تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 112

نام تاپيک: حل مشکل کامل زیرنویس 3D و 2D فارسی سونی بدون تغییر فرمت و ساده (برای تلویزیون های DLNA)

در آغاز فعالیت crash.CTR4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    جدیدن یه تی وی سونی مدل kdl-42w670A گرفتم، با این که Encoding UTF-8 رو هم داره و Encoding زیر نویس رو هم به UTF-8 تبدیل میکنم بازم زیر نویس رو مربع مربع نشون میده!!!!
    اصلن بد جوری خورد تو ذوقم، آیا راهی هست که این مشکل رو حل کرد !!؟؟؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام
    جدیدن یه تی وی سونی مدل kdl-42w670A گرفتم، با این که Encoding UTF-8 رو هم داره و Encoding زیر نویس رو هم به UTF-8 تبدیل میکنم بازم زیر نویس رو مربع مربع نشون میده!!!!
    دوست عزیز
    همین تایپیک را مطالعه کنید جواب سوالتان را پیدا می کنید

پروفشنال mostafa_khan001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    شدن رو که منم تونستم..اما قطع و وصل وحشتناک داره...شما پست اول رو بخون و انجامش بده...ببینیم مال شما هم قطع و وصلی اش بالاست و یا خیر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شدن رو که منم تونستم..اما قطع و وصل وحشتناک داره...شما پست اول رو بخون و انجامش بده...ببینیم مال شما هم قطع و وصلی اش بالاست و یا خیر
    برای منم اولش که به صورت بی سیم پخش میکردم قطع و وصل می شد ولی با خرید یک کابل شبکه این مشکل رفع شد.

ضمنا به نظرم برنامه universal media server از ps3 media server بهتره.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

درود
    چند روزیه بین خرید یه tv سونی یا الجی موندم خیلی دوست دارم سونی بگیرم ولی بخاطر همین مشکلات زیر نویس دست نگه داشتم . با در نظر گرفتن همه این مسایل عنوان شده اگه من یه 47W804A یا 50W800B بگیرم مشکل زیر نویس برای فیلمهای MKV یا MP4 با زیر نویس SRT نخواهم داشت ؟ می خوام اطمینان داشته باشم .

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

درود
    چند روزیه بین خرید یه tv سونی یا الجی موندم خیلی دوست دارم سونی بگیرم ولی بخاطر همین مشکلات زیر نویس دست نگه داشتم . با در نظر گرفتن همه این مسایل عنوان شده اگه من یه 47W804A یا 50W800B بگیرم مشکل زیر نویس برای فیلمهای MKV یا MP4 با زیر نویس SRT نخواهم داشت ؟ می خوام اطمینان داشته باشم .
    دوست عزیز
    فکر می کنم این مدل با زیر نویس مشگل دارد به این تایپیک بروید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوست عزیز
    فکر می کنم این مدل با زیر نویس مشگل دارد به این تایپیک بروید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درود
    مگه تو سری های 2013 و 2014 سونی مدلی هم هست که با زیر نویس مشکل نداشته باشه ؟

8. این کاربر از ata.ak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خیالت راحت سونی زیر نویس فارسی رو اصلا" و ابدا نشون نمیده ،حداقل تا امروز .تمام زیر نویس فارسی رو بصورت مربع مربع نشون میده.چون از سیستم یونیکد UTF-16 استفاده میکنه.خواستی از زیر نویس فارسی استفاده کنی از برنامه Serviio استفاده میکنی که روی کامپیوترت فیلم با زیرنویس را یه راه حل ساده استریم میکنه و از طریق ارتباط DLNA تلویزیونت میفرسته بهروی صفحه.البته اگر تلویزیونت درگاه کابل شبکه یا Wifi داشته باشه.
    البته از نظر پردازش تصویر و رنگ بعلت موتور پردازش براویا در سونی برتر از بقیه برندها هست به شرطی که هر تلویزیونش رو با کلاس همون تلویزیون تو برندهای دیگه مقایسه کنی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان خواهشا یکی کامل توضیح بده تلویزیون مدل w 804 زیرنویس مشکل داره چجوری مرحله اولی انجام بدم یعنی برنامه
    هم گرفتم بلد نیستم استفاده کنم چجوری باید این برنامه که تو لب تاب هستو از طریق
    DLNA به تلویزیون وصل کنم خیلی ممنون
    راستی نمیشه با کابل HDMI لب تابو به تلویزیون وصل کنم فیلمه 3 بعدیو تو لبتاب اجرا کنم تو تلویزیون 3 بعدی ببینم؟
    Last edited by bahram31; 08-06-2014 at 12:32.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

اقا تو رو خدا یکی جواب بده .من همه این کارا کردم فیلم خیلی لگ داره اصلا قابل تحمل نیس چیکار کنم؟

صفحه 6 از 12 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •