تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 103

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در انگلستان | فصل 2013-2014

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با این نتایج آرسنال برای اینکه در شب کریسمس صدرنشین باشه باید حتما مقابل چلسی برنده باشه، و برای اینکه دوم باشه باید حتما امتیاز بگیره و در صورت باخت به رتبه چهارم جدول سقوط می کنه. چلسی در صورت برد می تونه هم امتیاز با لیورپول صدرنشین باشه و در صورت باخت می تونه به رتبه پنجم هم سقوط کنه (در صورت برد اورتون مقابل سوانسی).

کلا فصل بسیار جالب و غیرقابل پیش بینی شده.

سوارز هم دو رکورد جدید در تاریخ لیگ برتر رو شکوند، رکورد تعداد گل در یک ماه (10 گل در دسامبر - تازه هنوز دو بازی دیگه باقیه از دسامبر) و در چهار بازی متوالی 2 گل یا بیشتر زدن که برای اولین بار بود.

2. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

یه پارچ آب سرد روی سر رئیسان باشگاه های بزرگ جهان. تمدید قرار داد سوارز...

اول فصل بود که همه باز نگاهشون معطوف به گاز گرفتن دوباره سوارز بود و از مشکلاتش و رفتار نامناسبش میگفتن ، همه باشگاه واسه خرید سوارز دچار تردید شدن ، رئال که اصلا بعد اون سال پر حاشیه که میخواست به ارامش برسه دوست نداشت یه بازیکن جنجالی بگیره ، هر چند میدونست سوارز همون چیزیه که این چند سال لازم داشتن...
    حالا دیگه هیچکس سوارز رو با دهان باز و دوتا دندوش که اماده گاز زدن هستن به یاد نمیاره ، حالا همه باز از گل هاش میگن و استعداد نابش در فوتبال.
    وقتی کاوانی و فالکائو و بیل با اون قیمت های سر سام اور جا به جا میشن ، سوارز 50 میلیونی فرصتی بود که از دست پرید!

5 بازی اول فصل رو غایب بود ، اما الان با شایستگی آقای گل لیگ برتر هست، جالبه که در 5 بازی اول فصل که نبود ،لیورپول تنها 5 گل به ثمر رسوند اما در 5 بازی اخر لیورپول با حضور او تیم 17 گل در 4 بازی به ثمر رسونده ، این آمار فوق العاده ست اما وقتی جنون آمیز میشه که بفهمیم در 16 گل از 17 گل سوارز تاثیر مستقیم داشته!گل یا پاس گل! باور نکردنیه یعنی فقط و فقط یک گل بوده که سوارز درش تاثیر مستقیم نداشته هر چند همون یک گل هم تحت تاثیر حرکت خوب سوارز بوده.

4. 11 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

تاریخچه مهم ترین بازی هفته
    از 2004 تا اکنون

24 بازی:
    6 مساوی
    14 برد برای چلسی
    4 برد برای آرسنال

اگه چلسی این بازی رو ببره برحسب تفاضل گل کمتر پشت لیورپول صدرنشین قرار میگیره(رده دوم)...
    اگه آرسنال این بازی رو ببره صدرنشین میشه با اختلاف امتیاز 2 نسبت به لیورپول صدرنشین، قرار میگیره...
    اگه هر کدوم از این دوتیم بازی رو باخت بدن، در این هفته، به رده پایین تری سقوط نخواهند کرد(به دلیل تفاضل گل با تیم پشت سرشون)
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 23-12-2013 at 14:37.

6. 3 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

آرسنال از این بازی امشب حتی اگه یه تساوی هم بگیره به سودش هست (( حتی باخت هم شاید به ضررش باشه ولی میتونه خوب باشه ))

2 هفته بعدی لیگ برتر 2 بازی برگذار میشه که نتیجه اون هرچی باشه به نفع آرسنال تموم میشه

هفته بعد (( 18 ))
    منچستر سیتی - لیورپول

هفته بعدش (( 19 ))
    چلسی - لیورپول

احتمال اینکه لیورپول کمی عقب بیفته هست
    چون 2 بازی سخت خارج از خونه داره که نتیجش صد در صد واسش مهم خواهد بود

حتی تساوی این بازی های هفته های آینده با هر نتیجه ای به سود آرسنال تموم میشه
    لیورپول امتیازش از بقیه تیم ها بیشتره (( 1 امتیاز ))
    به خصوص اینکه بیشترین فشار روی لیورپول هست و لیورپول هم 2 بازی سخت با سیتی و چلسی تو خونشون داره

2 هفته بعدی با هر نتیجه ای تموم بشه به قول معروف بازی 2 سر برد واسه آرسنال میتونه باشه چون 3 رقیب اصلی با هم بازی دارن !!! (( برد برد ))
    Last edited by wooooow; 23-12-2013 at 17:10.

8. 2 کاربر از wooooow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهترین های نیم فصل لیگ جزیره

شب گذشته جیمی کرگر و گری نویل با حضور در شبکه اسکای اسپورت به بررسی لیگ برتر در نیم فصلی که گذشت پرداخت و به انتخاب برترین های لیگ در فصل جاری تا بدین جای کار پرداختند . مشروح این برنامه رو در ادامه مرور میکنیم .

بهترین بازیکن فصل

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جیمی کرگر : لوئیز سوارز . این ساده ترین انتخاب بود . او یک بازیکن برجسته است . او بهترین گلزن لیگ است ( 19 گل در 12 مسابقه ) و نباید فراموش کنیم که او 5 بازی اول فصل را از دست داد .
    تصور کنید اگر او از ابتدای فصل برای لیورپول به میدان میرفت ، اکنون شرایط چه گونه بود .
    گری نویل : من حرف جیمی را تایید میکنم و سوارز را انتخاب می کنم . باید بگویم که نمایش او در یک ماه گذشته فوق العاده بود و یک مرحله بالاتر از نمایش های گذشته او بود . او به طور کامل در اختیار تیم خود است ، پاس گل او به رحیم استرلینگ در بازی مقابل کاردیف خارق العاده بود . او گلهای بسیار تماشایی میزند . ما در مورد بازیکنی صحبت میکنیم که در او میتوانیم همه چیز را ببینیم . هر بار که او صاحب توپ میشود ، یک موقعیت جدی گل ایجاد میشود ، و سوارز بهترین بازیکن فصل تا بدین جای کار بوده است .

بهترین گل فصل
    جیمی کرگر : گل پاتجیم کاسمی از تیم فولهام به کریستال پالاس . آن گل شبیه به گل معروف فن باستن بود .
    گری نویل : گفته ی جیمی رو تایید می کنم . کنترل او و ضربه آخر بسیار تماشایی و جذاب بود .

بهترین خرید فصل
    جیمی کرگر : آلوارو نگردو . او آمد و تاثیرات زیادی بر نتایج منچستر سیتی داشت . البته مبلغ پرداختی برای او کمی زیاد بود ، به نهایتا 16 – 17 میلیون پوند ارزش داشت نه 30 میلیون پوند ! با این حال او بازیکن تاثیر گذاری بود . در ابتدای فصل ادین ژکو در ترکیب اصلی قرار داشت اما نگردو با عملکرد خوب خود جای او را در ترکیب اصلی گرفت . تشکیل زوج او با اگوئرو ، یکی از بهترین خطوط حمله لیگ برتر و هم چنین اروپا را ساخت .
    گری نویل : من در مورد گرت بری و اینکه چرا او این به اورتون رفت فکر میکنم و در مورد خرید های قرضی به لوکاکو فکر میکنم . من تحت تاثیر بازی آن ها قرار گرفتم ، مهاجم سنتر کمی هستند که من به این شکل آنان را تحسین کنم ، البته لورن از ساوتهمپتون یکی دیگر از این بازیکنان است .

بهترین بازیکن جوان فصل
    جیمی کرگر : راس بارکلی از اورتون . او می تواند در 2 پست خط حمله و هافبک بازی کند . من او را در کنار کسانی مانند استوین جرارد و وین رونی قرار می دهم . او قدرت بندی فوق العاده ای دارد و اصلا به بازیکنی در آن سن و سال شباهت ندارد و البته در کنار این موارد ، او بازیکن فوق العاده باهوش و زیرکی است . او گلها و پاس گل های مهمی داشت و امتیازات مهمی برای اورتون جمع کرد .
    گری نویل : انتخاب بین بارکلی و عدنان جانوزای سخت است ، اما من عدنان جانوزای را انتخاب می کنم . این جوان می تواند تبدیل به یکی از بهترین های جهان شود . او اولین تجربه حضور خود در لیگ برتر را تجربه می کند و عملکرد فوق العاده ای داشت ، به نظرم او تا 5 سال آینده تبدیل به یک از بهترین بازیکنان جهان خواهد شد .
    بهترین بازی فصل

جیمی کرگر : دربی شهر منچستر و دیدار لیورپول تاتنهام بهترین ها بودند .
    گری نویل : انتخاب من دیدار منچستر سیتی – منچستر یونایتد است که با نتیجه 4 – 1 به سود سیتی به پایان رسید .

بهترین مربی فصل
    جیمی کرگر : انتخاب من روبرتو مارتینز است . بعد از جدایی دیوید مویس از اورتون ، من تصور می کردم که رتبه آنان بین 8 ام تا 10 جدول باشد . او نه تنها که رتبه آنها رو در جدول بالاتر برد و نتایج بهتری کسب کرد ، بلکه روش جدیدی در گودیسون پارک پایه ریزی کرد و بازیکنان جوان زیادی را به بهترین های لیگ برتر تبدیل کرد .
    گری نویل : انتخاب من برندان راجرز است . اگر در ابتدای شما به من می گفتید که تا کریسمس لیورپول را به صدر جدول لیگ می رساند ، من میگفتم شانسی برای این کار نخواهد داشت . اما عملکرد او در این فصل چیزی فراتر از انتظار و فوق العاده بود .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 3 کاربر از mohammad.asghari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

نظرم در مرد انتخاب های پست بالا ..

عجیبه که اسم نگردو رو بیاریم و اونو به عنوان یه خرید خوب بدونیم (با این تعداد دقایق بازی) ولی حتی اشاره ای هم به مسوت اوزیل نداشته باشیم، فرم و عملکرد اوزیل در آرسنال خارق العاده نبود اما خیلی خوب بود، در واقع چیزی بود که انتظار میرفت به همین شکل هم پیش بره.
    در واقع به نظرم بیشتر از اینکه خرید های خوب و موثر لیگ به چشم بیاند ، بیشتر خرید های ناموفق و بعضا غیر موثر تیم های لیگ برتر بود که شاخص بود!!
    خیلی تیم ها در مارکت بد عمل کردن اونایی هم که خوب عمل کردن ، بازیکنا در سیستم تیمشون چواب ندادن!
    من یکی به شخصه از اریکسن هافبک تاتنهام بیشترین انتظار درخشش رو داشتم که اینطور نشد، فلاینی ، اوسوالدو ، یووتیچه مصدوم هم در رده های بعدی.
    راستش گشاد ترین کلاه هم طبق معمول سر من سیتی رفته ! واقعا فرینادینیو 35 میلیون پوند؟!! بازیکن خوبیه اما ارزشش نهایتا 20-22 میلیون پونده یه کلاه 10-15 میلیونی سر من سیتی رفته.

در مورد بهترین بازیکن جوان هم به نظرم یانوزای واقعا یه استعداد برتری بود که در آینده خواهد درخشید البته مورد بارکلی و یانوزای اتفاقاتی که براشون افتاد و پروسه ای که طی کردن که اینجوری توی چشم بیان و همچین اعتماد به نفس خوبی پیدا کنن تقریبا شبیه همه ، واقعا بارکلی هم خیلی پخته بازی میکنه و بسیار باهوشه، سبک بازیشو میپسندم ، حسابی انگلیسیه

بهترین بازی هم با اینکه این فصل بازی های زیادی رو دیدم که خوب بودن اما بازی رو به صورت موردی یادم نمیاد که بهش عنوان بهترین بازی نیم فصل رو داد ، تقریبا سطح بازی های مهم در یک لول بود.

12. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

دوستان یه سوال فنی !!

نمیدونم شاید من اطلاعاتم کم باشه
    ولی واسم جای سوال هست

تو تقویم میلادی روز اول سال یعنی کریسمس کی هست ؟؟

مگه روز اول سال جدید 2014 رو نمیگن کریسمس ؟؟ (( مثل روز اول فروردین که گفته میشه عید ))
    امروز 27 دسامبر هست و 4 روز دیگه میشه 1 ژآنویه
    بعد چطور هست عادل تو بازی سیتی-لیورپول گفت امروز 1 روز بعد از کریسمس هست ؟

من بد شنیدم یا موضوع یه چیز دیگه هست ؟ !!!!!
    2014 که هنوز شروع نشده ؟!!!

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کریسمس به 25 دسامبر گفته میشه که سالروز تولد حضرت مسیحه. 1 ژانویه هم میشه اولین روز سال نو.

15. این کاربر از Sepehr SS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یک معیار (شاید صحیح ترین معیار) مقایسه عملکرد تیم ها در یک فصل با فصل گذشته، مقایسه بازی های مشابه (با در نظر گرفتن خانگی بودن یا نبودن بازیها) با فصل گذشته است.

اطلاعاتی که اینجا هست در جدول خیلی واضح نیست. بعضی از این ها واقعا جالب هستن..

لیورپول در این فصل 11 امتیاز بیشتر از فصل گذشته داره در حالی که در بازیهای مشابه 7 امتیاز بیشتر گرفته.
    آرسنال در این فصل 9 امتیاز بیشتر از فصل گذشته داره در حالی که در بازیهای مشابه 3 امتیاز کمتر گرفته.
    چلسی در این فصل 2 امتیاز بیشتر از فصل گذشته داره در حالی در بازی های مشابه 4 امتیاز کمتر گرفته.
    سیتی در این فصل 1 امتیاز کمتر از فصل گذشته داره در حالی که در بازیهای مشابه 11 امتیاز بیشتر گرفته.
    تاتنهام در این فصل 1 امتیاز بیشتر از فصل گذشته داره در حالی که در بازیهای مشابه 5 امتیاز کمتر گرفته.

جالب ترین آمار مال آرسنال هست که خیلی عجیبه! به نظر میاد بر این اساس سیتی و لیورپول نسبت به فصل قبل بیشترین پیشرفت رو داشتن. اگه بخوایم بر این اساس یک پیشبینی مهندسی و غیردقیق از آینده و نیم فصل دوم بکنیم، احتمالا لیورپول و سیتی در نیم فصل دوم نسبت به بقیه رقبا بهتر عمل خواهند کرد، چلسی عملکرد مشابهی خواهد داشت و آرسنال یک افت نسبتا محسوس رو شاهد خواهد بود.

17. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال VBYOFSKI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهرانسر

پيش فرض

تیم منتخب نیم فصل اول:

19. 5 کاربر از VBYOFSKI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •