تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 16 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 152

نام تاپيک: برنامه نود | سال ۹۲-۹۳

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

هرآنچه در «90» گذشت

«90» اين هفته‌ به انگيزه بررسي قانوني بودن حضور خلعتبري در داربي هفتاد و هفت کار خود را شروع کرد. اين موضوع تا انتهاي برنامه همچنان سوژه اصلي بود و به محلي براي جدال لفظي رويانيان، رحيمي ، ماجدي، شيريني، فتح‌الله‌زاده و سررشته‌داري تبديل شده بود.

به گزارش ايسنا، هوشنگ نصيرزاده که مهمان «90» براي کارشناسي صحنه‌هاي داوري بود درباره انتقال خلعتبري به پرسپوليس و وضعيت او براي حضور در بازي روز جمعه، گفت: آنچه توانسته مشکل خلعتبري را براي بازي در پرسپوليس حل کند، تاريخ فسخ قرارداد او با عجمان است. وقتي قراردادي در سيستم‌ TMS فيفا ثبت مي‌شود، ITC هم صادر مي‌شود. طبق آخرين قانون نقل و انتقالات فيفا اگر بازيکني مي‌خواهد از باشگاه A به باشگاه B برود بايد ظرف مدتي که فدراسيون فوتبالي که تيم B در آن حضور دارد مهلت نقل و انتقالات را تعيين کرده قرارداد خود را با تيم A فسخ کند. به نظر مي‌رسد خلعتبري در روز 13 تير قرارداد خود را با عجمان فسخ کرده است. ايرادي در اين قضيه وجود دارد،‌ اما متوجه فدراسيون، سپاهان و پرسپوليس نيست،‌ بلکه متوجه عجمان است.

در اين لحظه فردوسي‌پور گفت: نمي‌شود به عجماني‌ها ايراد گرفت، پول مفتي گيرشان آمده و مي‌توانند تاريخ فسخ قرارداد را هر زمان که خواستند ثبت کنند. اصلا شايد بخواهند تاريخ آن را سال پنج قمري بزنند!

در ادامه برنامه ماجدي، سرپرست استقلال روي خط آمد و در اين رابطه گفت: من فقط يک سوال دارم. چطور قرارداد خلعتبري با عجمان دهم تير ثبت شده، اما سيزدهم تير فسخ شده است؟ يا يک سوال ديگر. اگر 13 تير قرارداد را فسخ کرده‌اند چطور يک ماه بعد تازه ITC او رسيده است؟ اين پاردوکس‌ها نشان مي‌دهد که يک بي‌قانوني در قسمتي از کار وجود داشته و اين موضوع نه فقط به استقلال ، بلکه به ساير تيم‌هاي ليگ هم ضربه مي‌زند.

شيرازي، رييس هيات فوتبال استان تهران پس از اين روي خط آمد و با اشاره به اين که بازي کردن خلعتبري براي پرسپوليس قانوني است، گفت: ما فقط وظيفه داريم که طبق قانون عمل کنيم. وقتي خود عجمان اعلام مي‌کند که تاريخ فسخ قرارداد 13 تير بوده، مشکل خاصي وجود ندارد.

نفر بعدي شيريني، سرپرست پرسپوليس بود که خطاب به فردوسي‌پور گفت: آيا اصلا شما دوست داريد که خلعتبري به ايران برگردد و در ليگ برتر بازي کند يا خير؟ هفته‌ قبل هم کارشناسي آورده بوديد که نشان مي‌دهد انگار زياد دوست نداريد اين اتفاق بيفتد. در اين رابطه بايد بگويم خلعتبري قرارداد خود را با عجمان در 13 تيم فسخ کرده، اما مسئولان اين باشگاه براي اين که جهت گرفتن پول رضايت نامه مدرکي داشته باشند به دنبال ITC اين بازيکن رفتند. اين موضوع خيلي ساده است. نمي‌دانم چرا شما متوجه نمي‌شويد. آقاي فردوسي‌پور شما که استاد من هستيد. خلعتبري مي توانست هفت ميليارد براي دو سال بگيرد، اما به خاطر کشورش در آن ليگ مجعول بازي نکرد. چرا به اين کار توجهي نمي‌شود؟ نبايد از چنين بازيکني تقدير کنيم؟

در ادامه ماجدي و شيريني بر سر قانوني بودن حضور خلعتبري در داربي دقايقي با هم بحث کردند، اما هيچ کدام نتوانستند يکديگر را قانع کنند.

با آمدن رحيمي روي خط، جريان خلعتبري سمت و سويي ديگري گرفت. مديرعامل سپاهان در اين رابطه ، گفت: خلعتبري ثابت کرد که نمي‌خواهد در ليگ امارات بازي کند،‌ اما کاري که آقايان مي‌کنند فروختن خليج فارس است. اگر مي‌خواهند خلعتبري در امارات بازي نکند به او 10 ميليارد پاداش بدهند، اما سر خليج فارس منت نگذارند. اين که ما براي خريدن خلعتبري هزينه مي‌کنيم، مثل اين مي‌ماند که براي عوض کردن نام ليگ امارات به آنها پاداش هم داده‌ايم. من تعجب مي‌کنم که چرا فدراسيون در اين باره دست به کار نمي‌شود. مي‌توانيم از فدراسيون امارات به فيفا شکايت کنيم. آنها حق ندارند نام سياسي روي ليگ خود بگذارند.

فردوسي‌پور در ادامه برنامه گفت که پرسپوليس براي جذب خلعتبري تخلفي انجام نداده، اما همين که به عجماني‌ها گفته اند که تاريخ فسخ قرارداد را در زمان مشخصي درج کنند، تقلب است.

در پايان برنامه هم رويانيان روي خط آمد و در اين رابطه گفت: TMS يک نظام بين‌المللي است و امکان خطا در آن وجود ندارد. وقتي نام خلعتبري با موفقيت در اين سيستم‌ ثبت شده، ITC او هم به زودي صادر مي‌شود. خيلي از پيشکسوتان پرسپوليس به من پيامک زدند و به خاطر صحبت‌هاي رحيمي ابراز ناراحتي کردند. رحيمي با اين حرف‌هايش به ما ضربه زد. کسي که پول مي‌دهد و کالايي را مي خرد خريدار است نه فروشنده. من واقعا از رحيمي ناراحتم. خليج فارس را مرداني نگه داشته‌اند که ما يک هزارم آنها هم نمي شويم. آنها شايد نوادر ايران و حتي دنيا باشند. بنابراين دوستان خواهشا بحث خليج فارس را پيش نکشند. بحث ما فوتبالي است.

وي ادامه داد: قبل از بازي تيم ملي با قطر بود که من به اردوي ملي‌پوشان در باشگاه ايرانيان رفتم. همه ديدند که من با خلعتبري مذاکره کردم. واقعيت اين است که رحيمي که رفته کرانچار را آورده که در کرواسي ممنوع الکار است، مي‌آيد و چنين حرفي مي‌زند. اين يعني شما سپاهان را فروخته‌ايد؟ رحيمي با حرف‌هايش به شرافت و غيرت ما توهين کرد. خود شما به دوبي رفتيد و به خلعتبري پول بيشتري داديد. من تلاش کردم يک بازيکن ملي را از ليگ امارات که نام مجعولي براي خود انتخاب کرده بود به کشور باز گردانم، آيا اشتباه کرده‌ام؟

رويانيان گفت: ما منطقي کار را ‌کرده‌ايم . بايد عجمان را راضي مي‌کرديم. بار اول خلعتبري پول زيادي مي‌خواست، اما من قبول نکردم. بعد از آن گفت که من مي‌خواهم به ايران برگردم و فرقي نمي‌کند چقدر پول بگيرم. خوشبختانه هدايتي هم کمک کرد و او توانست برگردد. شما با يک بازيکن خارجي استقلال مقايسه کنيد که مي‌دانم هم امسال و هم سال گذشته مبلغ قراردادش 500 هزار دلار بوده است. اين که آقاي رحيمي مي‌گويد درست است. پول حيف بود که به اماراتي‌ها بدهيم، اما ما مسلمان هستيم. من که نمي‌توانم باشگاه عجمان را بمباران کنم. بايد به صورت قانوني براي جذب خلعتبري اقدام مي‌کردم. همين امسال هفت بازيکن استقلال و سپاهان بالاي يک ميليارد و 700 پول گرفتند.

رحيمي در پايان برنامه بار ديگر روي خط آمد و گفت: آقاي رويانيان! شما بايد ثابت کنيد که يک نفر از باشگاه سپاهان به دوبي رفته و به خلعتبري پيشنهاد بالاتر داده است. چرا همين الان به مردم نمي‌گوييد؟

نصيرزاده، در دقايق پاياني برنامه با اشاره به قانون فيفا، گفت: وقتي تماشاگران فحاشي مي‌کنند نمي‌توان براي باشگاه کسر امتياز در نظر گرفت، اما اگر بازيکن يا عضوي از تيم توهين يا فحاشي کند تا شش امتياز هم مي‌توان از آن تيم کسر کرد. کميته‌ انضباطي بايد امتيازات را برگرداند. فوتبال يک پديده اجتماعي است که استانداردهاي خاصي دارد و نمي‌توان در هر کشور تصميم متفاوتي گرفت.

بيش از سه ميليون پيامک به «90» ارسال شد که 51 درصد به پيروزي پرسپوليس در داربي راي دادند. 37 درصد معتقد بودند استقلال داربي را مي‌برد و 12 درصد هم به تساوي راي دادند.

حاشيه‌ها:

* سردار آزمون بازيکن جوان روبين کازان مهمان 90 بود. گفت‌وگوي او با فردوسي‌پور به دليل سادگي و لحن شيرين آزمون جالب شده بود و هر جمله‌اش براي بينندگان به نوعي خنده دار شده بود. به ويژه آنجا که آزمون گفت در قراردادش با روبين کازان آمده که اگر تنها باشد کليد خانه اش را به او نمي‌دهند و بايد در باشگاه بخوابد‍! فردوسي‌پور هم به شوخي خطاب به پدر اين بازيکن گفت: آقاي خليل آزمون! بگذاريد پسرتان آزادتر باشد! همچنين فردوسي‌پور به مدل موي آزمون اشاره کرد و گفت شبيه علي بابا در کارتون سندباد شده‌اي که اين بازيکن هم گفت از بچگي به علي بابا علاقه داشتم.

*‌محسن خليلي و اميدرضا روانخواه که در دو داربي 63 و 64 هر دو گل پرسپوليس و استقلال را به ثمر رسانده بودند با گزارشگر 90 به ورزشگاه آزادي رفته بودند و خاطرات خود را تجديد کردند.

ورزش3

2. 2 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض مروري بر اتفاقات ديشب برنامه نود

بي‌حاشيه‌ترين برنامه «90» در سال 92 به روي آنتن رفت.

در شب ميلاد امام رضا (ع) «90» بي‌حاشيه‌ترين و آرام‌ترين برنامه سال خود را پخش کرد.

«90» ديشب فقط به پخش مسابقات هفته‌ نهم ليگ برتر و گزارش‌هاي تصويري تهيه شده از نقاط مختلف پرداخت.

به گزارش ايسنا ، در اوايل برنامه پس از پخش صحبت‌هاي امير قلعه‌نويي در نشست خبري که عليه «90» و مجري - تهيه‌کننده برنامه صحبت کرده بود، فردوسي‌پور خطاب به مردم گفت: دليل اين که مي‌گويند، «90» به فوتبال خيانت مي‌کند را نمي‌دانيم. فوتبال ايران حاشيه دارد. ما دو، سه ماه در زمان تعطيلات ليگ و فصل نقل‌وانتقالات برنامه‌اي نداشتيم اما در همان مدت حاشيه‌هاي فوتبال هم چنان ادامه داشت و کلي بيانيه عليه همديگر صادر مي‌کردند. آن موقع که نودي نبود! وي با تاکيد بر اين که «90» صرفا واقعيت‌هاي فوتبال را نشان مي‌دهد، گفت:

آيينه چون نقش تو بنمود راست خود شکن آيينه شکستن خطاست

مهمان ويژه «90» کريم باوي، پيشکسوت فوتبال و بازيکن اسبق تيم‌هاي شاهين و پرسپوليس بود. او که از آباداني‌هاي فوتبال ايران به شمار مي‌رفت، خاطرات جالبي از حضورش در جنگ تحميلي و دوراني که با تنگ دستي فوتبال بازي مي‌کرد، گفت: "بيشترين پولي که در فوتبال گرفته‌ام در تيم شاهين و مبلغ 35 هزار تومان بود. زماني که در پرسپوليس بودم اصلا پولي نگرفتم و حتي کرايه آژانس هم نداشتم. بهترين گلي که زده‌ام به تيم شوروي بود و مرا سريع تعويض کردند که مبادا دلال‌ها به هر شکلي من را به تيم‌هاي اروپايي همچون ميلان ببرند.

وي که دو ترکش از جنگ تحميلي در بدنش به يادگار دارد، تصريح کرد، با همت حميد استيلي و اکبر يوسفي اولين عمل جراحي را شنبه روي پايش انجام مي‌دهد.

در اين برنامه گزارش‌هايي از علايق و روحيات مردم شهر اردبيل، امکانات ورزشي اين شهر و علاقمندي آنها به علي دايي پخش شد. همچنين تصاويري هم از اداي احترام بازيکنان مس کرمان به محمدي، مربي مرحوم اين تيم پخش شد.

چند نفر هم بنا به موضوعات مختلف روي خط آمدند که صحبت‌هاي آنها در زير مي‌آيد:

محمود ياوري در توضيح استعفايش از مس کرمان و حضورش در فجرسپاسي گفت: در مس که بودم انتقادي به من نشد، فقط بعد از بازي با ملوان به همکارانم و مسئولان اين تيم گفتم که کار کردن در مس مشکل است. نه اين که مشکلات به خاطر مسائل فني باشد که انطباق مسائل داخل زمين و بيرون آن دشوار بود و حتي برخي از مسائل امنيتي هم وجود داشت. براي کار کردن نياز به آرامش داشتم و امکانش برايم ميسر نبود. بيرون آمدن از مس و رفتن به فجر ارتباطي به غلامحسين پيرواني ندارد. با او دوست هستم. مدتي پيش از مسئوليتم استعفا داده بودم و مسئولان هم نهايتا پذيرفتند اما قرار بود يک هفته‌ به صورت مهمان در کنار مس باشم.

جعفري، مديرعامل باشگاه فجر نيز در‌اين‌باره گفت: پيش از اين صحبتي با ياوري نداشتيم و وقتي جدايي پيرواني از فجر قطعي شد با او صحبت کرديم. نهايتا هيات مديره باشگاه موافقت کرد که او به فجر بيايد.

ابراهيمي، مديرعامل پيشين ذوب‌آهن درباره برکناري‌اش و آمدن سعيد آذري، مديرعامل اسبق اين باشگاه به جاي او گفت: اولين روزي که به ذوب‌آهن آمدم گفتم که اين صندلي‌ها وفا ندارد. دو سال و نيم در ذوب آهن بودم و دوران بسيار سختي را پشت سر گذاشتيم. بودجه ذوب‌آهن از سال 90 بسته شد و عملا پولي نمي‌گرفتيم. اين حالت در عملکرد باشگاه و تيم‌هاي آن بسيار تاثيرگذار بود. ذوب‌آهن شش ماه است که خصوصي شده و مجمع آن بايد براي وضعيت مالي باشگاه تصميم بگيرد. اميدوارم به سعيد آذري پول بدهند تا بتواند مشکلات را برطرف کند. به آذري تبريک مي‌گويم و مشکلي با اين جابه‌جايي ندارم. من کارگر ذوب‌آهن هستم. اکنون سياست کارخانه اين است که در جاي ديگري کار کنم. براي من فرق نمي‌کند که کجاي مجموعه ذوب‌آهن کار کنم.

ميرشاد ماجدي درباره آخرين وضعيت تيم استقلال در بوريرام تايلند گفت: همه بازيکنان آماده‌اند. خسرو حيدري هم دو روز است که در تمرين بازي مي‌کند. هاشم بيگ‌زاده هم مي‌تواند بدون نقاب بازي کند. تنها مصدوم ما سياوش اکبرپور است و در مجموع مشکلي وجود ندارد. هواي بوريرام نيمه ابري و باراني است و منتظريم ببينيم در روز مسابقه با چه هوايي روبه‌رو هستيم.

صالحي، رييس کميته‌ استيناف درباره تخفيف زيادي که اين کميته‌ به برخي از محرومين ليگ دسته يک داده و عملا محروميت آنها براي مسابقات اين فصل ليگ يک بخشيده شده است، گفت: حکم کميته‌ انضباطي درباره اين افراد کلي بود و آنها براي دفاع از خودشان دعوت نشده بودند. البته کميته‌ انضباطي بر اساس ماده "10" بند "سه" آيين‌نامه اجازه صدور اين احکام را داشت. حجم پرونده‌ در حد سه زونکن بود. ما احکام دوباره‌اي را صادر ‌کرده‌ايم و بعد از آن طبق ماده "29" آيين‌نامه محرومان مي‌توانستند درخواست اعاده دادرسي کنند. بعد از آن که احکام آنها و نوع تخلف‌شان را روشن کرديم، تازه فهميدند که چگونه از خودشان دفاع کنند، بنابراين بعد از جمع‌آوري مدارک و ارائه آن به هنگام دادرسي به اين نتيجه‌ رسيديم که حائز تخفيف دادن هستند.

در پايان برنامه هم مصاحبه‌هايي از وضعيت باشگاه شموشک که در حال حاضر منحل شده، پخش شد. همچنين شخصي که متهم بود باشگاهي را به دو مجموع فروخته است، روي خط برنامه آمد و از خودش دفاع کرد. يکي از طرف‌هايي که باشگاه را خريده بود هم روي خط آمد همچنان بر اتهامات وارده پافشاري مي‌کرد. نهايتا با اتمام زمان برنامه بحث‌هاي بي‌نتيجه‌ آنها هم پايان يافت.

سوال برنامه «90» ديشب به نتيجه‌ استقلال و بوريرام اختصاص داشت که 68 درصد از مردم معتقد بودند استقلال با شکست بوريرام به نيمه نهايي ليگ قهرمانان آسيا صعود مي‌کند و مابقي معتقد بودند از رسيدن به نيمه نهايي باز مي‌ماند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

5. 5 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

درباره کريم باوي: تو ستاره بودي

پس از برنامه شب گذشته نود و دعوت شدن کريم باوي به اين برنامه ، سايت گل يادداشتي در مورد اين ستاره سالهاي گذشته فوتبال ايران نوشته است :

- مي شود مثل يک جمعدار اموال کارخانه اي که يک برگه کاغذ دستشان مي گيرند و مي روند توي انبار تا ثابت کنند انباردار احتمالاً دست به لفت و ليس زده و چند ميخ را يواشکي توي جورابش قايم کرده و به خانه برده است، حرف هاي کريم باوي در برنامه نود را ليست کرد، جلوي بعضي ها تيک زد يعني بلوف! روي بعضي ها خط کشيد يعني اغراق! از کنار بعضي هايش گذشت يعني فراموشکاري در گذر زمان! دور بعضي دايره کشيد يعني خاطره سازي و دست بُردن در اتفافات گذشته! .. مي شود همه اين کارها را کرد و بعد گردن افراشت يعني من ـ« اسنودن» هستم! ويکي ليکس فوتبال آرشيو ذهني من است! شما برويد نان و ماست تان را بخوريد! ...

مقايسه بازيکنان دو نسل با همديگر از اساس کار درستي نيست، قديمي ها دنياي خودشان را داشته اند، دلار را به قيمت آن زمان مي خريدند و از اينکه سوار هواپيما شده اند ذوق مي کردند و احتمالاً از خلبان مي خواستند وقتي از بالاي شهرشان رد مي شود يک بوق به افتخارشان بزند. بازيکنان حالا به اينکه کريم باوي کفش براي بازي نداشته است مي خندند، باور نمي کنند، پول يک جفت جوراب شان از درخشان ترين دستمزد دوران بازيگري کريم باوي و نسل او بيشتر است، به همين خاطر دليلي نمي بينند خيلي به حرف هاي مردي که حالا مي لنگد، چاق شده است و آشکارا در دو -دوتا چهارتاي زندگي مانده است گوش بدهند، بيشتر به نظرشان افسانه هاي محلي مي آيد تا خاطره هاي واقعي! نسل جديدي که فوتبال هاي دهه 60 را نديده است هم پاي تلويزيون و توي فيسبوک شروع مي کند به شکلک در آوردن، به مزه پراندن و مچ گرفتن از کريم باوي و ابراهيم تهامي و هرکس ديگري که دهه اش گذشته است. لذت مي برند از اينکه بروند کنار يک قفس و از پشت ميله هاي آهني به شير پير و فرتوتي که آنجاست، سوزني بزنند و وادارش کنند به نعره! به نعره اي توخالي با يال و کوپال و دندان هاي ريخته! شير که پير مي شود شغال هم دُم او را مي کشد.

عادل فردوسي پور مي تواند يک کينک کُنگ باشد، به همان اندازه مهربان و عاشق، به همان اندازه خطرناک و بي رحم! او به برنامه اش، به مخاطبين رنگارنگ اش فکر مي کند، به همين خاطر با همه عشق و علاقه اي که به دهه 60 فوتبال ايران دارد بدش نمي آيد هر از گاهي سنگي بزند به خانه شيشه اي بازيکنان قديمي! کريم باوي با اندام ترکه اي و چالاک اش ستاره بود، از همان ستاره هايي که وقتي عکسشان مي نشست روي جلد کيهان ورزشي، حاضر بوديم پول خريدنش را گدايي کنيم. ما به او و نسلي که در روزهاي خاکستري و تلخ دهه 60 به ما شور و شوق و لذت مي دادند مديونيم. روزهايي که «صف» نماد برابري بود، روزهايي که گلوله رايگان تقسيم مي شد، روزهايي که بوي باروت مي داد، شب هايي که برق نبود، و فوتبال نيم بند دريچه اي بود براي نفس کشيدن. حراج کردن آبروي کريم باوي و سنگ زدن به باورهاي قديمي نسل ما و اسباب مضحکه شدنش احياناً توسط مهاجمان قرمزپوشي که بعد از 70بازي هنوز اندازه انگشتان يکدست گل نزده اند به سود چه کسي است؟ ما کريم باوي، ابراهيم تهامي، رضا احدي، عبدالعلي چنگيز، مجيد نامجو مطلق، فرشاد پيوس، سيروس قايقران، قاسم کشاورز، اکبر يوسفي، محسن گروسي، شاهين بياني، سيدمهدي ابطحي، سيدعلي افتخاري، رضا حسن زاده، محسن عاشوري و .... را دوست داريم، آنها به روزهاي يکدست و بي روح کودکي و نوجواني ما رنگ پاشيدند، حتي اگر حالا چاق، با موهاي ريخته، پاهايي که مي لنگد و قيافه هايي که اصلاً به نظر نمي رسد يکبار به توپ لگد زده باشند بيايند و در برنامه 90 کمي اغراق بکنند. حرمت آنها را حفظ کنيم. آدمها پا که به سن مي گذارند و دهه شان که مي گذرد دست مي برد توي خاطراتشان و آنها را بازسازي مي کنند. اين اتفاق براي ما هم رخ مي دهد، براي عادل فردوسي پور هم! يک روز شايد سي سال ديگر، مجري جواني، عادل فردوسي پور را به برنامه اي تلويزيوني دعوت مي کند و او از مخاطبان ميليوني اش در روزهاي اوج 90 حرف مي زند و ممکن است خيلي ها باور نکنند و بگويند پيرمرد! چقدر با اعتماد به نفس دروغ مي گويد! ..... وقتي براي بازيکنان نيمه متوسط و ميلياردي فوتبال هورا مي کشيم، يادمان باشد به ستاره هاي قديمي اين فوتبال بي رحم احترام بگذاريم، آنها ستاره هاي شب هاي بي ستاره زندگي ما بودند، به همان شب عزيز قسم!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اوه اوه دایی چی داره میگه؟ قهرمانی رو متهم کرد روز قبل واسطه فرستاده
    خوبه واقعا باید این باند های فساد و از فوتبال ریشه کن کرد

8. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگه بخوان واقعا ريشه اين فساد رو بخشكونن بايستي يك عصر!! در اين فوتبال رو گِل بگيرن، پس؟..ماستمالي! حالم آدم از فوتبال بهم ميخوره

ديگه هر شك و شبهه اي بجاست و البته سعي ميشه از اين به بعد كمي بيشتر حرفه اي كار كنن حتما!

10. این کاربر از نادر1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مصاحبه اون اقای مدیرعامل (باغی) اصلا ی چیز وحشتناکی بود
    رفتار ممیز هم کلا جالب بود چقدر راحت خودش و زده بود ب راه دیگه .
    تاسف برانگیزه

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

در برنامه «90» چه گذشت

برنامه «90» اين هفته‌ جزئيات بيشتري از پرونده‌ قضاوت محسن قهرماني و اعتراض‌هايي که در اين باره انجام شده را فاش کرد.
    «90» شب گذشته بيشتر وقت خود را به بررسي حکم ستاد رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي درباره پرونده‌ قضاوت محسن قهرماني اختصاص داد.

به گزارش ايسنا ، مهمان برنامه "لوسيانو پريرا"، مهاجم تيم فوتبال فولاد خوزستان بود. بخشي از صحبت‌هاي اين بازيکن برزيلي را مي خوانيد:

* از زماني که به دنيا آمدم پدرم به من لقب "شيمبا" داد. در برزيل هيچ کس من را به نام "لوسيانو پريرا" نمي شناسد.

* شرکت، مشاوره ورزشي در تهران که در آوردن بازيکنان خارجي به باشگاه‌ها کمک مي‌کند من را به فولاد معرفي کرد و من هم به اين تيم پيوستم.

* تنها فرقي که بين فوتبال ايران و برزيل متوجه شدم. نوع بازي کردن تيم‌ها در ليگ ايران است . فوتبال ايران خيلي سريع است و شما وقت فکر کردن نداريد. بازيکنان قدرتمندي داريد، اما در برزيل بازيکنان بيشتر تکنيکي هستند و رقابت خيلي سخت است.

* زياد به آقاي گلي فکر نمي‌کنم. دوست دارم با فولاد موفق باشيم و به صدرنشيني ادامه دهيم. قهرماني اولين هدف ماست. آقاي گل هم که شوم چه بهتر.

* سعي مي‌کنم فارسي را ياد بگيرم، اما زبان شما خيلي سخت است. فقط چند کلمه مثل سلام و چطوري را بلدم.

**بررسي پرونده جنجالي داوري

پس از پخش بازي‌هاي ليگ برتر نوبت به بررسي پرونده‌ جنجالي اين روزهاي فوتبال ايران رسيد. ابتدا مولايي، بدنساز کنوني پرسپوليس که در حکم اخير تا اطلاع ثانوي از فعاليت در فوتبال محروم شده، روي خط آمد و گفت: يک سال پيش زماني که در راه‌آهن فعاليت مي‌کردم، مرتضي کريمي با من تماس گرفت و گفت قهرماني از باشگاه شما ناراحت است. او به من گفت قهرماني گفته که من يک بازي را به سود راه‌آهن سوت زده بودم و بخشي از پولي که بابت اين کار بايد مي‌گرفتم مانده است. فکر مي‌کنم زماني که من در استقلال بودم اين قول و قرارها بين باشگاه و راه‌آهن و قهرماني رخ داده است.

او ادامه داد: من همان بار اول شوکه شدم و نمي دانستم چه کاري بايد انجام دهم. تنها چيزي که به ذهنم رسيد اين بود که موضوع را به دايي انتقال دهم، اما او برخورد خيلي بدي با من کرد و گفت " بقيه هر اشتباهي کرده‌اند به ما مربوط نيست. ديگر هم درباره اين مسائل با من صحبت نکن. "

مولايي با اشاره به حضورش در ستاد رسيدگي به تخلفات حرفه‌اي، گفت: من به عنوان شاهد نزد عليپور رفتم و همه اين مسائل را به او گفتم. اما تعجب مي‌کنم عليپور با رايي که صادر کرده من را که به عنوان مطلع و شاهد رفته بودم هم رديف يک متهم کرده است. به عليپور گفتم بعد از بازي پرسپوليس و سپاهان و در بازه يک هفته‌اي پرينت تماس‌هاي من مشخص است که چه کساني و چند بار به من زنگ زده‌اند.

عليرضا ايلدروم که در بازي پرسپوليس – سپاهان کمک داور بود، يکي از محرومان اين پرونده‌ شده است. او روي خط آمد و با انتقاد از اين حکم، گفت: انصافا من در آن صحنه تمرکزم روي دو بازيکني بود که براي زدن ضربه سر به هوا بلند شده بودند، اگر درگيري آن دو بازيکن را مي‌ديدم مطمئنا به قهرماني کمک مي‌کردم. عليپور با حکمي که صادر کرده آبروي من و آبروي چند ساله پدرم را که سال‌ها در اين کشور تلاش کرد و زحمت کشيد برد. من سه سال است که وارد ليگ شده ام، شما مي‌توانيد فيلم تمامي داوري‌هاي من را ببينيد، اما مطمئن باشيد که يک اشتباه کوچک هم پيدا نمي‌کنيد. واقعا چرا بايد با چنين حکمي با آبروي من بازي شود؟

فردوسي‌پور که از فهميدن جزئيات بيشتر اين پرونده‌ به نوعي شوکه شده بود، با تعجب از مولايي که هم چنان روي خط بود پرسيد: اين براي اولين بار است که اينقدر علني چنين مسائلي مطرح مي‌شود که يک داور پول گرفته تا بازي را براي تيمي در بياورد. حالا نرخ در آوردن بازي چقدر است؟!

اين ماجرا با بحث شديد مولايي و عليپور ادامه يافت که قسمتي از صحبت‌هاي اين دو نفر را مي‌خوانيد.

عليپور: به مولايي گفتيم که بخشي از حقايق را نگفته‌اي. به هر حال ما در ستاد حقايق را از جايي ديگر کشف کرديم. صادقانه به دوستان گفتيم که کمک کنيد اين پاکسازي انجام شود. پولي که از آن صحبت مي‌شود به دست فرد سومي و به وسيله علي حاتم کارت به کارت شده. ما اعترافات فرد سوم را به طور کامل داريم.

مولايي: چرا امروز در اين جلسه شرکت کردم ، اسمي از فرد سوم نياورديد و يا او را به جلسه فرا نخوانديد که ما را با يکديگر روبرو کنيد و همه چيز مشخص شود؟ شما 20 سال آبروي ورزشي من را با اين حکم برديد. 10 سال براي اين کشور دويدم. سه مدال آسيايي و چند قهرماني جهاني دارم. 10 سال است که مربيگري مي‌کنم، اما در حالي که به عنوان شاهد در پرونده‌ حضور يافته بودم، اکنون من را محکوم کرده‌ايد.

عليپور: شک نکنيد اگر فرد ديگري هم حقيقت را بداند و آن را کتمان کند و بعد بيايد و فرافکني انجام دهد، همين حکم برايش صادر مي‌شود.

مولايي: اگر من متهم هستم، چرا وقتي سه جلسه پيش شما بودم و اطلاعاتم را گفتم من را تفهيم اتهام نکرديم؟

عليپور: اتفاقاتي که افتاده مربوط به بازي راه‌آهن و آلومينيوم در فصل قبل بوده است. روزي که اين بازي برگزار شده دو ميليون پول ردوبدل شده است، اما ادعاي آقايان اين است که اين پول مربوط به سال‌هاي قبل بوده است.

مولايي: آقاي عليپور! شما گفتيد من مي‌خواهم مشکل را در همين دايره محدود حل کنم.

فردوسي‌پور: آقاي عليپور! اگر اين گونه باشد واقعا پاکسازي به طور کامل انجام نمي‌شود. در فوتبال ايتاليا و بعد از کالچوپولي همه خاطيان محروم شدند تا اين اتفاق به طور کامل از فوتبال اين کشور پاک شود. حال اگر قرار باشد شما پاکسازي را محدود به دايره کوچک کنيد، باز هم افراد ديگري هستند که در فوتبال اين گونه فعاليت مي‌کنند.

زماني که مولايي از پرونده‌ قهرماني جزئيات بيشتري اعلام کرد فردوسي‌پور به دنبال اين بود که بفهمد اين داور پول درخواستي را براي کدام بازي مي خواسته‌ است. در ادامه دو سرپرست سابق راه‌آهن روي خط آمدند و گفتند که اين اتفاق در زمان آنها نيفتاده است. همچنين مهدي تارتار ، سرمربي سه فصل پيش راه‌آهن روي خط آمد و گفت: زماني که من مربي اين تيم بودم اصلا قهرماني براي ما قضاوت نکرد. تازه من از شما يک سوال دارم، اگر اين اتفاق در زمان ما افتاده چرا پول‌شان را از ما نمي‌خواهند و به افراد ديگر زنگ مي‌زنند؟

رويانيان هم در دقايق پاياني برنامه روي خط آمد و با انتقاد از «90» و عليپور، گفت: من از برنامه شما يک انتقاد دارم. شما شاکي و متشاکي و مطلع و داور و همه چيز را با هم قاطي کرديد. اين بر خلاف شيوه برنامه شماست. امشب برنامه‌تان خيلي شلوغ بود. همچنين بايد از عليپور به خاطر اين حکم تشکر کنم. ما برخورد قاطع‌تر از او مي‌خواهيم، اما سوال ما اين است که مگر طبق حکم فيفا مگر يک فرد مطلع نبايد دانسته‌هاي خود را بگويد؟ پس چرا ديگر بعد از اطلاع دادن محروم مي‌شود؟

سوال پيامکي اين هفته‌ هم به انتخاب بهترين گل دو ماه اخير فوتبال ايران اختصاص داشت که از بين شش گزينه، گل آندرانيک تيموريان به بوريرام تايلند با 53 درصد به عنوان بهترين گل انتخاب شد و گل مهدي سيد صالحي به فجرسپاسي در رده دوم قرار گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

چیزی که در برنامه دیشب مشخص شد این بود که یکجور پای نمایندگان دایی یا به قول حاجی مایلی کارچاق هاش هم در این پرونده وجود داره اما به خاطر اسم دایی نمیتونن بهش ورود کنن و دارن یکجور قضیه را ماست مالی میکنند

مولایی هم خوب دست علیپور را رو کرد این آقا که در همه زمینه ها ورود میکنه می گفت که در زمان تارتار این پول داده شده بعدا مشخص شد که در زمان بازی راه اهن و آلومنیوم که دایی مربی راه اهن بوده پول داده شده

15. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به خدا قسم اگه عشق به استقلال نبود ؛ تا آخر عمر حتی یک دقیقه هم فوتبال این مملکت رو نگاه نمی کردم ...

17. 4 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 16 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •