تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 138

نام تاپيک: چه تلویزیونی بخریم؟ کدام تکنولوژی بهتر است؟ کدام برند قابل اعتماد تر است؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اینا حرفهایی فروشنده هایی که میخوان جنس خودشون رو بفروشن و دنبال سود بیشتر هستن
    ببین اول ال جی و بعد سونی سود خیلی خوبی براشون داره و اختلاف زیادی هم بین قیمت نمایندگی ها و شهر های مرزی دارن ، به همین خاطره که همچین چیزایی رو میگن تا بتونن جنسی که سود بیشتری براشون داره رو بفروشن

ما از هیچ فروشگاهی و سایتی و مرکز خریدی اسم نبردیم! اون مدلهایی که در تهران موجوده میگیم از اونجا بخرن و اون مدلهایی که موجود نیست میگیم از بانه بخرن. بنابراین واضحه که هیچ تبلیغی در کار نیست؛ نقاط قوت و ضعف همه ی تولید کننده ها رو هم گفتیم. دیگه نمیدونم سود فروش ال جی بیشتره یا سونی!!!

2. این کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

تلویزیون های سری 6 پاناسونیک توی بانه موجود نیست. با فروشگاه توانایی نماینده اصلی پاناسونیک تماس بگیرید
    اصلا نیست این مدل ها؟

در آغاز فعالیت saadaat2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام خسته نباشید.من چندتا سوال دارم.1.تلوزیون tcl خوبه؟اسمشو نمیدونم درست گفتم یا نه!همون مارک کولرش ک معروفه.2.همه تلوزیونا مالزین و مونتاژ ایران؟سونی که اینجور بهم گفتن.3.بهترین تلوزیون 42اینچی که میشه خرید با گارانتی چیا هستن؟2تا حداکثر3تومن.ممنون میشم راهنمایی کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام خسته نباشید.من چندتا سوال دارم.1.تلوزیون tcl خوبه؟اسمشو نمیدونم درست گفتم یا نه!همون مارک کولرش ک معروفه.2.همه تلوزیونا مالزین و مونتاژ ایران؟سونی که اینجور بهم گفتن.3.بهترین تلوزیون 42اینچی که میشه خرید با گارانتی چیا هستن؟2تا حداکثر3تومن.ممنون میشم راهنمایی کنین

یه شرکت چینی هست که به تازگی بازار خوبی تو زمینه ی فروش تلویزیون پیدا کرده . شرکتهای چینی برخلاف تصور ما ایرانیها اکثرا محصولات با کیفیتی تولید میکنن و از آخرین تکنولوژی روز هم استفاده میکنن. هرچند که به نظر من کیفیتشون به پای 4تولید کننده ی برتر تلویزیون (پاناسونیک سامسونگ ال جی و سونی) نمیرسه.
    مونتاژ رو شما کاری نداشته باش، مهم جلوی تلویزیونه که چی نوشته باشه! حالا مثلا اگه جلوش نوشته سونی شما مطمئن باش که این همون شرکت ژاپنی معروفه و فرقی نمیکنه پشت تلویزیون نوشته باشه ساخت چین یا سنگاپور یا مالزی یا کره یا هرجای دیگه. اینا همه شون تحت مدیریت و لیسانس شرکت مادر هستن و فقط هم توی ایرانه که به این چیزا توجه میشه و پشت تلویزیونو نگا میکنن ببینن مونتاژ کجاست
    بهترین از نظر هرکسی یه چیزه و نیازها و سلیقه ها فرق داره ولی در مجموع توی اون رنج قیمت دو مدل ساخت ال جی LN5300 و LN5700 انتخاب های خوبی هستن و از خریدشون پشیمون نمیشین. البته اینها سه بعدی نیستن و برای خرید مدلهای سه بعدی اون هم با گارانتی باید بیشتر هزینه کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

تلویزیون های سری 6 پاناسونیک توی بانه موجود نیست. با فروشگاه توانایی نماینده اصلی پاناسونیک تماس بگیرید
    سلام دوست عزیز
    این فروشگاه که میگید کدام شهر هست و شماره تماسش چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

اصلا نیست این مدل ها؟

جای تاسف داره که تا این حد توزیع محصولات پاناسونیک توی ایران ضعیفه. الان خیلی ها رو میشناسم قصد خرید تلویزیونهای سری 6 پاناسونیک رو دارن ولی توی ایران پیدا نمیشه. اینطور که معلومه دو راه بیشتر نداریم یا اینکه صبر کنیم تا شاید امسال این مدلها وارد ایران بشه یا اینکه بریم شهر اوزاکای ژاپن و اونجا مدل مورد نظرمونو از خود شرکت پاناسونیک خریداری کنیم!

8. این کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    این فروشگاه که میگید کدام شهر هست و شماره تماسش چیه؟

نمایندگی های اصلی پاناسونیک توی کرج هستن. این آدرس سایتش هست که شماره تلفن و آدرس و اسم مدلهای جدید توش هست. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

جای تاسف داره که تا این حد توزیع محصولات پاناسونیک توی ایران ضعیفه. الان خیلی ها رو میشناسم قصد خرید تلویزیونهای سری 6 پاناسونیک رو دارن ولی توی ایران پیدا نمیشه. اینطور که معلومه دو راه بیشتر نداریم یا اینکه صبر کنیم تا شاید امسال این مدلها وارد ایران بشه یا اینکه بریم شهر اوزاکای ژاپن و اونجا مدل مورد نظرمونو از خود شرکت پاناسونیک خریداری کنیم!
    با گارانتب که نیست درسته
    مطمین هستین تیو بانه هم نیست؟ چون اونجا فلیپس اینا پیدا میشه گفتم شاید این سری هم باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با گارانتب که نیست درسته
    مطمین هستین تیو بانه هم نیست؟ چون اونجا فلیپس اینا پیدا میشه گفتم شاید این سری هم باشه

شاید به زودی وارد بشه. توی بانه فعلا سری 5 هست. این هم سایت نمایندگی پاناسونیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از saeid_61u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شاید به زودی وارد بشه. توی بانه فعلا سری 5 هست. این هم سایت نمایندگی پاناسونیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تیو کرج میدون کرجش یه نمایندگی هست اشناس یجورایی
    اونا میتونن بیارن ؟
    بانه شاید 6 باشه ها

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •