سلام
شما آنتی ویروستو disable کنش نباید مشکلی باشه اگه بقیه کارارو انجام داده باشی درست
سلام
شما آنتی ویروستو disable کنش نباید مشکلی باشه اگه بقیه کارارو انجام داده باشی درست
سلام
به همه میشه به من بگین چی جوری بتونم فایل دو زبانه language بتونم با mkv merge درست کنم حتی فایل های آماده دو زبانه که خود تاینی مویز میده روی تلویزیون LED C 8000 سامسونگ نمیادش میشه به من بگین من خودم آموزش همه رو خوندم انجام دادم بازم نمیادش
دیدم چند بار بیاد انتخاب زبان با یه فایل هایی اما حیف یادم نبود دقت کنم ببرمش توی mkv merge در بیارم چی جوریه یا جاهایی که صحنه داره میره روی زیرنویس زبون فارسیش نمیادش :(
دوست عزیز
نحوه دیدن فیلم های دوزبانه در تلویزیون ال ای دی سامسونگ
موقع پخش فیلم دکمه Tools رو بزن. یکی از گزینه ها انتخاب زبان هست. اگر فیلمتان چند استریم صدا داشته باشه این گزینه فعال میشه.
برای استفاده از نرم افزار هم می توانید از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین از این پست.
Last edited by matinpour; 04-06-2015 at 15:11.
ممنون از جوابتون ولی من هم فایروال هم آنتی ویروس رو دیزابل کرده بودم
دوست عزیز
اگر برنامه تان را طبق پست اول راه اندازی کرده باشید می توانید به به اجرا درآوردن برنامه و با استفاده از دکمه کنترول source وانتخاب در لیست آن یعنی allshare کامپیوترتان که در لیست هست می توانید از آن طریق به فیلمها و عکس و موسیقی تان دسترسی داشته باشید.
لازم بذکر است که بعضی از آنتی ویروسها از این کار جلوگیری می کنند و شما باید فایروال ویا آنتی ویروس را غیر فعال کنید.
سلام روی lg uf950میشه یا فقط سامسونگ هاس؟
pc
8.1 win
amd a10 5700
دوست عزیز
این مخصوص سامسونگ است برای ال جی از این لینک و از قسمت SmartShare استفاده کنید.
اخه یجا زده بود برای تلویزریون های دیگه هم همین سوال کردم
اسمارت شیر گرفتم برای تصویر انداختن میخوام مثل widi intel یه چیزی
برای ال جی از این استفاده کن:
عزیز اینو دارم یه چی میخوام برای تصویر مثل intel widi
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)