کدام یک از گرایش های برق (الکترونیک مخابرات قدرت(قدرت و کنترل)) بهتره؟
.
.
کدام یک از گرایش های برق (الکترونیک مخابرات قدرت(قدرت و کنترل)) بهتره؟
100 بار دیگه بپرسید فقط الکترونیک.
سلام
دوستان تاپيك بازبيني و ويرايش شد.
لطفا ادبيات انجمن رو رعايت كنيد.
ممنونم از همگي
شاد و سرخوش باشيد![]()
در حال حاضر گرايش برق (قدرت ) بيشتر پاسخگوي نيازهاي كشور مي باشد .و ديده مي شود كه بيشتر افراد به گرايش رو آورده اند البته گرايش من هم قدرت است در واقع برق قدرت بيشتر با واقعيات سروكار دارد تا موهومات .
متشكرم
آینده ایران 100 % وابسته به پیشرفت در صنعت الکترونیک هست.
سلام
البته الکترونیک رشته قشنگی و جالبتریه
اینم بگم که رشته خود م قدرته
به نظر من بستگی داره که تو چه شهری کار کنی
یا تو چه شهری زندگی می کنی
مثلا تو تهران الکترونیک بهتره چون هم امکانات بیشتره و هرچی بخوای گیر میاد هر Ic یا .....
تو مازندران قدرت بهتره چون مراکزی که بیشتر تو مازندران هست در رابطه با قدرت تا الکترونیک
Last edited by mx_2dar; 31-01-2007 at 21:36.
نازانم ارا ولی رای دامه پت(توضیح این نوشته کردی است پاکش نکنید)!!!!!!
سلام دوستان
امروز که جواب های دانشگاه آزاد اومد من قبول نشدم![]()
آخه اون تیک که مربوط به انتخاب خود داشگاه بود رو نزده بودم
حالا من میخواستم بدونم میتونم وارد آموزش الکترونیکی دانشگاه صنعتی اصفهان بشم؟ یا نه؟
ببینید من رشته کامپیوتر کار و دانش هستم و پیش دانشگاهی هم نداشتم والان هم دیپلم رو گرفتم
با توجه به چیزهایی که این پایین میزارم ببینید آیا من میتونم برم یا نه؟
البته دانشگاه که نمیریم آموزش از طریق اینترنت باید باحال باشهالبته برای امتحان باید به خود دانشگاه بشیم
ضوابط اختصاصی پذيرش
ضوابط اختصاصی پذيرش دوره مهندسي كامپيوتر-نرم افزار
1- داشتن مدرك ديپلم کامل متوسطه نظام قديم در رشته هاي رياضي يا تجربي و يا دارا بودن گواهي پيش دانشگاهي رشته رياضي يا تجربي نظام جديد (با شرط معدل حداقل 12) الزامي ميباشد.
تبصره1: دارندگان مدرک ديپلم کامپيوتر و يا برق به شرط داشتن مدرک کارداني مرتبط ( به جاي مدرک پيش دانشگاهي حداقل معدل 12) مجاز به شرکت در اين دوره ها ميباشند. بديهي است که واحد هاي گذرانده شده دارندگان مدارک بالاتر از ديپلم/پيش دانشگاهي به هيچ وجه معادل سازي نميگردد.
2- دانشگاه پس از بررسي تقاضاها با توجه به امکانات دانشگاه اسامی پذيرفته شده جهت گذراندن دوره دانش پذيری را در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام مينمايد و فقط کسانی ميتوانند در دوره دانشپديری شرکت نمايند که اسم آنها در ليست پذيرفته شدگان باشد.
3- هر داوطلب موظف است در دوره دانش پذيري در دروس رياضي 1 (4 واحد) – برنامه نويسي کامپيوتر و كارگاه (4 واحد) - ادبيات فارسي (3 واحد) و زبان انگليسي (3 واحد) كه توسط اين مركز ارائه ميگردد، ثبت نام كند (سرفصل هاي اين دروس همان سرفصل هاي مصوبه شوراي برنامه ريزي دانشگاه ميباشد که در سال اول دانشگاه براي کليه دانشجويان رشته مهندسي كامپيوتر ارائه ميگردد).
تبصره 1: پس از تبدیل دانشپذیری به دانشجویی واحدهای فوق جزو دروس دوره کارشناسی محسوب خواهد گردید
ممنون میشم جواب بدید
![]()
اگه اسمت جز لیست دانشپذیری در بیاد(که همه رو قبول می کنن)وبعد توی امتحانای دانشپزیری هم قبول شی دیگه
مشکلی نداری . ولی واسه ی قبول شدن توی امتحانای دانشپذیری یه کم ادم باید زیاد درس بخونه...البته نترسی ها
فقط یه کم![]()
ممنون دوست من
آخه من زنگ زدم خود دانشگاه اول یه مرده ای برداشت گفت موردی نداره و میتونی بیا و از این حرفا
بعد یه بار دیگه زنگ زدم یه زنه برداشت گفتم من کاردانی هستم گفت نمیشه فقط کسایی که فوق دیپلم دارند میتونند بیاند بعدش هم گفت از این حرفی که میزنه مطمعن نیست ولی اینجوری شنیده
خدایی ببین مملکت ما رو که کسایی که میشینند پشت تلفن هم چیزی بارشون نیست![]()
پس من فردا فرم تقاضا رو براشون میفرستم
ممنون دوست عزیز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)