با وی پــــی ان شما میتونید بازیو اضافه کنید به استیم بعد دانلودو متوقف کنید و وی پــی ان رو خاموش کنید و از این به بعد بدون اون دانلود و آپدیت کنید بازیو .تو استیم هم باید با وی پی ان بازی رو بیارم که دانلودش خیلی طول میکشه
با وی پــــی ان شما میتونید بازیو اضافه کنید به استیم بعد دانلودو متوقف کنید و وی پــی ان رو خاموش کنید و از این به بعد بدون اون دانلود و آپدیت کنید بازیو .تو استیم هم باید با وی پی ان بازی رو بیارم که دانلودش خیلی طول میکشه
اره میدونم ولی تا وی پی ان رو خاموش میکنم بازی از لایبرری
میره
تحت استیم در همه حالت باید وی چیز ان وصل باشه وگرنه نمیتونی بازی کنی.نسخه غیر از استیم دانلود کن.
مطمئن هستید از این موضوع ؟تحت استیم در همه حالت باید وی چیز ان وصل باشه وگرنه نمیتونی بازی کنی.نسخه غیر از استیم دانلود کن.
آخه من اون موقع ها که بازی می کردم توی استیم تست کردم بدون چیز پی ان بازی می کردم به راحتی .
یک خبر خیلی ناراحت کننده ای چند روز پیش پخش شد اونم اینه که این بازی داره بسته میشه و از دوم سپتامبر دیگه قابل بازی نخواهد بود دلیل اصلیش هم بیش از حد زیاد شدن هــکر ها بوده که نتونستن باهاشون مقابله کنن و باعث شده تعداد پلیرها بسیار پایین بیاد .
![]()
بله تعدادی هم از پلیرهاش اومدن بازی a.v.a
البته اینجام هکر هست اما خوب هنز میشه فان داشت
بازی تازه PvE اورده بود : (
لعنت به این هــکرا که اینطوری بازیا رو خراب کردن ، اولین بار نیست که به خاطر هــکر ها یه بازی خراب شده و آخرین بار هم نخواهد بود .
یه مشت عقده ای بچه ننه که از بس ناتوانن به -- رو میارن و خود هکرها هم عموما انسان های اجتماعی نیستن(البته نه کلاه سفید ها) و معمولا تنش های روانی هم دارن(نمونه هایی رو از نزدیک دیدم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)