تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 71 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 706

نام تاپيک: Battlefield 4

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

اينهمه بحث نكنيد باهم
    به نظر من تو رقابت بتلفيلد ٣ و mw3 بازي بتلفيلد ٣ خيلي موفق عمل كرد :

1. بتلفيلد نزديك ٢٠ ميليون نسخه فروخت(البته mw3 بيشتر فروخت)
    2. يه فن بيس عظيم براي بازي ايجاد شد تا تو شماره هاي بعدي از همين فن بيس بتونن موفقيتشونو تضمين كنن
    3. يه مولتي پلير خارق العاده ساختن كه تو ليست ها هميشه تو رتبه خوبي هست

ولي تو امتياز در حد بقيه موارد موفق نبود

+

در كل درسته فروش بتلفيلد٣ به mw3 نرسيد و تو امتيازا هم ميتونست بهتر باشه ولي در عوض رشد و ترقي كه بتلفيلد ٣ داشت خيلي خيلي بيشتر از mw3 بود.......و به نظر من مبارزه واقعي بتلفيلد با cod تو شماره هاي اينده خواهد بود و اين شماره بتلفيلد هنوز يك شروع براي اين رقابت بود و فكر نكنم حتي خود ea هم قصدش اين بوده باشه كه تو يك شماره بازي cod رو به زير بكشه

.
    Last edited by halflife g; 13-05-2013 at 14:05.

2. 7 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ما هم که هرچی گیرمون بیاد مثل تراکتور بازیش میکنیم و برامون فرقی نداره ،چون نه ماله بابامونه و نه ننه مون و یک قرون پول هم باتش نمیدیم و خدا رو هم شکر میکنیم و صلواتی هم نثار روح اموات این کافران بی دین میکنیم که این بازیا رو میسازن برامون ، چه BF چه COD چه هر چیز دیگه ای که کلا مفته

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

شما برید تیراندازی رو تو این دوبازی مقایسه کنید...تو BF3 انگار داری با تفنگ آبی شلیک میکنی.
    اوه اوه ! نمیدونی واقعا از کجا میگی اینو ، از نظر صداگزاری BF3 چندین برابر MW3 روش کار شده ، صدای اسلحه ها با روش ها و تکنولوژی جدید صداگزاری شدند برعکس MW3 که هنوزم از عهده بووقه! نمیدونم واقعا خیلی خنده داره این حرفت !

حس و حال جنگ و هیجانی که داره رو انتقال نمیده...

تو جنگ بودی؟ ! ببین هیجان به یه موسیقی تکنو تو بک گراند و شلیک کردن نیست ، همین موسیقی MW3 رو که بین بازی میزنه رو بگیری 100 درصد 1 درصد هم هیجان نخواهد داشت ! BF3 مثل یه جنگ واقعی بدون موسیقی (دیگه وسط جنگ که برات تکنو پخش نمیکنن!) ، و امروزی فضاسازی کرده ، رو امروزی تاکید میکنم چون جنگ ها الان با جنگ جهانی خیلی فرق میکنن ، مثلا CODW که واسه جنگ جهانی بود ، یه فضای شاهکار خلق کرده بود که واقعا جور درمیمود با اتمسفر اون موقع !

یادمون باشه که BFها بعد از سری بدکمپانی و دیدن موفقیت MWها دارن راهی که MW رفته رو میرن و به نوعی تقلید میکنن...دگرگونی هایی که تو بازی MOH و BF اتفاق افتاد همگی تغییراتی بودن که در راستای MWـزیساسیون(!) کردن بازیهاشون رخ داد...وقتی فروش MW رو دیدن دلیلی نداشتن جز نزدیک کردن بازیشون به سمت این سری از بازی ها..
    اصلا هم اینطور نیست ، اتفاقا سبک و سیاق سری BF خیلی با COD فرق میکنه .

موفقیت MW به خاطر همین گیم پلی هستش...وگرنه از نظر گرافیک و فیزیک از BF ضعیف تره...
    موفقیت COD در فروش به خاطرعقبه ای که داره هست ، به خاطر سری های قبلی که خیلی حرف داشتن برا گفتن و هنوزم داره نون اونارو میخوره ...شما ایرادت این هستش که موفقیت رو در فروش میبینی ...که خیلی نگاه Casual واری هست ...

موارد دیگه رو هم آقا مراد گفتن ... بهتره دیگه کشش ندیم .

موفق باشید .

5. 9 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

بهتره این بحث های مقایسه تموم بشه و به عنوان پایان بحث نظرمو میگم:
    در کل بتلفیلد از همون اولین شمارش Multi-player محور بوده و الانم هست،ارزش multi بتلفیلد خیلی خیلی بیشتر از CoD مخصوصا این 2-3 نسخه اخیر هست.
    یکی از دوستان در مورد تیراندازی گفته بودن که توی بتلفیلد اسلحه ها شبیه تفنگ آب پاش هستن!واثعا اگه بخوایم از هر جای بتلفیلد ایراد بگیریم از این مورد نمیشه ایراد گرفت،سلاح ها هر کدوم نقات قوت و ضعف مخصوص به خودشون رو دارن و هر سلاحی از نظر لگد و لرزش با هم فرق میکنه وقتی هم که اسنایپر باشید و بخواید از فاصله دور کسی رو بزنید این طبیعی بودن اسلجه ها نسبت به cod بیشتر به چشم میاد.
    در مورد حس جنگ هم بازم این 2 تا قابل مقایسه نیستن.
    مپ های بزرگ بتلفیلد از این نظر فوق العاده هستن.توی بازی آزادی عمل زیادی وجود داره و حتی مثل جنگ واقعی گروهی که با هم هماهنگ نباشن خیلی راحت میبازن............
    در کل نظر من ه ممثل نظر مراد هست و به نظرم بتلفیلد از cod بهتر عمل کرده.و از اونجایی هم که نظرات من کلا فکت هستن،جای بحثی باقی نمیمونه..............

7. 7 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

بتلفیلد بهتر از cod هست البته تا الان.. واقعا تونستن یه بازی نظامی خوب درست کنن.

آخر فروم باز Turok-71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Lُ0ِS َSAّNTُOS

پيش فرض

اينهمه بحث نكنيد باهم
    به نظر من تو رقابت بتلفيلد ٣ و mw3 بازي بتلفيلد ٣ خيلي موفق عمل كرد :

1. بتلفيلد نزديك ٢٠ ميليون نسخه فروخت(البته mw3 بيشتر فروخت)
    2. يه فن بيس عظيم براي بازي ايجاد شد تا تو شماره هاي بعدي از همين فن بيس بتونن موفقيتشونو تضمين كنن
    3. يه مولتي پلير خارق العاده ساختن كه تو ليست ها هميشه تو رتبه خوبي هست

+

در كل درسته فروش بتلفيلد٣ به mw3 نرسيد و تو امتيازا هم ميتونست بهتر باشه ولي در عوض رشد و ترقي كه بتلفيلد ٣ داشت خيلي خيلي بيشتر از mw3 بود.......و به نظر من مبارزه واقعي بتلفيلد با cod تو شماره هاي اينده خواهد بود و اين شماره بتلفيلد هنوز يك شروع براي اين رقابت بود و فكر نكنم حتي خود ea هم قصدش اين بوده باشه كه تو يك شماره بازي cod رو به زير بكشه
    مراد نگرفتیم از بازی تعریف کردی یا کوبیدیش!!
    در كل درسته فروش بتلفيلد٣ به mw3 نرسيد
    اين شماره بتلفيلد هنوز يك شروع براي اين رقابت بود
    پ پارو بزن،،دریای غــم ســاحــل نــدارد...

اوه اوه ! نمیدونی واقعا از کجا میگی اینو ، از نظر صداگزاری BF3 چندین برابر MW3 روش کار شده ، صدای اسلحه ها با روش ها و تکنولوژی جدید صداگزاری شدند برعکس MW3 که هنوزم از عهده بووقه! نمیدونم واقعا خیلی خنده داره این حرفت !

تو جنگ بودی؟ ! ببین هیجان به یه موسیقی تکنو تو بک گراند و شلیک کردن نیست ، همین موسیقی MW3 رو که بین بازی میزنه رو بگیری 100 درصد 1 درصد هم هیجان نخواهد داشت ! BF3 مثل یه جنگ واقعی بدون موسیقی (دیگه وسط جنگ که برات تکنو پخش نمیکنن!) ، و امروزی فضاسازی کرده ، رو امروزی تاکید میکنم چون جنگ ها الان با جنگ جهانی خیلی فرق میکنن ، مثلا CODW که واسه جنگ جهانی بود ، یه فضای شاهکار خلق کرده بود که واقعا جور درمیمود با اتمسفر اون موقع !

موفقیت COD در فروش به خاطرعقبه ای که داره هست ، به خاطر سری های قبلی که خیلی حرف داشتن برا گفتن و هنوزم داره نون اونارو میخوره ...شما ایرادت این هستش که موفقیت رو در فروش میبینی ...که خیلی نگاه Casual واری هست ...

موارد دیگه رو هم آقا مراد گفتن ... بهتره دیگه کشش ندیم .

موفق باشید .
    اوه اوه صداتم خیلی صداگذاریش قویه ها...D
    کی صوبت صداگذاری کرد،،منظورم طبیعی بودن شلیک کردنه گلم...

جون سیبیل هرکی که قبولش داری تـــز نده...
    موسیقی BF رو دوس دارم چون الکترونیکه...تکنو میدونی چیه که میگی موسیقی MW تکنو بوده؟؟ یا بتهوون!!

بهتره این بحث های مقایسه تموم بشه و به عنوان پایان بحث نظرمو میگم:
    در کل بتلفیلد از همون اولین شمارش Multi-player محور بوده و الانم هست،ارزش multi بتلفیلد خیلی خیلی بیشتر از CoD مخصوصا این 2-3 نسخه اخیر هست.
    یکی از دوستان در مورد تیراندازی گفته بودن که توی بتلفیلد اسلحه ها شبیه تفنگ آب پاش هستن!واثعا اگه بخوایم از هر جای بتلفیلد ایراد بگیریم از این مورد نمیشه ایراد گرفت،سلاح ها هر کدوم نقات قوت و ضعف مخصوص به خودشون رو دارن و هر سلاحی از نظر لگد و لرزش با هم فرق میکنه وقتی هم که اسنایپر باشید و بخواید از فاصله دور کسی رو بزنید این طبیعی بودن اسلجه ها نسبت به cod بیشتر به چشم میاد.
    در مورد حس جنگ هم بازم این 2 تا قابل مقایسه نیستن.
    مپ های بزرگ بتلفیلد از این نظر فوق العاده هستن.توی بازی آزادی عمل زیادی وجود داره و حتی مثل جنگ واقعی گروهی که با هم هماهنگ نباشن خیلی راحت میبازن............
    در کل نظر من ه ممثل نظر مراد هست و به نظرم بتلفیلد از cod بهتر عمل کرده.و از اونجایی هم که نظرات من کلا فکت هستن،جای بحثی باقی نمیمونه..............
    قبول ندارم...سازنده ها دارن همش واسه بخش سینگل زور میزنن که به MW برسه...
    خداییش یه شخصیت از سری BF بگید که فیموس باشه؟؟؟فقط یکی

یکی از دوستان کدومه؟؟
    کی از تفاوت لرزش و جفتک سلاح ها صوبت کرد...من کلا این بخشو بردم زیر سوال
    شلیک کردن حس نداره...تریلر نسخه چهارمم دیدم تو باکو همین مشکلو داشت...

+
    اگه قراره بحثو تموم کنین پ دیگه پست ندین و آخرش بگین بحثو گردش کنین..چون جواب هست و نمیشه چیزی نگفت...ما از هیچ جوابی وا نخواهیم ماند..: دی
    .
    .
    .
    کسی دشمنی با BF نداره ولی مقایسه ی این دو بازی بدیهیه و اگه مقایسه ای نباشه پیشرفتی هم نیست...(حالا انگار درفشانی مارو میبینن)

در ضمن IW با رفتن زامپلا و وست ضعیف شد...دوتا نابغه بودن لامصبا..

و در آخر:
    بر چ اساس؟؟

BF که داره اسکی میره...

شما ایرادت این هستش که موفقیت رو در فروش میبینی ...که خیلی نگاه Casual واری هست ...
    با این نسخه که پیچیدی پ کل صنعت گیم ایراد داره...هع

EA داره BF رو واسه رضایت عمه ی "میرز غلام ادب اعتضافریالیمنش کت بالاقوزیان" میسازه مگه؟؟؟ واسه فروشه عژیژم...

یه بازی FPS مثه BF یا COD چه هدفی جز فروش بالا میتونه داشته باشه؟؟؟
    -دادن امید به کودکان سرطانی؟؟
    - تسلای خاطر کارگران جان باخته در حادثه ی بنگلادش؟؟
    - اعتراض به بالا رفتن قیمت رون شترمرغ؟؟

متاسفانه مثه بازیهای دیگه نیست که پیچیدگی و داستانو بزنید تو کلمون...مالیدی...هع
    Last edited by Turok-71; 13-05-2013 at 22:08.

10. 4 کاربر از Turok-71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نسخه اخری COD اینقدر زیبا بود که نصفه رهاش کردم..دیگه حالم از این همه تکرار بهم خورد

MW3 هم عین همین نسخه اخر تکرار بود و هیچ نو اوری نداشت .. بر عکس BF3 که سرتاسر پیشرفت بود از گرافیک گرفته تا صداگذاری و گیم پلی .. از حق نگذریم داستانش جالب نبود .
    اما صد در صد از COD موفقتر بود .

مطمئن باشید با این روندی که COD پیش گرفته در اینده نزدیک همین فروش خوبش رو هم از دست میده مگر اینکه تغییر قابل توجهی در بازی ایجاد کنه.

12. 2 کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فقط تجربه ی لول صحرای داخل BF3 میرزید به کل لول های MW3 و بـــس
    مقایسه ی این دو بازی کلآ غلطه به چند دلیل خیلی واضح...

این حرفم از همه نظر Ok هست و شونصد درصد تآیید میشه (لایک!) :

موفقیت COD در فروش به خاطرعقبه ای که داره هست

14. 2 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Karistias's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شهریار

پيش فرض

حالا شما ها هم یه میدان نبرد تو این تاپیک راه بندازید : دی
    اصلا نه BATTLEFIELD 3 برنده شد نه COD MW3
    بلکه BATTLEDUTY MODERNFIEL 3 برنده شد:دی

ولی جدا از شوخی من نظرمو در حد یکی دو جمله میگم که بحث شما هم گرد شه
    MW3 برتریش نسبت به Battlefield3 گیم پلی جذابش به همراه داستان قوی بوده
    و برتری Battlefield نسبت به MW مولتیپلیر جذابتر به همرا گرافیک بالاتر بوده
    که هردو شرکت سازنده امسال به دنبال برطرف کردن نقاط ضعف بازیشون که میشه نقطه قوت حریف هستند
    حالا باید دید که کدومشون در بر طرف کردن نقاط ضعفشون موفقتر عمل مکنند
    Last edited by Karistias; 14-05-2013 at 01:53.

16. 2 کاربر از Karistias بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

دو طرف بحثم از دوستان من هستن، من از هر دوشون خواهش مي كنم ديگه پستي در اين باره ندن، اين جور بحثا وقتي از حالت نرمال خارج ميشه عاقبت خوبي نداره پس بياين با هم دوست باشيم
    حميد من ازت خواهش مي كنم ديگه جواب نده ( حتي اگه با خيلي از بحثاي البرز مخالفي )، البرزي تو ام كام آن ديگه برادر اون تاپيكه تو متفرقه بازي ها هست اونجا گروهي سر و كله هم ميزنيم اينجا اتش بس

18. 2 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •