دوست عزیز این چیزایی که گفتی آیا با پاک کردن صورت مسئله حل میشه؟
دوست عزیز این چیزایی که گفتی آیا با پاک کردن صورت مسئله حل میشه؟
من خودم هم گفتم ک با فیلتر کردن موافق نیستم
اما حالا ک فیلتر کردن کاسه ی داغ تر از آش نشدم که خوب من روی تمامی پروژه هام و همه ی مقاله هام از طریق ویچت کار میکردم و این حرفا
من مخاطبم اونیه ک ادعای روشنفکری و ادعای فرهنگ میکنه ولی حتی یه ذره برای جامعش ارزش قایل نیس...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
افراد باید خودشون رو اصلاح کنن و وظیفه ی حکام هم فرهنگ سازی هست.
با راه حل های متعصبانه ای همچون اینکه "خانوم روسریتو بکش جلو که من تحریک نشم"، مشکلات حل نمیشن!
با تشکر از برنامه ی خوبتون و بحث بسیار آموزنده ـتان؛ لطفاً وقتش رو زیاد کنید
البته من هیچ کدوم از این برنامه ها که میگین رو استفاده نکردم نمیدونم چی هستن، فقط با اینکه نخوندم ولی بحث بسیار جذاب بود!
ای بابا . اهههههه . همش تقصیره یه عده بی جنبه س دیگه.
هی میرن مخ میزنن . هی میرن بد و بیراه میگن دعوا راه میندازن توو وی چت.. همین کارارو میکنید دیگه فیلتر میشه . یکم جنبه داشته باشید .
اعصاب نمیذارن واسه من. این یه هشدار بود.. اگه به همین بی تربیت بازی تون ادامه بدید یاهوو مسنجر هم فیلتر میشه .
من یه بار خواستم از تکنولوژی استفاده کنم نشد. بس کنید آخه وی چت جای مخ زنی ِ ؟
سعی کنید از تکنولوژی درست بهره ببرید . وی چت باید مکان مباحث علمی و تبادل نظر باشه . نه رد و بدل شماره .
اگر قرار باشه سودی ازش نبریم ، پس به چه دلیل وی چتو نصب کردیم ؟
نظر من این نرم افزار به درد مردم ما و فرهنگشون نمیخورد و خوب شد که فیلترش کردن!
تا بوده چنین بوده . بعضی ها درست بشو نیستن . اصلا جماعت دوس دارن گند بزنن به هر چیزی .
یادمه اوایل که تلفن ثابت برای خونه ها دادن ، جماعت اولین کاری که انجام میدادن مزاحم تلفنی بود . مزاحم گیر هم که نبود همه راحت بودن .
البته من خودم هم ید طولانی داشتم .ولی خوبیش این بود حداقل من از باجه تلفن زنگ میزدم نه از خونه مون![]()
دوست عزیز برای هر تکنولوژی ابتدا باید فرهنگ سازی بشه و فرهنگ سازی هم وظیفه حکومته در این صورت جامعه از اون تکنولوژی به درستی استفاده می کنه ...
Last edited by Iloveu-ALL; 25-12-2013 at 00:50.
واقعا فکر کردی تو این زمونه فرهنگ سازی جواب میده . عمرا . شاید جواب بده ولی خیلی زمان بر هستش. چون اوضاع فرهنگی بعضی آدما از کنترل خارج شده .
آدم الاف و بیکار زیادن . منتظرن تقی به توقی بخوره تا گند اون کار رو در بیارن .
راه دور نمیرم . مثلا همین دانشگاه خودمون . نیم ساعت مونده به انتخاب واحد دروس ، نزدیک به 4000 هزار نفر پشت سایت منتظرن تا راس ساعت تعین شده بریزن توی سایت .
باور کن چنان اوضاع قاراش میش میشه که سایت هنگ میکنه .. چنان اروری میده که جد آباده بیل گیتس هم بیاد نمیفهمه چی شده !
دوست عزیز ما(جامعه) اگه بی فرهنگ هستیم(باشیم) تقصیر کار بیشتر از همه حکومته!
چی کار کنن وقتی بی کارن؟ راه کار چیه؟
Last edited by Iloveu-ALL; 25-12-2013 at 01:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)