فراموش کردین یک طرف اسطوره بارسا و موفق ترین مربی تاریخ این باشگاه بوداین مورینیو با بارسا چه کرده که انقدر طرفدارا بارسا از شکستش خوشحال میشن![]()
پپ بی دلیل دست رو نیمار نزاشته بود
تمام کننده و شوتزن فوق العاده ایه
که بایرن امشب دقیقا کم داشت
فراموش کردین یک طرف اسطوره بارسا و موفق ترین مربی تاریخ این باشگاه بوداین مورینیو با بارسا چه کرده که انقدر طرفدارا بارسا از شکستش خوشحال میشن![]()
پپ بی دلیل دست رو نیمار نزاشته بود
تمام کننده و شوتزن فوق العاده ایه
که بایرن امشب دقیقا کم داشت
چه بازی دراماتیکی شد
به جان خودم من طرفدار هیچ کدوم از تیما نیستم ولی انصافا هر دو تیم بازی سریعی انجام دادن و موقعیتای زیادی ایجاد کردن
ولی برای من واقعا یه سوال باقی موند از طرفدارای چلسی میپرسم
به نظر شما چلسی اشتباه نمیکنه وقتی عقب میره؟
آخه وقتی توی زمین خودشون تقسیم میشن و پرس میکنن و دنبال توپ گیری و شروع حملاتشون هستن خیلی بهتر بازی میکنن
اما وقتی رفتن دفاع واقعا دیگه بازی شد بایرن چک
چلسی وقتی رفت توی دفاع خیلی موقعیت گل به بایرن داد هر حمله ای میتونست یه گل باشه چک تقریبا گلای صد در صد رو بیرون میکشید
به نظر من چلسی حتی با یه نفر کمتر هم نباید میرفت توی 18 جمع میشد
مورینیو عملا زیر فشار حملات بایرن کاری نکرد جز هیجانی کردن تماشاگرا که از یه مربی مدعی تاکتیک بعیده
چلسی حتی با ده نفره شدن هم نشون داد میتونه جلو بمونه پرس کنه و حتی گل بزنه اما خب من نفهمیدم چرا یه هو رفتن توی 18 و فقط موقعیتهای بایرن رو یکی بعد از دیگری تماشا میکردن
حرکت رامیرز یه ضرب کارت قرمز نداشت؟ به نظر من داشت کم مونده بود پای گوتزه بشکنه
به هر حال بازی خیلی سریعی بود اما اشتباهات فردی در دو تیم هم خیلی زیاد بود
من احساس کردم(البته مدتهاست این احساس رو دارم) که مورینیو در دقایق پایانی بازی بیشتر احساسی بازی رو دنبال میکرد و همین باعث رفتن تیمش به دفاع به اون شکل و شکستش شد
چنتا بازی حساس با رئال هم همینجوری بود
من نمیخوام تلخی باخت رو برای دوستدارای چلسی بیشتر کنم اما واقعا برای یه تیم انگلیسی که توی پریمیر تربیت شده زشته که اینقد بره عقب که دروازبان حریف بیاد سر خط نیمه توپا رو جمع کنه
تبریک به بایرنیها
برام جالب بود که میفهمیدم بایرن برای اولین بار این جام رو میبرد
من هنوز تو کف اون هد شیرجه ای نویرم....!مثل موشک یدفعه اومد تو تصویر ...!
ولی انتظار میرفت بایرن با این مهره ها به بازی مسلط تر باشه....
این تیم بایرن روی ضده حمله ها خیلی آسیب پذیره.
دانته یه سوتی داد که نوئر جمش کرد وگرنه من هیچ وقت این حرکت ناشیانش رو یادم نمی رفت.. نوئر یه سر توپ زد، این رو هم جو گرفت : دی
گوتزه خیلی نا آماده هست.. شکیری هم قربونش برم از روبن بدتره..
فعلا خیلی خوشحالم، نه به خاطر این جام کشکی به خاطر این 120 دقیقه فوتبال بازی کردن و آخرش بردن
نوئر هم گل دوم با اینکه خیلی مشکوک بود ولی اشتباه بدی کرد از اونور چک نامرد گل نمی خورد!!
این حرکتای نوئر کپی رایت داره : دیخدائیش با نویر حال میکنم،نیمه دوم وقتای اضافه واقعا به جای یه سوئیپر بازی میکرد
اون هدی هم که زد که دیگه استثنایی بود وجدانا.................
روحیه ای که آدم میگیره از کارای نوئر بی اندازه هست
گزینه دیگه ای نبود این وسط..و کوچینگ پپ افتضاح بود،گذاشتن فیلیپ لام تو هافبک دفاعی باعث شده بود تیم تو ضدحملات به شدت آسیب پذیر باشه،از قرار معلوم نخواسته بود به مارتینز 90 دقیقه بازی بده.
خیلی بد شانسیه که شواینی و مارتینز هر دو مصدوم بشه!
خدا کنه پپ این سیستم رو کنار بزاره، مولر کلا خودش هم نمی دونه باید چکار کنه اون وسط زمین
نوئر تو یورو جلوی ایتالیا هم شده بود دفاع آخر و روی خط وسط زمین توپ دفع می کرد..من نمیخوام تلخی باخت رو برای دوستدارای چلسی بیشتر کنم اما واقعا برای یه تیم انگلیسی که توی پریمیر تربیت شده زشته که اینقد بره عقب که دروازبان حریف بیاد سر خط نیمه توپا رو جمع کنه
عادی هست تیم ده نفره بره توی دفاع و داشتن قهرمان هم می شدن همینطوری
من که تو پنالتی ها چسبیده بودم به صفحه..............
کاملا مافقم...........
شکیری تو اون تایمی که بازی کرد حداقل 5 تا موقعیت خیلی خوب رو از دست داد،مطمئنن اگه روبن بود خیلی زودتر بایرن به گل میرسید.................
دوست عزیز تو اینجور بازی ها 10 نفره بودن خیلی روی تیم فشار میاره منچستر 10 نفره جلوی رئال در اولترافورد 10 دقیقه هم دوام نیاورد و شکست را پذیرفت
اما چلسی امشب عالی بود و 10 ثانیه با بردن جام فاصله داشت فراموش نکنید با تیمی بازی داشت که بارسا و یووه و ... را به راحتی برده بود و 2 ماه قبل پایان لیگ قهرمان شده بود!
در ضمن چلسی با همین بازیکنان چند روز پیش بازی مشکلی جلو یونایتد در لیگ برگزار کرده بود اما بایرن به بازیکنان اصلیش استراحت داده بود
اما باز هم از لحاظ بدنی چلسی بهتر از بایرن ظاهر شد
گوستاوو رو رد کرد رفت،تیموشچوک رو رد کرد رفت،امره کن رو داد رفتگزینه دیگه ای نبود این وسط..
خیلی بد شانسیه که شواینی و مارتینز هر دو مصدوم بشه!
خدا کنه پپ این سیستم رو کنار بزاره، مولر کلا خودش هم نمی دونه باید چکار کنه اون وسط زمین
معلومه دستش یوهو خالی میمونه اگه مصدومیتی پیش بیاد
از کروس استفاده میکرد بهتر بودش،کروس حداقل زمان فن خال یه سری بازی تو هافبک دفاعی میکرد و تو فینال 2012 هم کنار شواینی بود ولی بازی دادن به یه مدافع کناری تو اون پست حساس که از نظر فیزیکی نمیتونه تمام جنگای میونه میدون رو ببره کار صددرصد اشتباهی بود،یعنی بواتنگ رو حتی اگه میزاشت اون وسط خیلی بهتر بود یا از کیرشهوف هم میتونست استفاده کنه ولی چسبیده به این لام بدبخت
لو یه بازی جلوی نمیدونم قزاقستان یا آذربایجان لام رو گذاشت هافبک دفاعی دیگم اینکارو نکرد ولی این بشر درس نمیگیره
خب جای کروس اون جلو مجبور بود گوتزه رو بزاره که اصلا آماده نیست.از کروس استفاده میکرد بهتر بودش،کروس حداقل زمان فن خال یه سری بازی تو هافبک دفاعی میکرد و تو فینال 2012 هم کنار شواینی بود ولی بازی دادن به یه مدافع کناری تو اون پست حساس که از نظر فیزیکی نمیتونه تمام جنگای میونه میدون رو ببره کار صددرصد اشتباهی بود،یعنی بواتنگ رو حتی اگه میزاشت اون وسط خیلی بهتر بود یا از کیرشهوف هم میتونست استفاده کنه ولی چسبیده به این لام بدبخت
لو یه بازی جلوی نمیدونم قزاقستان یا آذربایجان لام رو گذاشت هافبک دفاعی دیگم اینکارو نکرد ولی این بشر درس نمیگیره
در اینکه گذاشتن لام توی هافبک دفاعی اشتباهه، اصلا بحثی ندارم.. حتی قبل بازی به معراج می گفتم که خدا کنه لام رو نزاره هافبک دفاعی. اما اون فروختن ها کار دستمون داد... واقعا حیف شد گوستاوو رو فروختن.\
+
بعد بازی ریبری رفت تو تماشاگرا، لیدر بایرن بهش بلندگو داد، در گوشش هی شعار می گفت، ریبری هم تو بلندگو تکرار می کرد.
پپ یه جور خوشحالی بایرنی ها رو نگاه می کرد که انگار براش تازگی داره این کارا : دی
+
ریبری بعد بازی گفته:
وقتی گل زده و رفته سمت پپ، بهش گفته که "I told him this is a goal for you, against Mourinho."
معنیش واضحه اومدم ترجمه کنم کلمات جالبی تو ذهنم نیومد : دی
چلسی قبل ده نفره خیلی خوب بود و تاکتیکای مورینیو هم بهتر از گواردیولا جواب داده بود
ولی وقتی ده نفره شد و بعدش هازارد هم گل زد دیگه کاری نمیشد کرد و مجبور به دفاع کردن بودن
یعنی هر تیمی حتی بارسا و رئال و ... هم توی این شرایط بودن مجبور به دفاع کردن بودن!
دیگه دل به ضد حمله هم نمیشد بست چون بازیکنا خسته شده بودن و وینگرها هم همگی تعویض شدن که به نظرم شورله نباید بیرون می رفت
چلسی یکمی هم بدشانس بود مثل اون صحنه تک به تک اسکار ولی در کل رمیرس نباید اون خطا رو می کرد و کلا ده نفره شدن توی همچین بازی هایی کارو خیلی سخت می کنه!
گل دوم هم که بایرن زد دیگه به نظرم رسید که احتمالا چلسی بازنده ست
چون بازیکنای خاصی رو نداشت که پنالتی بزنن و بعد از پنالتی پنجم نوبت دفاع وسط ها و میکل میشد!
در کل بایرن انتقام گرفت ولی خوبه توی سوپر کاپ این اتفاق افتاد و ایشالا توی لیگ قهرمانان امسال اگه دوباره چلسی به بایرن بخورره اون جا ما انتقام می گیریم
تبریک میگم به طرفداران بایرن...
فقط یه چیزی که وجود داره اینه که چلسی به تیم بایرن آماده و اشتباهات خودش باخت یعنی در کل به تیم باخت نه به فرد خاصی
بعضی از افراد کلا زحمت های افراد دیگه رو به اسم خودشون تموم می کنن و بعدها هم از بعضی طرفداران لقب های الکی می گیرن
این افراد اگه تونستن پورتو و اینتر رو بدون فوق ستاره ها قهرمان کنن اون موقع هست که میشه این لقب ها رو بهشون داد
احتمالا شما بازی رو کامل ندیدیولی برای من واقعا یه سوال باقی موند از طرفدارای چلسی میپرسم
به نظر شما چلسی اشتباه نمیکنه وقتی عقب میره؟
آخه وقتی توی زمین خودشون تقسیم میشن و پرس میکنن و دنبال توپ گیری و شروع حملاتشون هستن خیلی بهتر بازی میکنن
اما وقتی رفتن دفاع واقعا دیگه بازی شد بایرن چک
چلسی وقتی رفت توی دفاع خیلی موقعیت گل به بایرن داد هر حمله ای میتونست یه گل باشه چک تقریبا گلای صد در صد رو بیرون میکشید
به نظر من چلسی حتی با یه نفر کمتر هم نباید میرفت توی 18 جمع میشد
مورینیو عملا زیر فشار حملات بایرن کاری نکرد جز هیجانی کردن تماشاگرا که از یه مربی مدعی تاکتیک بعیده
چلسی حتی با ده نفره شدن هم نشون داد میتونه جلو بمونه پرس کنه و حتی گل بزنه اما خب من نفهمیدم چرا یه هو رفتن توی 18 و فقط موقعیتهای بایرن رو یکی بعد از دیگری تماشا میکردن
حرکت رامیرز یه ضرب کارت قرمز نداشت؟ به نظر من داشت کم مونده بود پای گوتزه بشکنه
به هر حال بازی خیلی سریعی بود اما اشتباهات فردی در دو تیم هم خیلی زیاد بود
من احساس کردم(البته مدتهاست این احساس رو دارم) که مورینیو در دقایق پایانی بازی بیشتر احساسی بازی رو دنبال میکرد و همین باعث رفتن تیمش به دفاع به اون شکل و شکستش شد
چنتا بازی حساس با رئال هم همینجوری بود
من نمیخوام تلخی باخت رو برای دوستدارای چلسی بیشتر کنم اما واقعا برای یه تیم انگلیسی که توی پریمیر تربیت شده زشته که اینقد بره عقب که دروازبان حریف بیاد سر خط نیمه توپا رو جمع کنه
در مورد این بالا هم توضیح دادم
اگه شرایط برعکس این بود مطمئن باشید بایرن هم تقریبا همین کارو می کرد
اگه دقت کنید در حین 90 دقیقه چلسی دفاع مطلق نکردو موقعیت های خطرناکی هم ایجاد کرد
موقعیت های خطرناک بایرن هم بیشتر توی همون دو تا نیمه وقت های اضافه بودش که این یه جورایی طبیعی بود...
کم اهمیت ترین جام اروپایی رو از دست دادیم ... ناراحتی از از دست دادن این جام در مقابل اون بازی معروف جلسی بارسا یک صدوم نیست .... بازی منچستر چلسی و از از دست دادن اون پنالتی معروف تری .... ما از این زخما زیاد دیدیمچلسی توو این بازی کاملا حرفه ای و خوب بازی کرد ... با اضافه شدن اتوئو و ویلیان تیم عالی میشه .... مطمئن باشید این تیم با مرور زمان بهتر و بهتر هم میشه .... تیم خیلی جوون هست و نیاز به هماهنگی و کار بیشتر داره ....
انصافا آلمان ها توو ضربات پنالتی حرف ندارن ...بازم تبریک به هواداران بایرن مونیخ
Last edited by arashsard; 31-08-2013 at 02:56.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)