سلام
جدیدن یه تی وی سونی مدل kdl-42w670A گرفتم، با این که Encoding UTF-8 رو هم داره و Encoding زیر نویس رو هم به UTF-8 تبدیل میکنم بازم زیر نویس رو مربع مربع نشون میده!!!!
اصلن بد جوری خورد تو ذوقم، آیا راهی هست که این مشکل رو حل کرد !!؟؟؟![]()
سلام
جدیدن یه تی وی سونی مدل kdl-42w670A گرفتم، با این که Encoding UTF-8 رو هم داره و Encoding زیر نویس رو هم به UTF-8 تبدیل میکنم بازم زیر نویس رو مربع مربع نشون میده!!!!
اصلن بد جوری خورد تو ذوقم، آیا راهی هست که این مشکل رو حل کرد !!؟؟؟![]()
دوست عزیز
همین تایپیک را مطالعه کنید جواب سوالتان را پیدا می کنید
شدن رو که منم تونستم..اما قطع و وصل وحشتناک داره...شما پست اول رو بخون و انجامش بده...ببینیم مال شما هم قطع و وصلی اش بالاست و یا خیر
برای منم اولش که به صورت بی سیم پخش میکردم قطع و وصل می شد ولی با خرید یک کابل شبکه این مشکل رفع شد.
ضمنا به نظرم برنامه universal media server از ps3 media server بهتره.
درود
چند روزیه بین خرید یه tv سونی یا الجی موندم خیلی دوست دارم سونی بگیرم ولی بخاطر همین مشکلات زیر نویس دست نگه داشتم . با در نظر گرفتن همه این مسایل عنوان شده اگه من یه 47W804A یا 50W800B بگیرم مشکل زیر نویس برای فیلمهای MKV یا MP4 با زیر نویس SRT نخواهم داشت ؟ می خوام اطمینان داشته باشم .
دوست عزیز
فکر می کنم این مدل با زیر نویس مشگل دارد به این تایپیک بروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود
مگه تو سری های 2013 و 2014 سونی مدلی هم هست که با زیر نویس مشکل نداشته باشه ؟
خیالت راحت سونی زیر نویس فارسی رو اصلا" و ابدا نشون نمیده ،حداقل تا امروز .تمام زیر نویس فارسی رو بصورت مربع مربع نشون میده.چون از سیستم یونیکد UTF-16 استفاده میکنه.خواستی از زیر نویس فارسی استفاده کنی از برنامه Serviio استفاده میکنی که روی کامپیوترت فیلم با زیرنویس را یه راه حل ساده استریم میکنه و از طریق ارتباط DLNA تلویزیونت میفرسته بهروی صفحه.البته اگر تلویزیونت درگاه کابل شبکه یا Wifi داشته باشه.
البته از نظر پردازش تصویر و رنگ بعلت موتور پردازش براویا در سونی برتر از بقیه برندها هست به شرطی که هر تلویزیونش رو با کلاس همون تلویزیون تو برندهای دیگه مقایسه کنی
دوستان خواهشا یکی کامل توضیح بده تلویزیون مدل w 804 زیرنویس مشکل داره چجوری مرحله اولی انجام بدم یعنی برنامههم گرفتم بلد نیستم استفاده کنم چجوری باید این برنامه که تو لب تاب هستو از طریقDLNA به تلویزیون وصل کنم خیلی ممنون
راستی نمیشه با کابل HDMI لب تابو به تلویزیون وصل کنم فیلمه 3 بعدیو تو لبتاب اجرا کنم تو تلویزیون 3 بعدی ببینم؟
Last edited by bahram31; 08-06-2014 at 12:32.
اقا تو رو خدا یکی جواب بده .من همه این کارا کردم فیلم خیلی لگ داره اصلا قابل تحمل نیس چیکار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)