با کرک ورژن 4 هم مشکل من حل نشد...فک کنم حالا حالا ها نتونم فیفا14 بازی کنم!!!
دوباره فیفا 13 نصبیدم با پچ های مودینگ وی....![]()
با کرک ورژن 4 هم مشکل من حل نشد...فک کنم حالا حالا ها نتونم فیفا14 بازی کنم!!!
دوباره فیفا 13 نصبیدم با پچ های مودینگ وی....![]()
اینی که دادمو دانلود کردی؟
یه چیز جالب بگم ایندفعه زمان لودینگ کنار آیکن موس(علامت موس رو صفحه) بیشتر شد یه لحظه فکر کردم الانه که بازی بیاد حسابی رفته بودم تو جو که یدفعه دیدم هیچی نشد!!![]()
Last edited by aftabbalans; 15-10-2013 at 11:50.
نه دوست عزیزم...اون کرک که میگن برای ریلودد هست فیک هست و خیلی وقته تو نت هست...
ریلودد هنوز کرک نکرده بازی رو
به نظرت با کرک جدید هرچیزی که باشه مشکل ما حل میشه؟واقعاً من جدا توش موندم تابحال اینطوری سر یه گیم اذیت نشدم که اجرا نشه یعنی اگر ارور میداد آدم میگفت یه مشکلی هست ولی الان آدم نمیدونه از چی میتونه باشه
من دو شب پیش نصب کردم بازیو بدون هیچ مشکلی بازی بالا اومد خیلی هم شیک و مجلسی فقط دسته مورد داشت دیروز رفتم مَنِیجِر مود بازی کنم بعد از یه ماه که گذشت از بازی اومد بیرون استاپ ورکینگ زد ، بعد از اون هر کاری کردم دیگه تو بازی نرفت :| ، سه بار پاک کردم نصب کردم انواع و اقسام ترفند های ارائه شده رو امتحان کردم ولی هیچی :| این دیگه نوبرشه والا ...
ها؟!دوشب پیش گرفتی بعدش یک ماه که گذشت؟!داداش در گفتن خاطرات دقت کن بابا![]()
دوستان من بازیو دانلود کردم اولش که کلیک میکردم هیچی نمیشد یا اگه میشد stop working میداد.خلاصه طبق اموزش پست اول رفتم دیدم کلیک که میکنی هیچی نمیشد.دست اخر اومدم اسم کرک رو عوض کردم و خوشبختانه بازی اجرا میشه.ولی گیم پد رو شناسایی نمیکنه.مشکل چیه؟
راستی اسم کرک fifa14.exe بود که من گذاشتم fifa14-www.skidrowcrack.com.exe یا بالعکس.
دوستان تو سایت ریلودد یه کرک زده نظراتم همه مثبت بوده.من که نتونستم دل کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
چطوری میتونم عملکرد دکمه های دسته ی بازی ام رو تنظیم کنم ؟ (جای شوت و سرعت و ... رو عوض کنم)
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)