تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 65

نام تاپيک: انتخاب بین n550 و z510

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام
    با اینکه صفحه هردو لپتاپ fhd هستش ولی صفحه 8570 در مقابل n550 ضعیف تره
      محتوای مخفی: صفحه نمایش 8570 

محتوای مخفی: صفحه نمایش n550 

در ضمن نور صفحه n550 هم بیشتره...

در ضمن notebookcheck هم به کیفیت بدنه 8570 ایراد گرفته
    یه چیز دیگه هم اینکه با اینکه باتری 8سلولی داره ولی در عمل از باتری 4سلولی n550 طول عمر کمتری داره!
    اصن نمیدونم چرا این 8570 رو میبینم چندشم میشه
    1 - اولا این لپ تاپ با 3 صفحه نمایش مختلف عرضه می شد . زمانی که Noteboockcheck این review رو نوشت بر اساس یکی از این 3 مدل بود .
    اما مدل چهارم یعنی IPS هم وارد بازار شد.

صفحه نمایش IPS قابلیت دید تا زاویه 178 درجه رو داره .
    N550JV نیز به طور پیش فرض از صفحه نمایش IPS استفاده می کنه .

پس Review موجود در Notebookcheck برای صفحه نمایش IPS مدل 8570w صدق نمی کنه چون به این موضوع اشاره ای نکرده .

لطفا ابتدا Review ها رو به طور کامل بخونین و به تاریخ انتشار آنها و جزئیات نیز دقت کنین سپس مقایسه کنین .

2 - من نمی دونم گیر دادن به بدنش رو از کجا اوردین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تا اونجا که من دیدم از استحکام بدنه تعریف کرده ، و از کیفیت بالای بدنه گفته و کیفیت ساختش رو کاملا بالاتر از رقیبش یعنی Fujitsu celio h720 و Lenovo w530 دونسته و در خط آخر خلاصه برداری کرده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ترجمه : به طور کلی بدنه بسیار خوش ساخت بدون هیچ گونه نقطه ضعف ظاهری هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

3- عمر باطری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

مقایسه عمر باتری ها : ( توجه ! N550JV از صفحه نمایش IPS استفاده می کنه که در عمر باتری تاثیر بهتری داره . تست انجام شده بر روی 8570w از مدل غیر IPS بوده :

n550jv

8570w

اما 2 بحث خواهد ماند !

الف : بحث سلیقه ، خوب سلیقه ها متفاوته .
    سلیقه من اینه که سجاد هر چی خرید ، شیرینیش باید به من نون خامه ای بده

ب : من 80 % مطمئنم مشخصاتی که آقا Saber دیدند اشتباهه ! قیمت این لپ تاپ باید بالاتر از این حرف ها باشه . شاید 5 میلیون و 300 بوده شاید هم با سخت افزار پایین تری ارائه می شه

ویرایش : دیدم آقا سجاد ویرایش کرد منم 2 نکته آخر رو اضافه کنم .
    از کجا می گین پردازندش از پردازنده 4700HQ ضعیف تره ؟ از فرکانس ها که معلومه . ولی برای شادی روح دوستان ! یه بنچ مارک هم می زاریم !!!!
    بنچ مارک :
    کد:
    در مورد کارت گرافیک : در بنچ مارک ها از GT740 قوی تر بود . در 3 تا بازی مشترکی که با GT750M تست شدند ، در 2 بازی M4000 عملکرد بهتری نسبت به GT750M دارند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن فراموش کردید که M4000 برای محاسبات و طراحی های صنعتی ( به طور کلی گفته می شه CAD ) ساخته شده که در این مورد GT750M اصلا جواب گو نیست .

البته نکته ب رو که گفتم فراموش نکنید .

نکته پ : در صورتی که بخوایم ایرادات الکی روی لپ تاپ بدبخت ! بزاریم ، این بحث بی خود و بی فایدست . لطفا بی تعصب برخورد کنین .

هر چند بازم می گم این لپ تاپ 80 % مطمئنم قیمتش بالاتر از این حرفاست و اشتباهی شده
    Last edited by Public Enemy; 18-01-2014 at 22:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج ساری

پيش فرض

سلام بچه ها
    من از مشخصات مطمئن هستم چون برام مشخصات ایمل شده
    امروزم با بخش فروش صحبت کردم و قرار تا چند روز آینده به امید خدا برم تهران حضوری بخرم
    متاسفانه تو این مدت مسئله ایی پیش آمد حدود 500 تومن از پول لپ تاپ خرج شد تا آخر هفته جور بشه سریع می خرم
    از همتون ممنونم کلی چیز یاد گرفتم از نوشته هاتون

راستی من عاشق هیکل این لپ تاپ شدم نمی دونم چرا دنبال لاغر می گشتم آخرش عاشق یه چاق شدم خخخخخخخخخخخخخخ

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

سلام بچه ها
    من از مشخصات مطمئن هستم چون برام مشخصات ایمل شده
    امروزم با بخش فروش صحبت کردم و قرار تا چند روز آینده به امید خدا برم تهران حضوری بخرم
    متاسفانه تو این مدت مسئله ایی پیش آمد حدود 500 تومن از تول لپ تاپ خرج شد تا آخر هفته جور بشه سریع می خرم
    از همتون ممنونم کلی چیز یاد گرفتم از نوشته هاتون

راستی من عاشق هیکل این لپ تاپ شدم نمی دونم چرا دنبال لاغر می گشتم آخرش عاشق یه چاق شدم خخخخخخخخخخخخخخ
    جدی جدی راسته ؟
    امیدوارم اشتباهی صورت نگرفته باشه .

در ضمن سر راهت یه جعبه نون خامه ای یادت نره

4. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 5ajad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

1 - اولا این لپ تاپ با 3 صفحه نمایش مختلف عرضه می شد . زمانی که Noteboockcheck این review رو نوشت بر اساس یکی از این 3 مدل بود .
    اما مدل چهارم یعنی IPS هم وارد بازار شد.

صفحه نمایش IPS قابلیت دید تا زاویه 178 درجه رو داره .
    N550JV نیز به طور پیش فرض از صفحه نمایش IPS استفاده می کنه .

پس Review موجود در Notebookcheck برای صفحه نمایش IPS مدل 8570w صدق نمی کنه چون به این موضوع اشاره ای نکرده .

لطفا ابتدا Review ها رو به طور کامل بخونین و به تاریخ انتشار آنها و جزئیات نیز دقت کنین سپس مقایسه کنین .

2 - من نمی دونم گیر دادن به بدنش رو از کجا اوردین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تا اونجا که من دیدم از استحکام بدنه تعریف کرده ، و از کیفیت بالای بدنه گفته و کیفیت ساختش رو کاملا بالاتر از رقیبش یعنی Fujitsu celio h720 و Lenovo w530 دونسته و در خط آخر خلاصه برداری کرده :
    کد:
    ترجمه : به طور کلی بدنه بسیار خوش ساخت بدون هیچ گونه نقطه ضعف ظاهری هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!

3- عمر باطری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

مقایسه عمر باتری ها : ( توجه ! N550JV از صفحه نمایش IPS استفاده می کنه که در عمر باتری تاثیر بهتری داره . تست انجام شده بر روی 8570w از مدل غیر IPS بوده :

n550jv

8570w

اما 2 بحث خواهد ماند !

الف : بحث سلیقه ، خوب سلیقه ها متفاوته .
    سلیقه من اینه که سجاد هر چی خرید ، شیرینیش باید به من نون خامه ای بده

ب : من 80 % مطمئنم مشخصاتی که آقا Saber دیدند اشتباهه ! قیمت این لپ تاپ باید بالاتر از این حرف ها باشه . شاید 5 میلیون و 300 بوده شاید هم با سخت افزار پایین تری ارائه می شه

ویرایش : دیدم آقا سجاد ویرایش کرد منم 2 نکته آخر رو اضافه کنم .
    از کجا می گین پردازندش از پردازنده 4700HQ ضعیف تره ؟ از فرکانس ها که معلومه . ولی برای شادی روح دوستان ! یه بنچ مارک هم می زاریم !!!!
    بنچ مارک :
    کد:
    در مورد کارت گرافیک : در بنچ مارک ها از GT740 قوی تر بود . در 3 تا بازی مشترکی که با GT750M تست شدند ، در 2 بازی M4000 عملکرد بهتری نسبت به GT750M دارند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن فراموش کردید که M4000 برای محاسبات و طراحی های صنعتی ( به طور کلی گفته می شه CAD ) ساخته شده که در این مورد GT750M اصلا جواب گو نیست .

البته نکته ب رو که گفتم فراموش نکنید .

نکته پ : در صورتی که بخوایم ایرادات الکی روی لپ تاپ بدبخت ! بزاریم ، این بحث بی خود و بی فایدست . لطفا بی تعصب برخورد کنین .

هر چند بازم می گم این لپ تاپ 80 % مطمئنم قیمتش بالاتر از این حرفاست و اشتباهی شده
    اول از همه بگم شما بررسی یه مدل دیگه از این 8570 رو دیدین
    همینجا لازمه توصیه خودتون رو به خودتون بگم
    لینک صحیح اینه:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینکی که شما رفتین اینه:

توی بررسی که شما دیدین حرفی از ایراد های بدنه نزده ولی توی لینک صحیح خیلی به بدنه گیر داده:
    What surprises us
    That HP quality control failed in our test device. This should not happen especially for a workstation-class device.

=======================
    برای مقایسه پردازنده ها نمیشه فقط به فرکانس توجه کرد:

توی عکس هم معلومه که بنچمارک های 4700HQ بهتره
    گرافیکش هم شاید بین 740 و 750 باشه
    حالا دیگه نمیدونم ویژگی بارز این لپتاپ چیه که میگی قیمتش باید 5300 باشه!

یه چیز دیگه: تاثیر ips بودن روی میزان مصرف نمایشگر رو میشه توضیح بدی؟

پ.ن: چشم لپتاپ گرفتم شیرینی هم میدم

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

اول از همه بگم شما بررسی یه مدل دیگه از این 8570 رو دیدین
    همینجا لازمه توصیه خودتون رو به خودتون بگم

لینک صحیح اینه:

لینکی که شما رفتین اینه:

توی بررسی که شما دیدین حرفی از ایراد های بدنه نزده ولی توی لینک صحیح خیلی به بدنه گیر داده:
    What surprises us
    That HP quality control failed in our test device. This should not happen especially for a workstation-class device.

=======================
    برای مقایسه پردازنده ها نمیشه فقط به فرکانس توجه کرد:

توی عکس هم معلومه که بنچمارک های 4700HQ بهتره
    گرافیکش هم شاید بین 740 و 750 باشه
    حالا دیگه نمیدونم ویژگی بارز این لپتاپ چیه که میگی قیمتش باید 5300 باشه!

یه چیز دیگه: تاثیر ips بودن روی میزان مصرف نمایشگر رو میشه توضیح بدی؟

پ.ن: چشم لپتاپ گرفتم شیرینی هم میدم
    1 - الان چیزی که بنده دیدم 8570w بود و شما ورژن 8570w LY550EA ABD . لطفا به پسوند ها دقت کنین چون HP در این مدل از قطعات ارزان قیمت تری استفاده کرده .

شده قضیه N56
    باز هم حرف خودم رو تاکید می کنم :
    2 - نرم افزار های بنچ مارک توی بازار زیادند . ولی جیزی که مشهوده ، همه به بنچ مارک های سایت معتبر Passmark اعتماد دارند.
    3 - شما یه سرچی هم توی مارکت های خارجی بکنی بد نیست می فهمی چرا می گم گرونه
    4 - باز هم می گم به صحیح بودن مشخصات شک دارم ! شاید مدل دومی باشه ! ( به قول شما مدل لینک صحیح ) !!!!
    5 - تاثیر صفحه نمایش IPS بر روی نمایشگر رو نمی دونم ولی می دونم بر روی باتری تاثیر داره .

7. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

1 - الان چیزی که بنده دیدم 8570w بود و شما ورژن 8570w LY550EA ABD . لطفا به پسوند ها دقت کنین چون HP در این مدل از قطعات ارزان قیمت تری استفاده کرده .

شده قضیه N56
    باز هم حرف خودم رو تاکید می کنم :

2 - نرم افزار های بنچ مارک توی بازار زیادند . ولی جیزی که مشهوده ، همه به بنچ مارک های سایت معتبر Passmark اعتماد دارند.
    3 - شما یه سرچی هم توی مارکت های خارجی بکنی بد نیست می فهمی چرا می گم گرونه
    4 - باز هم می گم به صحیح بودن مشخصات شک دارم ! شاید مدل دومی باشه ! ( به قول شما مدل لینک صحیح ) !!!!
    5 - تاثیر صفحه نمایش IPS بر روی نمایشگر رو نمی دونم ولی می دونم بر روی باتری تاثیر داره .
    بله بازم داری اشتباه میکنی!
    مدلی که الان saberpf میخواد بخره صفحه FHD و گرافیک m4000 داره و مطابق لینکیه که من دادم....و با لینکی که شما داری فرق داره!!
    پس در نتیجه من پیروز شدم
    و در نتیجه کیفیت این لپتاپ افتضاحه
    ///////
    در ضمن من تاثیر IPS بودن پنل رو بر باتری خواستم توضیح بدی برام
    //////
    نرم افزار های بنچ مارک توی بازار زیادند . ولی جیزی که مشهوده ، همه به بنچ مارک های سایت معتبر Passmark اعتماد دارند
    من اعتماد ندارم!!
    اکثر تست ها گفتن 4700hq قوی تره دیگه جای بحث نیست....

9. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

بله بازم داری اشتباه میکنی!
    مدلی که الان saberpf میخواد بخره صفحه FHD و گرافیک m4000 داره و مطابق لینکیه که من دادم....و با لینکی که شما داری فرق داره!!
    پس در نتیجه من پیروز شدم
    و در نتیجه کیفیت این لپتاپ افتضاحه
    ///////
    در ضمن من تاثیر IPS بودن پنل رو بر باتری خواستم توضیح بدی برام
    //////

من اعتماد ندارم!!
    اکثر تست ها گفتن 4700hq قوی تره دیگه جای بحث نیست....
    مگه جنگه که پیروز شدی ؟
    اینجور که تو خوشحال شدی ، ملت زمانی که خداداد عزیزی گل زد تو جام جهانی خوشحال نشدند

اینم از صفحه قبلی دزدیدم ، البته هر وقت خوشحالیت تموم شد نگاش کن چون ممکنه ضد حال بخوری ! ( به نوع مادربورد دقت کنید ! )

مادربوردی لینکی که من دادم :

مادربورد لینک صحیح ( به قول سجاد ! ) :

در ضمن FHD مخفف Full HD هست که به معنای رزولوشن 1920x1080 هست که به اختصار 1080p هم می نویسند . هر صفحه نمایشی که از این رزولوشن باشه ، از هر جنس ( LED , LCD , OLED , IPS Panel ) بهش می گن FHD .
    Last edited by Public Enemy; 19-01-2014 at 01:13.

11. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج ساری

پيش فرض

بچه دمتون گرم بابا ریلکس ریلکس ریلکستر بابا
    دمتون گرم ولی آخرش من گیج شدم

ولی در این مورد که این طراحیش برای سه سال پیشه و یکم قدیمیه هیچ شکی نیست و برنده ایسوس هست اما حس می کنم این بدنه گنده و محکم تضمین کننده دوام و خنکی موندن دستگاه تو کارای سنگین و زمان بر هست

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

مگه جنگه که پیروز شدی ؟
    اینجور که تو خوشحال شدی ، ملت زمانی که خداداد عزیزی گل زد تو جام جهانی خوشحال نشدند

اینم از صفحه قبلی دزدیدم ، البته هر وقت خوشحالیت تموم شد نگاش کن چون ممکنه ضد حال بخوری !

در ضمن FHD مخفف Full HD هست که به معنای رزولوشن 1920x1080 هست که به اختصار 1080p هم می نویسند . هر صفحه نمایشی که از این رزولوشن باشه ، از هر جنس ( LED , LCD , OLED , IPS Panel ) بهش می گن FHD .
    بله بله
    شما اصلا نرفتی اون لینک بررسی خودت رو یه نیگا بندازی
    اون بررسی که شما دیده بودی و توش گفته شده بود کیفیت بدنه خیلی خوبه و باتری تو حالت لود 2ساعت دووم میاره ، صفحه با رزولوشن 1600x900 داره و گرافیکش هم quadro k1000 هستش....یعنی یه مدل دیگس!
    در حالی که لینکی که من دادم گرافیکm4000 و رزولوشنش FHD و به عبارتی 1080p یا 1920x1080 یا همون FULL HD هستش

سر چه چیزایی بحث میکنیم تورو خدا
    ////////
    تاثیر IPS بودن پنل بر باتری (میزان مصرف نمایشگر) رو نگفتیا

14. این کاربر از 5ajad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت

پيش فرض

بچه دمتون گرم بابا ریلکس ریلکس ریلکستر بابا
    دمتون گرم ولی آخرش من گیج شدم

ولی در این مورد که این طراحیش برای سه سال پیشه و یکم قدیمیه هیچ شکی نیست و برنده ایسوس هست اما حس می کنم این بدنه گنده و محکم تضمین کننده دوام و خنکی موندن دستگاه تو کارای سنگین و زمان بر هست
    مشکل اینه که نه من نه سجاد از خر شیطون پایین نمیایم
    بله بله
    شما اصلا نرفتی اون لینک بررسی خودت رو یه نیگا بندازی
    اون بررسی که شما دیده بودی و توش گفته شده بود کیفیت بدنه خیلی خوبه و باتری تو حالت لود 2ساعت دووم میاره ، صفحه با رزولوشن 1600x900 داره و گرافیکش هم quadro k1000 هستش....یعنی یه مدل دیگس!
    در حالی که لینکی که من دادم گرافیکm4000 و رزولوشنش FHD و به عبارتی 1080p یا 1920x1080 یا همون FULL HD هستش

سر چه چیزایی بحث میکنیم تورو خدا
    ////////
    تاثیر IPS بودن پنل بر باتری (میزان مصرف نمایشگر) رو نگفتیا
    اولا همون طور که گفتم 8570w چهار مدل صفحه نمایش !!!! داره که موقع خرید می تونی سفارش بدی .
    3 مدل کارت گرافیک هم موقع خرید می شه انتخاب کرد . ( AMD M4000 , Quadro K1000m , Quadro K2000M )

پست قبلیم آپدیت شد. یه نگاه بهش بنداز
    Last edited by Public Enemy; 19-01-2014 at 01:24.

16. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •