تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 30 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 291

نام تاپيک: لیــــگ مســــابقـــــات علمــــي { قوانين در پست اول }

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

هدفم از این پست جواب دادن به سوال نیست فقط می خواستم چند سوال بپرسم :
    در مورد شماره یک باید من تا به حال قطاری رو ندیدم که توانایی شلیک موشک رو داشته باشه
    حالا فرض می کنیم که چنین قطاری باشه

«قطاری داریم که طول آن از دید ناظر های داخل آن دقیقا برابر طول تونلی از دید ناظر های ساکن نسبت به تونل است
    1-ناظرهای ساکن چه کسانی هستند ؟ نگهبان ها ؟ اون ها کجای تونل قرار دارند ؟
    2-منظورتون از این جمله چیه : طول تونلی از دید ناظران ثابت نسبت به طول تونل !
    یعنی ناظران ثابت طول تونل رو نسبت به تونل مساوی با طولی که ناظران داخی از قطار می بینند , می بینند ؟ این جمله تا وقتی که ندونیم ناظران ساکن کجای تونل و ناظران داخلی کجای قطار , قرار دارند معنایی نداره .فکر کنم یه مقدار جمله بندی معما رو باید تغییر داد.
    البته فکر می کنم اشتباه از من باشه
    در حالت سکون (همه‌چی ساکن) طول قطار و تونل ثابت هست.
    قطار با سرعتی نزدیک به سرعت نور وارد تونل میشه....
    نگهبان تونل هم در ایستگاه خودش منتظر هست دکه رو فشار بده.....

راجع به موشک هم فرض کنید انشتین ترتیبی داده که در واگن اول و آخر در لحظه‌ای که میخواد دو موشک (حالا موشک آتش بازی نه موشک بالستیک) به شکل عمود به هوا بفرسته....

اما دو نکته‌ای که با شما موافقم و در صورت سوال کمی مبهم هست (البته در صورتی که مسئله حل باشه خیلی این مسئله حائز اهمیت نیست) ولی خب بهتر هست به قول شما روشن باشه:
    الف) نگهبان تونل در ایستگاهی در وسط تونل قرار دارد.
    ب) راننده‌ی قطار رو هم می‌تونید در کابین راننده (واگن اول) و هم در وسط قطار فرض کنید. من ترجیحم با واگن اول است اما اگر با فرض دوم هم حل کنید مشکلی پیش نمی‌اید.

ممنون

2. 7 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

خدا اینشتین رو بیامرزه که چی کشید از این نسبیت فضا و زمان!
    سرعت نور یه مقدار ثابت در خلاء هستش و این مقدار هیچ وقت تغییر نمیکنه و عجیبتر و مهمتر از اون نسبت به مشاهده کننده هم تغییر نمیکنه! یعنی اگر شما سرعتی نزدیک به سرعت نور هم داشته باشی به این معنی نیست که نوری که درست از پشت سرتون میاد به آرامی از کنارتون میگذره بلکه باز هم نسبت به شما با همان سرعت ثابت میگذره یعنی انگار که شما ساکن هستید. مگر اینکه شما دقیقا با سرعت نور حرکت کنید که اونوقت هیچی نمیبینید چون زمان متوقف شده. و فواصل در جهت حرکت شما صفر شده اند و ابتدا و انتهای مسیرتون یکیه و هر سفری انگار بدون حرکت و همون لحظه آغاز به پایان رسیده.
    اگر فرض کنیم قطار با سرعت بسیار نزدیک به نور و در خلاء داره حرکت میکنه - و راننده قطار در واگن اول یا آخره یکم توضیحش آسونتر میشه. - مثلا راننده در واگن آخر و انتهای قطار ، و داره از اونجا به کل قطار نگاه میکنه - پس مشاهده ش در اون لحظه اینه که قطار ایستاده چون نسبت به او حرکتی نداره و دوتا موشک هم از دوسر به هوا پرتاب میشه چون نسبت به ناظر و قطار متحرکه و مثل رفتار طبیعی نور خواهد داشت. پس به طور خلاصه ناظر داخل قطار ، قطاری ثابت میبینه که دوتا موشک از ابتدا و انتهاش شلیک میشن
    . حالا تونل رو چجوری میبینه؟ چون راستای دیدش با جهت حرکتش و راستای تونل یکیه و تونل نسبت به او متحرکه درواقع تونل کاملا براش تخت شده و فاصله دوسر تونل صفره. پس تونلی نمیبینه. چون آغاز سفرش و انتهای سفرش یکیه و زمانی نداره
    حالا اگر ناظر بیرون باشه چی میشه! مطمئن نیستم . بعد کمی فکر اگه به نتیجه ای برسم نظرمو میگم.

4. 4 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سرعت نور یه مقدار ثابت در خلاء هستش و این مقدار هیچ وقت تغییر نمیکنه و عجیبتر و مهمتر از اون نسبت به مشاهده کننده هم تغییر نمیکنه! یعنی اگر شما سرعتی نزدیک به سرعت نور هم داشته باشی به این معنی نیست که نوری که درست از پشت سرتون میاد به آرامی از کنارتون میگذره بلکه باز هم نسبت به شما با همان سرعت ثابت میگذره یعنی انگار که شما ساکن هستید. مگر اینکه شما دقیقا با سرعت نور حرکت کنید که اونوقت هیچی نمیبینید چون زمان متوقف شده. و فواصل در جهت حرکت شما صفر شده اند و ابتدا و انتهای مسیرتون یکیه و هر سفری انگار بدون حرکت و همون لحظه آغاز به پایان رسیده.
    اگر فرض کنیم قطار با سرعت بسیار نزدیک به نور و در خلاء داره حرکت میکنه - و راننده قطار در واگن اول یا آخره یکم توضیحش آسونتر میشه. - مثلا راننده در واگن آخر و انتهای قطار ، و داره از اونجا به کل قطار نگاه میکنه - پس مشاهده ش در اون لحظه اینه که قطار ایستاده چون نسبت به او حرکتی نداره و دوتا موشک هم از دوسر به هوا پرتاب میشه چون نسبت به ناظر و قطار متحرکه و مثل رفتار طبیعی نور خواهد داشت. پس به طور خلاصه ناظر داخل قطار ، قطاری ثابت میبینه که دوتا موشک از ابتدا و انتهاش شلیک میشن
    . حالا تونل رو چجوری میبینه؟ چون راستای دیدش با جهت حرکتش و راستای تونل یکیه و تونل نسبت به او متحرکه درواقع تونل کاملا براش تخت شده و فاصله دوسر تونل صفره. پس تونلی نمیبینه. چون آغاز سفرش و انتهای سفرش یکیه و زمانی نداره
    حالا اگر ناظر بیرون باشه چی میشه! مطمئن نیستم . بعد کمی فکر اگه به نتیجه ای برسم نظرمو میگم.
    ممنون دوست عزیز پیشرفت‌هائی در حل مسئله داشتید. من یکسری توضیحات کلی برای همه‌ی دوستان میدم حالا به عنون راهنمائي یا روشن شدن مسئله....

۱. ما دو ناظر متفاوت داریم یکی راننده یکی نگهبان. هر کدوم یه صحنه رو می‌بینن مسئله میخواد این پدیده رو از دید هر دو نظر بنویسید
    ۲. همونطوری که اشاره کردید ناظرین براساس مشاهداتشون طول قطار یا تونل رو متفاوت می‌بینند (همون بحث انقباض طول و لورنتس).
    ۳. ما در حل این مسئله یک جواب توصیفی میخواهیم و همونطوری که از صورت سوال مشخص هست هیچ مسئله‌ی کمی در کار نیست. شما باید به شکل توصیفی و براساس فهمی که از نسبیت خاص بدست آورده‌اید این چیزی که راننده و نگهبان می‌بینند رو توصیف کنند.
    ۴. فلسفه‌ی وجود موشک در قطار به بحث همزمانی و همین ثابت بودن سرعت نور برمیگرده. در واقع گذر اطلاعات مربوط به یک رخداد هم پیرو سرعت نور هست
    ۵. مسئله حل ساده‌ای داره که با مبانی اصلی نسبیت خاص حل میشه. بخش اول مسئله بسیار ساده هست و دوستان باید بتونن اول روی بخش اول مسئله کار کنن. وقتی به جواب قانع‌کننده و روشنی رسیدید که مطابق با اصول نسبیت بود می‌تونید تا حد زیادی مطمئن باشید که جوابتون درسته

6. 5 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

13 برد در مسابقه و چگونگی تقدیر از شخص برنده

درود بر همه ی دوستان گرامی.

در ابتدا از همه ی دوستانی که تا بدین لحظه در لیگ مسابقات علمی شرکت کرده اند ، بسیار سپاسگذاری میکنــــم.
    تیم مدیریت انجمن موضوعات علمی در نظر دارد به نفرات اول هر دوره از لیگ جوایزی به رسم تقدیر و یادبود اهدا کنــد.

امیــدواریم که با حضور هرچه بیشتر خود در این مسابقات ، شور و هیجان آن را دو چندان نموده و موفق به کسب رنک
    نخست بگردید.

با سپاس.
    تیم مدیریت انجمن موضوعات علمی.

8. 11 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Parsa_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

واقعا نسبیت خاص انیشتین خیلی درگیرکننده ای !‌ حتما در موردش بیشتر مطالعه خواهم کرد
    1) :
    در مورد ناظر داخلی قطار که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند . اما ناظر خارجی :
    یک جسمی که با سرعت نور حرکت می کند زمان برایش معنایی نداره ، قطار بدون هیچ اتلاف وقتی از تونل عبور می کند . اما موشک ها با سرعت نور حرکت نمی کنند . پس زمان برای اون ها وجود داره . من فکر می کنم که ناظر بیرون از قطار ،‌هیچ قطاری رو مشاهده نمی کنه ‌، اما موشک ها رو می بینه . بنابراین نگهبان دو موشک رو می بینه که از دوسر تونل به سمت بالا حر کت می کنند اما نمی بینه که اونا از کجا شلیک شدند .

10. 2 کاربر از Parsa_20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

البته سوال یکم تو زمینه زمان برام گنگه. چون نتونستم دقیقا استنباط کنم دقیقا در لحظه بسته شدن دوسر تونل منظورتونه و یا کل فرایند وارد شدن قطار و رسیدن به مرکز و بسته شدن دوسر تونل. به هرحال سعی میکنم هردوحالتو درنظر بگیرم.
    ناظر درونی: اونو قبلا گفتم و فکر کنم همون اتفاقات براش میفته.
    و اما ناظر بیرونی:
    ناظر بیرونی درست در اون لحظه (بسته شدن دوسر تونل و هنگام قرار گرفتن قطار در وسط تونل) کل تونل رو میبینه اما قطاری نمیبینه. نهایتا یه خط انحنادار افقی کوچک میبینه . منظورم خط صاف و افقی بر روی صفحه مانیتور درنظر بگیرن که دوسرشو به سمت پشت مانیتور خم کردند چرا: چون قطار نزدیک به سرعت نوره پس اونقسمتهائی که به چشمش نزدیکتره رو زودتر از انتها و ابتدای قطار میبینه پس از نگاه اون وسط قطار به جلو خمیده میشه و دو انتها به عقب خمیده میشند . و عرض قطار هم پخ شده. علت این امر اینه که قطار هنوز هم ابعادش کاملا صفر نیست چون سرعتش هنوز سرعت نور نیست.
    موشک های شلیک شده رو هم هنوز ندیده چون نورشون نسبت به ناظر دیرتر از باقی قسمتهای قطار میرسند. اگه زمان کمی جلو بره فکر میکنه دوتا موشک از دوسر تونل شلیک شدند اما دو سر قطاری نمیبینه.
    البرت اینشتین تنش تو گور داره میلرزه با این گندی که به تئوریش زدم.

12. 2 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

روایت است که آلبرت اینشتین از سختی همین سوال "قطار و موشک" ریق رحمت را سرکشید. لذا اگه جوابمون درست بود امتیازشو بالاتر بدین. اگر جوابمون درست نبود احتمالا کل روایت غلط بوده و راوی قلابی.
    Last edited by parsicola; 21-07-2013 at 20:40.

14. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

واقعا نسبیت خاص انیشتین خیلی درگیرکننده ای !‌ حتما در موردش بیشتر مطالعه خواهم کرد
    1) :
    در مورد ناظر داخلی قطار که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتند . اما ناظر خارجی :
    یک جسمی که با سرعت نور حرکت می کند زمان برایش معنایی نداره ، قطار بدون هیچ اتلاف وقتی از تونل عبور می کند . اما موشک ها با سرعت نور حرکت نمی کنند . پس زمان برای اون ها وجود داره . من فکر می کنم که ناظر بیرون از قطار ،‌هیچ قطاری رو مشاهده نمی کنه ‌، اما موشک ها رو می بینه . بنابراین نگهبان دو موشک رو می بینه که از دوسر تونل به سمت بالا حر کت می کنند اما نمی بینه که اونا از کجا شلیک شدند .
    البته سوال یکم تو زمینه زمان برام گنگه. چون نتونستم دقیقا استنباط کنم دقیقا در لحظه بسته شدن دوسر تونل منظورتونه و یا کل فرایند وارد شدن قطار و رسیدن به مرکز و بسته شدن دوسر تونل. به هرحال سعی میکنم هردوحالتو درنظر بگیرم.
    ناظر درونی: اونو قبلا گفتم و فکر کنم همون اتفاقات براش میفته.
    و اما ناظر بیرونی:
    ناظر بیرونی درست در اون لحظه (بسته شدن دوسر تونل و هنگام قرار گرفتن قطار در وسط تونل) کل تونل رو میبینه اما قطاری نمیبینه. نهایتا یه خط انحنادار افقی کوچک میبینه . منظورم خط صاف و افقی بر روی صفحه مانیتور درنظر بگیرن که دوسرشو به سمت پشت مانیتور خم کردند چرا: چون قطار نزدیک به سرعت نوره پس اونقسمتهائی که به چشمش نزدیکتره رو زودتر از انتها و ابتدای قطار میبینه پس از نگاه اون وسط قطار به جلو خمیده میشه و دو انتها به عقب خمیده میشند . و عرض قطار هم پخ شده. علت این امر اینه که قطار هنوز هم ابعادش کاملا صفر نیست چون سرعتش هنوز سرعت نور نیست.
    موشک های شلیک شده رو هم هنوز ندیده چون نورشون نسبت به ناظر دیرتر از باقی قسمتهای قطار میرسند. اگه زمان کمی جلو بره فکر میکنه دوتا موشک از دوسر تونل شلیک شدند اما دو سر قطاری نمیبینه.
    البرت اینشتین تنش تو گور داره میلرزه با این گندی که به تئوریش زدم.
    روایت است که آلبرت اینشتین از سختی همین سوال "قطار و موشک" ریق رحمت را سرکشید. لذا اگه جوابمون درست بود امتیازشو بالاتر بدین. اگر جوابمون درست نبود احتمالا کل روایت غلط بوده و راوی قلابی.
    دوست عزیز parsicola شما تنها یک فرصت دارید (پست آخرتون شوخی محسوب میشه نه پاسخ) و دوست عزیز، صدرنشین فعلی لیگ، Parsa_20 شما هم با توجه به اینکه پست اولتون راجع به خود سوال بود نه پاسخ، ۲ فرصت دارید. در اینجا من چند توضیح میدم تا متوجه برخی برداشت‌های نادرست یا دور از مفهوم سوال بشوید. در ضمن ایراد از راوی نیست بهرحال موضوع نسبیت موضوع بسیار جالب و پر از تناقضی است

۱. در کجای سوال ما گفتیم قطار با سرعت نور میره؟؟؟؟ گفتیم با سرعتی نزدیک به نور (به این معنی که اثر نسبیت قابل توجه هست) . لطفا اگر شک دارید دوباره صورت سوال رو بخونید
    ۲. این سوال علاوه بر موضوع بیشتر شناخته شده در نسبیت خاص که همون انتقباض طول (لورنتس) و اتساع زمان است، یک پدیده ی دیگر را هم در دل خود دارد که در مراجع و بحث‌های مربوط به نسبیت خاص کمتر راجع به اون بحث شده و اون همون Relative Simultaneity هست. در واقع کلید حل مسئله هم همین است که ازونجائی که هدف این مسابقه آشنائی دوستان به مباحث و در واقع آموزشی هست امیدوارم این کلیدواژه منجر به یادگیری یه مبحث جالب و ساده‌ی دیگر در زمینه ی نسبیت خاص بشه و بتونین این‌بار با اون گنگی بخش قرمز شده در کامنت‌ها مواجه نشوید. اگر من الان پاسخ رو بذارم مطمئن هستم که شما اینقدری که بااین مفهوم کمی کلنجار برید و تحقیق کنید اهداف آموزشی تاپیک محقق نمیشه.
    ۳. شما باید توضیح دهید که موشک‌ها در داخل تونل منفجر می‌شودند یا نه به آسمان می‌روند! و دیگر اینکه بخش دوم رو کامل توضیح دهید.
    ۴. نسبیت علیرغم همه‌ی به ظاهر پارادوکس‌های غیرشهودی و محسوسش مبانی بسیار ساده‌ای داره و این مسئله فقط با یکی دو قانون ساده‌ی نسبیت توضیح داده میشه. فقط باید این قوانین رو خوب درک کرده باشید تا بدرستی ازون استفاده کنید.
    ۵. جناب parsicola شما در پاسخ اولتون بیشتر خود نسبیت خاص رو توضیح دادده بودید و کمتر به حل مسئله پرداختید. قاعدتا جواب شما قسمت سبز رنگ هست و خب معلومه که موشک‌ها شلیک میشن اما این موشک‌ها توی تونل شلیک شدند یا به آسمان پرتاب می‌شن. واضحه؟ منظور اینه که موشک‌ها به سقف تونل میخورن یا به سقف آسمان؟! در ضمن برای چندمین بار ناظر در وسط تونل هست،‌راننده میتونه در واگن اول وسط یا آخر باشه اما راننده وقتی موشک‌ها رو پرتاب میکنه که قطار به وسط تونل رسیده باشه. جای اون مهم نیست اما اینکه وقتی موشک شلیک میشه که قطار در وسط تونل هست مهم هست که توضیح داده شد.

۶. هیچ فضای تخت-خمیده‌(()(
    (نسبیت عام) رو در نظر نگیرید ربطی نداره اینجا فقط نسبیت خاص

۷. راوی هم کارش درسته
    ۸. امیدوارم با این راهنمائی‌ها مسئله رو حل کنید. اون کلمه‌ی کلیدی بسیار مهم و کمک کننده است و شما با این ارفاق باید قادر باشید این‌بار مسئله را حل کنید.

16. 6 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Parsa_20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر کنم تازه داره یه چیزایی گیرم میاد الان رفتم چندجا مطلب خوندم ، کلی فسفر سوزندم امیدوارم درست باشه

در مورد سوال یک :(با کمک از راهنمایی آقای MasterGeek)
    Relative Simultaneity بیان می کنه که زمان وقوع یک رویداد نسبی هست و بستگی به بیننده داره ، و در مورد رویدادهایی که از هم فاصله دارند(مثل پرتاب موشک از دوسر قطار) هم صدق می کنه . در این مورد چون همونطور که خودتون گفتید ،موشک ها هنگامی شلیک می شن که درست وسط قطار در مقابل چشمان نگهبان قرار دارد ، بنابراین فاصله نوری که (منظورم شعاع نور هست) از موشک های شلیک شده از دوسر قطار ، بازتاب می شه تا چشمان ناظر برابر هست ، پس ناظر دوموشک رو می بینه که بطور همزمان شلیک می شن .
    از طرفی در صورت مسئله گفته شده که طول قطار ازدید ناظر متحرکی که داخل اون قرار داره ، با طولی که ناظر ثابت از تونل می بینه برابر هست . از طرفی چون سرعت ناظر متحرک سرعت قطار برابر هست ،‌ ناظر ساکن وتونل هم که ساکن هستند ، پس استنباط ناظر متحرک از طول قطار و استنباط ناظر ثابت از طول تونل کاملا درسته . بنابراین طول قطار با طول تونل برابر هست . ولی از اونجایی که در سرعت های نزدیک به C ،‌‌ بحث انقباض طول به میان میاد ، پس ناظر طول قطار رو از اونی که هست کمتر می بینه(یعنی کمتر از طول تونل) خب طبعا فاصله دوسر قطار از نگاه اون کمتره و هر دوسر قطار در زیر سقف تونل قرار دارند .یعنی ناظر دو موشک رو می بینه که که دارند از دوسر قطار به سمت سقف تونل حرکت میکنند .(به طور همزمان) اما در واقع این موشک ها از دوسر تونل به طرف آسمان می روند .(چون طول تونل با طول قطار یکی هست)

اما ناظر متحرک از اون جایی که در حال حرکت به سمت جلو هست ،‌ به شعاع نوری که از موشک جلویی بازتاب می شه زودتر می رسه ، بنابراین از نظر ایشون ، این رویداد زودتر اتفاق می افته ، یعنی از دید اون پرتاب موشک جلویی در ابتدا اتفاق می افته و پرتاب موشک عقبی در مدت زمان کمی بعد از اون .

اگر این درست باشه ،‌بخش دوم سوال رو در پست بعدی جواب می دم انشالله

18. 3 کاربر از Parsa_20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

آقا سلام.
    بالاخره بعد از تلاش زیاد و کمک از آلبر اینشتین از طریق تماس ایرانسلی (ته یه سیاهچاله فضائی با عینک دودی!) جوابم اینه:
    با تشکر از راهنمائی های قبلی حالا منظور سوالتونو فهمیدم.
    با توجه به مساله انقباض طول و نسبیت همزمانی حالا تازه دوزاریم افتاد که میتونه مشاهده ها کاملا متفاوت باشه
    ناظر بیرون قطار: ناظر بیرونی و ساکن رو اول میگم چون راحت تره: چون قطار با سرعت نزدیک به نور حرکت میکنه پس از نگاه ناظر بیرونی ساکن، قطار کوتاه تر شده و از طول تونل کوتاهتر به نظر خواهد رسید و از نظر اون وقتی دو سر تونل بسته میشند قطار داخل تونله و دوتا موشک داخل تونل به سقف تونل شلیک میشه.
    ناظر داخلی: از نظر ناظر داخلی، قطار اندازش کوچیک نشده چون سرعتش نسبت به اون ثابته ولی تونل کوچکتر شده و انتهای تونل درواقع به جلو اومده و هنوز قطار کاملا داخل تونل نشده میبینه که یکی از دربها (آخری) بسته میشه درحالیکه اولی بازه و قطار داره میره داخل و میبینه که یه موشک داخل تونل شلیک شده اما اونسر تونل که قطار هنوز وارد نشده موشکی شلیک نشده.
    اینم آخرین شانس ما. دیگه خدائیش اگه اینم غلط بود من دیگه برمیگردم به نظریه دایی نیوتون خودمون.

20. 6 کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •