ولی من تست کردم و هنوز افت فریم لحظه ای هست متاسفانه
ولی من تست کردم و هنوز افت فریم لحظه ای هست متاسفانه
دوستان کسی تونسته این مشکل لگه بازی رو حل کنه؟من بازی برام روونه ولی بعده چند دقیقه تیک میزنه
فعلا همه این مشکل رو دارن باید هم صبر کنیم یا پچ یا آپدیت برای بازی بیاد که این مشکلات رو حل کنه عزیز
ما که به سختی و با همین تیک ها 2 روز پیش تموم کردیم بازی رو رفت پی کارش
سلام
اقا چرا صدای بازی اینطوره؟!
یهو قطع میشه و فقط صدای ادم ها میاد!!
عزیز اگه اولش بازی روونه ولی بعد یه مدت(مثلا یکی دو دقیقه) لگ میفته توش حتما حین بازی با نرم افزار HWINFO و MSI AFTER BURNER میزان مموری سیستم و گرافیک رو چک کن..چون این ایراد به شرطی که انجین و کرک بازی سالم باشه قطعا به سرریز شدن یکی از اونها برمیگرده!!...البته اگه ویندوز 32 بیت یا بازی در حالت 32بیت در حال اجرا باشه رسیدن مموری سیستم به عدد 3000MB هم به معنی سرریز شدن اون هست!!
اصلا دوستانی که مگن بازی لگ داره حین بازی توی قسمت PROCESSES TASK MANAGER چک کنند که بازی حتما در حالت 64BIT در حال اجرا باشه!!
عاغا سلام
عاغا من مرحله ی سوم رسیدم که باید توی دریا بری با قایق داخل کشتی که در حال سوختنه...
هر کاری میکنم سوار کشتی نمیشن
یکی کمک کنه....
ممنون![]()
دست راست کشتی رو یکم برو جلو یجاش ترکیده و بازه و با قایق برو اون تو
سلام دوستان
امروز بلاخره وقت کردم بازی رو تموم کنم
بنظر من بازی از نظر گرافیک و فیزیک و صدا خیلی خوب بود ( تقریبا 8.5 از 10) ولی از نظر داستان ضعیف بود ( 4 از 10 یه نمه شبیه فیلمای ایرانی بود
)
مثلا چجوری بعد انفجار سد کیلومتر ها بعد زنده موندن و همشون یه جا با هم بودن
یا چجوری PAC زنده فرار کرد و خودشو رسونده بود به کشتی
یا چجوری Dima تو اون زندان پیداش شده بود و بلا فاصله گفت خب پاشو فرار کنیم ( این قسمتش کپی COD Black ops بود ولی مدل خیلی ضایع )
یا دیالوگ هاشون مثلا مرحله آخر قسمتی که PAC میگه شما باید زنده بمونین این یه فرمانه
در ضمن دوستانی که مشکل لگ دارن توجه کنن
برای تنظیمات Medium باید رم 4 گیگ داشت
برای تنظیمات High باید رم 6 گیگ و
برای تنظیمات Ultra باید رم 8 گیگ داشت![]()
ربطی نداره ، مشکل فریز شدن از خود بازی هست هرچند میشه با پایین آوردن Core Clock و Voltage مدت زمان بیشتری بازی کرد ...در ضمن دوستانی که مشکل لگ دارن توجه کنن
برای تنظیمات Medium باید رم 4 گیگ داشت
برای تنظیمات High باید رم 6 گیگ و
برای تنظیمات Ultra باید رم 8 گیگ داش
مشکل لگ و تیک هم از ضعیف بودن کلی سیستم ناشی میشه که با پایین آورن جزئیات حل میشه .
شما برعکس بقیه هستینامروز بلاخره وقت کردم بازی رو تموم کنم
بنظر من بازی از نظر گرافیک و فیزیک و صدا خیلی خوب بود ( تقریبا 8.5 از 10) ولی از نظر داستان ضعیف بود ( 4 از 10 یه نمه شبیه فیلمای ایرانی بود
)
مثلا چجوری بعد انفجار سد کیلومتر ها بعد زنده موندن و همشون یه جا با هم بودن
یا چجوری PAC زنده فرار کرد و خودشو رسونده بود به کشتی
یا چجوری Dima تو اون زندان پیداش شده بود و بلا فاصله گفت خب پاشو فرار کنیم ( این قسمتش کپی COD Black ops بود ولی مدل خیلی ضایع )
یا دیالوگ هاشون مثلا مرحله آخر قسمتی که PAC میگه شما باید زنده بمونین این یه فرمانبه اونوریا میگیم بیایید اینجا مشکلات رو مطرح کنید به شما هم باس گفت تو تاپیک خود بازی مطرح کنید این موارد رو و حتما هم از Spoiler استفاده کنید .
+
این بازی رو باید بخش چند نفرش رو تجربه کرد که شاهکاریه برا خودش ...بخش داستانی چند ساعته اهمیت چندانی نداره .
Last edited by mjorh; 04-11-2013 at 19:24.
حمید بسه! چندبار میگی؟دیگه همه میدونن که بتل یعنی مولتی و کال آو یعنی سینگل و مولتی! اینو همه قبول دارن!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)