موی تای یا همون بوکس تایلندی ورزش خشنیه که از ارنج و زانو استفاده میکنن/نمیشه گفت تو این کلیپ طرف ناشیه/چون تا موی تای کار بخاد زانوشو بکشه بالا صورتش توسط یه تکواندو کار میاد پایین!
موی تای یا همون بوکس تایلندی ورزش خشنیه که از ارنج و زانو استفاده میکنن/نمیشه گفت تو این کلیپ طرف ناشیه/چون تا موی تای کار بخاد زانوشو بکشه بالا صورتش توسط یه تکواندو کار میاد پایین!
پس تکواندوکار خیلی حرفه ای هست . البته موی تای هم ضربات جودان گیری و مواشی جودان و ... داره ولی خوب تکواندو بیشتر تمرکزش روی پاهاس و فرزتر هستند .
استاد تکواندوم رو هنوز میبینمش ، تا همین دوماه پیش کلاس هاش با کلاس من توی یک ساعت بود ، سنش خیلی بالاست اما هنوزم گرم نکرده راحت بیشتر از 180 میزنه . کلاس هاش هم مثل قبلا هم خیلی شلوغه و هم خیلی با نشاط .
یه استاد تکواندو دیگه تو باشگاه بود خیلی ادعا داشت ، هروقت یادم میوفته چیکار کرد میگم خدا لعنتش کنه ، همیشه من به کسایی که راهنمایی درباره انتخاب رشته و باشگاه و ... سئوال پرسیدن بهشون گفتم "رفتار و اخلاق و توانایی های استاد خیلی مهمتر از رشته هست" :
یه شاگرد داشت 13 سالش بود بعد 9 ماه نمیتونست 180 باز کنه ، هی بهش میگفت خاک تو سرت همه 5-6 ماهه راه میوفتن تو هنوز داری درجا میزنی ، پسره اینقدر ناراحت شده بود و جلو همه خراب شده بود و خجالت میکشید ، یه روز رفته بود تو حموم کف پاهاش و زمین صابون مالی کرده بود ، پاهاشو سر داده بود تا بتونه 180 باز شه ، نمیدونم چه اتفاقی براش افتاد و فکر کنم بدجور جر خورده بوش ( منظور بدی ندارم واقعا اعضای اونجاهاش مخصوصا کشاله هاش پاره شدن ) . اون سال خبرش بدجور تو باشگاه پیچیده بود ، یکماه بعد هم شاگردهاش دونه دونه کم شدند تا رفتش از اینجا ، پدر و مادرها فهمیده بودند استادشون رو عوض کردند .
وافعا استاد خوب تو هر رشته ای نعمته.استادی که جلو بقیه خردت نکنه،خیلی از بچه ها بودن که سر این جور حرکتا به کل از ورزش دور شدن.استاد باید دلسوز باشه نقطه ضعفاتو بت بگه و از همه مهمتر استاد باید با شاگرداش رفیق باشه تا بتون رو شاگردش تاثیر بزاره
به تازگی مشکی شدم![]()
بنظرم اون استاد نبوده اون دشمنه بچه ها بوده
الان توی باشگاه ما بعضی از بچه ها بیش از یه ساله کامل نتونستن 180 باز کنن ولی استادمون همش امیدواری بهشون میده و میگه تمرین بکنید تا یه روزی موفق بشید
من از استادم که خیلی راضیم هم با شعوره هم به کارش استاده
خب بچه های دیگه بیان بگن رنگ کمربندشون چیه و چقدر تکواندو کار کردند؟!![]()
سلام دوستان
احتمالا اواط بهمن یا اوایل اسفند مسابقات ازاد کشوری برگزار میشه
خدا کنه فقط مثل هرسال نندازنش وسط امتحانات تا بعد از یه مدت طولانی یه مسابقات به چشم خودمان ببینم و بریم یه محکی بخوریم
شرکت میکنید ؟؟
ما که زاونومون اسیب دیده چند وقتیه رنگ باشگارو ندیدیم
امیدوارم موفق باشین
ممنون ایشالله شما هم برمیگردید
منم زانوم اسیب دیدو دکتر گفت باید یک سال استراحت کنی و ورزش نکنی و فیوزیتراپی
خدارو شر خوب شد و الی یاید میرفتم توی هزینه سنگین یه عمل سنگین!
و دوره ورزشم خط میکشیدم
شما هم سعی کن فشار نیاری و درست اسارحت بدی پاتو
یا علی
دیدم تاپیکی برای تکواندو نیست این تاپیک و گذاشتم میخوام بترکونیمهرچی بلدین هرتصویری که در مورد تکواندو هست بذارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)