به نظر من ایشون باید بیان از بچه ها معذرت خواهی کنن بخاطر صحبتهای دور از نزاکتشون
به نظر من ایشون باید بیان از بچه ها معذرت خواهی کنن بخاطر صحبتهای دور از نزاکتشون
آقا یا خانم مثلا روشنفکر، شما که سنگ برادر مسعود رو به سینه میزنی و به دوستان ادب یاد میدی ، خودت که به کل ملت توهین کردی. واقععا که
سلام
وقتی یه نفر میاد با طعنه و ریشخند میگه "بعدش حتما به شورای امنیت نامه بزنید ..." باید منتظر واکنش بقیه هم باشه
وقتی یه طوری حرف می زنیم که انگار ما چیزی رو می فهمیم ولی بقیه نه ، حتی اگه واقعا هم همین طور باشه ، واکنش منفی به وجود میاره
ابراز نظر آزاده . کسی هم منکرش نیست ولی دیگه نباید شور یه چیزی رو در بیاریم و دم به دقیقه اظهار نظر کنیم
واکنش ها هم بعد از عرایض ایشون شروع شد
از دوستان مخالف که نظرشون رو هم گفتن خواهش میکنم که ادامه ندن و امر خطیر دفاع از منافع نظام رو به کسانی که وظیفه شون هست بسپرند.
یاد مطلب یکی از دوستان ارزشی در مورد فیلــتــرینگ و فرصت های ایجاد شده توسط اون افتادم که چقدر خوبه جی میل فیلتـــــر بشه تا سرویس های ملی راه اندازی بشه و کار آفرینی و اینها...
باقی دوستان هم رعایت کنید تاپیک بسته نشه. بگیرید بخوابید نصف شبی
دوست ندارم نظر کسی رو پاک کنم پس لطفا همکاری کنید، سانسور به تنهایی بد هست. سانسور گرایی بدتر از اون.
یعنی من فقط منتظرم این اینترنت رو بخوان ملی کنن که نشه سایت خارجی رفت
تمام ملت و همه ی سایت ها تمام دیوار و تمام دنیا برای این دولت فحش مینویسم
چنین کاری نمیتونند بکنن..... ولی کاری میکنن که از رفتن به سایتهای خارجی ذله بشی....
همین کاری که فاز اولش رو اسیاتک اجرا شده و معنی وبگردی با سایت های خارجی رو نمیفهمیم از بس که اوضاع ***.....
ساندیس طعم جدید چی اومده؟
با کلیت پستتون موافقم،اما توی هر دو قسمت هایلایت شده،شخص خودتون هم یه مقدار غیرمنصفانه اعلام نظر کردین.
پست اول من رو بخونین ببینین اعلام حمایت هست یا نه.
قسمت دومی که هایلایت کردم رو هم که در موردش حرفی نزنم بهتره.از شما بعیده این ادبیات.
یا حق.
بسیار کار خوبی هست
عزیزان خواهشا توجه کنید بعضی افراد فقط قصدشون این هست که بیان یه چیزی بگن بقیه واکنش نشون بدن بعد بیان ادرس رو ریپورت کنند برای کمیته فــیلـــترینگ
البته اکثر این افراد شناخته شده هستند و خدا رو شکر هم تعدادشون اینجا خیلی کمه ولی خب ...
لطفا با جواب ندادن به این افراد انها را از رسیدن به نیت شوم شان محروم کنید
Last edited by SNOW PATROL; 13-07-2013 at 15:41.
دوستان جواب ساندیسی ها رو ندید! بحث شیرین و زیبای این تاپیک را فارغ از افاضات این دوستان ادامه بدید...فضای مجازی مال ماست...
Power Of People
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)