تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اگر 2 مهاجم در مقابل دروازه بان باشند و دفاعی بین آنها نباشد، پاس دادن یک مهاجم به دیگری آفساید است

راي دهنده
21. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

8 38.10%
  • خیر

4 19.05%
  • بستگی به شرایط دیگر دارد.

9 42.86%
صفحه 6 از 21 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 209

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ ورزشی

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.

در یکـــ کلام ! "بدنسازی کن"

- شما باید ابتدا از یه مربی یه برنامه روزانه (غذایی و آمادگی جسمانی) بگیری .
    - بعد فیلم ها و کلیپهای آموزشی مربوط به بریکـــ دنس (ایروبیک حرفه ای) رو تهیه کنی.
    اینــکه میگم آموزشی به نوعی این حرکات افتـــ یا گامهای زیادی در طول یادگیری داره .

مثلا برای حرکت اگرول در ایروبیک شما ابتدا باید روی ساعد خودتون کار کنید سپس روی کتف و ...

موفق باشید .

2. 3 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

یک کلام ما تو روستاییم هی بخواییم بریم شهر برامونم سخته ! وگر نه تا حالا میرفتم.
    اگه تو روستا بسازن یه کاری می کنیم
    راستش من نمیخوام ایروبیک یاد بگیرم فقط بتونم رو دستام یکمی وایسم حله بقیشو یه کاری میکنم
    آموزش که تو نت هم هست برای دانلود.
    فکر کنم حرکات قدرتی برای تمرین باید باشه تا بشه رو دست وایساد.

بازم اگه کسی چیزی میدونه بگه ممنون

كاربر فعال انجمن نرم افزار shabnam1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض استخدام بادیگارد

کسی اطلاعاتی داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

یک کلام ما تو روستاییم هی بخواییم بریم شهر برامونم سخته ! وگر نه تا حالا میرفتم.
    اگه تو روستا بسازن یه کاری می کنیم
    راستش من نمیخوام ایروبیک یاد بگیرم فقط بتونم رو دستام یکمی وایسم حله بقیشو یه کاری میکنم
    آموزش که تو نت هم هست برای دانلود.
    فکر کنم حرکات قدرتی برای تمرین باید باشه تا بشه رو دست وایساد.

بازم اگه کسی چیزی میدونه بگه ممنون
    جالبــــــه !!

- قرار نیست چیزی رو بسازن !! شما خودت بدنسازی کن البته با برنامه ! سعی حتماً برنامه غذایی خوبی هم داشته باشی.
    - کم کمش تو هر شهری یه باشگاه بدنسازی هست ! میتونی وضعیتت رو بهشون (مربی) بگی تا بهت یه برنامه بدن تا تو خونه کار کنی.
    سعی کن قبلش یه تحقیقی در مورد مربی داشته باشی.

شما از طریق آموزشها تو نت میتــونی اصولی تر کار کنی. و این اصولی کار کردن باعث میشه آسیب نبینی.
    و اینکه اگر شما قصد داری ورزش کنی حتماً بیمه ورزشی رو داشته باش.

بنده خودم پارکور و بریک دنس کار میکنم و ما تو اصفهان برای ورزشمون باشگاه آنچنانی نداشتیم ! ولی عامل پیشرفتمون همکاری دوستانه و اصولی کار کردن بود .

لازم به ذکره که اسم این حرکت ؛
    در ایروبیک : پاور بالانس - Power Balance
    و در پارکور و ... : Handstand یا همون بالانس (تعادل)

6. 3 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

پس همینجوری تو خونه با یه تمریناتی نمیشه انجام داد؟ باید یه بدنسازی بریم؟!! دوست داشتم هیچ جا نرم و این رو دست ایستادن رو یاد بگیرم. بعدش هم کارهای دیگه که با دست انجام میدن تو پارکور و بریک دنس رو خودم یه کاری می کردم!
    ولی من فکر نکنم بازم بتونم برم بدنسازی اگه تو شهر بدوم مشکلی نبود. یه مشکلاتی هست که نمیتونم برم. اگه تو روستامون بود چرااااااا ! ای این روستاها هم هیچی ندارن. D:

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اول بدنسازی.
    دوم فیلمارو دان کن.فیلم آموزشی زیاد هست در این رابطه.
    درضمن با کسایی که حرفه ای هستن آشنا شو و کمک بگیر.من خودم مشکل داشتم با راه رفتن رو دست که یکی از بروبچ باشگاه یک سری چیزای ریز(فوت و فن کوزه گری) رو بهم گفت و خیلی خیلی تاثیر گذار بودن برام.

9. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

شما فیلما رو بزار اگه کامل یاد میده چطوری رو دست وایسیم.
    من که تو نت سرچ کردم یکم خسته شدم. چون هر چیزی میاد آدم نمیدونه کدومو بخونه یا ببینه و اینجور حرفا لطفاً شما چیزی که برای اینکارو سراغ داری و بتونه به ما کمک کنه رو بزارین ممنون.

میگما رو دست وایسادن قدرت میخواد دیگه؟ قدرت دست ؟ به نظر من باید یه تمرینایی کرد تا دست به قدرتی که بخواد روی دستا وایسیم برسه! یا اینی که گفتم نمیخواد؟

من نمیدونم کیا حرفه ای ان! شماها اینجایین پس شما باید یاد بدین!

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

داداش گلم ، حقيقت مطلب تو رشته من ( آيكيدو | كيوكشين ) اصلا همچين حركاتي تمرين نميكنيم .
    فقط تو كيوكشين بايد 35 تا شنا روي دست بريم ، يعني اول رو دست ها وايسيم و بعد شروع به شنا بكنيم .
    اول با پنج انگشت (5تا) ، بعد 4انگشت (5تا) و .. تا روي شصت دو دست فقط (10تا) .
    اما اولاش كه تاز ميخواستم رو دست ايستادن رو تمرين كنيم كنار ديوار مي ايستاديم بعد دستامون رو ، روي زمين ميذاشتيم و برعكس از پشت با پاهامون خودمون رو ميكشيديم بالا تا رو دست هامون استاده باشيم و تكيه مون به ديوار باشه . بعد شروع به شنا رفتن ميكيرديم .
    يكمي بعد ، يكي از همرزم ها ميومد ما رو تا وسط تشك ميبرد و پاهامون تو دست اون بود و شنا ميرفتيم .
    تا ديگه كم كم يادگرفتيم تعادلمون رو حفظ كنيم .
    تنها مشكل اين بود كه بعضي ها نميدونستند وقتي ميخوان دوباره عادي بايستند بايد از روي كمر قل بخورن تا بشينن رو زمين بعد بايستند ، اونا ميخواستن اول پاهاشون رو بذارن رو زمين كه باكمر و باشن محكم ميخوردن رو زمين .
    شـمـا هم با يكم تمرين ميتونيد رو دستتون بايستيد اما راه رفتن رو نميدونم .
    فقط قبل تمرين خـوب گرم كن .

12. 4 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز far2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    اصفهان، نصف جهان

پيش فرض

جالبــــــه !!

- قرار نیست چیزی رو بسازن !! شما خودت بدنسازی کن البته با برنامه ! سعی حتماً برنامه غذایی خوبی هم داشته باشی.
    - کم کمش تو هر شهری یه باشگاه بدنسازی هست ! میتونی وضعیتت رو بهشون (مربی) بگی تا بهت یه برنامه بدن تا تو خونه کار کنی.
    سعی کن قبلش یه تحقیقی در مورد مربی داشته باشی.

شما از طریق آموزشها تو نت میتــونی اصولی تر کار کنی. و این اصولی کار کردن باعث میشه آسیب نبینی.
    و اینکه اگر شما قصد داری ورزش کنی حتماً بیمه ورزشی رو داشته باش.

بنده خودم پارکور و بریک دنس کار میکنم و ما تو اصفهان برای ورزشمون باشگاه آنچنانی نداشتیم ! ولی عامل پیشرفتمون همکاری دوستانه و اصولی کار کردن بود .

لازم به ذکره که اسم این حرکت ؛
    در ایروبیک : پاور بالانس - Power Balance
    و در پارکور و ... : Handstand یا همون بالانس (تعادل)
    شما جز این افرادی هستید که تو پارک بوستان سعدی از سکو ها بالا می پرند ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما فیلما رو بزار اگه کامل یاد میده چطوری رو دست وایسیم.
    من که تو نت سرچ کردم یکم خسته شدم. چون هر چیزی میاد آدم نمیدونه کدومو بخونه یا ببینه و اینجور حرفا لطفاً شما چیزی که برای اینکارو سراغ داری و بتونه به ما کمک کنه رو بزارین ممنون.

میگما رو دست وایسادن قدرت میخواد دیگه؟ قدرت دست ؟ به نظر من باید یه تمرینایی کرد تا دست به قدرتی که بخواد روی دستا وایسیم برسه! یا اینی که گفتم نمیخواد؟

من نمیدونم کیا حرفه ای ان! شماها اینجایین پس شما باید یاد بدین!
    دوستان درست میگن .
    بدنسازی و آمادگی جسمانی از همه چی مهمتره و هم چنین داشتن برنامه غذایی مناسب و کنترل وزن .
    منظورم از بدن سازی کار با هالتر و دمبل و پرس و اینا نیست ! شما بوسیله ی همین شنا میتونی عضلات سینه و سرشونه و حتی فیله ها رو پرورش بدی ! و از این قبیل ...
    بدنسازی رو هرکجا که بخوای میتونی انجام بدی ! تو خیابون ، کوچه ، خونه ، پارک ، سفر () هر کجا که بخوای میتونی. به شرطی که این بدنسازی بصورت مداوم باشه ! مثلاً وسط راه بگی "من خسته شدم بیخیالش ! چه سخته ! فُلان بیسار ... " بدنت یه مدتی حالت کوفتگی پیدا میکنه ! پس سعی کن بصورت مداوم ادامش بدی.

بازم میگم کلیپها بخاطر اینه که اصولی کار کنی و از آسیب دیدگی هر چند جزئی جلوگیری کنی.
    شما ابتدا برای اینکه حرکت مد نظرت رو یاد بگیری باید این حرکت رو با کمک دیوار یا یک تکیه گاهی انجام بدی و کم کم از اون دیوار فاصله بگیری و (با کمک آمادگی جسمانی و بدنسازی) بتونی رو دست خودت بایستی .

این اولین حرکتی بود که تو دوران ورزشیم در آوردم عاملشم دیدن یه فیلم ورزشی دنس بود .

شما جز این افرادی هستید که تو پارک بوستان سعدی از سکو ها بالا می پرند ؟
    بله گاهی اوقات بوستان سعدیم کار میکنم

15. 2 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •