Z500 i5 با گارانتی سازگار بخر
Z500 i5 با گارانتی سازگار بخر
فکر کنم چون بدون لمسی قیمتش زیر 3,500 میشه و نسبت به مدل قبلی یعنی n56 خیلی ارزونتر در میاد یه جورایی براشون نمیصرفه.من به نمایندگی ها سپردم که بدون لمسی هم بیارن. خرید صفحه لمسی پول اضافیه ,نه برای همه حداقل برای من.با وجود موس دیگه نمایشگر لمسی به کارم نمیاد .بعدش صفحه لمسی لپ تاپ های سنتی خیلی حساسه ممکنه یه فشار یا ضربه کوچیک باعث شه آسیب ببینه . از طرفی هم از لک گرفتن صفحه نمایش بدم میاد.
Last edited by 3aman021; 01-09-2013 at 11:31.
شما این مدل رو دارید؟؟ مشکلی نداره ؟؟
خودم ندارم اما کار کردم باهاش چیز خوبیه
منم باهاش کار کردم...
منظورم عمر باتری ... قدرتش و گرم کردنشه ...
ظاهرش که معلومه خیلی خوبه ...
دوست عزیز من خودم این مدل رو دارم و کاملا ازش راضی هستم همچنین این لپ تاپ به غیر از زیبایی دارای کانفیگ خیلی خوبی تو رنج قیمت خودش هست ولی در مورد معایب باید بگم که معایب این لپ تاپ اینه که تو زوایا و زیر نور افتاب سخت دیده میشه.
یعنی شما گزینه ی دیگه رو پیشنهاد میدید؟؟؟
من باید سفارش بدم و برام بیارن در حال حاضر و وقت رفتن به فروشگاه و تست کردن ندارم؛
از نظر کانفیگ چطور بود؟
راستی علیرضا جان؛
جریان این فینگر تاچ چی شد؟نمیشه یکی خرید و اضافه کرد بهش؟
و در مورد هارد SSD میشه یه کم بیشتر توضیح بدید؟!
هارد اصلی کدوم میشه؟
سوییچ میشن مثل کارت گرافیک ها یا نه؟
پردازنده اش چند هسته ای هست؟همونی که میگی ازش خوشم نیومد... i7 هست دیگه؛نه؟
با وی.پی.ان و اینطور چیزا هم نمیشه دورش زد؟؟؟!!الان تاچ بودم خیلی نمی ارزه چون اولاً نرم افزار های رابط کاربری مترو واسه ایران بستس و نمیشه دانلود کرد
تو اینترفیس اصلی ویندوز که کار کردن سخته و عملا نمیشه
استفاده کرد
و مدت زیادی نمیشه با لپ تاپ کار کرد دست خسته میشه
علیرضا جان میگن که موس هم میشه بهش وصل کرد که...
من کلا پیشنهادم اینه بیخیال صفحه لمسی ! این نظر شخصی من هست ! n550 کانفیگش موردی نداره ! فقط هاردش دور پایینه ! مقداری سرعتش کمه نسبت به هارد هایی با 7200 دور ! فینگر پرینت رو لپ تاپ هست بصورت دیفالت حالا شاید دستگاهایی باشن بصورت اکسترنال کاری که فینگر پرینت خود لپ تاپ انجام میده رو انجام بدن ولی من ندیدم ! اگه مهم هست بودنش یه لپ تاپ بخرید که روش باشه !
در مورد هارد SSD هم باید بگم که شما لپ تاپ رو میبرید نمایندگی مجاز یا یه تعمیرکار معتبر و هارد SSD رو که تهیه کردید میدید و براتون جاگذاری میکنه ! نگران این نباشید ! هاردی که رو لپ تاپ ها هست و با فضای 750 گیگ یا 1 ترابایت اینا هارد های هیبرید ساتا هستن ! هارد SSD رو جداگونه میخرید و قرار میدید ! یه هارد اس اس دی 64 گیگ نزدیک 400 تومن پولشه !
بله ! پردازنده Core i7 دارن و قوی هست ! اینم مسئله ای نداره ! همه سوالا رو جواب دادم !![]()
به نظر میرسه لپتاپی که همه ی مشخصات مورد نظر شما رو داشته باشه تولید نشده هنوز! باید سفارش بدید بسازن براتون.
چند مورد هست که کمی نزدیکن به نظر شما. متاسفانه بیشترشون از این برندای بنجلی و آشغالی Asus و Acer و msi و... هستن.
میمونه فقط دو مورد:
1- Sony Vaio Fit - Red Edition
(15 اینچی)
2- HP ENVY Touchsmart 17t-j000 Quad Edition
هر دوشون خیلی آنتیکن و مطمئن باشید دست هیچکس نمیبینید چون تو ایران موجود نیستن اصلن.
میتونید به دوستای هم حزبی تون سفارش بدید از آلمان براتون بیارن. قیمتشون با کانفیگ مد نظر شما حدود 2000 دلار (1500 یورو) درمیاد.
دوست عزیز یعنی کسایی که از این برندهایی که شما نام بردین دستشون میگیرن اشغال دستشون هست.دست شما درد نکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)