با قیمت 2500 تومن وارد بازار شده گوژی شاپ و دی جی کالا آوردندش
با قیمت 2500 تومن وارد بازار شده گوژی شاپ و دی جی کالا آوردندش
سونی Xperia Z Ultra دارای دکمه ریست فیزیکی
Not many Sony Xperia devices have a physical button to hard reset the handset in case it freezes, but Sony is starting to include them. The Xperia ZL has one and so does the Xperia SP. Well it looks like Sony has also included one in the Xperia Z Ultra. A small red button is included in the microSD flap in which you should use a pencil to reset the phone by holding it down for 5 to 10 seconds. Make sure you don’t use anything too sharp to press the button otherwise you will damage the button, trust us, we talk from experience with the Xperia SP. The picture below shows exactly where you’ll find the button.
سلام بچه ها
تو لینک زیر یه مقایسه هست بین s4 و HTC ONE و Z ultra و مثه اینکه سونی واقعا مشکل صفحه نمایش هاشو چه از لحاظ کنتراست چه از لحاظ زاویه دید حل کرده و TTILUMINOS فقط یه اسم دهن پر کن تبلیغاتی نیست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آزمایش هم تو نور خورشید (فضای باز ) و هم تو فضای داخل هست. گر چه خیلی آزمایش استانداردی نیست ولی واقعا معلومه صفحه نمایش گوشی سونی چقدر پیشرفت کرده .
آخرش هم خانومه میگه من اول صفحه htc one رو ترجیح میدم ، بعد Z ULTRA و آخر هم S4 . مرده هم میگه من نمی تونم انتخاب کنم. و واقعا هم تفاوت چندانی بینشون نیست .
ایندفعه مثه اینکه سونی واقعا یه گوشی (فبلت ) بدون مشکل عرضه کرده .
قیمتش شد 2150 !!! همینجوری داره میاد پایین شدید
کلا سونی تا جایی که امکانش باشه قیمتش میاد پایین
سیاست سونی در قبال بازار خاور میانه و یه سری کشور ها مثل سنگاپور همینه
الان مثلا اکسپریا T شده 900 تومن ! در صورتی که 1600 تومن بود !
درود...
biostar عزیز نمیشه اینطور برداشت کرد که بخاطر دلال ها یا هر کسی که دست داره اول قیمت نجومی روش میزارن بعد قیمتش کمتر میکنند اکثرا میگن قیمت عالیه.البته قیمت ها هیچ وقت به سود مشتری نیست .همیشه بنظرم قیمت ها الکی زیاد میزارن رسم اینجا همینه دیگه فقط گرون بده.
برای خودمم سوال هست برسیدم سونی که گوشی اینور نمیده نمایندگی هم نداره بس دخیل نیس
off زدن هم بعد یک مدتی هست دیگه اول فروش که نمیکنه؟
قیمت ها کلا هر قاره متفاوته؟ انگلیس با یک کشور اسیایی قیمتش فرق داره؟ کیفیتش یکیه؟
حالا واقعا کیفیتش ال سی دی خوبی داره؟ کاش رو z هم همین ال سی دی بزاره دوباره تولید کنه
ممنون
سلام دوستان.من نگران نداشتن فلاشم و گرنه تا حالا خریده بودم و تا حدودی هم از رزو لوشن متوسط دوربین ناراحتم.HTC وان مکس و فبلت 6 اینچی اینده نو کیا جدی ترین رقیباشن.نوت3 با بدنه پلاستیکیش برام جذاب نیست!نظر شما چیه صبر کنم یا
بخرم؟
تا حدود 2 تومن اومده پایین. چه قیمتی براش منطقه؟تا کی به اون قیمت میرسه؟
Last edited by dragester1310; 22-08-2013 at 01:10.
سلام دوست عزیز
منم در حال انتخاب نهایی هستم . عملا انتخاب های من وان مکس ، هونامی ، نوت 3 و زد اولترا هستند که فقط اولترا فعلا تو بازار اومده
چند نکته بگم ، نگرانی های شما در مورد این فبلت به نظر من درست نیست. نداشتن فلش با داشتن اون در حالتی که سنسور دوربین توانایی کار در نور کم رو نداره تاثیری در کیفیت عکاسی در شب نداره . اتفاقا عکاسی با فلش باعث ایجاد رنگ های غیر واقعی هم میشه .به نظر من عملا فلش ال ای دی کاربرد انچنانی نداره . در مورد رزولوشن هم واقعا دیگه اکثرا دارن به این نتیجه میرسند که بازی با اعداد باید تموم بشه . مگاپیکسل بالاتر دلیل کیفیت بالاتر نیست . نوکیا اچ تی سی موتورولا هر کدوم دارند رو فناوری هایی کار می کنند که باعث افزایش کیفیت تصویر در نور کم میشه . در واقع هشت مگاپیکسلی بودن اولترا به تنهایی به نظر من عیب نیست . اما باید دید کیفیت عکس این گوشی در چه حد هست.
در کل فکر کنم قیمتش بازم پایین تر بیاد تا 1.5 . توصیه من اینه که اگه دنبال یه گوشی یا فبلت با دوربین عالی هستید اولترا نخریدید در غیر اینصورت اولترا یک انتخاب عالی هست
شخصا دوربین اولترا مگا پیکسلی اچ تی سی را چندان جالب نمی دونم. فلاش برای ثبت داکیومنت در نور کم کاربردیه.اگه اندازه زرگتر نمی خواستم هونامی هم جزو انتخابهام بود.سامی بدنش حس بدی بهم میده فعلا صبر می کنم
در مورد فلاش دوربین حرفتون رو قبول ندارم.شما با s4 یا گوشیه دیگه که فلاش قوی داره جای تاریک عکس بگیر.با فاصله 3 4 متر.عکس کاملا واضح و عالی میفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)