تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 131

نام تاپيک: نظرتون راجع به LG LA 86000 چیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من 47 la8600v رو 3750 قیمت گرفتم امروز از بانه
    ازش راضی هستید؟ چه فرقی با la8600 دارد؟
    چند تا کنترل دارد؟
    چند تا ورودی دیجیتال دارد؟

داره خودمونی میشه behnam84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دقیقا w804 با تلوزیونی قابل مقایسه نیست من خودم 804 گرفتم واقعا محشره
    من امروز تو نماینگی سونی کیفیت 50w700 رو مقایسه کردم باw804 واقعا تفاوت کیفیت مشخص بود.

داره خودمونی میشه Renoir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

چرا شما اطلاعات اشتباه میدی به هیچ عنوان تلوزیونی که ماهواره داره رو انتخاب نکن چون مشکلات خاص خودشو داره از خریدش پشیمون میشی
    کدوم مشکلات؟ اگه تونستی مشکلی پیدا کنی بگو.

به نظر من بجای LA8600 سونی w804 بهتره مثل این میمونه که تویوتا رو ول کنی بری هیوندا بخری ! این شرکت های کره ای بیشتر سرمایه گذاریشون روی طراحی و تبلیغاته که خیلی هم موفق بودن تا حالا
    وقتی هیچ اطلاعاتی در باره تلوزیون نداری همچین مقاسه ی اشتباهی نکن اولین لامپ تصویرهای CRT باریک LG زده بعد توسط شرکتهای دیگه کپی برداری شده فناوری IPS دوباره الجی اولین بار زده بعد توسط شرکتهای دیگه کپی برداری شده که همه اینها توسط ال جی و فیلیپس با مشارکت هم ساخته شدند که بعد قسمت تلوزیون فیلیپس به ال جی واگزار شد و در شرکت ال جی قسمتی به اسم LD Display تاسیس شد الان که الجی OLED داره تولید میکنه سونی همیچین صفحه نمایشی داره؟ پس باید از روی ال جی کپی بزنه. یا اولین باطری موبایلی که در گوشی چی فلکس امکان خم شدن براش وجو داره
    Last edited by Renoir; 04-12-2013 at 01:24.

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کدوم مشکلات؟ اگه تونستی مشکلی پیدا کنی بگو.

وقتی هیچ اطلاعاتی در باره تلوزیون نداری همچین مقاسه ی اشتباهی نکن اولین لامپ تصویرهای CRT باریک LG زده بعد توسط شرکتهای دیگه کپی برداری شده فناوری IPS دوباره الجی اولین بار زده بعد توسط شرکتهای دیگه کپی برداری شده که همه اینها توسط ال جی و فیلیپس با مشارکت هم ساخته شدند که بعد قسمت تلوزیون فیلیپس به ال جی واگزار شد و در شرکت ال جی قسمتی به اسم LD Display تاسیس شد الان که الجی OLED داره تولید میکنه سونی همیچین صفحه نمایشی داره؟ پس باید از روی ال جی کپی بزنه. یا اولین باطری موبایلی که در گوشی چی فلکس امکان خم شدن براش وجو داره
    شما کاملا درست می فرمایید از لحاظ فروش شرکت های کره ای فروش بالایی دارنند اما یه سر به سایت هایی که تلویزیون ها رو مقایسه میکنند بزن ببین چند تا از تلویزیون ال جی رتبه بالایی داره؟تقریبا هیچی !

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد فناوریIPS ال جی هم خدمتون عرض کنم که خودم مانیتور LG IPS 226 دارم و همچین هم که تعریف میکنند نیست به نظرم تلویزون یا هر چیز دیگه ژاپنی قابل مقایسه با محصولات بی کیفیت کره ای نیست.زمانی که شرکت های ژاپنی داشتند تلویزیون تولید میکرنند این شرکت ها هنوز وجود نداشتن.
    الانم که از هم دارن تکنولوژی دزدی میکنند!

پروفشنال mosicr77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Everywhere and Nowhere

پيش فرض

شما کاملا درست می فرمایید از لحاظ فروش شرکت های کره ای فروش بالایی دارنند اما یه سر به سایت هایی که تلویزیون ها رو مقایسه میکنند بزن ببین چند تا از تلویزیون ال جی رتبه بالایی داره؟تقریبا هیچی !
    داداش تویه اینکه ال جی تلویزیون های خوبی تولید میکنه شکی نیست ولی از نظر کیفیت تو تلویزیون های رده بالا جایگاه ویژه ای نداره
    و نویه کیفیت به ترتیب پلاسما های پاناسونیک و ال ای دی های سونی و تلویزیونی مثل پلاسمای سامسونگ f8500 حرف اول رو میزنن و ال جی تویه رده های پایینتره

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

داداش تویه اینکه ال جی تلویزیون های خوبی تولید میکنه شکی نیست ولی از نظر کیفیت تو تلویزیون های رده بالا جایگاه ویژه ای نداره
    و نویه کیفیت به ترتیب پلاسما های پاناسونیک و ال ای دی های سونی و تلویزیونی مثل پلاسمای سامسونگ f8500 حرف اول رو میزنن و ال جی تویه رده های پایینتره
    با نظر شما کاملا موافقم اما من خودم محصولات ژاپنی رو ترجیح میدم که بر میگرده به تجربیاتم در سالهای گذشته.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

متاسفانه دوستان روی یه برند خاصی تعصب دارن و ازش حمایت میکنن از نظر تصویر و کیفیت هیچ برندی به سونی نمیرسه
    اگه میخواین امکانات داشته باشه برید سراغ الجی اما کیفیت و ساخت و تصویر مهمه سونی حرفه اول رو میزنه

داره خودمونی میشه Renoir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

میگم هیچ اطلاعاتی ندارین همینطوری میایین اینجا پیام میدین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه جا هست کاربرای سایت امتیاز میدن یه جا هست خود سایت امتیاز میده وقتی کاربرها امتیاز بدن میشه نمره ای که شما ها که از هیچی خبر ندارین و فقط سونی دیدین و نمیشه بهش اعتماد کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من خودم از نظر ظاهری الجی مدل 8600 خیلی دوس داشتم اما به خاطر کیفیت و تصویر سونی 804 رو انتخاب کرد شماها
    فقط دارید نظر شخصی میگید

صفحه 6 از 14 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •