زیست هر چقدر بخونید کمه...باید طوری بخونی که وارد خونت بشه نه اینکه حفظش کنی ....در ضمن اگر درسی رو پیوسته بخونی یادت هم نمی ره
زیست هر چقدر بخونید کمه...باید طوری بخونی که وارد خونت بشه نه اینکه حفظش کنی ....در ضمن اگر درسی رو پیوسته بخونی یادت هم نمی ره
خب ما از كنكور 92 به كنكور 93 منتقل شديم ...دوستان همگي موفق باشيم ..
سوال : كدوم كتاب هاي سال 2وم و 3وم كنكور 93 نسبت به كنكور 92 تغيير كردند ؟ كتاب هاي پيش احتمال تغيير ويرايش كدوم كتاب هست (رشته تجربي )
منم شزوع ب خوندن زیست کردم تصمیم دارم دروس پایه رو ببندم تو تابستون البته سخته چون ماه رمضانه
یکی از آشنایانمون میگفت سالی که کنکور داشت، روزه میگرفت. روش مطالعه اش هم اینطوری بود که سحری رو ساعت 11:30 شب میخورد تا موقع مطالعه سنگین نباشه و وقت سحر فقط میوه و مایعات میخورد، بعدش نمیخوابید و از بعد سحر تا ساعت 1 ظهر میخوند و بقیه اش رو هم میخوابید تا افطار. این طوری میشه تو ماه رمضون روزی 8 ساعت درس خوند. منم ازین به بعد همین کارو میکنم.![]()
بعله بله ...بهترين راه اينه كه شب بيداري بكشي و درس بخوني و بعد از سحري هم يه 2.3 ساعت بيدار باشي ..اين خودش ميشه 6 ساعت ..ديگه چي ميخواين تو تابستون
آزمون های غیر حضوری گزینه دو !![]()
Last edited by maziyarkhani; 11-07-2013 at 15:40.
یگ سوال در مورد قلمچی الان ثبتنام ازموناش چنده?
البته منظور من بازه ی زمانی 4 صبح تا 1 ظهر بود برای مطالعه، میدونید که جای خواب شب و روز نباید عوض بشه چون هم عوارض جسمی داره و هم روانی...
واسه من که 430 تومن در اومد!
دوستان سعی کنید بعد از ساعت 12 شب مطالعه نداشته باشید (شب خوانی)، بعد از ساعت 12 عملکرد مغز جوریه که راحتتر مسائل رو درک می کنه ولی مطالب تو ذهن نمی مونه...
یادتون باشه شما تو کنکور به حافظه ی بلند مدتتون نیاز دارید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)