تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 61

نام تاپيک: تکواندو

آخر فروم باز majidli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

من کلا از همه ورزش های رزمی خوشم میاد و روی هیچ رشته ای هم تعصب ندارم . اما علاقم و استعدادم رو تو ورزش دیگه ای دیدم و تکواندو رو دنبال نکردم .

البته فکر کنم موی تای کاره خیلی ناشیه یا تکواندو کاره خیلی حرفه ایه ، مسابقه ی جالبیه .
    موی تای یا همون بوکس تایلندی ورزش خشنیه که از ارنج و زانو استفاده میکنن/نمیشه گفت تو این کلیپ طرف ناشیه/چون تا موی تای کار بخاد زانوشو بکشه بالا صورتش توسط یه تکواندو کار میاد پایین!

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

پس تکواندوکار خیلی حرفه ای هست . البته موی تای هم ضربات جودان گیری و مواشی جودان و ... داره ولی خوب تکواندو بیشتر تمرکزش روی پاهاس و فرزتر هستند .
    استاد تکواندوم رو هنوز میبینمش ، تا همین دوماه پیش کلاس هاش با کلاس من توی یک ساعت بود ، سنش خیلی بالاست اما هنوزم گرم نکرده راحت بیشتر از 180 میزنه . کلاس هاش هم مثل قبلا هم خیلی شلوغه و هم خیلی با نشاط .
    یه استاد تکواندو دیگه تو باشگاه بود خیلی ادعا داشت ، هروقت یادم میوفته چیکار کرد میگم خدا لعنتش کنه ، همیشه من به کسایی که راهنمایی درباره انتخاب رشته و باشگاه و ... سئوال پرسیدن بهشون گفتم "رفتار و اخلاق و توانایی های استاد خیلی مهمتر از رشته هست" :
    یه شاگرد داشت 13 سالش بود بعد 9 ماه نمیتونست 180 باز کنه ، هی بهش میگفت خاک تو سرت همه 5-6 ماهه راه میوفتن تو هنوز داری درجا میزنی ، پسره اینقدر ناراحت شده بود و جلو همه خراب شده بود و خجالت میکشید ، یه روز رفته بود تو حموم کف پاهاش و زمین صابون مالی کرده بود ، پاهاشو سر داده بود تا بتونه 180 باز شه ، نمیدونم چه اتفاقی براش افتاد و فکر کنم بدجور جر خورده بوش ( منظور بدی ندارم واقعا اعضای اونجاهاش مخصوصا کشاله هاش پاره شدن ) . اون سال خبرش بدجور تو باشگاه پیچیده بود ، یکماه بعد هم شاگردهاش دونه دونه کم شدند تا رفتش از اینجا ، پدر و مادرها فهمیده بودند استادشون رو عوض کردند .

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

وافعا استاد خوب تو هر رشته ای نعمته.استادی که جلو بقیه خردت نکنه،خیلی از بچه ها بودن که سر این جور حرکتا به کل از ورزش دور شدن.استاد باید دلسوز باشه نقطه ضعفاتو بت بگه و از همه مهمتر استاد باید با شاگرداش رفیق باشه تا بتون رو شاگردش تاثیر بزاره

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

تا چه کمربندی پیش رفتین؟
    به تازگی مشکی شدم

5. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

پس تکواندوکار خیلی حرفه ای هست . البته موی تای هم ضربات جودان گیری و مواشی جودان و ... داره ولی خوب تکواندو بیشتر تمرکزش روی پاهاس و فرزتر هستند .
    استاد تکواندوم رو هنوز میبینمش ، تا همین دوماه پیش کلاس هاش با کلاس من توی یک ساعت بود ، سنش خیلی بالاست اما هنوزم گرم نکرده راحت بیشتر از 180 میزنه . کلاس هاش هم مثل قبلا هم خیلی شلوغه و هم خیلی با نشاط .
    یه استاد تکواندو دیگه تو باشگاه بود خیلی ادعا داشت ، هروقت یادم میوفته چیکار کرد میگم خدا لعنتش کنه ، همیشه من به کسایی که راهنمایی درباره انتخاب رشته و باشگاه و ... سئوال پرسیدن بهشون گفتم "رفتار و اخلاق و توانایی های استاد خیلی مهمتر از رشته هست" :
    یه شاگرد داشت 13 سالش بود بعد 9 ماه نمیتونست 180 باز کنه ، هی بهش میگفت خاک تو سرت همه 5-6 ماهه راه میوفتن تو هنوز داری درجا میزنی ، پسره اینقدر ناراحت شده بود و جلو همه خراب شده بود و خجالت میکشید ، یه روز رفته بود تو حموم کف پاهاش و زمین صابون مالی کرده بود ، پاهاشو سر داده بود تا بتونه 180 باز شه ، نمیدونم چه اتفاقی براش افتاد و فکر کنم بدجور جر خورده بوش ( منظور بدی ندارم واقعا اعضای اونجاهاش مخصوصا کشاله هاش پاره شدن ) . اون سال خبرش بدجور تو باشگاه پیچیده بود ، یکماه بعد هم شاگردهاش دونه دونه کم شدند تا رفتش از اینجا ، پدر و مادرها فهمیده بودند استادشون رو عوض کردند .
    بنظرم اون استاد نبوده اون دشمنه بچه ها بوده
    الان توی باشگاه ما بعضی از بچه ها بیش از یه ساله کامل نتونستن 180 باز کنن ولی استادمون همش امیدواری بهشون میده و میگه تمرین بکنید تا یه روزی موفق بشید
    من از استادم که خیلی راضیم هم با شعوره هم به کارش استاده

7. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

خب بچه های دیگه بیان بگن رنگ کمربندشون چیه و چقدر تکواندو کار کردند؟!

9. این کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    احتمالا اواط بهمن یا اوایل اسفند مسابقات ازاد کشوری برگزار میشه
    خدا کنه فقط مثل هرسال نندازنش وسط امتحانات تا بعد از یه مدت طولانی یه مسابقات به چشم خودمان ببینم و بریم یه محکی بخوریم
    شرکت میکنید ؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

ما که زاونومون اسیب دیده چند وقتیه رنگ باشگارو ندیدیم
    امیدوارم موفق باشین

12. این کاربر از majidli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ما که زاونومون اسیب دیده چند وقتیه رنگ باشگارو ندیدیم
    امیدوارم موفق باشین
    ممنون ایشالله شما هم برمیگردید
    منم زانوم اسیب دیدو دکتر گفت باید یک سال استراحت کنی و ورزش نکنی و فیوزیتراپی
    خدارو شر خوب شد و الی یاید میرفتم توی هزینه سنگین یه عمل سنگین!
    و دوره ورزشم خط میکشیدم
    شما هم سعی کن فشار نیاری و درست اسارحت بدی پاتو
    یا علی

14. این کاربر از hacker_bala بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

12 تکواندو

دیدم تاپیکی برای تکواندو نیست این تاپیک و گذاشتم میخوام بترکونیم هرچی بلدین هرتصویری که در مورد تکواندو هست بذارین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •