ازش راضی هستید؟ چه فرقی با la8600 دارد؟
چند تا کنترل دارد؟
چند تا ورودی دیجیتال دارد؟
ازش راضی هستید؟ چه فرقی با la8600 دارد؟
چند تا کنترل دارد؟
چند تا ورودی دیجیتال دارد؟
من امروز تو نماینگی سونی کیفیت 50w700 رو مقایسه کردم باw804 واقعا تفاوت کیفیت مشخص بود.
کدوم مشکلات؟ اگه تونستی مشکلی پیدا کنی بگو.
وقتی هیچ اطلاعاتی در باره تلوزیون نداری همچین مقاسه ی اشتباهی نکن اولین لامپ تصویرهای CRT باریک LG زده بعد توسط شرکتهای دیگه کپی برداری شده فناوری IPS دوباره الجی اولین بار زده بعد توسط شرکتهای دیگه کپی برداری شده که همه اینها توسط ال جی و فیلیپس با مشارکت هم ساخته شدند که بعد قسمت تلوزیون فیلیپس به ال جی واگزار شد و در شرکت ال جی قسمتی به اسم LD Display تاسیس شد الان که الجی OLED داره تولید میکنه سونی همیچین صفحه نمایشی داره؟ پس باید از روی ال جی کپی بزنه. یا اولین باطری موبایلی که در گوشی چی فلکس امکان خم شدن براش وجو داره
Last edited by Renoir; 04-12-2013 at 01:24.
شما کاملا درست می فرمایید از لحاظ فروش شرکت های کره ای فروش بالایی دارنند اما یه سر به سایت هایی که تلویزیون ها رو مقایسه میکنند بزن ببین چند تا از تلویزیون ال جی رتبه بالایی داره؟تقریبا هیچی !
در مورد فناوریIPS ال جی هم خدمتون عرض کنم که خودم مانیتور LG IPS 226 دارم و همچین هم که تعریف میکنند نیست به نظرم تلویزون یا هر چیز دیگه ژاپنی قابل مقایسه با محصولات بی کیفیت کره ای نیست.زمانی که شرکت های ژاپنی داشتند تلویزیون تولید میکرنند این شرکت ها هنوز وجود نداشتن.
الانم که از هم دارن تکنولوژی دزدی میکنند!
داداش تویه اینکه ال جی تلویزیون های خوبی تولید میکنه شکی نیست ولی از نظر کیفیت تو تلویزیون های رده بالا جایگاه ویژه ای نداره
و نویه کیفیت به ترتیب پلاسما های پاناسونیک و ال ای دی های سونی و تلویزیونی مثل پلاسمای سامسونگ f8500 حرف اول رو میزنن و ال جی تویه رده های پایینتره
با نظر شما کاملا موافقم اما من خودم محصولات ژاپنی رو ترجیح میدم که بر میگرده به تجربیاتم در سالهای گذشته.
متاسفانه دوستان روی یه برند خاصی تعصب دارن و ازش حمایت میکنن از نظر تصویر و کیفیت هیچ برندی به سونی نمیرسه
اگه میخواین امکانات داشته باشه برید سراغ الجی اما کیفیت و ساخت و تصویر مهمه سونی حرفه اول رو میزنه
میگم هیچ اطلاعاتی ندارین همینطوری میایین اینجا پیام میدین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه جا هست کاربرای سایت امتیاز میدن یه جا هست خود سایت امتیاز میده وقتی کاربرها امتیاز بدن میشه نمره ای که شما ها که از هیچی خبر ندارین و فقط سونی دیدین و نمیشه بهش اعتماد کرد
من خودم از نظر ظاهری الجی مدل 8600 خیلی دوس داشتم اما به خاطر کیفیت و تصویر سونی 804 رو انتخاب کرد شماها
فقط دارید نظر شخصی میگید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)