تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 39 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 382

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | زنبور ها | فصل 2013-2014

پروفشنال Raـــــ Hـــــ Za's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دو باشگاه شالکه و دورتموند همواره رقابت شديدي با يکديگر دارند و سانتانا نيز به خوبي مي داند که ممکن است مورد هدف هواداران هر دو تيم قرار بگيرد.

فيليپه سانتانا، مدافع سابق تيم بروسيادورتموند که به تازگي به تيم شالکه منتقل شده است اعلام کرد که ترک بروسيا دورتموند برايش بسيار دشوار بوده است . او همچنين تاکيد کرد که آماده هر گونه توهين از سوي هر کدام از طرفداران دو تيم شالکه و دورتموند نيز هست.

سانتانا گفت: " اگر چه شخصا براي من ،تغيير به دليل شانس هاي جديدي که من داده است ، خوب بوده اما اين تصميم برايم بسيار سخت بود. حالا بايد ببينيم چه اتفاقي در ادامه مي افتد."

سانتانا در ادامه گفت: " از ابتداي حضور در اينجا (تيم شالکه) به گرمي مورد استقبال قرار گرفته ام و ارتباطم با هواداران تا اينجا خوب بود. از زماني که به اينجا آمده ام هيچ گونه اعتراض يا توهيني را عليه خودم نشنيده ام و اميدوار هستم اين روند ادامه پيدا کند.اما براي هو شدن آماده شده ام. "

" من به دليل تجربه هايي که در باشگاه دورتموند به دست آوردم همواره سپاسگزار خواهم بود. آنچه را که در دورتموند و در کنار همه مردم و کسانيکه در کنار من کار مي کردند را آموختم فراموش نخواهم کرد. اما هر کسي بايد راه خود را در پيدا کند و من راهم را در اينجا پيدا کردم. من بهترين ها را براي دورتموند آرزو مي کنم اما آنچه که مهم است اين است که فعلا بازيکن شالکه هستم. "

سانتانا در پايان در خصوص احتمال قرار گرفتنش در ترکيب اصلي تيم شالکه نيز گفت : " من همواره گفته ام چيزي که ضمانت بدهد که من در هر بازي به ميدان بروم در قرار دادم وجود ندارد. من بايد براي رسيدن به ترکيب اصلي بجنگم.متاسفانه هفته قبل مصدوميت کوچکي داشتم اما حالا مصدوم نيستم و اميدوارم اوضاع به همين صورت باقي بماند و بتوانم شروع خوبي در فصل جديد داشته باشم. "

2. این کاربر از Raـــــ Hـــــ Za بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

لواندوفسکی: حالا تنها به دورتموند فکر می کنم

این ملی پوش لهستانی که فصل گذشته بازی های درخشانی ارائه داد، قصد داشت در این تابستان راهی بایرن مونیخ شود اما مدیران باشگاه دورتموند با این انتقال مخالفت کردند سایت گل- روبرت لواندوفسکی، مهاجم بوروسیا دورتموند، اعلام کرد علی رغم ابهام هایی که درمورد آینده اش وجود دارد، تمام تلاشش را برای موفقیت تیمش در فصل پیش رو انجام خواهد داد.
    این ملی پوش لهستانی که فصل گذشته بازی های درخشانی ارائه داد، قصد داشت در این تابستان راهی بایرن مونیخ شود اما مدیران باشگاه دورتموند با این انتقال مخالفت کردند؛ این در حالی است که تنها یک سال از قرارداد او با این باشگاه باقی مانده است.
    لواندوفسکی به تازگی تایید کرد که اعلام رسانه ای علاقه مندی اش برای جدایی از دورتموند، مشکلاتی را در داخل تیم و بین بعضی از بازیکنان به وجود آورد اما بعد از پیروزی 4-2 مقابل بایرن در سوپرکاپ آلمان، او اکنون به هواداران باشگاه اطمینان داد که تنها روی بازی در ترکیب دورتموند و موفقیت این تیم تمرکز کرده است.
    او به بیلد گفت:" من هر کاری بتوانم برای دورتموند انجام می دهم. من به میدان می روم و بازی می کنم، تنها به دورتموند فکر می کنم. من بهترین بازی ام را برای موفقیت تیم به نمایش می گذارم.
    امیدوارم قهرمانی در سوپرکاپ آخرین جام ما نباشد."

4. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

ظاهرا بروسیا دورتموند برای جذب گلزن 23 ساله روبین کازان روسیه علاقه نشان داده است.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛
    به نقل از Transfermarkt, نشریه مارکا اسپانیا از علاقه دورتموند برای خرید سالومون روندون مهاجم ونزوئلایی باشگاه روبین کازان روسیه خبر داد.
    طبق گزارش این نشریه اسپانیایی؛ طلایی پوشان به دنبال امضای قرراداد با این مهاجم تنومند هستند، روندونی که سال 2012 از مالاگا راهی روبین کازان شد.
    گویا باشگاههای لیورپول و تاتنهام نیز علاقه مند به جذب این مهاجم 23 ساله اهل ونزوئلا هستند.
    گفته می شود؛ ارزش این گلزن یک متر 86 سانتی باشگاه روبین کازان حدود 11 ملیون یورو است.

6. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

در آستانه آغاز فصل جدید بوندس لیگا، دورتموند نایب قهرمان فصل گذشته همچنان با مصدومیت و محرومیت چند بازیکن خود روبروست.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛
    در حالی که تنها 9 روز تا آغاز فصل جدید بوندس لیگا باقی مانده است، بروسیا دورتموند امروز شنبه 3 آگوست 2013 در ساعت 18:00 به وقت ایران در حالی در چارچوب رقابت های جام حذفی آلمان به مصاف ویلهلم شاون میرود که بازیکنان متعدی از تیم با مشکل مصدومیت دست و پنجه نرم میکنند.
    هنریک میکیتاریان ستاره ارمنی دورتموند که به تازگی به این تیم پیوسته 16 روز پیش و در چارچوب دیدارهای تدارکاتی پیش فصل، متحمل آسیب دیدگی از ناحیه مچ پا شد. اما وی به تازگی تمرینات سبک را آغاز کرده و به گفته یورگن کلوپ سرمربی تیم تاکنون پیشرفتهای چشم گیری در وضعیت عمومی وی حادث گردیده شده است.
    اسون بندر که پیش از این دچار مشکل کشاله ران شده بود دوره نقاهت خود را سپری کرده وبه تازگی به تمرینات برگشته است.
    همینطور یاکوب بلاژیکوفسکی (کوبا) که پس از دیدار سوپر کاپ مقابل بایرن مونیخ دچار عفونت دستگاه تنفس وگلو درد شده بود اکنون در وضعیت خوبی به سر می برد.
    رومن وایدنفلر سنگربان طلایی پوشان دورتموند نیز در دیدار تدارکاتی مقابل ورتسبورگ دچار آسیب دیدگی و درد از ناحیه کمر شده وبه احتمال فراروان دیدار جام حذفی مقابل ویلهلم شاون را از دست خواهد داد، بدین ترتیب باید شاهد حضور میچل لانگراگ در دروازه دورتموند در بازی پیش رو (امروز عصر) باشیم.
    همچنین گفتنی است؛ رومن وایدنفلر نیز به دلیل اخراج در دیدار انتهایی بوندس لیگای فصل گذشته برابر هوفنهایم که روی یک صحنه منچر به پنالتی رخ داد، در تصمیمی سخت گیرانه 3 جلسه از همراهی تیمش محروم شد و بدین ترتیب، سه دیدار ابتدایی بوندس لیگا در فصل جدید را از دست خواهد داد.

8. 3 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سيلويا نايد عامل موفقيت تيمش در رقابتهاي يورو 2013 را كپي برداري از سبك بازي دورتموند دانست.

به گزارش كانون هواداران دورتموند در ايران؛
    به نقل از wa.de, سیلویا ناید سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان آلمان ، به تعریف و تمجید از سبک بازی دورتموند پرداخت.
    ناید گفت: دورتموند کارهای ترکیبی را بسیار سریع و خوب انجام می دهد و در حرکات رو به جلو ترسناک است به همین خاطر من در تیمم از این ویژگی های دورتموند کپی برداری کردم.
    وي كه به همره تيم ملي زنان آلمان فاتح رقابتهاي جام ملتهاي اروپا شد، دورتموند را به عنوان الگويي براي موفقيت تيمش در اين جام دانست.
    لازم به ذكر است؛ تيم ملي فوتبال زنان آلمان در ديدار پاياني اين رقابتها با يك گل از سد نروژ گذشت و قهرمان اروپا شد.

10. 4 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

گویا دورتموند هم کوین بواتنگ رو می خواد بگیره و یه پیشنهاد تپل هم آماده کردن

Corriere dello Sport

12. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

رویس : به ترک دورتموند فکر نمی کنم

مارکو رویس ملی پوش آینده دار آلمانی باشگاه بوروسیا دورتموند با رد احتمال ترک دورتموند گفت که تیمش می تواند بار دیگر به فینال لیگ قهرمانان اروپا برسد.

سایت گل-مارکو رویس ستاره جوان باشگاه بوروسیا دورتموند در تازه ترین صحبت هایش گفت که قصد ترک دورتموند را ندارد چرا که در از بودن در این تیم بسیار خوشحال و راضی است.

این ملی پوش آلمانی در تابستان 2012 مونشن گلادباخ را به مقصد بوروسیا دورتموند ترک کرد و موفق شد به یکی از بازیکنان کلیدی این تیم تبدیل شود.در عین حال به تازگی گزارشاتی مبنی بر احتمال پیوستن این ستاره به منچستر سیتی منتشر شده بود.

رویس 24 ساله در مصاحبه به نشریه بیلد چاپ آلمان چنین گفت :"قطعا بوروسیا دورتموند به هیچ نباید از بابت اینکه من باشگاه را ترک کنم نگران باشد چرا که من چنین قصدی ندارد و از بودن در اینجا کاملا احساس رضایت دارم"

او در ادامه گفت :"فکر نمی کنم رسیدن به فینال لیگ قهرمانان سال گذشته برای ما یک اتفاق بوده چرا که ما توانایی رسیدن دوباره به این مرحله از رقابت ها را داریم.نسبت به سال گذشته ما با تجربه تر شده ایم و می توانیم دوباره به این مهم برسیم"

دورتموند در حال حاضر خود را برای بازی شنبه شب برابر آگسبورگ از هفته نخست رقابت های بوندس لیگا آماده می کند.

__________________________________________________ __________________________________________________ __________________________________________________ ________

پیشچک زیرتیغ جراحی؛غیبت مدافع دورتموند تا سال 2014

ستاره 28 ساله دورتموند روز پنجشنبه زیر تیغ جراحی رفت و انتظار می رود که بعد از اتمام تعطیلات زمستانی به میادین بازگردد

سایت گل- لوکاس پیشچک، مدافع لهستانی باشگاه بوروسیادورتموند تا سال 2014 قادر به همراهی تیمش نخواهد بود
    او روز پنجشنبه زیرتیغ جراحی رفت و ران پایش را به تیغ جراحان سپرد. این درحالی است که او در ماه ژوئن نیز پایش را به دست جراحان سپرده بود ولی حالا برای دومین بار برای حل مشکل متفاوتی مورد جراحی قرار گرفته است.
    دربیانیه رسمی منتشره در وب سایت رسمی باشگاه بوروسیا دورتموند می خوانیم:« عمل جراحی روی پای پیشچک که مدتها قبل برایش برنامه ریزی شده بود صبح روز 5شنبه در بیمارستان دورتموند انجام شدو دکتر کارل هاینتس باوئر با موفقیت این جراحی را انجام داد.طبق اعلام دکتر مارکوس براون، پزشک باشگاه دورتموند، این عمل جراحی روند بهبود این بازیکن را به تعویق نخواهد انداخت.»
    در حال حاضر کوین گروسکروتز به جای پیشچک در سمت راست خط دفاعی بایرن به میدان می رود و آنها ممکن است برای تقویت خط دفاعی تیمشان در بازار نقل و انتقالات به خرید بپردازند؛ چرا که اولیور کرچ، تنها گزینه دیگر پیش روی کلوپ است.
    پیشچک یکی از مهره های کلیدی خط دفاع دورتموند بود و نقش پررنگی دررسیدن این تیم به فینال فصل گذشته لیگ قهرمانان اروپا داشت. اودر 12 بازی از 13 بازی فصل گذشته اروپایی دورتموند در ترکیب اصلی تیمش قرار داشت و علاوه بر زدن 2 گل، 10 پاس گل در 29 حضورش در ترکیب تیمش در رقابت های فصل گذشته بوندس لیگا داده بود.

14. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شبکه ورزش داره بازی بین دورتموند و آگزبورگ رو پخش می کنه
    اول اینو بگه که بازی یه پدیده داره یعنی گزارشگر بازی که اولین گزارشی بود که ازش دیدم و به نظر می رسید کلا به جز یکی دو تا بازیکن از دورتموند کسی رو دیگه نمی شناسه جالبه متوجه این نبود که سباستین کل روی نیمکت نشسته و کاپیتان هوملزه و دائم اسم سباستین کل رو می اورد!

نیمه اول در کل بازی خوبی بود و دورتموند هم خوب کار کرد و نتیجه رو یک بر صفر به سود خودش به پایان برد
    گل رو بازیکن جدید دورتموند یعنی اوبامیانگ با سانتر خوب اشملزر با ضربه سر به ثمر رسوند
    گل دوم هم چند دقیقه پیش یعنی دقیقه 66 بازی دوباره اوبامیانگ با پاس خوب رویس که اونو تک به تک با دروازه بان کرد ، به ثمر رسوند
    به نظر می رسه که خرید خوبی بوده و می تونه جزو پدیده های این فصل دورتموند باشه

کلا خریدهای دورتموند خوب بودن و فکر کنم میختاریان هم برگرده بتونه تا حدودی جای خالی گوتزه رو پر کنه
    به نظر می رسه دورتموند این فصل هم حداقل ترکیب اصلیش خیلی عالیه و از این لحاظ شاید فاصله ای با تیمی مثل بایرن نداشته باشه ولی خب از نظر بازیکنای ذخیره میشه گفت تفاوت داره و ممکنه به خاطر همین در طول فصل برای قهرمانی به مشکل بخوره...

ویرایش:
    عجب بازیکنیه این اوبامیانگ و چه سرعتی داره!
    گل سوم هم دقیقه 79 به ثمر رسوند و هتریک کرد
    کلا هم به عنوان هافبک راست هم هافبک چپ خیلی عالی و سطح بالا بازی کرد
    دقیقه 86 هم لواندوفسکی گل چهارم رو از روی نقطه پنالتی زد که این پنالتی با درخشش بازیکن جوون دورتموند یعنی هافمن بدست اومد که تازه 3-4 دقیقه از اومدنش به بازی گذشته بود
    بازی هم در نهایت 4 بر صفر به نفع دورتموند تموم شد...
    Last edited by vahidgame; 10-08-2013 at 18:48.

16. 9 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آگسبورگ 0-4 دورتموند؛ شروع طوفانی زردها

سایت گل- بوروسیا دورتوند فصل جدید بوندس لیگا را با یک پیروزی پرگل مقابل آگسبورگ آغاز کرد.
    در این دیدار پیر امریک آئوبامیانگ، خرید جدید زردها، ستاره تیمش بود و با زدن سه گل، به ششمین بازیکن در تاریخ بوندس لیگا تبدیل شود که توانست در اولین بازی اش، هت تریک کند. دیگر گل دورتموند در این بازی را روبرت لواندوفسکی از روی نقطه پنالتی به ثمر رساند.
    آگسبورگ بازی را بهتر آغاز کرد اما توانایی عبور از خط دفاعی دورتموند را نداشتند. در مقابل دورتموندی ها رفته رفته بر بازی مسلط شدند ت اینکه در دقیقه 24، روی ارسال دقیق اشملزر، آئوبامیانگ با یک ضربه سر شیرجه ای دیدنی، دروازه حریف را باز کرد.

نیمه اول در نهایت با همین نتیجه به پایان رسید.
    در نیمه دوم دورتموند بر بازی مسلط تر شد و در 25 دقیقه پایانی، به سه گل رسید. ابتدا در دقیقه 66، آئوبامیانگ از گوشه محوطه جریمه صاحب توپ شد و بعد از یک حرکت عرضی، با ضربه ای محکم دروازه حریف را برای بار دوم باز کرد.
    13 دقیقه بعد، یک پاس در عمق عالی از رویس، با فرار زیبای آئوبامیانگ، به یک موقعیت تک به تک تبدیل شد و این ستاره گابنی بعد از پشت سر گذاشتن دروازه بان حریف، گل سوم را به ثمر رساند.
    در دقایقی پایانی یک ضربه پنالتی به سود دورتموند اعلام شد که لواندوفسکی آن را به گل چهارم تبدیل کرد تا شاگردان کلوپ با اقتدار فصل جدید را آغاز کنند وخط و نشانی اساسی برای بایرن بکشند.

18. 2 کاربر از *momad* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اول اینو بگه که بازی یه پدیده داره یعنی گزارشگر بازی که اولین گزارشی بود که ازش دیدم و به نظر می رسید کلا به جز یکی دو تا بازیکن از دورتموند کسی رو دیگه نمی شناسه جالبه متوجه این نبود که سباستین کل روی نیمکت نشسته و کاپیتان هوملزه و دائم اسم سباستین کل رو می اورد!
    آره دقیقا
    میانگ رو میگفت دیانگ
    لواندوفسکی رو هم یه چیز عجیب غریب میگفت : دی
    +
    لواندوفسکی زیاد تو جریان بازی نبود ..
    این بازیکن سیه چردتون خیلی خوب بود .. سال دیگه می خریمش

تو دفاع یه سوتی هایی هم هوملز و اشملزر دادن .. بازی دفاع چپتون خیلی ضعیف بود، اصلا در حد بازیکن تیم ملی نبود امروز..

بایرن دفاع وسط خیلی خوبی نداره ولی دورتموند دفاع گوش های خیلی خوبی نداره .. یکی باید این وسط فداکاری کنه : دی

کلا برای اولین بازی فصل خوب بود وگرنه هنوز خیلی جا داره تیم تا بهتر بشه

20. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •