تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 97

نام تاپيک: کلوپ SAMSUNG 350V5X-S03AE

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام من هم این لپ تاپ را با رم 8 و گارانتی تحلیل گستر به قیمت 2610000 خریدم، چند سوال برایم پیش آمده: 1-نصب ویندوز و درایورها 3-4 ساعت طول کشید آیا این نرمال است؟ اگر نه مشکل از هارد است؟(کلا نصب بیشتر برنامه ها بیشتر از پی سی طول میکشد) 2-هنگام باز کردن ویدیو، اگر از کارت گرافیک ای ام دی استفاده شود در صحنه های سریع در تصویر یک خط افقی حدود 3 سانتیمتر پایینتر از بالای مانیتور می افتد، آیا مشکل از کارت گزافیک است یا نرم افزاری؟ 3- من تمام برنامه های دی وی دی سامسونگ را بصورت اتوران نصب کردم ولی برنامه ای برای عکسبرداری و فیلمبرداری با وبکم ندیدم، من پیدا نکردم یا کلا وجود ندارد؟ با تشکر
    حالا دقت میکنم می بینم هنگامی که از گرافیک داخلی اینتل هم استفاده میشود خط افقی وجود دارد ولی به بالای صفحه نزدیکتر است
    Last edited by 971971; 24-06-2013 at 20:54.

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دوستان من بین این مدل و 4530 و یا 4540 موندم.کدوم بهتره؟یه سامسونگ داریم صفحه نمایشش خوب نیست.واسه این دو دلم.

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

نبـــــــ ـووووود؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

با سلام من هم این لپ تاپ را با رم 8 و گارانتی تحلیل گستر به قیمت 2610000 خریدم، چند سوال برایم پیش آمده: 1-نصب ویندوز و درایورها 3-4 ساعت طول کشید آیا این نرمال است؟ اگر نه مشکل از هارد است؟(کلا نصب بیشتر برنامه ها بیشتر از پی سی طول میکشد) 2-هنگام باز کردن ویدیو، اگر از کارت گرافیک ای ام دی استفاده شود در صحنه های سریع در تصویر یک خط افقی حدود 3 سانتیمتر پایینتر از بالای مانیتور می افتد، آیا مشکل از کارت گزافیک است یا نرم افزاری؟ 3- من تمام برنامه های دی وی دی سامسونگ را بصورت اتوران نصب کردم ولی برنامه ای برای عکسبرداری و فیلمبرداری با وبکم ندیدم، من پیدا نکردم یا کلا وجود ندارد؟ با تشکر
    لپ تاپ را به گارانتی فرستادم و گفتند مشکل از درایور بوده و حل شده و بعد از یک هفته فرستادند، ولی همان مشکل وجود داشت(البته این مشکل در wmp وجود نداشت و در نرم افزارهایی مانند mpc و vlc وجود داشت) دوباره فرستادم و پس از دو هفته گفتند که ویندوزش را عوض کردیم و درست شده و فرستادند، این بار ظاهرا مشکل حل شده ولی وقتی خواستم یک ویندوز دیگر در درایو دیگر بزنم باز هم همان مشکل وجود داشت(فقط در wmp و km مشکلی دیده نمیشد ولی در پلیرهای دیگر مشکل بود حتی در جابجا کردن پنجره های ویندوز هم چنان به نظر می آید که گرافیک نصب نشده است ولی در device manager هر دو ویندوز فرقی در مشخصات درایورها وجود ندارد )، من هم بار اولم نیست که ویندوز میزنم و با 3 ویندوز متفاوت امتحان کردم، درایورها را هم از دی وی دی همراه لپ تاپ نصب کردم، نمیدانم ویندوز نصب کردن آنها با من چه فرقی دارد، به نظر شما مشکل کارم در کجاست؟ و آیا بدون مشکل بودن در ویندوز نصب شده توسط گارانتی، عیب سخت افزاری را منتفی میکند یا نه؟

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

لپ تاپ را به گارانتی فرستادم و گفتند مشکل از درایور بوده و حل شده و بعد از یک هفته فرستادند، ولی همان مشکل وجود داشت(البته این مشکل در wmp وجود نداشت و در نرم افزارهایی مانند mpc و vlc وجود داشت) دوباره فرستادم و پس از دو هفته گفتند که ویندوزش را عوض کردیم و درست شده و فرستادند، این بار ظاهرا مشکل حل شده ولی وقتی خواستم یک ویندوز دیگر در درایو دیگر بزنم باز هم همان مشکل وجود داشت(فقط در wmp و km مشکلی دیده نمیشد ولی در پلیرهای دیگر مشکل بود حتی در جابجا کردن پنجره های ویندوز هم چنان به نظر می آید که گرافیک نصب نشده است ولی در device manager هر دو ویندوز فرقی در مشخصات درایورها وجود ندارد )، من هم بار اولم نیست که ویندوز میزنم و با 3 ویندوز متفاوت امتحان کردم، درایورها را هم از دی وی دی همراه لپ تاپ نصب کردم، نمیدانم ویندوز نصب کردن آنها با من چه فرقی دارد، به نظر شما مشکل کارم در کجاست؟ و آیا بدون مشکل بودن در ویندوز نصب شده توسط گارانتی، عیب سخت افزاری را منتفی میکند یا نه؟
    درایور جدید گرافیک اینتل را دانلود و نصب کردم و بعدا گرافیک را از دی وی دی لپ تاپ نصب کردم، تقریبا مشکل حل شد، فقط در صفحه ورود به ویندوز و خروج از ویندوز احساس میکنم کمی پرش وجود دارد، به نظر شما این مساله عجیب نیست که دی وی دی خود لپ تاپ قادر به نصب درست درایورها نیست؟ در این حالت آیا میتوان گفت که مشکل سخت افزاری وجود ندارد؟

داره خودمونی میشه saviorperi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان در مورد همه چی گفتین به جز تاچ پد، خیلی ممنون میشم در این مورد هم توضیح بدید، آخه شایعاتی وجود داره

دو سوال اصلی :
    1- میزان حساسیت و کیفیت تاچ پد
    2- پشتیبانی از مالتی تاچ

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شرمنده ولی ممنون میشم اگر در مورد کیفیت ساخت هم نظرتونو بگید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شرمنده ولی ممنون میشم اگر در مورد کیفیت ساخت هم نظرتونو بگید
    لپ تاپ های سامسونگ کیفیت ساختشون خوبه

9. این کاربر از farzad3620 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان من یه لپ تاپ SAMSUNG-350V5X-S04AE دارم که وایرلس و بلوتوسش همیشه روشنه وقتی خاموش می کنم خاموش می شه اما وقتی لپ تاپ کلا خاموش می کنم یا راستارت می کنم خود به خود وایرلس روشن می شه چه طوری می تونم خامشش کن که وقتی ویندوز بالا میاد دیگه خود به خود روشن نشه ممنون می شم راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان در مورد همه چی گفتین به جز تاچ پد، خیلی ممنون میشم در این مورد هم توضیح بدید، آخه شایعاتی وجود داره

دو سوال اصلی :
    1- میزان حساسیت و کیفیت تاچ پد
    2- پشتیبانی از مالتی تاچ
    کسی نمیخواد لطف کنه و جواب مارو بده ؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •