تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 71

نام تاپيک: مشکل در وصل شده به سرور smart hub سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

شبکه کردن کامپیوتر و تلویزیون و share کردن اینترنت
    راه حل دیگه اینه که یک کارت شبکه ی دیگه توی کیس کامپیوترم نصب کنم و از اونجا یک خروجی بگیرم و وصل کنم به پورت Lan تلویزیون. و بعد کانکشن PPPoE در کامپیوترم رو share کنم. حالا سوالم اینه که به نظر شما آیا تلویزیون امکان شناختن کانکشن شیر شده از طرف یک کامپیوتر رو داره؟ آیا به نظر شما این روش عملی هست؟ (((دانگل ندارم)) مدل UA40F5300

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

شبکه کردن کامپیوتر و تلویزیون و share کردن اینترنت
    راه حل دیگه اینه که یک کارت شبکه ی دیگه توی کیس کامپیوترم نصب کنم و از اونجا یک خروجی بگیرم و وصل کنم به پورت Lan تلویزیون. و بعد کانکشن PPPoE در کامپیوترم رو share کنم. حالا سوالم اینه که به نظر شما آیا تلویزیون امکان شناختن کانکشن شیر شده از طرف یک کامپیوتر رو داره؟ آیا به نظر شما این روش عملی هست؟ (((دانگل ندارم)) مدل UA40F5300
    دوست عزیز
    چرا میشه من با V*P*N وصل شدم مشکلی نداره

کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
    َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
    بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید و ok میکنید

کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو داشته باشه کانکشنشون.

3. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    اگه ميشه مراحل شير كردن (اشتراگ گذاشتن )) اينترنت بين كامپيوتر و تلويزيون ((lan )) توضيح بدين
    تنظيمات كه ip دركامپيوتر وتلويزيون چي وارد كنيم با تصاوير .....
    Last edited by mrrahimi2012; 30-12-2013 at 02:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

9

دوست عزیز
    چرا میشه من با V*P*N وصل شدم مشکلی نداره

کافیه کانکشنV*P*N رو باز کنید برید تو قسمت properties بعد قسمت advanced گزینه
    َ Allow other network users to connect through this computer internet connection رو تیکش رو بزنید
    بعد قسمت زیر home networking connection رو local area connection میزارید و ok میکنید

کابل lan رو از پشت pc میزنید به tv بعد که V*P*N وصل شد کار تمومه ولی خوب مجبور میشید مودم رو از طریق پورت usb به pc وصل کنید یا این که مودم رو از طریق وایرلس به pc وصل کنید تا پورت lan پشت pc خالی بمونه که کابل بزنید به تلویزیون ضمن این که بعضی از کانکشن های v*P*n این گزینه شیر کردن رو ندارن باید از یه جایی بگیرید که این امکان رو داشته باشه کانکشنشون.
    سلام دوست گرامی ممنونم که به مشکلات کاربران رسیدگی میکنید منم به این درد گرفتارم تمامی این کارها رو انجام دادم ولی توی Lan اینترنتی وجود نداره یه عکس قرار دادم توجه کنید لطفا من فک منیکنم بصورت دستی باید آی پی وارد کرد که لن دارای نت بشه .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوست گرامی ممنونم که به مشکلات کاربران رسیدگی میکنید منم به این درد گرفتارم تمامی این کارها رو انجام دادم ولی توی Lan اینترنتی وجود نداره یه عکس قرار دادم توجه کنید لطفا من فک منیکنم بصورت دستی باید آی پی وارد کرد که لن دارای نت بشه .
    دوست عزیز
    دستی وارد کنید و ببینید فعال میشود در ضمن شما اگر نتوانستید از این روش وصل شوید روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید VPN ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهید
    باید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زد
    پیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

عزیزان من دو روز پیش تماس گرفتم شرکت سامسونگ قول 10 ژانویه 2014 داده سرورها درست میشه اگر هم نشد نهایت پیشنهاد من اینه که از این روتر وایرلس شرکت Tp link که ارزان هستش قیمتش سوال کردم از نمایندگی 75 تومان هستش و از قابلیت هایی که داره
    TP-Link 150Mbps Wireless N Router TL-WR741ND

از مهمترین قابلیت این روتر

Dynamic IP/Static IP/PPPoE/ PPTP/L2TP/BigPond هستش پیشنهاد منم اینه حتما بخرین و جوابش رو در همین قسمت قرار بدین
    .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من دستگاه tp-link td-w8951nd دارم یک کارت شبکه روی مادربرد جدا نصب کردم وبا کابل به تلویزیون (ua40f5300)وصل کردم ویک دانگل سامسونگ خریدم...حال اگه میشه توضیحات درباره اشتراگ اینترنت بدین البته با تصاویر ممنون میشم.
    بعد كلي بازي با آي پي و دستكاري يه بار نوشته به شبكه محلي وصلي اما اينترنت نه..
    تنظيمات DNS در IP اشكال دارد.

البته بصورت عادي از مودم tp-linkراحت وصل ميشه.اما اينكار بخاطر اسمارت هاب(vpn) هست
    Last edited by mrrahimi2012; 31-12-2013 at 07:18.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوست عزیز
    دستی وارد کنید و ببینید فعال میشود در ضمن شما اگر نتوانستید از این روش وصل شوید روی تمامی مودم های شرکت tplink شما نمیتوانید VPN ست کنید فقط بر روی دستگاه های Access point Router شما میتوانید این کار را انجام دهید
    باید یک روتر در سطح حرفه ایی داشته باشید که بتونید توش کانکشن وی پی ان بزنید والا حتی مودم روتر ها هم قادر به این مورد نیستند که بشه توش اکانت وی پی ان زد
    پیشنهاد ام به شما استفاده از روتر میکروتیک هست البته باید کلی اموزش هاش رو بخونید تا وارد بشید (میکروتیک مدل rb750 ارزان ترین میکورتیک هست
    دوست عزیز مشکلم با این روتر حل میشه Dlink Dap-1150

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

براي اشتراگ گذاري اينترنت بين رايانه وتلويزيون
    ابتدا يك مودم خارجي و كارت شيكه داخلي براي ارتباط تلويزيون وكابل

بعد روي مودم اينترنت به آن وصل هست شير مي كنيد بروي كارت شبكه كه تلويزيون بشه وصله....
    براي شير كردن فقط بايد قبل دبوار آتش و يروس ياب غيرفعال باشه....
    بعد تنظيمات IP در كارت شبكه وتنظيمات IPتلويزيون باكنترل مال من روي خودكار جواب دارد.
    (((البته من با امتحان وتجربه بين اطلاع دست يافتم شايد دوستان بهتر بلد باشند....))
    اما گام مهم براي اتصال به اسمات هاب سامسونگ نصب vpn وشير كردن آن روي كارت شبكه است...تمام تلاشم ميكنم تا اطلاعاتي از ان بدست اورم /// ازدوستان كسي اطلاع داره كمك كنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

امروز با کمک یکی از دوستان وی پی ان شیر کمک کارت شبکه دوم ومشکل وصل نشدن اسمارت هاپ حل شد...وفکرکنم ارزانترین راه باشه یک کارت دسته دوم پیداکنید........ اما جالب اینکه برای برنامه ها اینرنت قبلی کار میکنه ......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •