تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 22 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 213

نام تاپيک: کمی توضیحات فنی راجع به اختلالی که از دیشب به وجود آمده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

برام هر روز ایمیل میاد فکر کنم پاکش کردم ..دوباره یه چک میکنم این منبع رو تو همون تاپیک قبلی گذاشتم

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

هرکی میگه به به درست شده فقط خودشو می بینه. نت من هم الان با بعضی سرورهای خارجی تا 500 تا دانلود میده اما هرگز نمی گم درست شده چون مشکل قطعی داره بعضی سایت ها هنوز باز نمیشه. پینگ و تایم اوت داره و.....

3. 2 کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به دلایل امنیتی ادیت کردم
    Last edited by dashmojtaba; 08-05-2013 at 14:27.

5. 3 کاربر از dashmojtaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Undisclosed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

در این راستا توجه شما رو به حرفای خودم در اون یکی تاپیک خطاب به یکی از کاربران جلب میکنم (که البته پاک شد ولی من عکس گرفته بودم که دوباره اون همه تایپ نکنم اگه پاک شد ! )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهمترین مطلبش هم در همون عکس چهارم هست ، اینا قبلا هر کاری که کردن ازش برنگشتن اگر هم عقب نشینی کردن بعدش بدترش رو سرمون آوردن.

این همه تجهیزات رو هم با کلی هزینه چند برابر و واسطه و دردسر برنداشتن نصب کنن و راه بندازن فقط برای یک ماه !

بیا اینم یک پست دیگه:

سندروم خودملت پنداری خیلی شدید شده... یکی از ابتدا یک مشکلی رو نداره میگه کلا مشکلی نیست!!شایعه ست یا فقط برای خودش رفع شده اونم اگه مفهوم درست شدن رو بدونه میگه کلا درست شده برای همه خدا رو شکر و مبارک باشه!!یه سری هم که وظیفه دارن کلا همه چیز رو عالی نشون بدن و قله های .... اونا هم که بحثشون جداست!

خب پس نتیجه میگیریم که هیچ مشکلی وجود نداشته از اول و این یک شایعه بوده و هیچ فیلترینگ جدیدی هیچ دستکاری و اختلال در اینترنت اونم در این ایام که از فاکتورهای سرعت اینرتنت هم نیست نداشتیم!(اگه هم چیزی بوده داخلی نیست قطع شدن کابلها و مختل شدن روتر هایی هست که فقط اینترنت ایران ازشون میگذره البته خارج از کشور هستند!) و همه چیز خوبه منم تست کردم عالیه هوا هم فوق العادست...
    این حرفا رو باید با طلا نوشت !

7. 3 کاربر از Undisclosed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من الان کریو رو تست کردم یه 5 دقیقه ای وصل بود و دیسکانکت نمیشد ولی سرعتش افتضاح بود و صفحه ای رو باز نمیکرد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

مثل اینکه تایم اوت ها درست شده و دیگه تایم اوت نمیده الان همه دوستای ایرانی من میتونن بازی کنن شما ها هم تست کنین

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مثل اینکه تایم اوت ها درست شده و دیگه تایم اوت نمیده الان همه دوستای ایرانی من میتونن بازی کنن شما ها هم تست کنین
    شما دوباره هم برو تست کن عزیزم دوباره برو ...!

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه آقا فیکس نشده متأسفانه هنوز بازیا مشکل دارن میری با سرغت افتضاح تعداد سرورا هم خیلی کمه الانم تو دوتا بازی مدرن2 و 3 (یک اصلاً نمیره تو بازی) یه بار تونستم بازی کنم دفعات بعد گیر میکنه تو لودینگ !!

بالاخره نفهمیدیم درست شده یا نشده ؟؟ برا من که خوبه ولی اگه بازم اوضاع بده خبرم کنید بیایم جنجال به پا کنم.دی
    ولی قبول دارم هیچ چیزی معلوم نیست دقیقا این وظعیت مثل وظعیت دلاره حال حاظره هیچ کی نمیتونه پیش بینی کنه
    کلا اینا ی روده راست تو شکمشون نیست

یک نکته کلی اینه که در بعضی آی اس پی ها و بعضی شهر ها یا بعضی منطقه ها درست شده حالا باقی چیزا معلوم نیست برگشتن هم به همون دوران معلوم نیست ! معلوم نیست اینا دارن چیکار میکنن ولی خب فعلا برای بعضی از دوستان من جمله خودم اوضاع بهتر شده!

12. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Shiraz

پيش فرض

شما دوباره هم برو تست کن عزیزم دوباره برو ...!
    عزیز درست شده مشکلی هم نداره از صبح تا الان درست شده همه ی دوست هامم میتونن بازی کنن دوتا بازی هم تست کردم که هر دوتاشون سروراشون خارج از کشور هست ولی الان مشکلی که هست لگ شدید بازی هست .....

14. این کاربر از mehdi_nin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من الان یه بازی رو راحت میتونم انجام بدم یه بازی که عشقمه یه بازی که حرفه ای کار نمیکنم ولی خیلی لذت بخشه اسمشو نمیگم شرمنده ! ولی مدرن2 و 3 فکر کنم اصلاً از بس قطعو وصل شدن مشکل پیدا کردن تو لودینگ میره یا ارور میده از بازی میاد بیرون !! اون مدرن1 هم که کلاً ارور کی کد میده خلاصه با این کاراشون به جز اتصال به سرورا خود بازیامونم مشکلدار کردن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •