اگه چینیه که دیگه تولید داخلی نمیشه
اگه چینیه که دیگه تولید داخلی نمیشه
همه قطعات که داخل نمیزنه - شاید 30 یا 40 درصد تولید داخل باشه. ولی مونتاژ داخل هستند یعنی چندنفری با خرید ما نون میخورن
کسی با گوشی اسنووی کار کرده ؟ دوربینش در چه حده ؟
دوستان امروز یه قیمت گرفتم از گوشیا دیدم گوشی gl optimus l7II اومده قیمتش 730 و هواویg600 هم بین 820 تا 850 بود. کانفیگ دوتا گوشی تقریبا یکیه. به جز سایز گوشیا که ال جی 4.3 و هواوی4.5. و اینکه سی پی یو ال جی 1گیگاهرتزه و مال هواوی 1.2 گیگاهرتز و البته هر دو از نوع a5 هستن. از نظر نرم افزاری سیستم عامل ال جی اندروید 4.1 هست. و اینکه قابلیت ساپورت فایلای صوتی و تصویری بیشتری هم داره نسبت به هواوی.
میخواستم بدونم این تفاوت .2 گیگاهرتزی چقد میتونه تاثیر گذار باشه تو سرعت گوشی و اینکه تو اجرای بازی طوری نیست که نسبت به هواوی کم بیاره؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
از کجا قیمت گرفتی ؟؟
از مشهد بازار "موبایل و کامپیوتر مشهد".
تفاوت خیلی جزییه
الآن جی ال ایکس جی 5 اومده که بسیار پیشرفته و بسیار ارزنده است نسبت به قیمتش 680 هزار ت و از طرفی با تولید در ایران و در کارخانه مدرنی در شهر اهواز با بیش از 1500 نفر نیروی متخصص بهترین گزینه خواهد بود.(دوربین 8 - رم 1 گیگ - صفحه نمایش 5.7 اینچ - و... تو سایت جی ال ایکس بری مشخصاتشو پیدا می کنی.
این هایی هم که گوشی ایرانی رو می کوبند یا اطلاعاتشون ضعیفه یا با تولید ایرانی و اشتغال جوون های ایرانی مشکل دارن.
آخه بی دلیل چرا می گید گوشی جی ال ایکس فلانه و و...در مجموع فکر می کنم با خدماتش بعد از فروش وگارانتی معتبرش بهترین گزینه زیر 1 میلیونی باشه که تا گوشی های 1 میلیو ن و500 هزار تومانی هم به پاش نرسند.
چرا حرف بی ارزش و بی تحقیق می زنی...
تو که در مورد جی ال ایکس اطلاعات نداری و حتی به خودت زحمت بررسیش رو هم نمی دی!بی خود در موردش نظر میدی.
مدل های کلاسیک جی ال ایکس چون اوایل تولید این کارخونه بوده یک سری ایراداتی داشته ولی در مدل های هوشمند با برندهای برتر رقابت می کنه و الحق هم خواهی دید که پیروز خواهد بود.
جی 5 جی ال ایکس رو برو ببین چه امکاناتی داره و با چه قیمتی عرضه میشه بعد بیا تولید و اشتغال ایرانی رو بکوب.(سایت جی ال ایکس- گوشی هوشمند جی 5 2014)
کارخونه مدرن و پیشرفته جی ال ایکس تو شهر - خرمشهر-اهواز با تولید بسیاری از قطعاتش تو داخل کشور داره فعالیت می کنه نزدیک 1500 نفر هم سر کارند اون وقت تو گوشی چینی رو پیشنهاد می دی.گوشی های دیگه رو زیر سوال نمی برم ولی به امثال شما بی کیفیت ترین جنس چینی رو هم بدن به جنس با کیفیت ایرانی ترجیح می دید.
جی ال ایکس ممکنه بعضی از قطعاتش ایرانی نباشه و هیچ گوشی یا جنس بین المللی هم تو پیدا نمی کنی که همه قطعات و مواداولیه اش ساخت یک کشور خاص باشه .
تو بدون منطق گوشی و صنعت کشور خودت رو داری زیر سوال می بری.
برو توی اینترنت ویدئو های برنامه پایش رو در مورد کارخونه و کارآفرینی جی ال ایکس ببین با مهندس زارعی مصاحبه مفصلی انجام شده و همه چیز رو گفتن.
ببینم دوباره جی ال ایکس رو بی دلیل زیر سوال می بری !
بدونید:
حمایت از تولید داخل با کیفیت = مبارزه با فقر وبیکاری و فساد جوانان ایرانی
Last edited by Iman al; 13-05-2014 at 07:10.
من بهت اینو پیشنهاد می کنم
خودمم اینو دارم
Alcatel One Touch Snap 7025D
سلام دوست عزیز به نظر من xperia sp بهترین گزینه است
دلایل
1.سخت افزار بسیار قوی که (بنچمارک گرفته شده ازgalaxy s3قوی تره)
2. کیفیت صفحه نمایشhdبا تراکم پیکسلی بالا
3.دوربین خوب
4.ساپورتotg
5.ساپرتnfc
6.باتری بسیار قوی
7.بسیار زیباست (مخصوصا ال ای دی پایین صفحه)
8.تمام بازی های hdرو روی بالاترین حد گرافیک بدون لگ اجرا میکنه
9.قیمت مناسب(الان تو دیجی کالا با گارانتی طلایی زده810تومان)
10.در ضمن اینارو از روی تعصب نگفتم چون من خودم سامسونگ دارم ولی به نظر من این بهتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)