تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 57 از 57

نام تاپيک: The Wolf Among Us

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

سلام اين بازي تو پي سي فقط؟
    سلام ، خیر واسه iOS هم هست .
    میگم این سریال GOT که فعلا قسمت جدید نداره
    بیا داستان یک چنتا بازی ( همونایی که خودت بازی میکنی ) رو به صورت متن بزار تا همه مثل تاپیک GOT فیض اکبر ببرن
    مردیم از بس بازی کردیم و فقط نصف داستان رو فهمیدیم
    بازیای من همه آنلاینن و بدون داستان !(که اونارو هم 3 ماهه بازی نکردم ، کلا توی 3 ماه اخیر این اولین باری بود که وقت کردم دوباره بازی کنم !)
    تاپیک GoT همچنان من اخبار میذارم ، به محض معرفی بازیگرای جدید فصل بعدم شروع می کنم یه معرفی بدون اسپویل از کاراکترشون میذارم ، مثل اوبرین که سال قبل گذاشتم .
    یه چندماه دیگه هم که بازی GoT میاد ساخت همین Telltale Games

2. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

محشر بود این قسمت 5 . WOW ! چه پایانی ! چه اکشنی ! چه داستانی ! بالاخره The Big Bad Wolf واقعی رو دیدیم ، چه ابهتی !
    قسمت جرجی و Vivian هم پرفکت بود توی P&P .
    همون طور که Gregar جان گفتن 2 تا تئوری هست که در اصل دومی خودش 2 شاخه میشه . کلا پیچیدن به خصوص دومی . دیگه چون Gregar جان کامل گفتن تئوری ها رو نمیگم فقط یه کم مطلب اضافه می کنم :
      محتوای مخفی: تئوری ها 
    1 . اولی که خوب مشکلش همون شخصیت نریسا هست که به این کارا نمیخوره .
    2 . دومی عقلانی تره . این که Faith اینا نقشه میچینن و این که اون "Faith" که مرد نریسا بوده و در موقع مرگ این 2 تا قیافشونو عوض کرده بودن(با توجه به این که هی جای هم سر شیفت میرفتن) . چیزی که تو تئوری معلوم نیست اهداف Faith هستن . خیلیا عقیده دارن که هدفش همون انتقام بوده ولی خیلیا میگن اصلا نقشه دیگه ای داشته و حتی شاید خودش یه جوری تو کشتن اونا دست داشته . یه مورد مهم اینه که شب مرگ لیلی "نریسا" که در اصل Faith بوده داشته چی کار می کرده ؟ توی اون دفترچه توی P&P توی شماره 204 همون هتل محل مرگ لیلی بوده در اون شب ! 204 همچنین شماره اتاق Woody هم هست ، Woody که نبودش عجیب بود توی آخر داستان . خیلیا میگن ممکنه Faith نقشه هاش فراتر بوده باشن و Woody هم جزئی از نقشه هاش بودن و حتی ممکنه که Crooked Man واقعا دستور قتل نداده باشه و اون وسط Faith نقشی داشته باشه که در این صورت یعنی من یه آدم نسبتا بیگناه رو پرت کردم پایین !
    یه مشکل دیگه هم هست البته ، این که اگه این تئوری درست باشه اون کسی که اول داستان دیدیم کی بود ؟ Faith یا نریسا ؟ رفتارش داشت می گفت Faith اما خوب اگه اینطور باشه یعنی اون موقع قیافشونو عوض نکرده بودن . حالا سوالی که پیش میاد اینه که با توجه به این که مدت خیلی کوتاهی بعد یکیشون مرد ، اگه قرار باشه اون شخص نریسا بوده باشه ، کی و چرا قیافشونو عوض کردن ؟ توی اون زمان کم وقت Glamour و شیفت و برگشتن و اومدن جرجی و غیره نبوده و دلیلیم براش نبوده ، عقلانی هم نیست که از قصد قیافشونو عوض کرده باشن تا نریسا بمیره چون نریسا که میشناسیم آدم ترسوییه و چنین کاریو قبول نمی کنه .

کلا جریان پیچیدست و امیدوارم فصل 2 ـی باشه(با توجه به انتخاب آخر داستان) تا بفهمیم جریان دقیق چی بوده .
    چه خوب که اشاره کردی به این ابهامات . به نظر من هم باید فصل دومی هم باشه .
    TWD بازیش با این فرق میکنه . این بیشتر کاراگاهیه ولی اون نه . اصلا دوست ندارم بازی های TT رو دوبار برم اما به خاطر روشن شدن قضیه از اخر مجبور شدم بازی رو دوبار دیگه از اول برم . یه دور با خشونت و یه دور با کمال مهربونی تا شاید سر نخ هایی بدست بیاد .
    هر چند این ابهامات همچنان باقی موندن اما هر بار که بازی کردم تئوری دوم بیشتر قوت گرفت .
      محتوای مخفی: پایان بازی 
    و این شکی که داشتم که شاید خود نریسا یا شایدم فیث تو قتل همه اینها دست داشته تقریبا از بین رفت . یعنی مطمئننا کروکدمن به خاطر حفظ کرین دستور رو داده که جورجی فیث رو بکشه . اگه تئوری دوم درست باشه انگیزه فیث چیزی جز انتقام نیست .

محتوای مخفی: رد تئوری اول 
    یه قضیه دیگه رو هم توی فروم دیگه ای مطرح کردم که تئوری اول رو نقض میکنه . اینکه وقتی بیگبی سر فیث رو پیدا میکنه و واسه تعیین هویتش میره سراغ کتاب fable ها و میفهمه اسمش فیثه . بعد میره پیش اینه و میگه پدر فیث رو نشون بده . اینه پدر فیث رو در حالی که مرده نشون میده .
    این یعنی اینه افراد مرده رو هم میتونه نشون بده . اما وقتی بیگبی میگه فیث رو نشون بده میگه جادویی ازش محافظت میکنه و طبق کلمات اینه همون ریبونی که دور گردن فیث هست نمیزاره اینه نشونش بده . در حالی که ریبون دور گردن فیث باز شده و فیث هم مرده . پس اینه باید نشونش بده . اما وقتی نشونش نمیده یعنی فیث هنوز زنده است .

4. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

نه آخری نقض نسست . الآن تاپاتاک م اسپویل نداره اما قسمت 2 یا 3 یادمه سر یه کاراکتر دیگه که مرده هم اینو گفت . مربوطه به اون جادو . احتمالا دلیل اینکه حتی جسدا رو هم آینده نشون نمیده زنده بودن منبع جادوئه .

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
    Last edited by Arrowtic; 16-07-2014 at 05:39.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه آخری نقض نسست . الآن تاپاتاک م اسپویل نداره اما قسمت 2 یا 3 یادمه سر یه کاراکتر دیگه که مرده هم اینو گفت . مربوطه به اون جادو . احتمالا دلیل اینکه حتی جسدا رو هم آینده نشون نمیده زنده بودن منبع جادوئه .

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
    من که کاراکتر دیگه ای رو ندیدم که مرده باشه و بیگبی از اینه پرسیده باشه و نشونش نداده باشه . کدوم کاراکتر رو میگی .
    کلا ما فکر کنم سه بار با اینه صحبت میکنیم . دفعه اول تو اینه میتونی فیث و پدرش و شوهرش رو ببینیم . دفعه دوم فکر کنم میشه وودی و توییدل دام رو تو اینه دید . و دفعه بعد هم موقعیه که اینه رو دوباره سر هم میکنیم و اول کرین رو میبینیم و بعد محل کروکد من رو .

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

محتوای مخفی: اسپویل 
    لیلی بعد از تعمیر شدن آینه اینو میگه در موقعی که مرده .(در یه Playthrough خاص)

9. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من 2-3 روز بود این رو بازی می کردم. به نظرم کلا بازی خوبی بود.(البته تو ژانر خودش دیگه) از کمپانی تل تیل تا حالا همه واکینگ دد های موجود و همین رو بازی کردم و راضی بودم البته اگر بخوام بگم به ترتیب با چی حال کردم بیشتر از همه با سری اول واکینگ دد بعد با همین گرگ در میان ما و 400 روز و واکینگ دد 2 هم آخر قرار می گیره. جالبیش اینه داشتم فکر می کردم آقای گرگ این قصه از نظر شخصیتی شباهت زیادی با لی واکینگ دد داره. یک کسی که گذشته خوبی نداشته. گذشته هم گناه قتل رو مرتکب شده اند هر دوتا گناهی که معمولا قابل بخشش نیست. اما در همین حد نگه داشته شده و به ما آگاهی کاملی از شخصیت گذشته این دو ندادند. هر دو توی یک هرج و مرجی قرار می گیرند که معلوم نیست دقیقا چی شده. مثلا تو واکینگ دد هم اپیزود اول معلوم می شه که زامبی ها اومدند. هر چند ما می دونستیم با چنین فضایی روبرو می شیم اما برای لی جدید بود. هر دو یه چیزی پیدا می کنند کهباید ازش نگهداری بشه. یعنی برای لی کلم مهم بوده و برای آقای گرگ محافظت از اونچه ک توی دنیای جدید همنوعانش ساختند محافظت از مردم و شهرش. البته اگر توجه بشه خیلی از سریال ها یا فیلم ها با همچین شخصیتی مخاطب رو جذب می کنند. شخصیتی که گناهی رو بدوش می کشه و در ضمن سعی دارهکار درست رو انجام بده هر چند همیشه ممکن نیست.
    داشتم کلا به این فکر می کردم که واقعا انتخاب هایمن انتخاب شخصیت گرگ می تونست باشه یا نه. به هر حال من با پیشینه زندگی خودم دارم انتخاب می کنم. همه جا تا اونجایی که می شد غیر خشن ها رو انتخاب می کردم با ایت استدلال که اگر بسه اول راه غیر خشن رو پیش بگیریم اگر نشد همیشه می شه بعدا زور به کار برد. اما خوب بازی همیشه نتیجه رو تو همون راه بدون خشونت بهم می داد به خشونت نمی رسیدیم. خوب البته عنصر زمان هم مهم بود چون مهم نبود پروسه چقدر طول بکشه خیال من راحت بود اما خوب واقعا تو برخی موقعیت ها اگر زمن مهم باشه ممکنه من انتخاب های دیگه ای بکنم. در هر حال فکر نکنم بیگ بی با پیشینه ای که داشته اینقدر مثل من نرم و نازک عمل می کرده. این برام جالب بود که اکثر مردم هم معمولا انتخاب های غیر خشن رو انتخاب می کردند. اما اگر مثلا می گفتند ما یه همچین شخصیتی داریم بیا براش داستان بنویس من بیشتر به خود شخصیت بیگبی توجه می کردم که شخصیت خشنی بوده.
    کلا اما اگر بخوایم این ژانر رو تقسیم بندی بکنیم من میزارمش تو قسمت قصه ها تا بازیا قدیما یه سری کتاب بودند که شبیه همیت بازیا بودند. یه سری فصل شماره گزاری داشتند بعد تو شرو می کردی فصل اول تهش می رسیدی به یک انتخاب بعد می گفت اگر گزینه یک و انتخاب کردی برو این فصل رو بخون ار دو رو اون یکی فصل رو بخون اینام جالب بودند برای خودشون.
    اینم کل افکار بهم ریخته من تا به حال درباره این بازی منتظر فصل بعدش هستم
    باز
    راستی از بچه هایی که بقیه بازی های این کمپانی رو انجام دادند سوال دارم که آیا بازی دیگه هم هست که بیارزه بازیش کنم یا بقیه به خوبی اینا نبودند خوشحال می شم جواب بدید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من 2-3 روز بود این رو بازی می کردم. به نظرم کلا بازی خوبی بود.(البته تو ژانر خودش دیگه) از کمپانی تل تیل تا حالا همه واکینگ دد های موجود و همین رو بازی کردم و راضی بودم البته اگر بخوام بگم به ترتیب با چی حال کردم بیشتر از همه با سری اول واکینگ دد بعد با همین گرگ در میان ما و 400 روز و واکینگ دد 2 هم آخر قرار می گیره. جالبیش اینه داشتم فکر می کردم آقای گرگ این قصه از نظر شخصیتی شباهت زیادی با لی واکینگ دد داره. یک کسی که گذشته خوبی نداشته. گذشته هم گناه قتل رو مرتکب شده اند هر دوتا گناهی که معمولا قابل بخشش نیست. اما در همین حد نگه داشته شده و به ما آگاهی کاملی از شخصیت گذشته این دو ندادند. هر دو توی یک هرج و مرجی قرار می گیرند که معلوم نیست دقیقا چی شده. مثلا تو واکینگ دد هم اپیزود اول معلوم می شه که زامبی ها اومدند. هر چند ما می دونستیم با چنین فضایی روبرو می شیم اما برای لی جدید بود. هر دو یه چیزی پیدا می کنند کهباید ازش نگهداری بشه. یعنی برای لی کلم مهم بوده و برای آقای گرگ محافظت از اونچه ک توی دنیای جدید همنوعانش ساختند محافظت از مردم و شهرش. البته اگر توجه بشه خیلی از سریال ها یا فیلم ها با همچین شخصیتی مخاطب رو جذب می کنند. شخصیتی که گناهی رو بدوش می کشه و در ضمن سعی دارهکار درست رو انجام بده هر چند همیشه ممکن نیست.
    داشتم کلا به این فکر می کردم که واقعا انتخاب هایمن انتخاب شخصیت گرگ می تونست باشه یا نه. به هر حال من با پیشینه زندگی خودم دارم انتخاب می کنم. همه جا تا اونجایی که می شد غیر خشن ها رو انتخاب می کردم با ایت استدلال که اگر بسه اول راه غیر خشن رو پیش بگیریم اگر نشد همیشه می شه بعدا زور به کار برد. اما خوب بازی همیشه نتیجه رو تو همون راه بدون خشونت بهم می داد به خشونت نمی رسیدیم. خوب البته عنصر زمان هم مهم بود چون مهم نبود پروسه چقدر طول بکشه خیال من راحت بود اما خوب واقعا تو برخی موقعیت ها اگر زمن مهم باشه ممکنه من انتخاب های دیگه ای بکنم. در هر حال فکر نکنم بیگ بی با پیشینه ای که داشته اینقدر مثل من نرم و نازک عمل می کرده. این برام جالب بود که اکثر مردم هم معمولا انتخاب های غیر خشن رو انتخاب می کردند. اما اگر مثلا می گفتند ما یه همچین شخصیتی داریم بیا براش داستان بنویس من بیشتر به خود شخصیت بیگبی توجه می کردم که شخصیت خشنی بوده.
    کلا اما اگر بخوایم این ژانر رو تقسیم بندی بکنیم من میزارمش تو قسمت قصه ها تا بازیا قدیما یه سری کتاب بودند که شبیه همیت بازیا بودند. یه سری فصل شماره گزاری داشتند بعد تو شرو می کردی فصل اول تهش می رسیدی به یک انتخاب بعد می گفت اگر گزینه یک و انتخاب کردی برو این فصل رو بخون ار دو رو اون یکی فصل رو بخون اینام جالب بودند برای خودشون.
    اینم کل افکار بهم ریخته من تا به حال درباره این بازی منتظر فصل بعدش هستم
    باز
    راستی از بچه هایی که بقیه بازی های این کمپانی رو انجام دادند سوال دارم که آیا بازی دیگه هم هست که بیارزه بازیش کنم یا بقیه به خوبی اینا نبودند خوشحال می شم جواب بدید
    بازی Tales From The Borderlands و Game of Thrones .

اولی از روی یک بازی دیگه ساخته شده و تا اینجای کار فان ترین بازی از بین این 4 بازی بوده . شاید هم بهترین بازی . فعلا سه اپیزودش اومده .
    بازی دیگه هم از روی سریال Game of Thrones یا در واقع کتابهای a song of ice and fire ساخته شده . مثل The Walking Dead که از روی سریالش ساخته شد ولی داستانش مجزاست از سریال این هم همینطوره .
    در کل از نظر من تمام این 4 بازی خوب بودن در نوع خودشون . اما این یکی رو ممکنه خوشت نیاد . اونهم چون سریالش رو ندیدی . شایدم دیدی . نمیدوم . ولی اگه سریالش رو دیدی قطعا از بازیش هم لذت میبری . حتی اگه اولی رو هم بازیش رو کرده باشی بازم بیشتر لذت میبری . از این 4 بازی فقط TWAU بود که از روی فیلم یا سریال یا بازی ساخته نشد و مستقیما از روی کمیک ساخته شد .

12. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •