تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 32 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 320

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2013 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۳

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

این حرف که در اون زمان زیدان شایسته بود رو خود فیگو در مصاحبش گفت؟
    اگه نه، نظر شخصیت هست یا منطق پشتش وجود داره؟

اون قسمت رو که داخل پرانتز گذاشتم تبعا جدا از صحبت های فیگو هست.

زیدان اگر چه در بازی های باشگاهی اون سال جامی کسب نکرد (همونطور که فیگو هم در باشگاهش جام مهمی کسب نکرد)
    اما در تیم ملی در رقابت های یورو 2000 تقریبا یک تنه فرانسه رو قهرمان کرد، به مراتب تاثیرگذارتر و چشمگیر تر از جام جهانی 98،
    جایی که به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب شد در عین اینکه بیشتر به شکل یک کار تیمی با درخشش زیدان در یکی دو بازی دیده میشد.
    این مسئله رو اکثر فوتبال دوستان قبول دارن که اوج توانایی فردی زیدان و آماده ترین زیدان رو در سال 2000 دیدیم.
    البته زیدان در سال 2000 جایزه بهترین بازیکن سال فیفا رو هم کسب کرد اما جایزه فرانس فوتبال یعنی Ballon d'Or رو به فیگو دادند و زیدان دوم شد.

2. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

ستاره فرانسوی درگفتگو با روزنامه اکیپ اعلام کرده که همه در بایرن مونیخ معتقدند که توپ طلای امسال به او می رسد
    سایت گل- فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که توپ طلای امسال باید به او برسد و دراین باره یادآوری کرده که همسرش از الان جای مناسبی برای قراردادن توپ طلا در داخل خانه شان مشخص کرده و گفته:« می خواهیم توپ طلا را نزدیک شومینه در سالن پذیرایی بگذاریم. همسرم همه چیز را مهیا کرده. من تلاش می کنم که به این موضوع فکر نکنم ولی او خیلی باور دارد که توپ طلا به من می رسد. در بایرن مونیخ همه فکر می کنند که من باید برنده توپ طلا باشم.»این ستاره 30 ساله فرانسوی در گفتگو با روزنامه اکیپ گفت:«دو انگشت دیگر تا گرفتن جایزه توپ طلا فاصله دارد.» این جایزه 13 ژانویه سال 2014 در سالن توپ طلای زوریخ اهدا می شود.ریبری ادامه داد:« کارهای زیادی در زمین مسابقه انجام داده ام. من تلاش زیادی انجام داده ام تا به سطح خوبی بازگردم. حرفه ای گری روزمره و جوایزی که کسب کرده ام می تواند فاکتورهای خوبی برای کسب توپ طلا باشد.نمی دانم برنده می شوم یا نه اما فکر می کنم شایستگی آن را دارم.من قبلا یک بازیکن خوب بودم اما اکنون فکر می کنم بهترین هستم.»او چند ماه پیش جایزه بهترین بازیکن سال اروپا را مال خود کرد و حالا لیونل مسی و کریستیانو رونالدو را به عنوان رقبای اصلی اش برای کسب توپ طلا می بیند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ریبری: فرانسوی ها دوست دارند مسی یا رونالدو برنده توپ طلا شود

این هافبک باتجربه نقش مهمی در قهرمانی سه گانه بایرن مونیخ در فصل گذشته داشت و به همین دلیل یکی از کاندیداهای اصلی کسب توپ طلای سال 2013 است

سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، معتقد است که هموطنانش ترجیح می دهند لیونل مسی یا کریس رونالدو، به جای او، برنده توپ طلا شوند.

این هافبک باتجربه نقش مهمی در قهرمانی سه گانه بایرن مونیخ در فصل گذشته داشت و به همین دلیل یکی از کاندیداهای اصلی کسب توپ طلای سال 2013 است اما احساس می کند که هموطنانش رقبایش را ترجیح می دهند.

او به خبرنگاران گفت:" آیا من یکی از مدعیان کسب توپ طلا هستم؟ شاید با کمی حمایت بیشتر بتوانم به آن برسم.

من احساس می کنم که فرانسوی ها مسی و رونالدو را ترجیح می دهند و واقعا نمی دانم چرا.

ما در سال 2013 بسیار قدرتمندانه کار کردیم و من به جام های زیادی رسیدم. رسیدن به توپ طلا می تواند افتخار بزرگی برای من، خانواده و فرزندانم باشد."

فهرست 23 نفره نامزدهای توپ طلا به زودی به سه نفر کاهش خواهد یافت و برنده نهایی روز 13 ژانویه (23 دی) اعلام خواهد شد.

Ribery: People in France seem to prefer Messi & Ronaldo for Ballon d'Or

6. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خاک بر سر پلاتر و فیفا با این رفتارشون همون بهتر رونالدو نره مراسم ابر و ماه خورشید و فلک و فیفا و ...... در کارند که کریستیانو جایزه را نگیره در حالی که تکامل را تو بازی کریستیانو میشه دید سرعت قدرت تکنیک پرش شوت منهای لئو مسی ببین کی رو شاخ کردن ریبری

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

به نظرم باید بین مسی و رونالدو یکی رو انتخاب کنن
    گرچه ریبری سه گانه برده ولی از لحاظ تکنیکی و محبوبیت و گلزنی اصلا در حد مسی و رونالدو نیست!

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

در این چند روز خیلی از افراد رای های خودشون رو فاش کردند، دوستان منبعی هست (یا کسی جمع آوری کرده؟) که همه رای های منتشر شده رو کنار هم گذاشته باشه؟

حـــــرفـه ای malkemid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

امشب هم رونالدو یک تنه تیمش رو در حساس ترین بازی ملی بالا کشید‌. هت تریک جلوی سوئد. گل پیروزی بخش بازی رفت رو هم زده بود. امیدوارم دوست بایرنی مون تا حدودی قانع شده باشه.
    یه سری رای که صحبتش هست تا این لحظه بر فرض اینکه درست باشه واقعا جای تامل داره. همه یا به هم تیمیشون رای دادن٬ یا هموطنشون و یا اونی که تو چند سال اخیر دوستش داشتن و به نوعی فن ش هستن.
    جرارد به سوارز رای داده..نکونام به مسی..دلبوسکه به ژاوی و اینیستا.‌‌..

11. 11 کاربر از malkemid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

امشب هم رونالدو یک تنه تیمش رو در حساس ترین بازی ملی بالا کشید‌. هت تریک جلوی سوئد. گل پیروزی بخش بازی رفت رو هم زده بود. امیدوارم دوست بایرنی مون تا حدودی قانع شده باشه.
    الان به خاطر این بازی باید جایزه داد به رونالدو؟!
    مثلا مسی اومد جلوی میلان و اون عملکرد رو داشت .. باید جایزه فعالیت یک ساله بهش داده بشه؟!
    هر بازی جایزه بهترین بازیکن زمین رو داره.. موضوع اینجا عملکرد یک ساله بازیکن هست

مثلا الان بازیکن پرتغال که دوتا پاس گل داده ( که پاس گل های بی نظیر بودن) اونوقت همه ی عملکرد به حساب رونالدو ریخته میشه و جالبه کسی این وسط نمیگه که بقیه هم بودن یا زلاتان هم دوتا گل زد راستی.. حالا پس جایزه رو بدیم رونالدو و ریبری هم که جز مهره های کلیدی تو فتح سه گانه بودن رو بزاریم کنار و عملکرد یکساله ی اون رو بیخیال بشیم.
    +
    این نوشته سایت گل هم جالبه در نوع خودش، وقتی گفته میشه هایپ منظور همینه:
    If the Ballon d'Or voting is reopened as has been reported, the Ronaldo could well win the award on the strength of one night alone, so good was he against Sweden. As it is Franck Ribery remains the favourite to carry it home, but there is no doubting who the world’s most in-form player is as we approach the 200-day countdown to the World Cup finals.

13. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

الان به خاطر این بازی باید جایزه داد به رونالدو؟!
    مثلا مسی اومد جلوی میلان و اون عملکرد رو داشت .. باید جایزه فعالیت یک ساله بهش داده بشه؟!
    هر بازی جایزه بهترین بازیکن زمین رو داره.. موضوع اینجا عملکرد یک ساله بازیکن هست
    ینی میخوای بگی رونالدو کل سال مثه یه بازیکن محو بود و فقط امشب عالی بود؟ :-|
    طرفداری هم حدی داره!
    ینی الان من همچین چیزی گفتم؟!

برداشت شما کاملا اشتباهه
    هیچ کسی منکر توانایی های رونالدو نیست
    خب احتمالا اشتباه متوجه شدم.
    عذر میخوام
    Last edited by SA3EDLORD; 20-11-2013 at 03:43.

15. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ینی میخوای بگی رونالدو کل سال مثه یه بازیکن محو بود و فقط امشب عالی بود؟ :-|
    طرفداری هم حدی داره!
    ینی الان من همچین چیزی گفتم؟!
    برداشت شما کاملا اشتباهه
    هیچ کسی منکر توانایی های رونالدو نیست

اینکه از نظر من، فرد دیگه ای از شما عملکرد بهتری داشته باشه مفهومش این نیست که شما عملکرد متوسطی داشتی
    +
    صفحه قبل هم گفتم اصلا مهم نیست کی میبره این جایزه رو چون واقعا معیار درستی وجود نداره
    حتی همین جا هم معیارهای ماها باهم فرق میکنه، هر کسی داره از دید خودش موضوع رو نگاه میکنه و شاید معیار های همدیگه رو ندونیم ولی داریم بحث هم میکنیم..
    +
    جرارد به سوارز رای داده..
    فک کنم پست آرمان رو دیده و منقلب شده

17. این کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •