داداش اصلا معلوم نیست اشکال گیمه یا کرک یا سیستم....فکنم تا یکی دوهفته دیگه اوکی بشه تا اونموقع هم سووییچ میکنیم رو یه بازی دیگه ...
داداش اصلا معلوم نیست اشکال گیمه یا کرک یا سیستم....فکنم تا یکی دوهفته دیگه اوکی بشه تا اونموقع هم سووییچ میکنیم رو یه بازی دیگه ...
بله الان منم این آبدیت ۷۶ مگی رو ریختم، درسته...بازی بالا نمیاد...نمیدونم واسه چی...
کرک قبلی میاد بالا منتها از بازی میپره بیرون و کرش میکنه...
یه صفحه سیاه میاد که خط فرمان ویندوز هست،بعد میره و هیچی به هیچی......
لبتاب اچ پی 450 پروبوک
ویندوز 8 Enterprise و نسخه 64 بیتی...
والا از من کرک جدید این خط فرمان میومد اما میگفت ران کن بعدم ارور میداد که یه فایل dll نصب نیست که دقیقا همون فایل تو مسیر نصب بازی بود.
دیگه به اجبار کرک قبلی رو ریختم و بازی اجرا شد.
جالبه ها واسه هر کی یه ارور میده.
البته اینو بگم که ارور منم همینی بود که شما میگی...میگفت یه فایل Dll هست که پیداش نمیکنیم!!بعد هممونی که تو فولدر نصب بازی بود رو انتقال دادم به پوشه ی( System 32!!)(حالا نمیدونم این حرکتم چقدر جنبه ی علمی داشت!)اما به هر حال دیگه اون ارور رو نداد...
این عمل رو دو بار واسه دو فایلی که به خاطرشون ارور داد انجام دادم،الان ارور نمیده ولی وارد بازی هم نمیشه...همون صفحه ی سیاه خط فرمان و دیگر هیچ...
منم با 1000مکافات اکانت Origin ساختم, حالا که بازی اجرا شده اسلوموشن میاد و صدای بازی هم خرابه.
به نظرتون مشکل از گرافیکه که آروم میاد؟
2GB 610M (Laptop) NoteBook
asus k53S
CPU: Intel Core i7 - 2670. 2.2Ghz 6MB Cache
Ram: 6GB
Win7 64 bit
داداش هر کی نصب کرده همینو میگع.
داشی خودت هم مشکل داری؟
سیستم من چطوره؟ خوبه واسه بازی یا گرافیکم کمه؟؟
بله.سیستمت که از من بهتره. ولی حفتمون همدردیم.
شانسی هست که با پردازنده 6550 و 2 گیگ رم بازی اجرا بشه؟ حالا جزییات کم!
با سلام
دوستان از اپدیتها استفاده نکنید که بازی دیگه اجرا نمیشه .
من با یک سیستم نسبتا معمولی روی وین 7 -32 بیتی و 8 -64 بیتی با کرک شماره 2 به راحتی ب اجرا ش کردم اما اپدیت رو که ریختم
دیگه بازی بالا نیامد
و در مجموع اشکال فکر کنم از خود بازی باید باشه نه از سیستم کامپیوتر دوستان چرا که سیستمهای اعلام شده در این تاپیک خیلی
قویتر از مال منه اما در اجرای بازی مشکل دارند .
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)