صداش آره خیلی بلنده و با کیفیت![]()
صداش آره خیلی بلنده و با کیفیت![]()
این دستگاه باتریش در میاد ...
دستگاه لنوو z500 برای اینکه باتریش درنمیاد واسش همچین برنامه ای دادن و به گفته ی سازندگانش در عمر باتری تاثیر داره...
شما که دستگاهتون قابلیت خارج کردن باتری رو داره تنها راهتون حداقل فعلا خارج کردن باتری هست...
من تا الان در این 3-4 ماه حتی یه بار هم باتریش رو در نیاوردم...
اسپیکر های فوق العاده ی Dts روش نصب هست...صدا با کیفیت و بسیار بلند...
من هم Nero را پیشنهاد میکنم....مخصوصا همین ورژن 12 با پلیر Kwik Media فوق العاده اش...
در آوردن باطری به ریکسش نمی ارزه
باتریش اونقدری قوی هست که حالا حالا ها داغون نشه![]()
یادمه یکی از دوستان در مورد تاچ پد دستگاه سوالی کرده بودن و مولتی تاچ بودنش رو سوال کرده بودن،من در جواب گفته بودم بله مولتی تاچ هست ولی عملکرد تاچ پد دچار مشکل میشه...الان دوباره اون برنامه رو نصب کردم و مشکلش رو فهمیدم،الان دارم از تاچ پدش استفاده میکنم خیلی عالی هست بدون مشکل...
درضمن اگه دقت کرده باشید بالا سمت چپ تاچ پد یه نقطه ی سفید رنگ هست...
الان که من برنامه Synaptics TouchPad Driver رو از اچ پی گرفتم و نصب کردم اون دکمه ی سفید رنگ روی تاچ پد رو که دوبار روش کلیک میکنم تاچ پد غیر فعال میشه و رنگش تغییر میکنه و چراغ نارنجی رنگ زیرش روشن میشه...درست مثل دکمه های Wi-fi و صدا...
عملیات های چرخش تصاویر،رد کردن عکس با کشیدن سه انگشت،اسکرول کردن دو انگشتی و اسکرول با استفاده از طرف راست تاچ پد و ... رو داره و خوب و قابل قبول کار میکنن...
گفتم که تصحیح کرده باشم...
آره تاچ پدش خیلی باحاله مال من با 3 انگشت اسکرول میکنه !
من اول فکر میکردم که اون نقطه سفید رنگ رنگ پریدگی یا لکه هست اما همون شب درایورشو نصبیدم دیدم چراغش روشن شد فهمیدم در اشتباه بودم
کلا این لپ تاپ چراغ زیاد داره num lock & caps Lock & microphon & wireless & sound & ...
450 اثر انگشت جذب میکنه یا نه؟بدنه بیرونیش مثل 4540 از جنس فلز و پلاستیکه؟
اثر انگشت جذب میکنه ولی با یک دستمال مرطوب میتونی اثر انگشت راببری.4540 از جنس آلومینیوم هستش. چیزی که برای من hp 450 جالب بود کیفیت خوب صدا هستش که در 4540 یا لپ تاپ های دیگه ندیدم
یعنی صداش از 4540 هم بیشتره؟من خودم 4540 داشتم صداش فوق العاده بود اگه از 4540 هم بیشتر باشه دیگه عالیه واقعا1 هفتش دارم تحقیق میکنم z510 بخرم یا probook 450 هنوزم به نتیجه نرسیدم
![]()
دارای بلندگوهای استریو با تکنولوژی DTS Sound میباشد که من تو هیچ لپ تاپی ندیدم حتی سونی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)