدیتش کنم.
برام هم از همه مهم تر CPU و بعد RAM هستش و یه مادر برد که باهاشون مچ باشه.
یه هارد SSD 128 هم میخوام داشته باشه.
کارت گرافیک زیاد مهم نیست یه چیز معمولی رو به بالا هم کفایت میکنه البته حتما انویدیا باشه .
کیس هم همین واسه خودمو استفاده میکنم .کیسش خوبه سیلور شارک گرفتم فقط باید پاورش عوض بشه.
مانیتور و کیبورد و موس و مخلفات هم نمیخوام.
یعنی کلا یه سیستم با این قطعات ( سی پی یو + رم +هارد SSD + مادر برد + پاور + کارت گرافیک ) تا 3 تومن نهایتا 3.5 اگر ممکنه پیشنهاد بدید ممنون میشم.
می بایست تاپیک جدا ایجاد کنید! در تاپیک دیگران نباید مشاوره بگیرید.
Last edited by Hessam 2; 14-05-2014 at 23:35.
حسام جان من سی پی یو رو کردم LGA 1150 Haswell Core i7-4770K و مانیتور هم کردم
Full HD LED 23" 2342P 3D خوبه مچ هست و یک اسپیکر خوب فراگیر هم معرفی کنید اگر تهران بودم صد در صد میومدم پیشت کارت درسته خداییش
بله. مانعی نداره.
من تهران نیستم عزیز. شرکت های طرف قرارداد و همکارم تهران هستن.
ممنون. شما محبت دارین. نظر لطف شماست...
هنوز با کار درست بودن فاصله زیاد داریم.
Last edited by Hessam 2; 14-05-2014 at 23:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)