تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از نظر کارایی در شرایط یکسان کدام بهتر است؟

راي دهنده
26. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • وایو

8 30.77%
  • لنوو

13 50.00%
  • اچ پی؟

5 19.23%
صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 122

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپ تاپ عمری!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

حداکثر عمر مفید لپتاپ یک سالو نیم تا دو ساله، نشون به نشون اینکه شرکتام دوسال حداکثر گارانتی
    میکنن محصولاتشونو
    دوست عزیز اینکه فرمودی ملاک نیست
    شرکتهای خودروسازی هم معمولا 2-3 سال ضمانت دارند. پس یعنی عمر مفید خودرو همین مقداره؟!
    ضمانت تلویزیون یا دوربین دیجیتال و ... هم که تهیه می کنید معمولا 6 ماه تا یکسال هست
    عمر مفید هر کالایی، اعم از دیجیتال و غیر اون به سخت افزار اولیه، ارتقاهای بعدی و نوع استفاده و مراقبت از اون بستگی داره.
    این بچه غول هم نیست تا چه برسه به غول!
    K451LB جزو لپتاپهای رده ی Ultra slim ایسوس هست و با داشتن پردازنده ی کم مصرف سری U و گرافیک GT740M دارای مشخصات یک لپتاپ متوسط هست
    Last edited by 3274; 09-01-2014 at 15:31.

2. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد خرید از خارج از کشور چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

اولا که در صورت خرید از خارج از کشور طبعا گارانتی داخلی مشمول اون نخواهد بود ...
    دوما اگر اونجا آشنا دارید و بعد از خرید، همراه خودش می خواد بیاره، فکر خوبیه.
    اما اگر بخواد با پست DHL بفرسته هزینه ی بسیار سنگینی حتی تا یک سوم قیمت خود دستگاه در خواهد آمد. خرید از فروشگاههای آنلاین خارجی هم بهمین دلیل مقرون بصرفه نیست
    بطور کلی کالایی رو از خارج از کشور خرید کنید که : 1. در داخل کشور مطلقا گیر نیاد 2.وزن بسیار کمی داشته

5. 2 کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اولا که در صورت خرید از خارج از کشور طبعا گارانتی داخلی مشمول اون نخواهد بود ...
    دوما اگر اونجا آشنا دارید و بعد از خرید، همراه خودش می خواد بیاره، فکر خوبیه.
    اما اگر بخواد با پست DHL بفرسته هزینه ی بسیار سنگینی حتی تا یک سوم قیمت خود دستگاه در خواهد آمد. خرید از فروشگاههای آنلاین خارجی هم بهمین دلیل مقرون بصرفه نیست
    بطور کلی کالایی رو از خارج از کشور خرید کنید که : 1. در داخل کشور مطلقا گیر نیاد 2.وزن بسیار کمی داشته
    خب گارانتی ها معمولا یکساله هستن
    کمتر پیش میاد که تو اون یکسال مشکلی پیش بیاد
    درست میگم؟
    مسئله اینه که جدای از گارانتی امکان تعمیر تو ایران وجود داره یا نه؟

اگه آشنا بخواد بیاره بهش گمرک ه میخوره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

گارانتی باشه بهتره. مشکل کاربر زیر رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی از مشکلات جزئی توسط تعمیرکارات مجرب لپتاپ قابل رفعه اما اگر مادربورد دچار اشکالاتی باشه ممکنه قابل رفع نباشه و اینجاست که گارانتی خیلی کمک میکنه
    در یک PC رومیزی مساله ی گارانتی تا به این حد مهم نیست

مالیات گمرک به یک لپتاپ همراه مسافر تعلق نمی گیره
    Last edited by 3274; 09-01-2014 at 19:20.

8. این کاربر از 3274 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

گارانتی باشه بهتره. مشکل کاربر زیر رو ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی از مشکلات جزئی توسط تعمیرکارات مجرب لپتاپ قابل رفعه اما اگر مادربورد دچار اشکالاتی باشه ممکنه قابل رفع نباشه و اینجاست که گارانتی خیلی کمک میکنه
    در یک PC رومیزی مساله ی گارانتی تا به این حد مهم نیست

مالیات گمرک به یک لپتاپ همراه مسافر تعلق نمی گیره

درست میفرمایید
    اما اگه این ریکس رو قبول کنم که بی گارانتی بخرم( که البته معمولا اونا هم گارانتی داره؛ فوقش یکیو پیدا میکنیم میدیم ببره اونطرف بده گارانتی ) اون قیمتی که از گمرک کم میشه ارزشش رو داره که مثلا بشه به کانفیگ اضافه کرد؟

داره خودمونی میشه lord mysterious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من خودم چون بدجوری zbook15 رفته تو مخم روی گزینه وارد کردن هم فکر کردم
    اول اینکه این گزینه تنها وقتی به سود هست که اونجا اشنا داشته باشی (اگر از اروپا میخوای بخری طرف شینگن داشته باشه چون اروپا همینجوریش قیمت بالاتری از بقیه جاها داره و مالیات هم میگیرن اما اگه طرف مسافر باشه مالیات رو توی فرودگاه برمیگردونن)
    بعد هم اگه بخوای به شرکت ها سفارش بدی دو نکته هست 1- حدودا 900 هزینه ارسال و سود خودشون رو منظور میکنن
    2- دلار رو هم با کم کردن کارمزد های داخلی و خارجی وقتی میخوان برات حساب کنن هر دلار 3300 تومن برات اب میخوره
    اگه الان با تخفیفات کریسمس خرید کنین (مخصوصا محصولاتی که 30% تخفیف دارن) حدودا براتون قیمت حالت عادی با دلار 3000 تومن میوفته

11. 2 کاربر از lord mysterious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوست عزیز من خودم توی همین فروم لپ تاپ های صنعتی یه تاپیک زدم که برای خرید لپ تاپ راهنماییم کنند علتش هم اینه که من هم خدا رو شکر شاغل هستم و هم دوره های آموزشی plc و میکرو میرم این یعنی واقعا مجبورم همیشه سیستمم همرام باشه چونکه کارای پروگرمینگ و کامپایل کردن و .... که دارم خارج از خونه هست و مجبورم که سیستمم پرتابل و یا به عبارتی لپ تاپ باشه اما چند تا نکته اینکه بالاترین کشی که برای لپ تاپ ها هست 6 مگابایت هست صرف نظر از L3 CASH L2 CASH L1 CASH در حالی که برای PC تا 15 مگ کش هست بعد هر 1 الی 2 مگ کش تفاوت بسیار زیادی در کار های مالتی تسکینگ میاره دوم اینکه الان بهترین لپ تاپ موجود در ایران که من میشناسم سرعت باسش 1600 هست در حالی که برای PC فکر کنم 2400 یا 2333 یه همچین چیزی هست که توی کارهای محاسباتی بین مادربود 1600 و 2400 خیلی فرق هست
    بعد توی لپ تاپ فقط به چند گیگ بودن رم و نهایتا DDR3 بودنش اشاره میشه که رم خیلی گسترده تر از این هاست مثلا رم 2 کاناله یا چهار کاناله خود رم هم 1600 یا 2300 و... اینا داره الان برای PC رم 16 گیگ داریم که خودش به قیمت یه لپ تاپ یک میلیون تومنی هست باید اضافه کنم اگر خوره کامپیوتر باشی میتونی سیستم رو اورکلاک کنی و از ماکزیمم توان سیستم استفاده کنی که دیگه دست نیافتنی میشه
    الان توی لپ تاپ دعوا سر اینه که هارد SSD داره یا نه اما خود هارد SSD کلی مدل داره که توی PC دستت بازه هرکدوم رو که خواستی بزاری
    در مورد گرافیک که دیگه اصلا نمیشه صحبت کرد به خصوص وقتی که بعضیا میگند لپ تاپ برای گیم مگر اینکه بخواهند لپ تاپ در حد DRAGON MSI و اینا بردارند که یه مدل 8 میلیونی و یک مدل 10 میلیونی داره البته RAZOR هم یه مدل 11 میلیونی
    که اگر این سه تا مدل رو بزاریک کنار الان برا PC کارت گرافیک هست مثلا ASUS - GeForce GTX 690 - 4GB به قیمت 3.4 میلیون که خودش تقریبا با یه لپ تاب N550JV یا MSI GE60 2OC برابری میکنه بالاتر از این ها هم کارت گرافیک داریم اصلا ناعادلانه هست که مادر بورد های این لپ تاپ ها رو با چیپ ست های سری X79 که برا PC هست مقایسه کنید

در نهایت همه اینا برای کسی هست که عشقش کامپیوتره مثلا من خودم اگر نرم افزار متلب به جای اینکه در 2 دقیقه سیمولینک کنه در 40 ثانیه این کار رو انجام بده شب راحت تر خوابم میبره به عبارتی اگر تـــب سرعت توی کامپیوتر و لپ تاپ رونداری برو یه N550JV بردار DVD/RW اون رو باز کن جاش یه هارد SSD بنداز و خلاص اگر هم عشق بازی هستی یه MSI GE60 20C با قیمت 3.6 حدودا بگیر چونکه گرافیکش DDR5 هست
    اگه من یک n550jv بگیرم اونم با گارانتی مثلا سازگار ، اگه بخوام هارد ssd بزارم روش و پشتش باز کنم گارانتیش باطل نمیشه؟؟؟
    شما تو کارشناسی به لپ تاپ احتیاج پیدا کردید؟؟؟ چون منم رشته ی برقم میپرسم که ببینم اگه نیاز نیست تا یا یک pc بگیرم یا یک all in one
    نظرتون چیه؟؟؟
    Last edited by chealbar; 09-01-2014 at 22:58.

13. این کاربر از chealbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sezareta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اگه من یک n550jv بگیرم اونم با گارانتی مثلا سازگار ، اگه بخوام هارد ssd بزارم روش و پشتش باز کنم گارانتیش باطل نمیشه؟؟؟
    شما تو کارشناسی به لپ تاپ احتیاج پیدا کردید؟؟؟ چون منم رشته ی برقم میپرسم که ببینم اگه نیاز نیست تا یا یک pc بگیرم یا یک all in one
    نظرتون چیه؟؟؟
    فکر all in one رو از سرت بیار بیرون all in one کلا برای کارای شیک بازیه مثلا دفتری مغازه ایی دکوری.....
    اینکه گارانتیش باطل میشه یا نه برای خود منم سواله اما اینو میدونم که توی فروم ها این موضوع مشخص نمیشه بلکه باید بری بازار مستقیما با فروشنده و نمایندگیش طی کنی که گارانتیش به چه صورت هست
    والا بدون لپ تاپ هم میشه کارشناسی گرفت کارشناسی که هیچی ارشد هم میشه گرفت اما داشتنش بهتر از نداشتنش هست به عبارتی بستگی به خودت داره والا من که توی این 100 و خورده ایی واحد که پاس کردم بش نیاز پیدا نکردم و تنها کاربردی که ازش دیدم این بود که یا توی خوابگاه بچه ها فیلم میزاشتند و نهایتا یه گیمی میزدند یا توی نماز خونه بابقیه تبادل اطلاعات میکردند یا نهایت کار علمیشون این بود که توی کتابخونه دانشگاه 4 تا pdf باز میکردند البته بودند بچه مثبت هایی که مثال های استاد رو توی متلب پیاده سازی میکردند یا کلا از این جور کار ها و لپ تاپ رو میاوردند دانشگاه نشون استاد بدند و مشکلاتشون رو حل کنند
    والا اگه تب سرعت و اورکلاک و گیم های خفن و اینکه سیستمت 18 ساعت از 24 ساعت روشن باشه نداری یه n550jv بگیر چون کلا لپ تاپ مهندسی تره تا pc و اگر ضربه نخوره بدون محافظ به برق نزنی زیرش کول پد بزاری از این جور کارا برات بیش از 4 سال کار میکنه و توی غم و قصه اینم نباش که مثلا قدرتش در مقابل pc کمه حالا به جای اینکه یه عمل محاسباتی مثلا شبیه سازی متلب رو توی 30 ثانیه انجام بده توی 90 ثانیه انجام بده تاثیری توی گرفتن مدرک کارشناسیت نداره اما اگر کلا عشقت سرعت و مالتی تسکینگی برو pc بردار اگر نه یه لپ تاپ بردار من که میگم لپ تاپ اسبا بازی چون کار روز مرم با سیستم به صورت زیر هست :
    کلا وقتی که با سیستم کار میکنم

همزمان
    9 الی 10 تا برنامه
    در حال اجرا هست
    1 :مثلا یه فیلم کانورت میشه
    2 با گوگل کروم 100 تا پنجره باز کردم 3 کل هارد هم دارم برای پیدا کردن یه پوشه و یا فایل به خصوصی سرچ میکنم 4 آنتی ویروسم هم داره فول اسکن میکنه 5 یه فایل pdf هم دارم به word تبدیل میکنم 6 یه فیلم فول اچ دی هم در حال پلی شدن هست 7 idm هم داره دانلود میکنه 8 یه بازی هم در حال اجرا بوده اون رو نبستم و با ALT+TAB مینیمایز کردم 9 یه نرم افزار هم در حال نصب شدن هست مثلا visual studio
    10 یه 2 الی 3 تا فلش هم به سیستم وصله و روی چند تاشون داره فایل کپی میکنه و از روی چندتاشون هم داره میخونه

ویندوزش هم در کمتر از 10 ثانیه لود بشه و در کمتر از 5 ثانیه سیستم shut down بشه....
    الان با سیستم های ضعیف که کار میکنم cpu usage میره رو 100%

که واقعا 6 مگ کش برام کمه حالا اگر یه همچین چیزی از سیستم میخوای که باید قید پرتابل بودن و قابل حمل بودن رو بزنی و pc بگیری اما اگر نه وقتی با سیستم کار میکنی یه متلب بازه و فقط داری با اون کار میکنی یا یه auto cad بازه داری باش مدار فرمان میکشی نیازی به pc نداری همون لپ تاپ خیلی هم خوبه
    والا دیگه کامل تر و واضح تر از ایننمیتونستم توضیح بدم

15. 2 کاربر از sezareta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

فکر all in one رو از سرت بیار بیرون all in one کلا برای کارای شیک بازیه مثلا دفتری مغازه ایی دکوری.....
    اینکه گارانتیش باطل میشه یا نه برای خود منم سواله اما اینو میدونم که توی فروم ها این موضوع مشخص نمیشه بلکه باید بری بازار مستقیما با فروشنده و نمایندگیش طی کنی که گارانتیش به چه صورت هست
    والا بدون لپ تاپ هم میشه کارشناسی گرفت کارشناسی که هیچی ارشد هم میشه گرفت اما داشتنش بهتر از نداشتنش هست به عبارتی بستگی به خودت داره والا من که توی این 100 و خورده ایی واحد که پاس کردم بش نیاز پیدا نکردم و تنها کاربردی که ازش دیدم این بود که یا توی خوابگاه بچه ها فیلم میزاشتند و نهایتا یه گیمی میزدند یا توی نماز خونه بابقیه تبادل اطلاعات میکردند یا نهایت کار علمیشون این بود که توی کتابخونه دانشگاه 4 تا pdf باز میکردند البته بودند بچه مثبت هایی که مثال های استاد رو توی متلب پیاده سازی میکردند یا کلا از این جور کار ها و لپ تاپ رو میاوردند دانشگاه نشون استاد بدند و مشکلاتشون رو حل کنند
    والا اگه تب سرعت و اورکلاک و گیم های خفن و اینکه سیستمت 18 ساعت از 24 ساعت روشن باشه نداری یه n550jv بگیر چون کلا لپ تاپ مهندسی تره تا pc و اگر ضربه نخوره بدون محافظ به برق نزنی زیرش کول پد بزاری از این جور کارا برات بیش از 4 سال کار میکنه و توی غم و قصه اینم نباش که مثلا قدرتش در مقابل pc کمه حالا به جای اینکه یه عمل محاسباتی مثلا شبیه سازی متلب رو توی 30 ثانیه انجام بده توی 90 ثانیه انجام بده تاثیری توی گرفتن مدرک کارشناسیت نداره اما اگر کلا عشقت سرعت و مالتی تسکینگی برو pc بردار اگر نه یه لپ تاپ بردار من که میگم لپ تاپ اسبا بازی چون کار روز مرم با سیستم به صورت زیر هست :
    کلا وقتی که با سیستم کار میکنم

همزمان
    9 الی 10 تا برنامه
    در حال اجرا هست
    1 :مثلا یه فیلم کانورت میشه
    2 با گوگل کروم 100 تا پنجره باز کردم 3 کل هارد هم دارم برای پیدا کردن یه پوشه و یا فایل به خصوصی سرچ میکنم 4 آنتی ویروسم هم داره فول اسکن میکنه 5 یه فایل pdf هم دارم به word تبدیل میکنم 6 یه فیلم فول اچ دی هم در حال پلی شدن هست 7 idm هم داره دانلود میکنه 8 یه بازی هم در حال اجرا بوده اون رو نبستم و با ALT+TAB مینیمایز کردم 9 یه نرم افزار هم در حال نصب شدن هست مثلا visual studio
    10 یه 2 الی 3 تا فلش هم به سیستم وصله و روی چند تاشون داره فایل کپی میکنه و از روی چندتاشون هم داره میخونه

ویندوزش هم در کمتر از 10 ثانیه لود بشه و در کمتر از 5 ثانیه سیستم shut down بشه....
    الان با سیستم های ضعیف که کار میکنم cpu usage میره رو 100%

که واقعا 6 مگ کش برام کمه حالا اگر یه همچین چیزی از سیستم میخوای که باید قید پرتابل بودن و قابل حمل بودن رو بزنی و pc بگیری اما اگر نه وقتی با سیستم کار میکنی یه متلب بازه و فقط داری با اون کار میکنی یا یه auto cad بازه داری باش مدار فرمان میکشی نیازی به pc نداری همون لپ تاپ خیلی هم خوبه
    والا دیگه کامل تر و واضح تر از ایننمیتونستم توضیح بدم
    فوق العاده بود ممنون از توضیحاتت

صفحه 6 از 13 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •