1 - اولا این لپ تاپ با 3 صفحه نمایش مختلف عرضه می شد . زمانی که Noteboockcheck این review رو نوشت بر اساس یکی از این 3 مدل بود .
اما مدل چهارم یعنی IPS هم وارد بازار شد.
صفحه نمایش IPS قابلیت دید تا زاویه 178 درجه رو داره .
N550JV نیز به طور پیش فرض از صفحه نمایش IPS استفاده می کنه .
پس Review موجود در Notebookcheck برای صفحه نمایش IPS مدل 8570w صدق نمی کنه چون به این موضوع اشاره ای نکرده .
لطفا ابتدا Review ها رو به طور کامل بخونین و به تاریخ انتشار آنها و جزئیات نیز دقت کنین سپس مقایسه کنین .
2 - من نمی دونم گیر دادن به بدنش رو از کجا اوردین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا اونجا که من دیدم از استحکام بدنه تعریف کرده ، و از کیفیت بالای بدنه گفته و کیفیت ساختش رو کاملا بالاتر از رقیبش یعنی Fujitsu celio h720 و Lenovo w530 دونسته و در خط آخر خلاصه برداری کرده :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترجمه : به طور کلی بدنه بسیار خوش ساخت بدون هیچ گونه نقطه ضعف ظاهری هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!
3- عمر باطری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
مقایسه عمر باتری ها : ( توجه ! N550JV از صفحه نمایش IPS استفاده می کنه که در عمر باتری تاثیر بهتری داره . تست انجام شده بر روی 8570w از مدل غیر IPS بوده :
n550jv
8570w

ب : من 80 % مطمئنم مشخصاتی که آقا Saber دیدند اشتباهه ! قیمت این لپ تاپ باید بالاتر از این حرف ها باشه . شاید 5 میلیون و 300 بوده
شاید هم با سخت افزار پایین تری ارائه می شه
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد کارت گرافیک : در بنچ مارک ها از GT740 قوی تر بود . در 3 تا بازی مشترکی که با GT750M تست شدند ، در 2 بازی M4000 عملکرد بهتری نسبت به GT750M دارند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
در ضمن فراموش کردید که M4000 برای محاسبات و طراحی های صنعتی ( به طور کلی گفته می شه CAD ) ساخته شده که در این مورد GT750M اصلا جواب گو نیست .
البته نکته ب رو که گفتم فراموش نکنید .
نکته پ : در صورتی که بخوایم ایرادات الکی روی لپ تاپ بدبخت ! بزاریم ، این بحث بی خود و بی فایدست . لطفا بی تعصب برخورد کنین .
هر چند بازم می گم این لپ تاپ 80 % مطمئنم قیمتش بالاتر از این حرفاست و اشتباهی شده