تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 78

نام تاپيک: مشاوره خرید لپ تاپ 3 میلیون تومانی ( N46VZ or N56VB )

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

واقعا تو فروم به این پربازدیدی یکی پیدا نشد راهنمایی کنه!!!
    امروز رفتم سفارش دادم ان46 فردا میاره....گارانتی را گفت یا سازگاره یا آواژنگ ولی اینا تو طرح یکپارچه هستند و فرقی ندارن.راست گفته؟؟؟
    ولی من تاکید کردم که ترجیحا سازگار و رنگ سیلور باشه.
    گفت پلمپشم جلو خودت باز میکنم.قیمت 3200
    خوبه دیگه مشکل چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکل اینه که گفتم فردا صبح میرم خرید و تجربه ای ندارم در مورد خرید لپ تاپ و راهنمایی کنید که چه چیزایی را باید توجه داشته باشم و یکسری سوال دیگه پرسیدم که تو صفحه قبل هست....اما متاسفانه هیچکی انگار کسی نیست که جواب سوالات منو بدونه
    به هرحال هنوز هم تحویل نگرفتم و فردا قراره هروقت رسید زنگ بزنه و برم تحویل بگیرم...لطفا جواب سوالات صفحه قبلمو بدید...
    ضمن اینکه تو پست قبلی هم یک سوال در مورد گارانتی پرسیدم که اونم کسی جواب نداد.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

d
    مشکل اینه که گفتم فردا صبح میرم خرید و تجربه ای ندارم در مورد خرید لپ تاپ و راهنمایی کنید که چه چیزایی را باید توجه داشته باشم و یکسری سوال دیگه پرسیدم که تو صفحه قبل هست....اما متاسفانه هیچکی انگار کسی نیست که جواب سوالات منو بدونه
    به هرحال هنوز هم تحویل نگرفتم و فردا قراره هروقت رسید زنگ بزنه و برم تحویل بگیرم...لطفا جواب سوالات صفحه قبلمو بدید...
    ضمن اینکه تو پست قبلی هم یک سوال در مورد گارانتی پرسیدم که اونم کسی جواب نداد.
    دوست عزیز در مورد گارانتی باید بگم که فروشنده یه چیزی برای خودش گفته چون مسلما گارانتیه سازگار بهتره و دارای خدمات بهتری به نسبت گارانتی های دیگه هست ولی اگر باز هم گارانتیش به غیر از سازگار بود دیگه ناراحتی نداره حتی من خودم تا حالا هر چی جنس تو دنیای تکنولوژِی گرفتم اصلا تا حالا کارم به گارانتی نکشیده.البته یه چیزی هم در اخر بگم که اینکه میگن گارانتی تو ایران زیاد تاثیر نداره واقعا راسته چون همشون یه جورایی همش زیرش میزنن و دارای تبصره هایی هستند که اگر فلان بشه گارانتی بهش تعلق نمیگیره و در مورد سوال های دیگه باید بگم که خوب مسلما n46jv از n56vb بهتره و در حال حاضر یکی از بهترین لپ تاپ هاست و در مورد سوال دیگتون که گفتین در هنگام خرید باید به چه چیزهایی توجه کنید باید بگم که اولا حتما باید پلمپ باشد و اگر هم لپ تاپ رو جلوتون باز کرد حتما ببنید که روی صفحش خاک ننشسته باشه چون اگر خاک و گرد و غبار زیاد روش باشه نشونه این است که این لپ تاپ قبلا باز شده و در مورد اینکه چه چیزهایی باید تحویل بگیرید اولا اینکه هر گارانتی بعضی اوقات یه وسایلی با لپ تاپ هم میده مثلا شاید کیف و انتی ویروس و موس که اونم بستگی به گارانتی داره که چه چیزهایی بهش تعلق میگیره پس حتما اطمینان پیدا کنید تا یه وقت فروشنده اونها رو برای خودش بر نداره چون خیلی ها این کار رو میکنند و همچنین همراه این لپ تاپ یک عدد ووفر باید باشه و در مورد نصب ویندوز باید بگم که شما میتونید به فروشنده بگین که براتون ویندوز روش نصب کنه که برای این کار حتما خودتون برین پیشش تا ببینید که جلوی خودتون پلمپ لپ تاپ رو باز میکنه.امیدوارم دیگه به جواب سوال هاتون رسیده باشید و در اخر اینو بگم که وسواس زیاد نداشته باشید و سعی کنید از خریدتون لذت ببرید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ کاملتون و راهنمایی هاتون در مورد گارانتی ، قبلا بله سازگار از همه بهتر بود...اونجور که من هم جستجو کردم ، فروشنده راست میگه و جدیدا یک طرحی زدن به نام "طرح یکپارچه ایسوس"...به این صورت که سما چه گارانتی سازگار بخری چه آواژنگ قیمت یکی هست و به هرکدوم از نمایندگی های این دو مراجعه کنید ، پاسخگو هستند (البته این طرح شامل تمام شرکت های گارانتی نمیشه...فقط چندتا ظرکت هستند که دوتاشون سازگار و آواژنگه.فکر کنم ویستا هم جزوشون هست.)
    در مورد اون قسمتی که گفتید خاک ننشته باشه ، حق با شماست ولی این لپ تاپ با این کانفیگ کلا یک ماه فکر نکنم بیشتر باشه وارد شده باشه...اما پلمپ را خودش گفت فردا که لپ تاپ از تهران رسید ، بیا جلو خودت باز میکنم بعدش ویندوز نصب میکنم.
    در مورد قطاتش فکر کنم جعبه خرید شامل این موارد هست : لپ تاپ+باتری+دفترچه و سی دی های درایورها+کیف و موس اورجینال ایسوس+ساب فووفر ایسوس....درسته؟؟؟
    فقط سه تا سوال دیگه داشتم :
    1) مجموعه نرم افزاری مناسب که فقط شامل نرم افزارهای اساسی باشه چی خوبه در حد 5 یا حداکثر 6 تا dvd ؟؟ خودم مجموعه Mini KING 2014 را درنظر دارم که شامل 6dvd هست اما قیمتش حول و حوش 20 -22 تومنه...مورد ارزان تری اگه هست معرفی کنید.
    2)همراه لپ تاپ معمولا یک چیزی به عنوان اشانتیون میگیره خریدار...خودم در نظر دارم یا کیف ایسوس را بگم برداره و یک کیف باکیفیت تر بده یا موس ایسوس را برداره و یک وایرلس بده به جاش.به نظرتون کدومو عوض کنم بهتر و کاربردی تره؟؟یکی از آشناها میگفت اونا اورجینال ایسوس هستند و عوض نکن.نمیدونم چیکار کنم.
    3) کول پد قیمت مناسب (نه بالا نه پایین) ، برای لپ تاپ 14 اینچ چند قیمته و اینکه کول پدی که باید تهیه کنم باید دارای چه ویژگی هایی باشه؟؟

ببخشید زیاد مطلب نوشتم و سوال پرسیدم...و تشکر از وقتی که واسه خوندن پستم میذارید

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون بابت پاسخ کاملتون و راهنمایی هاتون در مورد گارانتی ، قبلا بله سازگار از همه بهتر بود...اونجور که من هم جستجو کردم ، فروشنده راست میگه و جدیدا یک طرحی زدن به نام "طرح یکپارچه ایسوس"...به این صورت که سما چه گارانتی سازگار بخری چه آواژنگ قیمت یکی هست و به هرکدوم از نمایندگی های این دو مراجعه کنید ، پاسخگو هستند (البته این طرح شامل تمام شرکت های گارانتی نمیشه...فقط چندتا ظرکت هستند که دوتاشون سازگار و آواژنگه.فکر کنم ویستا هم جزوشون هست.)
    در مورد اون قسمتی که گفتید خاک ننشته باشه ، حق با شماست ولی این لپ تاپ با این کانفیگ کلا یک ماه فکر نکنم بیشتر باشه وارد شده باشه...اما پلمپ را خودش گفت فردا که لپ تاپ از تهران رسید ، بیا جلو خودت باز میکنم بعدش ویندوز نصب میکنم.
    در مورد قطاتش فکر کنم جعبه خرید شامل این موارد هست : لپ تاپ+باتری+دفترچه و سی دی های درایورها+کیف و موس اورجینال ایسوس+ساب فووفر ایسوس....درسته؟؟؟
    فقط سه تا سوال دیگه داشتم :
    1) مجموعه نرم افزاری مناسب که فقط شامل نرم افزارهای اساسی باشه چی خوبه در حد 5 یا حداکثر 6 تا dvd ؟؟ خودم مجموعه Mini KING 2014 را درنظر دارم که شامل 6dvd هست اما قیمتش حول و حوش 20 -22 تومنه...مورد ارزان تری اگه هست معرفی کنید.
    2)همراه لپ تاپ معمولا یک چیزی به عنوان اشانتیون میگیره خریدار...خودم در نظر دارم یا کیف ایسوس را بگم برداره و یک کیف باکیفیت تر بده یا موس ایسوس را برداره و یک وایرلس بده به جاش.به نظرتون کدومو عوض کنم بهتر و کاربردی تره؟؟یکی از آشناها میگفت اونا اورجینال ایسوس هستند و عوض نکن.نمیدونم چیکار کنم.
    3) کول پد قیمت مناسب (نه بالا نه پایین) ، برای لپ تاپ 14 اینچ چند قیمته و اینکه کول پدی که باید تهیه کنم باید دارای چه ویژگی هایی باشه؟؟

ببخشید زیاد مطلب نوشتم و سوال پرسیدم...و تشکر از وقتی که واسه خوندن پستم میذارید
    در مورد سوال اولتون باید بگم که من اصلا به این مجموعه نرم افزارها اعتقاد ندارم چون نرم افزارها خیلی زود به زود دارای اپدیت و ورژن های جدید میشن پس حیف هست که انقدر پول بدین و تا چند وقته دیگه دوباره به کارتون نمیاد شما برای اینکار به نظر از اینترنت دانلود کنید مثلا نرم افزارهایی رو که برای ویندوز و اینترنت و .... احتیاج هست و حجم متوسط یا کمی دارند ولی خوب نرم افزارهایی هم هستند که دارای حجم زیاد هستند که اونارو میتونید به صورت چند دی وی دی خریداری کنید مثل فتوشاپ و .... که البته من خودم باز اینجور نرم افزارها رو هم دانلود میکنم که حداکثر میخواد چند روز طول بکشه که خیلی راحت میتونید شب بزارید دانلود شه و خودتون هم بخوابید و در مورد سوال دومتون هم باید بگم که دیگه سلیقه ای هست که حالا موس بلوتوثی میخواین یا کیف قشنگ تر و در مورد کول پد هم رنج قیمتتون رو لطفا بگین تا بیشتر راهنماییتون کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لیست موارد موجود در جعبه خرید را که در پست قبلی گفتم ، صحیحه و هموناست؟؟
    درمورد مجموعه نرم افزاری اینکه آپدیت میشن کاملا حق با شماست...به هرحال اگه DVD ش در اختیار باشه ، مثلا میشه برای دوست یا آشنایی هم نصب کرد (این مورد برای من زیاد اتفاق افتاده واسه همین میخوام dvdشو داشته باشم)...مینی کینگ خیلی خوبه اما قیمتش بالاست و دنبال یک مجموعه هستم مثلا با 5dvd تا قیمت 15تومان.
    در مورد کولینگ پد هم میگم من تاحالا اصلا تجربه خرید لپ تاپ نداشتم و زیاد هم سروکار با لپ تاپ نداشتم....واسه همین اصلا در جریان قیمت کول پدها نیستم...واسه همین گفتم یک کول پد با رنج قیمتی و کیفیت متوسط (نه بالا نه پایین) معرفی کنید و مهمتر اینکه این کول پدی که میخوام واسه لپ تاپم بخرم باید دارای چه ویژگی هایی باشه؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لیست موارد موجود در جعبه خرید را که در پست قبلی گفتم ، صحیحه و هموناست؟؟
    درمورد مجموعه نرم افزاری اینکه آپدیت میشن کاملا حق با شماست...به هرحال اگه DVD ش در اختیار باشه ، مثلا میشه برای دوست یا آشنایی هم نصب کرد (این مورد برای من زیاد اتفاق افتاده واسه همین میخوام dvdشو داشته باشم)...مینی کینگ خیلی خوبه اما قیمتش بالاست و دنبال یک مجموعه هستم مثلا با 5dvd تا قیمت 15تومان.
    در مورد کولینگ پد هم میگم من تاحالا اصلا تجربه خرید لپ تاپ نداشتم و زیاد هم سروکار با لپ تاپ نداشتم....واسه همین اصلا در جریان قیمت کول پدها نیستم...واسه همین گفتم یک کول پد با رنج قیمتی و کیفیت متوسط (نه بالا نه پایین) معرفی کنید و مهمتر اینکه این کول پدی که میخوام واسه لپ تاپم بخرم باید دارای چه ویژگی هایی باشه؟؟
    امیر جان شما تا یه رنج قیمت به من ندین که نمیتونم بهتون معرفی کنم الان مثلا کول پد از 20 30 هزار داریم تا بالای 150 و حتی بیشتر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز عصر لپ تاپو گرفتم...اشانتیون هیچی نداد روش هرچی چونه زدم...فقط ویندوز8 و درایورها را نصب کرد
    فعلا تو شارژه برای کالیبره شدن باتری...بعد از تست نتیجه را میگم...بکلایت کیبورد هم داره.با گارانتی سازگار.
    امیر جان شما تا یه رنج قیمت به من ندین که نمیتونم بهتون معرفی کنم الان مثلا کول پد از 20 30 هزار داریم تا بالای 150 و حتی بیشتر.
    در حد 30 تومن...امروز تو مغازه یکی دیدم که پایه فلزی قابل تنظیم داشت + دوفن بود...35 میگفت ، اما 30 هم میداد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

امروز عصر لپ تاپو گرفتم...اشانتیون هیچی نداد روش هرچی چونه زدم...فقط ویندوز8 و درایورها را نصب کرد
    فعلا تو شارژه برای کالیبره شدن باتری...بعد از تست نتیجه را میگم...بکلایت کیبورد هم داره.با گارانتی سازگار.

در حد 30 تومن...امروز تو مغازه یکی دیدم که پایه فلزی قابل تنظیم داشت + دوفن بود...35 میگفت ، اما 30 هم میداد.
    مبارک باشه.دوست عزیز حالا که این لپ تاپو خریدین بعد ی مدت استفاده نقات قوت و ضعفشو بگید تا استفاده کنیم .ممنون میشیم.چون فقط فک کنم شما این لپ تاپو خریدید از بین دوستان حاضر

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

ببخشید چه مدلی گرفتین شما ؟ چه قیمت ؟
    دوستان این y500 با قیمت 3179 که دیجی کالا زده می ارزه ؟ با این قیمت مدل 15 اینچی بهتری پیدا میشه ؟
    اطلاعی دارین صفحه نمایشش نسبت به z500 پیشرفتی داشته یا نه ؟ میدونم کلا کانفیگ بهتری نسبت به z500 داره ولی اگه صفحه نمایششون مثه هم باشه یا میرم سراغ همون z500 یا هیچ کدوم
    ببخشید که اینقدر تو این فروم ها یه سری سوال هام تکراری میشه ، ولی عجله دارم واسه همین میپرسم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •