تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 75

نام تاپيک: برتري سيمبيان بر جاوا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mishel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط alex_pk
    من هنوز هم روی حرف قبليم هستم...

جاوا: داس
    سيمبيان: ويندوز

احتمالاً گوشيشون ويروسی نيست! يه اشکال ديگه داره فکر ميکنن ويروس گرفته!!!

اگه شما فقط بخاطر ويروسی شدن گوشی سيمبيان دار نميگيری پس بايد از ترس ويروسی شدن کامپيوترت هم ويندوز نصب نکنی و از داس استفاده کنی!
    آخه الكس جان شما اصلا داري قياس مع الفارق مي كني. داس و ويندوز هر دو سيستم عامل هستن. ولي سيمبيان سيستم عامل و جاوا يك پلت فرم هستش. چي جوري تو اينها رو با هم مقايسه مي كني. اصلا ربطي ندارن به هم. راجع به مولتي تسك بودن گوش هاي جاوا هم كه توضيح دادم. من اصلا متوجه اين سبك مقايسه شما نمي شم. خواهشا دست بردار. تازه اصلا گيريم حرفت درست. چي كار كنم وقتي هي حرفه اشتباهتو تكرار مي كني منم با زبون خودت بزار جواب بدم. با توجه به حرفاي قبليم همه همين بچه ها اگر مي دونستن كه داس(جاوا) همون كارهايي رو كه ويندوز(سيمبيان) براشون انجام مي ده مي تونه عينا انجام بده ولي ويروس هم نگيره همه مي رفتم داس رو كامپيوترشون نصب مي كردن.

در ضمن از مجموع حرفهاي من و ايكس بوي مي شه يك نتيجه گرفت اونم اينكه اينجا هم مدل گوشي مهم تره. يعني يك مدل جاوا مي تونه از خيلي از سيمبيان ها بهتر باشه و يك مدل سيمبيان از خيلي مدل هاي جاوا.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

....................
    Last edited by M.etallic.A; 04-09-2006 at 13:45.

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط alex_pk
    من هنوز هم روی حرف قبليم هستم...

جاوا: داس
    سيمبيان: ويندوز

احتمالاً گوشيشون ويروسی نيست! يه اشکال ديگه داره فکر ميکنن ويروس گرفته!!!

اگه شما فقط بخاطر ويروسی شدن گوشی سيمبيان دار نميگيری پس بايد از ترس ويروسی شدن کامپيوترت هم ويندوز نصب نکنی و از داس استفاده کنی!
    راستش من اون ورژن از داسي كه شما ديديد رو نديدم. ولي اگه اون مقايسه شما صحيح باشه كه جاوا = داس و سيمبين = ويندوز بايد بگم انقلابي در صنعت كامپيوتر و نرم افزار رخ داده و ما همه بي خبريم. مايكروسافت ورژن جديدي از داس رو بيرون داده كه از خود ويندوز هم پيشرفته تره. الله اعلم...

شما مثل اينكه در مقايسه خيلي تبحر داريد. ويروسي شدن كامپيوتر رو با گوشي مقايسه ميكني؟ كامپيوتر اگه ويروسي بشه فوق فوقش ديگه ميخواي ويندوز عوض كني كه كمتر از نيم ساعت كاره.. اما اگه گوشيت ويروسي بشه چيكار ميكني ؟ حتما سي دي سيمبين رو ميزاري تو سي دي رام و سيمبين نصب ميكني...

من نميگم سيمبين بده جاوا خوبه... ولي اينكه بگيم مثلا 6600 چون سيمبين داره از v3x كه جاوا داره بهتره . اين حرف واقعا خنده داريه... ببين من يه گوشي i-mateجامين ديدم كه ويندوز موبايل داشت (يعني ديگه ته سيستم عامل ) و صفحه توچ اسكرين (لمسي ) اما عمق رنگ مانيتورش 65 رنگ بود و دوربينشم يادم نيست چند مگاپيكسل بود اما كمتر از دو بود. خوب من به عنوان يه خريدار هيچ وقت بخاطر ويندوز داشتنش نميرم اونو بخرم در حاليكه ميشه با پولش يه گوشي با عمق رنگ 256 و دوربين با كيفيت و .... خريد. شايد اون خيلي كارايي هاي ديگه داشته باشه ولي وقتي به درد من نميخوره چرا برم اونو بخرم. حالا سيمبين هم جريانش اينه ... اصلا يه سوالي از شما دارم . اين سوال من يه جور برگشتن به اول تاپيكه ....

سيمبين چه برتري هاي نسبت به جاوا داره ؟
    اينكه همزمان بتوني چند كار انجام بدي رو نميشه گفت چون با گوشي هاي جاوا هم ميشه اين كار رو كرد.
    اينكه برنامه براي سيمبين بيشتره هم دليل زياد جالبي نيست چون نرم افزار براي جاوا هم كم نيست.
    اگه مورد ديگه هم هست لطفا بگيد....

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

دقیقا 2پست بالا تایید میشه!!!!!!!!!!!!!

هم میشل و هم متالیکا!!!!!!!!!!!!!!

ولی در کل به نوع استفاده و علاقه بر میگرده!!!!

حالا اینکه اون علاقه. درست خاهد بود یا خیر من هیچ حرفی نمیزنم!
    Last edited by metal_militia; 04-09-2006 at 14:44.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط fabdolvahab
    یه نکته ی مهم کی گفته جاوا ویروس نمی گیره؟؟؟؟ من یه w810i دارم عکس رو مموری سیو نمی کرد ( که این مشکل یکم شایعه) و بولوتوسشم کار نمی کرد بردم گارانتیش گفت ویروس گرفته باید فلش شه!!!
    براتون متاسفم که از گارانتی اون شرکت استفاده میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چون انقد بیسوادن

که دیگه هر ادم عاقلی میدونه تحت جاوا ویروسی نیومده!!!!!!!!!!

در ضمن دقیقا مد ویروس برای سیمبیان مثل همون مدیهستش که در مورد گوشی جاوا میگن چون سیمبیان نیست بدرد نمیخوره!!!!حاضرن امکانات مولتی مدیا 0داشته باشن ولی گوشیشون برنامه بخوره!!!!!

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    براتون متاسفم که از گارانتی اون شرکت استفاده میکنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چون انقد بیسوادن
    که دیگه هر ادم عاقلی میدونه تحت جاوا ویروسی نیومده!!!!!!!!!!
    در ضمن دقیقا مد ویروس برای سیمبیان مثل همون مدیهستش که در مورد گوشی جاوا میگن چون سیمبیان نیست بدرد نمیخوره!!!!حاضرن امکانات مولتی مدیا 0داشته باشن ولی گوشیشون برنامه بخوره!!!!!
    كاملا درسته واقعا مجموعه گارانتيها و فروشنده ها خيلي بيسوادن بخاطر اينكه ذهن مشتري رو مخدوش كنن از اين حرفا ميزنن در كل هر كي هر جور كه ميخواد ميتونه انتخاب كنه يكي از جاوا خوشش مياد ميره سراغ سوني اريكسون و يكي هم سيمبين دوست داره ميره سراغ نوكيا

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

يه سوال
    با وجود بد بودن جاوا , چرا نوكيا تو بيشتر مدلها گوشيهاش رو بصورت جاوا توليد ميكنه ؟ بعنوان مثال 6230 و ديگر مدلها كه ميدونم جاوا هستن اگه به نظر شما بد هستش پس چرا نوكيا يه جورايي خودش رو قاطي جاوا ميكنه ؟!

Banned x-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    HoTeL CaLiFoRnIa

پيش فرض

همواره افرادي مثل شما هستن كه سيمبيان خوششون نياد به همين دليل

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_MaX
    كدر كل هر كي هر جور كه ميخواد ميتونه انتخاب كنه يكي از جاوا خوشش مياد ميره سراغ سوني اريكسون و يكي هم سيمبين دوست داره ميره سراغ نوكيا
    و البته حرفتون ایراد داره کسی هم که دنبال سیمبیان باشه باز هم بهتره بره دنبال سونی اریکسن!!!!!!1

همون پ800 عهد عتیق تو سرعت ن90 رو قورت میده!!!!!!
    در مورد کیفیت بازی و برنامه ها هم که همه میدونن که سیمبیان یو ای کیو هزار برابر از سری 60 قوی تر هستش

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mishel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولي آخر جواب مارو كسي ندادها. آقاي ايكس بوي شما بگو لا اقل.
    من پرسيدم شماهايي كه عشق سيمبيان هستيد مي گيد الان نمي دونم چند ساله دارم برنامه نصب و حذف و ... مي كنم ولي مشكلي هم نداشتم جون من خوب بگيد توي اين سالها بجز آيكونهاي خوشگلي كه روي گوشيتون اومده و رفته چه كاره درست حسابي باهاش كرديد و كدوم يكي از اين برنامه ها واقعا براتون كاري رو راه انداخته؟ بگيد ما بيچاره ها هم بدونيم كه در چه محروميت بزرگي هستيم كه گوشيميون سيمبيان نداره!!!!!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •