آقا چرا فیملبرداری کردن و صحنه آهسته نمایش می دهد یعنی بعد از اینکه فیملبرداری کردم هنگام پخش ان فیلم آهسته آهسته نمایش داده شد چرا؟
آقا چرا فیملبرداری کردن و صحنه آهسته نمایش می دهد یعنی بعد از اینکه فیملبرداری کردم هنگام پخش ان فیلم آهسته آهسته نمایش داده شد چرا؟
salam doostan..MAN YE BARNAME VOICE RECORDER MIKHAM VASE V3X.YE KHAHESHE DIGE HAM DARAM :YE NOTEPAD AGE DARIN VASAM BEZARID VASE INKE BETOONAM MATN BA BLUETOOS BEFRESTAM.MAMNOON MISHAM AGE KESI KOMAKAM KONE.BYE
چگونه مي توان در گوشي موتورولا مدل v3x مسيج فارسي دريافت كرد؟
سلام و خسته نباشید
من یه گوشی موتورولا v3X دارم که ازش هم راضی هستم . فقط صداش کم بود که با اون فایلی که درباره تقویت صدا با نرم افزار LaederGL flex editor روش ریختم درست شد .
چند روز پیش گوشی رو reset کردم . اول master clear و بعد هم master reset . بعد از اون مشکل پیدا شد و اینکه ولوم صدا فقط 1 و 7 دارم . همه application هم پاک شد و تم هایی هم که روی گوشی بود ( البنه اونهایی که همیشه بود و قبلا با reset کردن هم پاک نمیشد ) پاک شده .
در ضمن وقتی توی قسمت multimedia هستم و option رو میزنم به جای storage device همش مربه میزنه ولی منو کار میکنه .
خواهش میکنم منو راهنمایی کنین .
البته با ریختن فایل مربوط به صدا ولوم درست شد ولی بقیه مشکلات هنز هست
با سلام در باره برنانه تقویت صدا v3x تمام راه حلها را انجام دادیم usb گوشی معرفی نشد چه کار کنیم با تشکر
سلام دیگه کلافه شدم . الان چهار روزه نه خواب دارم نه خوراک ، هر کاری بگید انجام دادم ولی این گوشی v3x من connect نمیشه که نمیشه ، چندین بار از سایتهای مختلف انواع و اقسام درایور دانلود و نسب کردم همیشه هم بدون مشکل کامپیوتر usb modem motorola رو می شناسه ولی بازم این برنامه leadergl flexeditor از خر شیطون پایین نیومد که نیومد نا گفته نماند که این برنامه رو هم چندین بار از سایتهای مختلف دانلود و نسب کردم حالا موندم چکار کنم خواهش می کنم خواهش می کنم اگر کسی چیز دیگه ای غیر از اونچیزایی که تا حالا گفته شده می دونه بگه . پیشاپیش ممنون .
سلام...
آیا پرت ها رو عوض میکنید؟>؟
آیا همه چیز رو پاک میکنید و بعد درایور ها رو نصب کنید؟؟؟
آیا درایور شما کامل و سالم است؟؟؟
سلام اگه منظورتون از پورت ها همان ورودی های مختلف usb است آره از بس کابلمو تو این ورودی ها جابجا کردم فکر کنم دیگه گشاد شده باشند . منظورتون از همه چیز مثلاً چه چیزاییه ، لطفاً توضیح بدین . بالاخره باید از 10 - 15 درایوری که دانلود کردم یکی سالم و کامل باشه ، در ضمن اون آدرسی که برای دانلود درایور بصورت لینک تو صفحات قبلی بود خرابه و کار نمی کنه .![]()
سلام....
در مورد پاک کردن باید بگم...تمام درایور ها و برنامه های که در مورد موتو است رو باید پاک کنید و اون وقت گوشیتون رو وصل کنید و سپس با درایور ها نصب کنید
اين روش روي V3i هم كار ميكنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)