فکر all in one رو از سرت بیار بیرون all in one کلا برای کارای شیک بازیه مثلا دفتری مغازه ایی دکوری.....
اینکه گارانتیش باطل میشه یا نه برای خود منم سواله اما اینو میدونم که توی فروم ها این موضوع مشخص نمیشه بلکه باید بری بازار مستقیما با فروشنده و نمایندگیش طی کنی که گارانتیش به چه صورت هست
والا بدون لپ تاپ هم میشه کارشناسی گرفت کارشناسی که هیچی ارشد هم میشه گرفت اما داشتنش بهتر از نداشتنش هست به عبارتی بستگی به خودت داره والا من که توی این 100 و خورده ایی واحد که پاس کردم بش نیاز پیدا نکردم و تنها کاربردی که ازش دیدم این بود که یا توی خوابگاه بچه ها فیلم میزاشتند و نهایتا یه گیمی میزدند یا توی نماز خونه بابقیه تبادل اطلاعات میکردند یا نهایت کار علمیشون این بود که توی کتابخونه دانشگاه 4 تا pdf باز میکردند البته بودند بچه مثبت هایی که مثال های استاد رو توی متلب پیاده سازی میکردند یا کلا از این جور کار ها و لپ تاپ رو میاوردند دانشگاه نشون استاد بدند و مشکلاتشون رو حل کنند
والا اگه
تب سرعت و اورکلاک و گیم های خفن و اینکه سیستمت 18 ساعت از 24 ساعت روشن باشه نداری یه n550jv بگیر چون کلا لپ تاپ مهندسی تره تا pc و اگر ضربه نخوره بدون محافظ به برق نزنی زیرش کول پد بزاری از این جور کارا برات بیش از 4 سال کار میکنه و توی غم و قصه اینم نباش که مثلا قدرتش در مقابل pc کمه حالا به جای اینکه یه عمل محاسباتی مثلا شبیه سازی متلب رو توی 30 ثانیه انجام بده توی 90 ثانیه انجام بده تاثیری توی گرفتن مدرک کارشناسیت نداره اما اگر کلا عشقت سرعت و مالتی تسکینگی برو pc بردار اگر نه یه لپ تاپ بردار من که میگم لپ تاپ اسبا بازی چون کار روز مرم با سیستم به صورت زیر هست :
کلا وقتی که با سیستم کار میکنم
همزمان
9 الی 10 تا برنامه در حال اجرا هست
1 :مثلا یه فیلم کانورت میشه
2 با گوگل کروم 100 تا پنجره باز کردم 3 کل هارد هم دارم برای پیدا کردن یه پوشه و یا فایل به خصوصی سرچ میکنم 4 آنتی ویروسم هم داره فول اسکن میکنه 5 یه فایل pdf هم دارم به word تبدیل میکنم 6 یه فیلم فول اچ دی هم در حال پلی شدن هست 7 idm هم داره دانلود میکنه 8 یه بازی هم در حال اجرا بوده اون رو نبستم و با ALT+TAB مینیمایز کردم 9 یه نرم افزار هم در حال نصب شدن هست مثلا visual studio
10 یه 2 الی 3 تا فلش هم به سیستم وصله و روی چند تاشون داره فایل کپی میکنه و از روی چندتاشون هم داره میخونه
ویندوزش هم در کمتر از 10 ثانیه لود بشه و در کمتر از 5 ثانیه سیستم shut down بشه....
الان با سیستم های ضعیف که کار میکنم cpu usage میره رو 100%
که واقعا 6 مگ کش برام کمه حالا اگر یه همچین چیزی از سیستم میخوای که باید قید پرتابل بودن و قابل حمل بودن رو بزنی و pc بگیری اما اگر نه وقتی با سیستم کار میکنی یه متلب بازه و فقط داری با اون کار میکنی یا یه auto cad بازه داری باش مدار فرمان میکشی نیازی به pc نداری همون لپ تاپ خیلی هم خوبه
والا دیگه کامل تر و واضح تر از ایننمیتونستم توضیح بدم