تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 64

نام تاپيک: کنسول بخرم یا pc ? فوری

داره خودمونی میشه Argada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کلا این موضوع ذهن من رو هم درگیر کرده... الان من بخوام یه سیستمخوب برا بازی ببندم لااقل 3 تومن باید هزینه کنم....برای اجرای روونتر بازی هم که مسلما بیشتر باید هزینه کرد... الان یه pd4 حدود یک و نیم هست... بازیهای انحصاری سونی هم واقعا زیبا و غیر قابل گذشت هست... منتها قیمت 200 تومنی بازیهاش رو هم باید حساب کرد... البته یه راه هایی برای کاهش هزینه هست... مثل تعویض بازی و خید بازیهای دست دوم و یا خرید بازیها بصورت دو نفره و غیره... ولی خوب باز قیمتشون زیاد درمیاد.
    البته الان هم بوی -- نشدن برخی بازیها برای pc میاد که کمی ناامید کننده هست...و ادم رو به سمت ps4 خریدن مجاب می کنه.

پروفشنال S.R Download's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر چی هم کنسول به بازار بیاد حتی نسل بیستم باز هم به پای PC نمیرسند !!!!! اون انعطاف پذیری که PC داره هیچ کنسولی نداره !!!!

3. این کاربر از S.R Download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اگر بازیهای ورزشی مثل فوتبال و nba زیاد انجام میدید صد در صد فقط کنسول بگیرید .به جرات میتونم بگم هیچ وقت یه فوتبال درست و درمون شبیه نسخه کنسولی برای pc نیومده .

5. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MOSTAFA_ABBASI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    یه موضوعی هست، کسایی که میگن pc بعد یه مدت ارتقا می خواد، خوب بعد همون مدت مگه کیفیت بازیای کنسولها پایین تر اجرا نمیشه که روون باشن؟ (یعنی هرچی هم بازیا پیشفرت کنه کنسولها با همون کیفیت خوب اجرا میکنن؟ )
    بله کاملا درسته.
    بازی ها با کیفیت پایین تر اجرا میشه.
    البته بخاطر برنامه نویسی کنسول ها بعضی مواقع این قانون نقض میشه.

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

تفاوت این 2 پلتفورم تنها در 2 چیز هست :

1) پول جیب شما
    2) بازی های اختصاصی کنسول ها که روی پلتفورم PC عرضه نمیشند . ( البته کمی این موضوع کمرنگ تر شده )

پول جیب شما برای یک PC مناسب و کارآمد باید حداقل 3 میلیون تومان باشه تا بتونید سیستمی قابل توجه بگیرید

از اون سمت هم قیمت مناسب کنسول ها همیشه وسوسه خریدار رو قلقلک داده .

در کل شما همیشه برای انتخاب هاتون چندین معیار دارید , که برای یکی یکسری معیار رو از دست میدید و برای دیگری یکسری معیار دیگه ! هیچ وقت نمیشه که تمامی معیار ها براتون وجود داشته باشه .

کـرک ها, انواع RunTime ها ونصب برنامه های مختلف , آپدیت VGA + امکان آپگرید قطعات دائما مثل خوره لذت کامل بازی رو برای یکی مثل من سلب میکنه و گاهی Error های شگفت انگیز که برای حلش هر کاری باید کرد .

در عوض Object ها با آخرین جزئیات میتوانند قابل اجرا باشند

اما خب در کنسول همچین موضوعی مطرح نیست !

1) بازی های بدون دردسر
    2)اجرای روون و با کیفیت بازی نسبت به قیمت کنسول !!
    3) شبکه آنلاین فوق العاده قوی
    4)کمترین درصد امکان خطاهای سیستمی در زمان اجرای بازی
    5) بازی های اختصاصی کاملا با کیفیت که نسخه PC ندارند !
    ووو

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من پی سی خیلی بهتره خرجشم زیاد تفاوتی نداره مثلا شما یک ps4 با دوتا بازی بگیری حدود 1700 برات درمیاد یه مانیتور هم 700 تا 900 باید بگیری بعد یه پی سی ارزون هم باید بگیری بهر حال بدون کامپیوتر نمیشه اینم حدود 1000 بدون مانیتور جمعا برات درمیاد 3500 تا 4 میلیون
    حالا با همین پول میشه یه سیستم خوب بست که سی پی یوش چندین برابر کنسول و گرافیکش حداقل دوبرابر ps4 و 3 برابر x1 قدرت داشته باشه کلا اینجوری بگم کنسولها رو میخوره
    تازه لذت بعضی بازیها که معمولا بهترین بازیها هم هستند تو پی سی بیشتره مثلا همین far cry4 فرق بازی کردن تو پی سی با کنسولها زمین تا آسمون هست

9. این کاربر از mmf66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

به نظر من پی سی خیلی بهتره خرجشم زیاد تفاوتی نداره مثلا شما یک ps4 با دوتا بازی بگیری حدود 1700 برات درمیاد یه مانیتور هم 700 تا 900 باید بگیری بعد یه پی سی ارزون هم باید بگیری بهر حال بدون کامپیوتر نمیشه اینم حدود 1000 بدون مانیتور جمعا برات درمیاد 3500 تا 4 میلیون
    حالا با همین پول میشه یه سیستم خوب بست که سی پی یوش چندین برابر کنسول و گرافیکش حداقل دوبرابر ps4 و 3 برابر x1 قدرت داشته باشه کلا اینجوری بگم کنسولها رو میخوره
    تازه لذت بعضی بازیها که معمولا بهترین بازیها هم هستند تو پی سی بیشتره مثلا همین far cry4 فرق بازی کردن تو پی سی با کنسولها زمین تا آسمون هست
    من خودم الان ۱۲ سال هست که با پیسی بازی میکنم
    شما خیلی با اغراق صحبت میکنید!!! بزرگترین مشکل پیسی اینه که پایداری نداره نهابت تاا۳ سال برای شما جواب میده بعدش باید ب فکر ارتقا باشی مثلا شما قیمت ۳ سال پیش ps3 رو نگاه کن و با اون ی سیستم کامل اون موقع بخر ایا اون سیسنم میتونه cod:aw رو احرا کنه؟؟؟در حد فریم ریت کنسول؟؟
    من خودم ولفنشتاین را با ps4 دوستم بازی کردم یک اپشن بیسیار خوب کنسول راحت بازی کردنشه راحت روی مبل لم میدی و بازی میکنی نیازی نیست مثل سیستم یا لپتاپ قوز کنی پیشت سیستم..
    دز ضمن شما فرض کن ابر رایانه داری وقتی یک بازی نهایتش یک cpu i5 نیاز داره بقیه قدرت cpu بحساب نمیاد...پس اینکه بگیم قدرت پردازنده pc بیشترع پس ی حسن هست اشتباه هست..فرض کنید من بگم قدرت پردازه لپتاپ من بیشتر از موبایل شماست پس لپتاپ من بهتره؟؟!!!! خوب این حرف کاملا غلطی هست!!!!

11. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

به نظرم هم pc در قیمت بازی و قابل ارتقا بودن بهتره ...

اگر هم خوایتید کنسول بگیرید فقط و فقط PS سونی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این یه چیز سلیقه ای هست.
    شما کنسول را فقط برای بازی میگیرید و.راحتیه کنسول را بهترین pc دنیا هم نداره درسته الان ps4 کپی نشده و ارزش خریدش کمه ولی اگه کپی بشه.که احتمال میدم تا سال آینده این اتفاق میفته.
    از طرفی هم pc کاربردهای فراوان تری داره که همه کارات با یه pc قوی به سرعت انجام میشه که خیلی خیلی توی روزمره pc بیشتر به کار میاد.
    ولی آخرش همه چیز به کنار کلا یه مانیتور خفن با یه کیس مناسب در میاد با اعصاب خوردکنی ها برای اجرای بازی ها براتون کم کم 4 تومن تازه لذت کنسول را نمیبری اصلا.درسته الان قیمتش 1.5 ولی وقتی کپی بشه رو 2.5_3 قیمت میخوره.
    اینا را گفتم ولی در کل سلیقه ایه آخرش.

14. این کاربر از mykamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوست عزیز

الان مسئله سر خرید کنسول یا PC برای بازی هست ! این چیزی که شما میگی یه چیزی تو مایه های جهیزیه و خرید وسایل خونه هست !

مسلما کسی که بین کنسول یا PC تردید داره وسایل جانبی رو تو منزل یا جایی که میخواد استفاده کنه از قبل داشته و فقط در خرید سیستم اجرایی به مشکل بر خورده .

و مسئله آخر از اعداد و ارقام بی اساس این مورد رو به عرض شما برسونم که Base ساخت بازی ها در 90% موارد کنسول ها هستن و نسخه PC معمولا یا دیر میاد به خاطر مسئله Port شدن نسخه کنسول روی PC و یا همزمان با جزئیاتی کمی بالاتر یا حتی یکسان در جزئیات و فقط متفاوت در میزان Resolution اجرایی تفاوت دارند Release میشوند .

شما اینطور فکر نکن که تفاوت PS4 با یک PC خوب برای گیم مثل تفاوت FIFA 98 با 2015 FIFA هست !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •