بهترین های نیم فصل لیگ جزیره
شب گذشته جیمی کرگر و گری نویل با حضور در شبکه اسکای اسپورت به بررسی لیگ برتر در نیم فصلی که گذشت پرداخت و به انتخاب برترین های لیگ در فصل جاری تا بدین جای کار پرداختند . مشروح این برنامه رو در ادامه مرور میکنیم .
بهترین بازیکن فصل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جیمی کرگر : لوئیز سوارز . این ساده ترین انتخاب بود . او یک بازیکن برجسته است . او بهترین گلزن لیگ است ( 19 گل در 12 مسابقه ) و نباید فراموش کنیم که او 5 بازی اول فصل را از دست داد .
تصور کنید اگر او از ابتدای فصل برای لیورپول به میدان میرفت ، اکنون شرایط چه گونه بود .
گری نویل : من حرف جیمی را تایید میکنم و سوارز را انتخاب می کنم . باید بگویم که نمایش او در یک ماه گذشته فوق العاده بود و یک مرحله بالاتر از نمایش های گذشته او بود . او به طور کامل در اختیار تیم خود است ، پاس گل او به رحیم استرلینگ در بازی مقابل کاردیف خارق العاده بود . او گلهای بسیار تماشایی میزند . ما در مورد بازیکنی صحبت میکنیم که در او میتوانیم همه چیز را ببینیم . هر بار که او صاحب توپ میشود ، یک موقعیت جدی گل ایجاد میشود ، و سوارز بهترین بازیکن فصل تا بدین جای کار بوده است .
بهترین گل فصل
جیمی کرگر : گل پاتجیم کاسمی از تیم فولهام به کریستال پالاس . آن گل شبیه به گل معروف فن باستن بود .
گری نویل : گفته ی جیمی رو تایید می کنم . کنترل او و ضربه آخر بسیار تماشایی و جذاب بود .
بهترین خرید فصل
جیمی کرگر : آلوارو نگردو . او آمد و تاثیرات زیادی بر نتایج منچستر سیتی داشت . البته مبلغ پرداختی برای او کمی زیاد بود ، به نهایتا 16 – 17 میلیون پوند ارزش داشت نه 30 میلیون پوند ! با این حال او بازیکن تاثیر گذاری بود . در ابتدای فصل ادین ژکو در ترکیب اصلی قرار داشت اما نگردو با عملکرد خوب خود جای او را در ترکیب اصلی گرفت . تشکیل زوج او با اگوئرو ، یکی از بهترین خطوط حمله لیگ برتر و هم چنین اروپا را ساخت .
گری نویل : من در مورد گرت بری و اینکه چرا او این به اورتون رفت فکر میکنم و در مورد خرید های قرضی به لوکاکو فکر میکنم . من تحت تاثیر بازی آن ها قرار گرفتم ، مهاجم سنتر کمی هستند که من به این شکل آنان را تحسین کنم ، البته لورن از ساوتهمپتون یکی دیگر از این بازیکنان است .
بهترین بازیکن جوان فصل
جیمی کرگر : راس بارکلی از اورتون . او می تواند در 2 پست خط حمله و هافبک بازی کند . من او را در کنار کسانی مانند استوین جرارد و وین رونی قرار می دهم . او قدرت بندی فوق العاده ای دارد و اصلا به بازیکنی در آن سن و سال شباهت ندارد و البته در کنار این موارد ، او بازیکن فوق العاده باهوش و زیرکی است . او گلها و پاس گل های مهمی داشت و امتیازات مهمی برای اورتون جمع کرد .
گری نویل : انتخاب بین بارکلی و عدنان جانوزای سخت است ، اما من عدنان جانوزای را انتخاب می کنم . این جوان می تواند تبدیل به یکی از بهترین های جهان شود . او اولین تجربه حضور خود در لیگ برتر را تجربه می کند و عملکرد فوق العاده ای داشت ، به نظرم او تا 5 سال آینده تبدیل به یک از بهترین بازیکنان جهان خواهد شد .
بهترین بازی فصل
جیمی کرگر : دربی شهر منچستر و دیدار لیورپول تاتنهام بهترین ها بودند .
گری نویل : انتخاب من دیدار منچستر سیتی – منچستر یونایتد است که با نتیجه 4 – 1 به سود سیتی به پایان رسید .
بهترین مربی فصل
جیمی کرگر : انتخاب من روبرتو مارتینز است . بعد از جدایی دیوید مویس از اورتون ، من تصور می کردم که رتبه آنان بین 8 ام تا 10 جدول باشد . او نه تنها که رتبه آنها رو در جدول بالاتر برد و نتایج بهتری کسب کرد ، بلکه روش جدیدی در گودیسون پارک پایه ریزی کرد و بازیکنان جوان زیادی را به بهترین های لیگ برتر تبدیل کرد .
گری نویل : انتخاب من برندان راجرز است . اگر در ابتدای شما به من می گفتید که تا کریسمس لیورپول را به صدر جدول لیگ می رساند ، من میگفتم شانسی برای این کار نخواهد داشت . اما عملکرد او در این فصل چیزی فراتر از انتظار و فوق العاده بود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]