تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 87

نام تاپيک: Moto G | چیپ اسنپدرگون ۴۰۰ و اندروید ۴.۳ تنها با قیمت ۱۷۹ دلار

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دیروز قیمت کردم یجا داشت ، 990! ینی چی

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

آل میده 780 دو سیمشو

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام . گوشی تک سیم خریداری شد . ::"""""؟؟>> گوشی رسید دستم 1
    1-کیفیت صفحه نمایش بسیار خوبه میشه گفت عالی به نظرم از آیفون 5 اس هم بهتره
    2- سرعت و عمکرد گوشی برای تماس . اس و اجرای برنامه مانند واتساپ . بسیار عالی . بازی تست نکردم
    3. دوربین 5 هست و کیفیتش در خارج از خونه واقعا خوبه . یا جایی که نور کافی باشه . ولی تو اتاق زیاد خوب نیست ولی در کل خوبه .
    فیلم برداریش هم همینطوره و یه چیز جالب هم دااره که فیلمبرداری اسلوموشن هم داره
    4.باتری . باید بگم فراتر از عالی . تا حالا هیچ گوشی هوشمند نداشتم اینجوری باشد . شاهکار از نظر من
    5. از نظر زیبایی هم بد نیست و یه جورایی آدمو به یاد نکسوز میندازه و از جلو یکدست سیاه بدون هیچ مارکی واقعا قشنگش کرده . طراحیش هم خوبه . و بهتر از همه که دست همه کس نمیبینی برعکس آیفون
    از نطر من کسری نسبت به آیفون نداره که قیمت 2 ملیونه
    6-معایب چیزی ندیدم که منو اذیت کنه !!11 سوالی بود در خدمتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام . گوشی تک سیم خریداری شد . ::"""""؟؟>> گوشی رسید دستم 1
    1-کیفیت صفحه نمایش بسیار خوبه میشه گفت عالی به نظرم از آیفون 5 اس هم بهتره
    2- سرعت و عمکرد گوشی برای تماس . اس و اجرای برنامه مانند واتساپ . بسیار عالی . بازی تست نکردم
    3. دوربین 5 هست و کیفیتش در خارج از خونه واقعا خوبه . یا جایی که نور کافی باشه . ولی تو اتاق زیاد خوب نیست ولی در کل خوبه .
    فیلم برداریش هم همینطوره و یه چیز جالب هم دااره که فیلمبرداری اسلوموشن هم داره
    4.باتری . باید بگم فراتر از عالی . تا حالا هیچ گوشی هوشمند نداشتم اینجوری باشد . شاهکار از نظر من
    5. از نظر زیبایی هم بد نیست و یه جورایی آدمو به یاد نکسوز میندازه و از جلو یکدست سیاه بدون هیچ مارکی واقعا قشنگش کرده . طراحیش هم خوبه . و بهتر از همه که دست همه کس نمیبینی برعکس آیفون
    از نطر من کسری نسبت به آیفون نداره که قیمت 2 ملیونه
    6-معایب چیزی ندیدم که منو اذیت کنه !!11 سوالی بود در خدمتم

سلام دوست عزیز دو سیمکارته این گوشی رو میخواستم بخرم از کیفیت عکس و فیلم برداری راضی هستی؟ برای وبگردی چطوره؟ شنیدم اگه sms فارسی برای کسی بفرستی خالی بهش میرسه!! لوازم جانبیش توی بازار هست؟

ممنونم

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز دو سیمکارته این گوشی رو میخواستم بخرم از کیفیت عکس و فیلم برداری راضی هستی؟ برای وبگردی چطوره؟ شنیدم اگه sms فارسی برای کسی بفرستی خالی بهش میرسه!! لوازم جانبیش توی بازار هست؟

ممنونم
    سلام . من تک رو استفاده میکنم . و مشکلی نداشتم باهاش . کیفیت غکس در محیط بیرون از خونه بد نیست ولی تو محیط کم نور خوب عمل نمیکنه . وبگردی خیلی خوبه .با داشتن وضوح صفحه نمایش برای خوندن و و و...اس هم مال من درسته و هیچ مشکلی نداره . لوازم جانبیش تو بندر نبود . ولی تهران فکر کنم گیر بیاد .نمودنم

6. این کاربر از zadis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام . من تک رو استفاده میکنم . و مشکلی نداشتم باهاش . کیفیت غکس در محیط بیرون از خونه بد نیست ولی تو محیط کم نور خوب عمل نمیکنه . وبگردی خیلی خوبه .با داشتن وضوح صفحه نمایش برای خوندن و و و...اس هم مال من درسته و هیچ مشکلی نداره . لوازم جانبیش تو بندر نبود . ولی تهران فکر کنم گیر بیاد .نمودنم
    ممنون دوست عزیز از لحاظ کیفیت و بلندی صدا هنگام پخش آهنگ و زمان صحبت کردن چطوره؟

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از لحاظ کیفیت و بلندی صدا هنگام پخش آهنگ و زمان صحبت کردن چطوره؟
    مال من هنذفری نداشت ولی مال سامسونگ گذاشتم روش کیفیتش خوب بود کیفیت مکالمه هم از نظر من خوبه . ولی تا دست نگیری متوجه نمیشی . به نظر من .واقعا یه سرو گردن از گوشی های دیگه بالاتره .
    وب من موندم موتورولا چیکار کرده واسه باتریش که انقدر خوبه .اگه چشش نزم .

9. این کاربر از zadis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مال من هنذفری نداشت ولی مال سامسونگ گذاشتم روش کیفیتش خوب بود کیفیت مکالمه هم از نظر من خوبه . ولی تا دست نگیری متوجه نمیشی . به نظر من .واقعا یه سرو گردن از گوشی های دیگه بالاتره .
    وب من موندم موتورولا چیکار کرده واسه باتریش که انقدر خوبه .اگه چشش نزم .

ممنون.فقط صداش به حدی بلند هست که بشه بدون هنذفری باهاش آهنگ گوش کرد؟ باتریشم شنیدم غیر قابل تعویضه!

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

ممنون.فقط صداش به حدی بلند هست که بشه بدون هنذفری باهاش آهنگ گوش کرد؟ باتریشم شنیدم غیر قابل تعویضه!
    اره صداش تفریبا بلنده ...باتری کی گفته نمیشه تعویض کرد!!!!!!!! مثل گوشی های دیگه .اچ تی سی . ایفون .سونی. توسط خود کاربر نمیشه ....

12. این کاربر از zadis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

صدای موتو جی خیلی بلنده نسبت به پرچمدارا
    همچنین clear هست!خیلی

14. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •