ببخشید یه مقدار پول دستم اومد میتونم کیسو تا 500 تومن بگیرم در این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید ؟ که خوب هم باشه و بزرگترین مادربرد ها رو تو خودش بگنجونه !!!!!!! دست همگی درد نکنه که سوال هامو جواب میدید
ببخشید یه مقدار پول دستم اومد میتونم کیسو تا 500 تومن بگیرم در این رنج قیمت چی پیشنهاد میدید ؟ که خوب هم باشه و بزرگترین مادربرد ها رو تو خودش بگنجونه !!!!!!! دست همگی درد نکنه که سوال هامو جواب میدید
x7 و x9 میتونی بخری!
x9 خیلی بهتر هست، گرافیک هایی تا طول 34 سانتی متر میتونی استفاده کنی(4 تا)
حتی مادربورد هی مولتی CPU هم قابل استفاده هستند!
ولی از نظر ظاهر، من X7 رو بیشتر میپسندم! مخصوصا که در پشت و درب کناری کیس 2 تا فن کوگلار استفاده شده(همینا فکر کنم حدود 100 تومن قیمت دارند)
ویژگی های کیس x7 چیه؟ چند تا گرافیک رو تو خودش جا میده؟
به سایت گرین مراجعه کنی، تمام مشخصات کیس ها رو نوشته.
حالا یه گرافیک خوب در حد 1تومن برای بازی چی پیشنهاد میدی؟ میخوام خیلی گرون نباشه و تهش 1تومن !! بهترین کارت گرافیک تو این رنج قیمتی چیه؟ دستت درد نکنه
Last edited by امیر تتلو; 26-10-2013 at 22:02.
لطفا جواب بدبد ممنون
در حالت کلی در این رنج قیمت بهترین گزینه 760 هست.
سلام یه مادر برد خوب در حد 500 تومن که usb3 و از دو گرافیک همزمان پشتیبانی کنه چیه ؟ اور هم نمیدونم چیه و فک نکنم باهاش سرو کار داشته باشم لطفا چند تا خوبشو نام ببرید ممنون اگه کسی هم وقت کرد درباره ی اورکلاک یه توضیح مختصر بده لطفا با تشکر
برای چه سوکتی مدنظرتون هست؟
میخوام ازcpu های cor i7 روش نصب کنم اگه سوکت جدیدی مد نظرتون هست خودتون معرفی کنید فک کنم 1150 خوبه !! بازم خیلی نمیدونم ولی میخوام از دو تا گرافیک و یه سی پی یو ی قوی پشتیبانی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)