. بچه ها شروع کردید ؟ من نمیدونم چرا واقعا نمیتونم رزیم بگیرم شاید از فردا مقدار کالری های دریافتیم و اینجا نوشتم .
کسی لاغر شده تو این مدت ؟
. بچه ها شروع کردید ؟ من نمیدونم چرا واقعا نمیتونم رزیم بگیرم شاید از فردا مقدار کالری های دریافتیم و اینجا نوشتم .
کسی لاغر شده تو این مدت ؟
فعلا نه ، تغییری ایجاد نشده ...
bmi تا 25 پایین اومدنش راحته ، از اون جا به بعد ...![]()
من شاخص توده بدنیم 23.1 هست قدیما 22 بودم
من هرکاری میکنم نمیشه کمتر غذا بخورم
شانس بیارم چاق تر نشم![]()
من از وقتی رفتم سر کار تنبلی باعث شد لاغر بشم
چون از 8 صبح تا 5 مشغول بودم دیگه وقتی می امدم خانه حال شام درست کردن نداشتم.یا حاضری میخوردیم یا هیچی
در عوض نهار رو خیلی زیاد میخوردم
اینجوری 1 سایز کم کردم
خوب منم یه آمار بدم که حدود 2-3 هفته هست که هیچ تغییری نداشتم
قبلش با کاهش 17-18 کیلوگرمی از شاخص 32-33 اومدم روی 26-27 که الان مدتیه تغییری نداشته
دوست دارم حدود 5-6 کیلو دیگه هم کم کنم و بعد ثابت بمونم (bmi=24)
به نظر میاد وقتشه باید به فکر یه برنامه ورزشی منظم باشم![]()
سلام علیکم.
بطور اتفاقی این تاپیک رو دیدم. خیلی خوشحالم جایی رو پیدا کردم که گویا همه چاق و تپل هستن مثل بندهاگر امکان داره بنده را هم راهنمایی بفرمایید چطور باید این رژیم رو بگیریم؟
بنده قصد دارم شکم رو هم تا جایی که راه داره از به قول معروف آفساید بیرون بیارمراستی عزیزان کسی با دستگاه دراز و نشست تنتاک کار میکنه؟ تهیه کردن دستگاه تنتاک لازمه؟
حق یارتان
به نظر من خوب نیست ، سعی کن تغییر ایجاد کنی ، حاضری زیاد نخورید ، بدن ضعیف میشه .
منم الان وضعیتم همینه ...
سلام ...
من هم پایه ام میخوام یک رژیم اصولی و معتدل داشته باشم هم باعث سلامتی بشه و هم تناسب اندام ولی نمیدونم باید چی کار کنم آیا نیازه حتما" به یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی مراجعه کنم تا واسم برنامه غذایی تنظیم کنه؟؟
خوب تو این ماه رمضونی سعی کردم با سالهای قبل تفاوت داشته باشم و خلاصه اعتدال داشته باشم که در نتیجه حدود 2 کیلو کم کردم
در حالی که سال های قبل در بهترین حالت وزنم تغییر نمیکرد
فعلا bmi=25.9![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)