تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 103

نام تاپيک: "وی‌چت"، از صبح امروز فیلتر شده است!!!

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست من اون بچه ی 15 ساله ای که گول یه پسر 4 سال بزرگترشو خورده یا اون عده ای ک بدون شناخت از هم باهم میرن بیرون و ... فک نمیکنی اینا همه مشکلات اجتماعی رو بوجود میاره؟من نمیگم فیلتر کردن کار خوبیه ولی دقت کن که مشکلات جامعه ی ما هم همیناس...
    شما خواهر خودتو بذار جای اون دختر15 ساله...خداییش دلت نمیسوزه؟چه گناهی کرده،حالا چون پدر و مادرش به هزار تا دلیل نتونستن بهش آموزش های لازمو بدن این باید تو سن 15 سالگی ضربه ی روحی بخوره؟
    متاسفم برای خودمون ک تو جامعه ای داریم زندگی میکنیم که انسانیت داره از بین میره...خوب آخه چرا شما فقط به فکر خودت هستی؟
    شما میخوای از طریق اینترنت مکالمه داشته باشی و مسیج بدی خوب کلی نرم افزار دیگه هست...وایبر،واتس اپ،کیک،فید،مسنجر یاهو و ... مشکل اونا چیه واقعا که باید مردم واقعا اینقدر عاشق ویچت بشن؟فقط چون نمیتونن پیپل نیربای رو نشون بدن یا چون شیک ندارن بدرد استفاده نمیخورن؟
    حالا هی بریم به فرهنگ غنی و چند هزار سالمون افتخار کنیم،دریغ از یه خورده انسانیت...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
    دوست عزیز این چیزایی که گفتی آیا با پاک کردن صورت مسئله حل میشه؟

2. 6 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال solo8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

دوست عزیز این چیزایی که گفتی آیا با پاک کردن صورت مسئله حل میشه؟
    من خودم هم گفتم ک با فیلتر کردن موافق نیستم
    اما حالا ک فیلتر کردن کاسه ی داغ تر از آش نشدم که خوب من روی تمامی پروژه هام و همه ی مقاله هام از طریق ویچت کار میکردم و این حرفا
    من مخاطبم اونیه ک ادعای روشنفکری و ادعای فرهنگ میکنه ولی حتی یه ذره برای جامعش ارزش قایل نیس...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

افراد باید خودشون رو اصلاح کنن و وظیفه ی حکام هم فرهنگ سازی هست.

با راه حل های متعصبانه ای همچون اینکه "خانوم روسریتو بکش جلو که من تحریک نشم"، مشکلات حل نمیشن!

با تشکر از برنامه ی خوبتون و بحث بسیار آموزنده ـتان؛ لطفاً وقتش رو زیاد کنید

البته من هیچ کدوم از این برنامه ها که میگین رو استفاده نکردم نمیدونم چی هستن، فقط با اینکه نخوندم ولی بحث بسیار جذاب بود!

5. 5 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

ای بابا . اهههههه . همش تقصیره یه عده بی جنبه س دیگه.
    هی میرن مخ میزنن . هی میرن بد و بیراه میگن دعوا راه میندازن توو وی چت.. همین کارارو میکنید دیگه فیلتر میشه . یکم جنبه داشته باشید .
    اعصاب نمیذارن واسه من. این یه هشدار بود.. اگه به همین بی تربیت بازی تون ادامه بدید یاهوو مسنجر هم فیلتر میشه .
    من یه بار خواستم از تکنولوژی استفاده کنم نشد. بس کنید آخه وی چت جای مخ زنی ِ ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سعی کنید از تکنولوژی درست بهره ببرید . وی چت باید مکان مباحث علمی و تبادل نظر باشه . نه رد و بدل شماره .
    اگر قرار باشه سودی ازش نبریم ، پس به چه دلیل وی چتو نصب کردیم ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

نظر من این نرم افزار به درد مردم ما و فرهنگشون نمیخورد و خوب شد که فیلترش کردن!

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تا بوده چنین بوده . بعضی ها درست بشو نیستن . اصلا جماعت دوس دارن گند بزنن به هر چیزی .
    یادمه اوایل که تلفن ثابت برای خونه ها دادن ، جماعت اولین کاری که انجام میدادن مزاحم تلفنی بود . مزاحم گیر هم که نبود همه راحت بودن .
    البته من خودم هم ید طولانی داشتم .ولی خوبیش این بود حداقل من از باجه تلفن زنگ میزدم نه از خونه مون

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

دوست عزیز برای هر تکنولوژی ابتدا باید فرهنگ سازی بشه و فرهنگ سازی هم وظیفه حکومته در این صورت جامعه از اون تکنولوژی به درستی استفاده می کنه ...
    Last edited by Iloveu-ALL; 25-12-2013 at 00:50.

11. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست عزیز برای هر تکنولوژی ابتدا باید فرهنگ سازی بشه و فرهنگ سازی هم وظیفه حکومته در این صورت جامعه از اون تکنولوژی به درستی استفاده کنه ...
    واقعا فکر کردی تو این زمونه فرهنگ سازی جواب میده . عمرا . شاید جواب بده ولی خیلی زمان بر هستش. چون اوضاع فرهنگی بعضی آدما از کنترل خارج شده .
    آدم الاف و بیکار زیادن . منتظرن تقی به توقی بخوره تا گند اون کار رو در بیارن .
    راه دور نمیرم . مثلا همین دانشگاه خودمون . نیم ساعت مونده به انتخاب واحد دروس ، نزدیک به 4000 هزار نفر پشت سایت منتظرن تا راس ساعت تعین شده بریزن توی سایت .
    باور کن چنان اوضاع قاراش میش میشه که سایت هنگ میکنه .. چنان اروری میده که جد آباده بیل گیتس هم بیاد نمیفهمه چی شده !

تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

واقعا فکر کردی تو این زمونه فرهنگ سازی جواب میده . عمرا . شاید جواب بده ولی خیلی زمان بر هستش. چون اوضاع فرهنگی بعضی آدما از کنترل خارج شده .
    آدم الاف و بیکار زیادن . منتظرن تقی به توقی بخوره تا گند اون کار رو در بیارن .
    راه دور نمیرم . مثلا همین دانشگاه خودمون . نیم ساعت مونده به انتخاب واحد دروس ، نزدیک به 4000 هزار نفر پشت سایت منتظرن تا راس ساعت تعین شده بریزن توی سایت .
    باور کن چنان اوضاع قاراش میش میشه که سایت هنگ میکنه .. چنان اروری میده که جد آباده بیل گیتس هم بیاد نمیفهمه چی شده !
    دوست عزیز ما(جامعه) اگه بی فرهنگ هستیم(باشیم) تقصیر کار بیشتر از همه حکومته!
    چی کار کنن وقتی بی کارن؟ راه کار چیه؟
    Last edited by Iloveu-ALL; 25-12-2013 at 01:09.

14. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •