حالا دقت میکنم می بینم هنگامی که از گرافیک داخلی اینتل هم استفاده میشود خط افقی وجود دارد ولی به بالای صفحه نزدیکتر است
حالا دقت میکنم می بینم هنگامی که از گرافیک داخلی اینتل هم استفاده میشود خط افقی وجود دارد ولی به بالای صفحه نزدیکتر است
Last edited by 971971; 24-06-2013 at 20:54.
دوستان من بین این مدل و 4530 و یا 4540 موندم.کدوم بهتره؟یه سامسونگ داریم صفحه نمایشش خوب نیست.واسه این دو دلم.![]()
لپ تاپ را به گارانتی فرستادم و گفتند مشکل از درایور بوده و حل شده و بعد از یک هفته فرستادند، ولی همان مشکل وجود داشت(البته این مشکل در wmp وجود نداشت و در نرم افزارهایی مانند mpc و vlc وجود داشت) دوباره فرستادم و پس از دو هفته گفتند که ویندوزش را عوض کردیم و درست شده و فرستادند، این بار ظاهرا مشکل حل شده ولی وقتی خواستم یک ویندوز دیگر در درایو دیگر بزنم باز هم همان مشکل وجود داشت(فقط در wmp و km مشکلی دیده نمیشد ولی در پلیرهای دیگر مشکل بود حتی در جابجا کردن پنجره های ویندوز هم چنان به نظر می آید که گرافیک نصب نشده است ولی در device manager هر دو ویندوز فرقی در مشخصات درایورها وجود ندارد )، من هم بار اولم نیست که ویندوز میزنم و با 3 ویندوز متفاوت امتحان کردم، درایورها را هم از دی وی دی همراه لپ تاپ نصب کردم، نمیدانم ویندوز نصب کردن آنها با من چه فرقی دارد، به نظر شما مشکل کارم در کجاست؟ و آیا بدون مشکل بودن در ویندوز نصب شده توسط گارانتی، عیب سخت افزاری را منتفی میکند یا نه؟
درایور جدید گرافیک اینتل را دانلود و نصب کردم و بعدا گرافیک را از دی وی دی لپ تاپ نصب کردم، تقریبا مشکل حل شد، فقط در صفحه ورود به ویندوز و خروج از ویندوز احساس میکنم کمی پرش وجود دارد، به نظر شما این مساله عجیب نیست که دی وی دی خود لپ تاپ قادر به نصب درست درایورها نیست؟ در این حالت آیا میتوان گفت که مشکل سخت افزاری وجود ندارد؟
دوستان در مورد همه چی گفتین به جز تاچ پد، خیلی ممنون میشم در این مورد هم توضیح بدید، آخه شایعاتی وجود داره
دو سوال اصلی :
1- میزان حساسیت و کیفیت تاچ پد
2- پشتیبانی از مالتی تاچ
شرمنده ولی ممنون میشم اگر در مورد کیفیت ساخت هم نظرتونو بگید
لپ تاپ های سامسونگ کیفیت ساختشون خوبه
سلام به همه دوستان من یه لپ تاپ SAMSUNG-350V5X-S04AE دارم که وایرلس و بلوتوسش همیشه روشنه وقتی خاموش می کنم خاموش می شه اما وقتی لپ تاپ کلا خاموش می کنم یا راستارت می کنم خود به خود وایرلس روشن می شه چه طوری می تونم خامشش کن که وقتی ویندوز بالا میاد دیگه خود به خود روشن نشه ممنون می شم راهنماییم کنید
کسی نمیخواد لطف کنه و جواب مارو بده ؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)