نسبت پیشرفتشو به HP 2 ارزیابی کنید بگید اگه می صرفه اورجینال بگیریم ، HP جدید ه رو که گرفتیم خیلی حال داد![]()
نسبت پیشرفتشو به HP 2 ارزیابی کنید بگید اگه می صرفه اورجینال بگیریم ، HP جدید ه رو که گرفتیم خیلی حال داد![]()
این یارو منتقدش خوبه میشه روش حساب کرد .
خیلی از بخش چند نفره و متصل شدنش به بخش سینگل تعریف میکنن .....
یعنی این جدیده خدااااااااااااااست
فرراری - کاستومیزیشن - کنترلینگ عالی . گرافیک توپ دیگه چی میخواید ؟!
واسه pc اومده؟...اینایی که تو بازار میفروشن نسخه pc هست یا از 360 پورت شده؟
حجم نسخه pc همون 9 گیگ هست؟
دوستانی که خریدن میشه یه کم بیشتر توضیح بدن؟
باید پول جمع کنی واسه اسپرت کردن؟!تو خیابون ها آزاد میری/داستانی هست؟
ممنون![]()
توي يابونها آزاد ميريد مثل نسخه هاي قبل ، هنوز بخش كاستوميزيشنش رو نديدم :دي
بازي هم براي pc هست و پورت شده نيست حجمش ٩ گيگ توي همه سايتها هم براي دانلود هست بخوايد بخريد هم قيمتش ٤٩ يورو معمولي ٥٩ يورو ديلوكس ورژن .
نید فور اسپید فقط 4 تا نسخش به من حال داد !
یکیش نسخه دومش بود ( NFS 2 ) که دو نفره هم میشد بازی کرد ! خیلی حال میداد یادش بخیر !
بعدش آندرگراند 1 و 2 و بعدش هم Mostwanted !
از Mostwanted به بعد من واقعاً چیزه خاصی تو نید فور اسپید ندیدم ! به نظرم بدجور افت کرد !
تمامش نظر شخصیم بود ! اُمیدوارم این نسخه حداقلش بشه درست حسابی اسپرت کرد ماشینو ! <<
---
تو این نسخه در چه حد میشه ماشین رو اسپرت کرد ؟ اصلاً میشه اسپرت کرد ؟اگه آره در چه حدی ؟ در حد آندرگراند یا ماست ونتد جدیده (
) ؟
Last edited by xaxi; 20-11-2013 at 20:08.
تو ریوالزم مثل ماست وانتد ماشینا همینجوری ریختن گوشه ی خیابونا یا مثل کربن میشه ماشین خرید؟
خب تقریبا دو ساعتی بازی کردم و باید بگم بیشتر از حد انظتارم خوب دراومده ....ترکیب نقش پلیس و Racer واقعا خیلی خوب دراومده ، گرافیک بازی هم عالیه ولی بازم انتظارم از گرافیک به خاطر Frostbite 3 بودنش بیشتر بود ولی باید بگم فیزیک محیط حرف نداره کلن محیط و آب و هوای بازی خیلی متفاوت و لذت بخش هست ، بازی واقعا بهینس اصلا افت فریم یا خیلی از مشکلاتی که بازی های اخیر داشتند رو نداره ، من رو High اصن افت فریمی نداشتم و خیلی روون اجرا میشد که اگه یه مقایسه کنم با MW 2012 خیلی عالیه ازین نظر ....
اگه از نکات منفی بخوام حرف بزنم میتونم ازCustomization و Tune Up بگم که نشون میده تمرکز رو این بخش کم بوده ، موزیک ها هم درحد نسخه ی قبلی که وقعا موزیکای توپی داشت ،نیستن ....
تو نقش Racer واقعا دررفتن از دست پلیس خیلی سخته و میشه گفت تو نقش پلیس برعکس هست ....البته شاید نظرم عوض شه سر این چون زیاد بازی نکردم ولی مثل اینکه تعادل خوبی برقرار نکردند ....
درکل توصیه میکنم حتما بازی کنید .
دوستانی که روی پی سی بازی می کنند چطوری میشه دسته بازی رو برای این بازی تعریف کرد ؟
ممنون میشم اگر دوستان فایل کانفیگ بازی خودشون رو که دسته بازی براش تعریف شده رو برام اپلود کنند . با کیبورد اصلا حال نمیده ! اما انصافا بازیش خیلی عالی شده و پیشرفت خوبی نسبت به نسخه های قبلی داره مخصوصا گرافیک و محیط بازی .
وستان منتظر فایل کانفیگ برای دسته یا راهنمایی برای تعریف دسته بازی هستم . مرسی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)