تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به وجود سرنـوشت اعتقاد دارید؟

راي دهنده
11. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

4 36.36%
  • خیر

4 36.36%
  • نمیدانم

3 27.27%
صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 68

نام تاپيک: میزگرد فلسفی با موضوع "سرنوشت"

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

منظور من از سرنوشت و قضا و قدر این بود که انسان را ههای زیادی رو میتونه انتخاب کنه ..

فرض کنید من بین یک چهار راه هستم.. میتونم بین این چهار مسیر یکی رو انتخاب کنم.... هر راهی که انتخاب کنم فرق میکنه و صد در صد آینده و مسیر زندگی من رو تغییر میده .... زندگی به انتخاب های ما وابسته هست ...اینکه ما مجبوریم یا مختار سوال خیلی خیلی سخته ...

بعضی از فلاسفه (جبریون) کاملا" معتقدند انسان مجبوره و هیچ اراده ای نداره واختیار رو صرفا" یک پندار میدونند ..من معتقدم که دربعضی از فعل و انتخاب هامون مختاریم ... ولی خیلی از اتفاقات پیرامون ما جبر علیه ...یعنی به ما تحمیل شده .....

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

به نظر من اول باید مفهوم سرنوشت دقیق تعریف بشه ...

آیا منظور شما از سرنوشت رویداد ها و اتفاقات از پیش تعیین شده و برنامه ریزی شده هست؟؟؟؟؟؟ یا منظور از سرنوشت چیزی دیگریه ؟؟؟

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دکتر هلاکویی کاملا درست فرمودند ولی شما معنی حرف ایشون رو کشف! نکردین

پس وقتی چیزی با عقل و علم سازگار نیست متوجه نمیشم چرا باید در انجمن علمی بیاید و دربارش صحبت کنید

عقیده و باور و شهود نه تنها مدرک و دلیلی( بازم بر مبنای عقل) برای چیزی نیستن بلکه به نوعی میتونن کذب و خطا بودنش رو نشون بدن

7تا دلیل رد شدن با منطق و استدلال ولی بازم عقل و منطق رو دور ریختن جای شگفتی نداره!!!

بحث روی موضوع اصلی تاپیک فکر میکنم تموم شده هست و بحث دیگه خارج از موضوع شده پس دیگه بحثی نمیمونه.

4. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه دقت کرده باشین تو اکثر بحثای که می شه، هم تو این تاپیک و هم تاپیکای دیگه که بنحوی بهم مربوطن، عامل اصلی اختلاف اینه برخی به ماوراطبیعه اعتقاد دارن و می خوان از اون منظر بحث کنن، در حالی که بقیه چنین چیزی رو قبول ندارن و معتقدن باید علمی بحث کرد. نمی دونم تا الان در مورد خدا ( به عنوان اساس و ریشه اعتقادات مذهبیون ) بحثی داشتین یا نه؟ دوس دارم اگه امکانش هس چنین بحثی هم داشته باشیم،

6. این کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    من به وجود سرنوشت معتقدم. در عین اینکه اختیار داشتن انسان رو هم قبول دارم.

8. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام دوستان
    اگه دقت کرده باشین تو اکثر بحثای که می شه، هم تو این تاپیک و هم تاپیکای دیگه که بنحوی بهم مربوطن، عامل اصلی اختلاف اینه برخی به ماوراطبیعه اعتقاد دارن و می خوان از اون منظر بحث کنن، در حالی که بقیه چنین چیزی رو قبول ندارن و معتقدن باید علمی بحث کرد. نمی دونم تا الان در مورد خدا ( به عنوان اساس و ریشه اعتقادات مذهبیون ) بحثی داشتین یا نه؟ دوس دارم اگه امکانش هس چنین بحثی هم داشته باشیم،
    سلام.

متاسفانه امکان انجام بحث هایی که به طور مستقیم و متمرکز در مورد خدا و اعتقادات مذهبی هستند، وجود نداره.
    کماکان امکان مباحثه در مورد ماوراطبیعه و همچنین مابعدالطبیعه با اسلوب علمی و منطقی فراهم است.

سلام
    من به وجود سرنوشت معتقدم. در عین اینکه اختیار داشتن انسان رو هم قبول دارم.
    سلام

میشه بیشتر توضیح بدید، مثلن تعریف خودتون رو از "سرنوشت" ارائه بدید، و اینکه چطور با وجود سرنوشت (که از پیش تعیین شده) انسان رو دارای "اختیار" میبینید، و به طور کلی چطور میتونید بطور همزمان هم به سرنوشت باورمند باشید و هم اختیار انسان. ضمنن چرا فکر میکنید سرنوشت وجود داره؟ دلیل منطقی ای براش دارید؟

10. 5 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

متاسفانه امکان انجام بحث هایی که به طور مستقیم و متمرکز در مورد خدا و اعتقادات مذهبی هستند، وجود نداره.
    کماکان امکان مباحثه در مورد ماوراطبیعه و همچنین مابعدالطبیعه با اسلوب علمی و منطقی فراهم است.

میشه بیشتر توضیح بدید، مثلن تعریف خودتون رو از "سرنوشت" ارائه بدید، و اینکه چطور با وجود سرنوشت (که از پیش تعیین شده) انسان رو دارای "اختیار" میبینید، و به طور کلی چطور میتونید بطور همزمان هم به سرنوشت باورمند باشید و هم اختیار انسان. ضمنن چرا فکر میکنید سرنوشت وجود داره؟ دلیل منطقی ای براش دارید؟
    سلام
    بله دلیل منطقی دارم و میتونم توضیح بدم. اما به همون دلیلی که خودتون در اول پست نوشتید میترسم اجازه بحث داده نشه.
    بنده سرنوشت رو فقط از همین منظر میتونم بفهمم و براش دلیل بیارم و از این نگاه بین این دو مقوله "سرنوشت" و "اختیار انسان" تناقضی وجود نداره.

12. 2 کاربر از *Ali* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه lotus65's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

تو نظرسنجی فقط دو نفر شرکت کردن ؟ عجب! تمام اساتید توش شک دارن اونوقت من با اعتماد به نفس زدم خیر
    اول بابت نحوه گفتنم معذرت من دایره واژگانم تعطیله!
    من فقط نظرم اینه که انسان اختیار داره هر راهی رو بره و سرنوشتش رو فقط خدا می دونه یعنی با این حرف که می زتن طرف سرنوشتش بود مخالفم . بذارین یه جور دیگه بگم :من همیشه اینجوری فک می کردم ( دیگه ببخشید اونجا غریبه بینمون نیس فقط منم و خدا دیگه؛ بحثمون خودمونیه ) که اون دنیا نشستم بعد خدا میگه ببین اگه اینکارو کرده بودی چی می شد یا اگه دنبال اون کار رفته بودی به کجا می رسیدی ولی تو اینو انتخاب کردی
    یعنی منظورم اینه که من مختارم هر راهی رو برم آخر همه این راهها( یعنی سرنوشت ) رو فقط خدا می دونه و هیچ اجبار یا چمیدونم قضا و قدر و چیری هم این میون درکار نیس که من کدوم راه رو برم. یعنی کلا هیچ انسانی نمی تونه راجع به سرنوشت صحبت کنه کلا این کلمه رو کی ساخته نمی دونم ولی اشتباه کرده (نمی دونم چی تو مغزش بوده)
    راستی اون حرفی هم که میگن سرنوشتش بود رو موندم چرا فقط برای وقتی یه بلایی سر طرف میاد می گن ، طرف بترکه، بره زیر تریلی و چیزی (چقد لبخند ! ببخشید مبحث علمیتون رو زدم نابود کردم باورکنید همش جدی بود)
    یعنی موندم تو نحوه حرف زدن خودم و بعضی بچه های این تاپیک ( اونا در سطح دکترا من اول دبستانی ) .

14. این کاربر از lotus65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

تو نظرسنجی فقط دو نفر شرکت کردن ؟ عجب! تمام اساتید توش شک دارن اونوقت من با اعتماد به نفس زدم خیر
    دوست عزیز نظر سنجی همین چند دقیقه پیش اضافه شد که نیاز نباشه دوستان فقط برای اعلام بدون توضیح نظرشون مجبور به ارسال پست بشوند.

البته بخاطر اینکه پیش فرض نظرسنجی مخفی است و با این نیت ذکر شده نقض غرض میشد دوباره الان نظر سنجی ریست و عمومی شد، میتونید رای خودتون رو دوباره به صندوق بندازید: )

16. 3 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام
    بله دلیل منطقی دارم و میتونم توضیح بدم. اما به همون دلیلی که خودتون در اول پست نوشتید میترسم اجازه بحث داده نشه.
    بنده سرنوشت رو فقط از همین منظر میتونم بفهمم و براش دلیل بیارم و از این نگاه بین این دو مقوله "سرنوشت" و "اختیار انسان" تناقضی وجود نداره.
    بیس این میزگرد به پشتوانه ی بحث به شیوه ی منطقی بنا شده و به همین دلیل این تاپیک رو داریم اینجا. مگر اینکه تعریفی که شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارید چیز متغایر و خصوصی ای باشه که بهتره چک بشه.

بله فارغ اینکه اجازه ی پرداختن باز به مسائل مذاهب رو نداریم، تقلا و گریز و استناد به منابع خود مذاهب (به عنوان مدعی اصلی وجود سرنوشت) برای اینکه به این طریق سرنوشت رو پذیرفته بدونیم، «مصادره به مطلوب» محسوب میشه به نحوی. بنابراین برای اصلاح روش فکری (دقیقن کاری که علم منطق انجام میده: شیوه تصحیح اندیشه، و نه شیوه ی اندیشیدن) میایم با استفاده از منطق که ابزاریست برای تصحیح اندیشیدن و استدلال، و به عنوان «میزان» و «معیار» هر نوع تفکر و به تعبیر فلسفی "خدمتگزار علوم" برای تمامی زمینه ها محسوب میشه، در مورد یک سابجکت به مباحثه می پردازیم.

لذا مادامی که در حیطه ی منطق و استدلال منطقی نظریات خودتون رو به اثبات برسونید، ممانعتی به عمل نمیاد از قوانین. بازم تاکید دارم روی این نکته: تا استنباط شما از استدلال منطقی چه باشه.

18. 3 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •