من زيست و فيزيك و شيميشو دارم. زيستش در مقايسه با دادگستري هيچه شيميش هم در مقايسه با بازرگاني و فيزيكش هم در مقايسه با رحماني و مسعودي هيچه. فيزيكش كه بيشتر به درد تشريحي نمره گرفتن ميخوره تا تست كنكور
من زيست و فيزيك و شيميشو دارم. زيستش در مقايسه با دادگستري هيچه شيميش هم در مقايسه با بازرگاني و فيزيكش هم در مقايسه با رحماني و مسعودي هيچه. فيزيكش كه بيشتر به درد تشريحي نمره گرفتن ميخوره تا تست كنكور
از دوستان گرامی ریاضی منتظری با تخفیف ویژه کسی برای فروش داره؟ مثلا کسی که پارسال استفاده کرده.
هر pack هزینش چه قدر میشه؟
کسی dvdهای عمومی ونوس رو خریداری کرده؟ چطور بوده؟
Last edited by baran93; 29-01-2014 at 09:47.
در شيمي هم محصولات مهندس رضا سيروس رضايي مخصوصا براي پيش دانشگاهي بسيار عاليه. ايشون براي سال سوم محصول جديدش ناقص هست فقط فصل 1 سوم رو داره
آقاي بازرگاني هم براي سال دوم و پيش 1 محصولاتي داره كه خيلي عالي تدريس كرده منتهي خيلي قديمي هستن و نياز شديدي به ويرايش دارن.
اقا علیرضا شیمی بازرگانی ویرایش شده رو استفاده کردین و میخوام بدونم هنوزم رضایی خوب هستند در پیش؟
بازرگاني شيمي 3 و پيش 2 مطابق كتابهاي جديد هستن.
من میخوام رشته پزشکی قبول شم و نیاز دارم که زیست و ریاضیشو بالا بزنم و به منبعی نیاز دارم که مباحثی که در کتاب به صورت جداگانه گفته شده را به صورت جامع و مرتبط به هم اورده باشد به نظر شما پکیج اموزش 100رو بگیرم یا موسسه ونوس را؟
من سال 91 در دانشگاه دولتی قبول شدم ولی رشته پزشکی میخوام یعنی 2 سال عقب افتادم لطفا هزینه ایم که میتو نم بکنم 1میلیون هست که اونم نتیجه کلی کار پس کمک کنید که منابع خوبی بتونم گیر بیارم تمام امید پدرمادرم به اینکه امسال قبول شم لطفا کمک کنید مخصوصا زیست محصولات دادگستری خیلی گرون
ریاضی مهر و ماه رو بگیر و بخون ، هیچ راه دیگه ای هم نداره !
هر پولی هم که پای این دی وی دی ها بدی مطمئن باش جز پر کردن جیب یه مشت سی فروش شیاد چیزی عایدت نمیشه .
این دوموردی که نام بردی هم بدردنخور هستن
به نظر من شما اين يه مليون تومن رو بيخودي تلف نكن چون الان ديگه ديره. رياضي پيش دانشگاهي مبتكران + رياضي دوم مبتكران + رياضي تجربي گاج ميكروطبقه بندي رو تهيه كن DVD هاي رياضي فقط براي چند مبحث مناسب هستن و نميتون كفاف درصد بالا رو بكنن.
در مورد زيست هم الان تضميني نيست كه با تماشاي كامل دادگستري بتوني درصد بالا بياري چون زيست يه درس طولاني اثر هست و سوال هاي اخير هم طوري طراحي ميشن كه با رد گزينه نميشه جواب داد و تست هاي دام دار زياد طرح ميشه. به هر حال توصيه ميكنم كتاب هاي درسي رو كامل بخوني و بعدش تستاي خط به خط خيلي سبز و بعدشم مفهومي ها رو حل كني. DVD به درد كسي ميخوره كه خودش در حد درصد بالا باشه و بخواد درصد بالاتر به دست بياره. يا اينكه نهايتا تا اواسط سال شروع كنه به ديدنشون نه اينكه بعد عيد تازه بخواد تماشاي فيلمها رو شروع كنه.
البته ميشه الان هم توي زيست و رياضي درصد بالاي 80 آوردا ولي مجبوري روزي 7-8 ساعت واسه اين دوتا وقت بزاري و اينطوري درساي ديگه رو بايد رسما بيخيال بشي !
درس من بد نیست و فقط با یه بار نگاه کردن مطلب میگیرم و نیاز نیست وقت زیادی صرف خوندن کنم لطفا منبعی تصویری معرفی کنید در ضمن من کتابارو خوندم ولی به منبعی نیاز دارم که نکات مهم و کلیدی که تو فصلای جداگانه زیست اومده به هم مرتبط یه جا جمع کرده باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)