تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 82

نام تاپيک: شکایت به سازمان ملل

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

به نظر من ایشون باید بیان از بچه ها معذرت خواهی کنن بخاطر صحبتهای دور از نزاکتشون

2. 3 کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نظری راجع به موضوع ندارم اما بچه ها فکر نمیکنید دارید به این دوستمون بی دلیل حمله میکنین . چرا جامعه ما اخیرا اینطوری شده که اگه یه نفر توی فضای مجازی عقیده اش رو بگه و با عقیده اکثریت جور درنیاد میکوبوننش .
    نمیدونم چندتا پست خوندم از اول ولی نصف پستهای تاپیک شده توهین به این دوست خوبمون masoud_62005 . ایشون نظرشون رو اول گفتن . فوقش کسی که مخالفه جواب نده و نقل قول نکنه . هر چی توهین بود دیدم به ایشون شده تو این تاپیک . این دوستمون که از اون اعضای فعال بوق که نیست اینطور صحبت میکنین . این جا رو با فیس اشتباه گرفتین ؟

میدونم الان سیل توهین ها احتمالا میاد سمت من . هر چی پست از اول خوندم دیدم همش شده توهین . دریغ از چندتا پست حمایتی از این کار دوستمون که میخواد نامه بده به سازمان ملل . کی میخوان این ملت ادم بشن .
    آقا یا خانم مثلا روشنفکر، شما که سنگ برادر مسعود رو به سینه میزنی و به دوستان ادب یاد میدی ، خودت که به کل ملت توهین کردی. واقععا که

4. 5 کاربر از farazfar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

وقتی یه نفر میاد با طعنه و ریشخند میگه "بعدش حتما به شورای امنیت نامه بزنید ..." باید منتظر واکنش بقیه هم باشه

وقتی یه طوری حرف می زنیم که انگار ما چیزی رو می فهمیم ولی بقیه نه ، حتی اگه واقعا هم همین طور باشه ، واکنش منفی به وجود میاره

ابراز نظر آزاده . کسی هم منکرش نیست ولی دیگه نباید شور یه چیزی رو در بیاریم و دم به دقیقه اظهار نظر کنیم

واکنش ها هم بعد از عرایض ایشون شروع شد

6. 4 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

از دوستان مخالف که نظرشون رو هم گفتن خواهش میکنم که ادامه ندن و امر خطیر دفاع از منافع نظام رو به کسانی که وظیفه شون هست بسپرند.

یاد مطلب یکی از دوستان ارزشی در مورد فیلــتــرینگ و فرصت های ایجاد شده توسط اون افتادم که چقدر خوبه جی میل فیلتـــــر بشه تا سرویس های ملی راه اندازی بشه و کار آفرینی و اینها...

باقی دوستان هم رعایت کنید تاپیک بسته نشه. بگیرید بخوابید نصف شبی
    دوست ندارم نظر کسی رو پاک کنم پس لطفا همکاری کنید، سانسور به تنهایی بد هست. سانسور گرایی بدتر از اون.

8. 10 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

یعنی من فقط منتظرم این اینترنت رو بخوان ملی کنن که نشه سایت خارجی رفت
    تمام ملت و همه ی سایت ها تمام دیوار و تمام دنیا برای این دولت فحش مینویسم

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

یعنی من فقط منتظرم این اینترنت رو بخوان ملی کنن که نشه سایت خارجی رفت
    تمام ملت و همه ی سایت ها تمام دیوار و تمام دنیا برای این دولت فحش مینویسم
    چنین کاری نمیتونند بکنن..... ولی کاری میکنن که از رفتن به سایتهای خارجی ذله بشی....
    همین کاری که فاز اولش رو اسیاتک اجرا شده و معنی وبگردی با سایت های خارجی رو نمیفهمیم از بس که اوضاع ***.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه shk021051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

همانطور که قبلا عرض کردم بنده با این اینترنت در کنار اینترنت ملی (در آینده انشاءالله) راضیم ... با رضایت من مشکلی دارید ...
    طرز فکر بنده همینه و معتقدم باید فیلترینگ هم باشه البته نه تا این حد ...
    آیا این جملات من توهین و فحش به شخص خاصی بود جز بیان عقاید شخصی خودم و اعتقاد به بنیان خانواده و مسائل ارزشی و فرهنگ بالا ...
    بنده گفتم دوست ندارم به سازمان ملل و امثالهم نامه نگاری کنم شاید نامه به ریاست جمهوری چرا ...
    کجای جملات من توهین بود...
    بعد یه مدت که اف بودم چه پستهایی دادین انگار سرعت اینترنت دست منه ...
    ساندیس طعم جدید چی اومده؟

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

نظری راجع به موضوع ندارم اما بچه ها فکر نمیکنید دارید به این دوستمون بی دلیل حمله میکنین . چرا جامعه ما اخیرا اینطوری شده که اگه یه نفر توی فضای مجازی عقیده اش رو بگه و با عقیده اکثریت جور درنیاد میکوبوننش .
    نمیدونم چندتا پست خوندم از اول ولی نصف پستهای تاپیک شده توهین به این دوست خوبمون masoud_62005 . ایشون نظرشون رو اول گفتن . فوقش کسی که مخالفه جواب نده و نقل قول نکنه . هر چی توهین بود دیدم به ایشون شده تو این تاپیک . این دوستمون که از اون اعضای فعال بوق که نیست اینطور صحبت میکنین . این جا رو با فیس اشتباه گرفتین ؟

میدونم الان سیل توهین ها احتمالا میاد سمت من . هر چی پست از اول خوندم دیدم همش شده توهین . دریغ از چندتا پست حمایتی از این کار دوستمون که میخواد نامه بده به سازمان ملل . کی میخوان این ملت ادم بشن .
    با کلیت پستتون موافقم،اما توی هر دو قسمت هایلایت شده،شخص خودتون هم یه مقدار غیرمنصفانه اعلام نظر کردین.
    پست اول من رو بخونین ببینین اعلام حمایت هست یا نه.
    قسمت دومی که هایلایت کردم رو هم که در موردش حرفی نزنم بهتره.از شما بعیده این ادبیات.
    یا حق.

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

بسیار کار خوبی هست
    عزیزان خواهشا توجه کنید بعضی افراد فقط قصدشون این هست که بیان یه چیزی بگن بقیه واکنش نشون بدن بعد بیان ادرس رو ریپورت کنند برای کمیته فــیلـــترینگ
    البته اکثر این افراد شناخته شده هستند و خدا رو شکر هم تعدادشون اینجا خیلی کمه ولی خب ...
    لطفا با جواب ندادن به این افراد انها را از رسیدن به نیت شوم شان محروم کنید
    Last edited by SNOW PATROL; 13-07-2013 at 15:41.

14. 9 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amin fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    IRAN - Karaj

پيش فرض

دوستان جواب ساندیسی ها رو ندید! بحث شیرین و زیبای این تاپیک را فارغ از افاضات این دوستان ادامه بدید...فضای مجازی مال ماست...
    Power Of People

16. 3 کاربر از amin fear بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •