برام هر روز ایمیل میاد فکر کنم پاکش کردم ..دوباره یه چک میکنم این منبع رو تو همون تاپیک قبلی گذاشتم
برام هر روز ایمیل میاد فکر کنم پاکش کردم ..دوباره یه چک میکنم این منبع رو تو همون تاپیک قبلی گذاشتم
هرکی میگه به به درست شده فقط خودشو می بینه. نت من هم الان با بعضی سرورهای خارجی تا 500 تا دانلود میده اما هرگز نمی گم درست شده چون مشکل قطعی داره بعضی سایت ها هنوز باز نمیشه. پینگ و تایم اوت داره و.....
به دلایل امنیتی ادیت کردم
Last edited by dashmojtaba; 08-05-2013 at 14:27.
در این راستا توجه شما رو به حرفای خودم در اون یکی تاپیک خطاب به یکی از کاربران جلب میکنم (که البته پاک شد ولی من عکس گرفته بودم که دوباره اون همه تایپ نکنم اگه پاک شد !)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهمترین مطلبش هم در همون عکس چهارم هست ، اینا قبلا هر کاری که کردن ازش برنگشتن اگر هم عقب نشینی کردن بعدش بدترش رو سرمون آوردن.
این همه تجهیزات رو هم با کلی هزینه چند برابر و واسطه و دردسر برنداشتن نصب کنن و راه بندازن فقط برای یک ماه !
این حرفا رو باید با طلا نوشت !
من الان کریو رو تست کردم یه 5 دقیقه ای وصل بود و دیسکانکت نمیشد ولی سرعتش افتضاح بود و صفحه ای رو باز نمیکرد.
مثل اینکه تایم اوت ها درست شده و دیگه تایم اوت نمیده الان همه دوستای ایرانی من میتونن بازی کنن شما ها هم تست کنین
شما دوباره هم برو تست کن عزیزم دوباره برو ...!
بالاخره نفهمیدیم درست شده یا نشده ؟؟ برا من که خوبه ولی اگه بازم اوضاع بده خبرم کنید بیایم جنجال به پا کنم.دی
ولی قبول دارم هیچ چیزی معلوم نیست دقیقا این وظعیت مثل وظعیت دلاره حال حاظره هیچ کی نمیتونه پیش بینی کنه
کلا اینا ی روده راست تو شکمشون نیست
یک نکته کلی اینه که در بعضی آی اس پی ها و بعضی شهر ها یا بعضی منطقه ها درست شده حالا باقی چیزا معلوم نیست برگشتن هم به همون دوران معلوم نیست ! معلوم نیست اینا دارن چیکار میکنن ولی خب فعلا برای بعضی از دوستان من جمله خودم اوضاع بهتر شده!
عزیز درست شده مشکلی هم نداره از صبح تا الان درست شده همه ی دوست هامم میتونن بازی کنن دوتا بازی هم تست کردم که هر دوتاشون سروراشون خارج از کشور هست ولی الان مشکلی که هست لگ شدید بازی هست .....![]()
من الان یه بازی رو راحت میتونم انجام بدم یه بازی که عشقمه یه بازی که حرفه ای کار نمیکنم ولی خیلی لذت بخشه اسمشو نمیگم شرمنده ! ولی مدرن2 و 3 فکر کنم اصلاً از بس قطعو وصل شدن مشکل پیدا کردن تو لودینگ میره یا ارور میده از بازی میاد بیرون !! اون مدرن1 هم که کلاً ارور کی کد میده خلاصه با این کاراشون به جز اتصال به سرورا خود بازیامونم مشکلدار کردن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)