منم به شخصه شدیدا منتظر MGR هستم و خیلی هم بهش امید دارم . احتمال اینکه در حد همون 8.5 هم بشه زیاده که خیلی خوبه براش
گیم پلی بازی و اون سیستم قطعه قطعه کردنش رو دوس دارم بسیار زیاد : دی
راستی فردا هم دموش میاد مشخص میشه چجوریاس تا حدودی : دی
منم به شخصه شدیدا منتظر MGR هستم و خیلی هم بهش امید دارم . احتمال اینکه در حد همون 8.5 هم بشه زیاده که خیلی خوبه براش
Last edited by resident_evil; 21-01-2013 at 09:26.
تشکر از همه دوستان بخاطر تهیه لیست
راستش تا قبل از دیدن لیست اصلا نمیدونستم Sim City جدیدی هم وجود خواهد داشت.من با این بازی خاطرات فوق العاده زیادی دارم و هنوزم دیسک اون بازی رو نگه داشتم...
اینم لیست من:
GTA V
Sim City
Splinter Cell Blacklist
Company of Heroes 2
Battlefield 4
ممنون از تمامی دست اندر کارانی که توی این تاپیک خودشان را یاری کردند
والا نمرات بازی اکثرا به انصاف داده شده اما بعضی جاها نمره های خیلی کم یکی دو نفر موج میزنه که برای من قابل هضم نبود ... Metal Gear Rising جز دسته بازیهایی بود که میتونست توی Top20 قرار بگیره و اصلا در حد نمره های پایینی که بعضیا دادند نیست و نخواهد بود !
به هر حال ... کلا من سال 2013 رو توی 3 تا بازی خلاصه میکنم وسلام
1
این لامسب که بازی نیست اصلا ! کلا اینقدر شاهکاره و همه رو مجذوب کرده که از بحث انحصار بودن Sony خارج شده ! همه نگاه مثبت بهش دارن و با تمام وجود منتظر این شاهکار هستن که اسم ND تضمینی بر موفقیتشه !
2
کلا این RockStar نشد یه سال بازی بده توی Top3 گیم نباشهراجع به این گیم نمیشه تعریف کرد یا صحبت کرد کلا یه آی پی هست در دست Rockstar که چند سال یک بار میارتش رو کار غوغا میکنه و میره تا چند سال دیگه
3
سال 2007 Bioshock به وسیله ی Ken یه انقلاب توی صنعت گیم به پا کرد ... دوباره Ken برگشته و عنوان Bioshock رو احیا کرده . اما ایندفعه نه زیر دریا . توی اعماق آسمان ! به نظر شما سال 2013 بار دیگر Bioshock به انقلاب هنری تبدیل میشه و موفقیت های زیر آبیشو در بالای ابرها هم پیدا میکنه؟من که امیدوارم ...
این بازیها که گفتم رو اکثرا منتظرش هستن حالا با کمی اختلاف نظر که کدوم اوله و کدوم دومه و ... یعنی همشون شاهکاران . اونایی که تریلرها رو دیدن اخبار رو دنبال میکنن و از سابقه ی این 3 تا شرکت بازیساز خبر دارن جز این 3 تا بازی به هیچ بازیه دیگه اصلا فکر هم نمیکنن !
اما یه سری بازیه دیگه هست که فقط بنا به علاقه ی شخصی هست خود من منتظرشم : ( درجه بندی نداره اینا)
God Of War : Ascension
Tomb Raider ( فقط یه دلیل شباهتش به شاهکار بازی مورد علاقم در سال 2011 و اینکه ببینم چقدر تونستن مثل اون بازی موفق باشن که فکر نکنم ... )
Metal Gear Rising
Sly Cooper
Watch Dogs
Crysis 3
Dead Space 3
Last edited by MohammadT15; 21-01-2013 at 12:56.
دوستان شرکت کننده در طی این دو سه روز باقی مونده به رونمایی 10 تاپ نهایی
سریعا با اقوام و خویشاوندان دور و نزدیک خودشون دیدار و خداحافظی کنن که با توجه به مدارک به دست امده احتمال جنگ دیگه قطعی شده.
+
عنوان شماره اول هم لو رفت:
محتوای مخفی: .........
حامد من باید اعتراف کنم که به GTA و The Last of Us امتیازی زیر 6 دادم و به خاطر همین تقریبا دیگه شانسی برای اول شدن ندارن و به خاطر همین گوتی قطعی سال 2013 یعنی Bioshock:Infinite از همین الان مشخصه که رده اول لیست رو به خودش اختصاص دادهمگر اینکه دست های پشت پرده مانع این کار بشن و امیدوارم میشل پلاتینی دیگه اینجا دست به کار نشده باشه
محمد جان اینجا بحث روی کیفیت بازی ها نیست و حتی از بعضی بازی ها هنوز یه ویدئوی کوچیک هم نیومده و همون طور که توی پست اول اشاره شده این امتیاز نشون دهنده اشتیاق اون فرد برای اون بازیه... پارسال رو اگه یادتون باشه اویل 6 جزو 20 تا بازی قرار گرفت چون بالاخره اسم اویل روش بود و خیلی ها منتظرش بودن ولی آخر سال اگه می خواستن لیست بازی های برتر سال رو بگن شاید بازی صدم هم نمیشد!والا نمرات بازی اکثرا به انصاف داده شده اما بعضی جاها نمره های خیلی کم یکی دو نفر موج میزنه که برای من قابل هضم نبود ... Metal Gear Rising جز دسته بازیهایی بود که میتونست توی Top20 قرار بگیره و اصلا در حد نمره های پایینی که بعضیا دادند نیست و نخواهد بود !
یعنی اینکه یه بازی اول شده یا آخر نشون دهنده میزان اشتیاق گیمرها برای منتشر شدن اون بازی ها ست و هیچ معنی خاصی دیگه ای نمی تونه داشته باشه و مثلا ممکنه یه بازی که در رده بیستم قرار گرفته آخر سال جزو 5 بازی برتر سال قرار بگیره و یا برعکس...
ولی با این حال من خودم به شخصه توی امتیازدهی تقریبا 70 درصد اشتیاقم نسبت به بازی مورد نظر و 30 درصد هم خود کیفیت بازی رو در نظر گرفتم و بر این اساس امتیاز دادم...
البته به جز اون دو تا بازی که اشاره کردم![]()
چرا South park اینقدر امتیازاش پایینه؟! انتظار داشتم توی Top 20 یا نهایتا توی Top30 ببینمش! البته از همین جا از دوستانی که امتیاز 8 به بالا به بازی دادن خیلی تشکر میکنم....... و نظر خاصی هم در مورد امتیازات زیر 8 ندارم!
منم تشکر از دستنکاران و از این جور چیزا
امسال بازیهایی که میان دیوانه کننده هستن، احتمالا سال آخر این نسل بازیها هست و دیگه شاهد بهترینها باید باشیماز طرفی هم من سال آخر تخصصم را دارم میگذرونم و شاید یک سال اضافی برای پایان نامم باید بردارم که البته 2014 هم سورپرایزهای دیگه ای میخوان بیان
به هر حال این هم لیست ما:
- GTA V
- Watch Dogs
- Beyond: Two Souls
- Metal Gear Solid GZ,5
- Company Of Heroes 2
- Tomb Raider
- Grid 2
- Command and Conquer
- Star Wars 1313
- SimCity
از اونجایی دوستیها در انجمن چندوقتیه کم رنگ شده و نسبت به قبل خنده وجود نداره، تصمیم گرفتم برای بیشتر کردن مزهی تاپیک و گرم کردن اون، این پست رو بزنمالبته بیشتر به خاطر این هست که توی انجمن بلاگ نداریم و این گروهها هم تاثیر زیادی ندارند.
توی این پست همهی دوستان از مدیر انجمن گرفته تا کاربر فعال سعی شده تا حد ممکن ترول شود (البته مشخص هست که استاد شایان تو این بین نیست) البته ممکنه این پست پاک بشه و من رو به قتل برسونن و خلاصه دموکراسی و دیکتاتوری و ... همه دخیلند اما سعی میشود تا حد ممکن دوستان را ناراحت کند
البته من در حدی نیهستم که در مورد استادان گرامی نظر بدم؛ هرکدوم آنها با سابقهی درخشانشون من رو کلا نابود میکنند![]()
خوب دیگه زیاد حرف زدم بریم سر اصل مطلب : (نکته: از همین 10 تای اخیر شروع میکنم)
40
Sim City
مسعود := نمره : 9زیاد اهل این بازی نیستم
- اگه اهل بازی بودی چی میشد مسعود!!
وحید :- ای کپی خور ناقلا...با وجود سیستم DRM دیگه به این بازی فکر نمی کنم!
پدرام : 5
- پدراااااام؟ (به سبک عنایت خوندن طقرل توی بفرمایید شام خوانده شود!)
38
South Park
حامد :از بس تعریف تمجید کردن همینجوری بهش امیدوار شدم
- یعنی الان همه به منم امید دارن؟
38
The حفره
محسن شانس آوردی کامنت ندادی...
37
Outlast
هومان :- اگه منم همچین کاری کنم، یعنی به منم 8.5 میدی ؟مو رو به تنم سیخ کن... کاری کن بپرم هوا!
مهدی :- مانور هوایی، زمینی یا دریایی؟ یا شایدم منظورت این مانورهای سپاه و ارتش و ... هست ؟مخصوصا با این همه مانوری که روی بازی داده شده...
واستین یه لحظه... نکته ی جالبی رو دیدم، آرین تو هر 10 تایی که رد میشیم سقف نمره دادنش 1 نمره میره بالا، پس با این منطق به تاپ 10 که برسیم فکر کنم نمرات 11 و 12 هم ببینیم ازش...
36
Metal Gear Rising : Armin Revengeance
آرمین :- اوه اوه، تو چجوری داری تو خیابون راه میری آرمین؟ هنوز ترورت نکردن؟افتضاح به معنیه واقعی کلمه !
مسعود := نمره : 8.5نمیشه برای این بازی صبر کرد.
- واستا ببینم،= نمره : 9، خوبه، حالا ادامه میدیمزیاد اهل این بازی نیستم
مهدی :- بازی زیادی رو احتمالا میبینیمولی بعید میدونم بازی که استاد کوجیما توش باشه(هر چند کمرنگ) بازی کمی باشه!
نوید :- احتمالا منشور نوید رو تو بازی شاهد هستیمخیلی منتشر این بازی هستم.
35
Amnesia: A Machine for Pedram Pigs
پدرام = 5
- آه، پدرااااااااااااااام
هنوز در انتظاره کامنتی از شهاب
34
XCOM
حامد :- منم به تو امید دارمبهش امید دارم
قضیه چیه؟ هیچ کس در مورد خود بازی صحبت نکرده و امید دوستان هم زیاد نبوده ولی نمرههاش خوب ... اٍ محسن؟؟
33
Wasteland 2
اول از همه واستا ببینم، بله! محسن دومین 8شو میده! به افتخارش یک کف بزنید.
هی بازکه... پدرام = 5 اما این... چی؟ نوید : 6
پدران ویــــــــــــــد!
حامد :- Hmmmاز بازی های با این سبک مخصوصا ایزومتریک استقبال میکنم
مهدی :- جانم؟ مرده؟ نبش قبر؟ Wasteland?باید دید توی این قبری که قراره نبشش کنند ایا مرده ای هست یا نه...
سعید :- (شرح در کامنت)یک RPG در سبک Fallout ، ( هیچ کدومشون رو بازی نکردم : دی ) ولی به نظر جالب میاد
شایان :- مرسی آقا شایان، یک پا نوستاراداموس هست این استاد بزرگفکر هم نمیکنم کسی اینجا تونسته باشه تو زمان خودش اون رو بازی کرده باشه
32
Sly Coober: The Return of Hamed's love
بله اولین بازی با میانگین بالای 8 رو در رتبهی 32م شاهد هستیم. دوستان ارادت خاصی به بازیها دارند
حامد :قراره که با گذشته تجدید میثاق کنیم
- کلمهی دیگهای هم میتونستی استفاده کنیا...
پدرام :Sly رو همیشه دوست داشتم از اون زمان PS2.
- خدا رو شکر
31
The Witness
مسعود :- یعنی تو هر موقع بازیهای Adventure بازی میکنی اینجوری میشی؟البته امیدوارم اینقدر سخت باشه که دوست داشته باشی با سر بری تو مانیتور.
نکات جالب : پایین ترین امتیاز مربوط به اینجانب میباشد با یک نمرهی 3
- بالاترین امتیاز مربوط به آرمین هست با نمرهی 10 به Arma 3، نکتهی جالب اینجاست که توی تاپ 10 او هم نبوده این بازی!! پس یعنی حداقل به 10 تا بازی دیگه 10 میده
- پدرام با دادن 9 تا 5 تا اینجا رکورد 5 رو زده است!
- و در آخر هم وجود استاد شایان در این لیست هست که افتخاری برای کل انجمن میباشد.
Last edited by 779; 21-01-2013 at 16:24.
چون متاهل شدی (مبارکه) دیگه این بار رو از خونت میگذرم : دیحامد من جوونم ارزو دارم
جدي دوستان اين METAL GEAR RISING چرا نمره هاش بالاءه ؟![]()
ولی نمره هاش انچنان بالا هم نیست : دی
ارزشش رو داشت که بین 25 تا قرار بگیره واقعا ارزشش رو داشت. و با castlevania اختلاف کمی داشته باشه چه بسا که پای هر دو تا بازی هم رایزینگ هم castlevania امضای کوجیما قرار داره.
کمی ناانصافی کردی و نمره 4 یی که دادی باعث شد تا من نتونم خون اون 7.5 هارو بریزم
همون ابتدای بازی در بخش اموزشیش قطعه قطعه کردن رو روی مکعب هایی تست میکنیم و واقعا حال میدهمنم به شخصه شدیدا منتظر MGR هستم و خیلی هم بهش امید دارم . احتمال اینکه در حد همون 8.5 هم بشه زیاده که خیلی خوبه براش
گیم پلیش به لطف 60 فریم بودن واقعا چسبنده و لذت بخش هستش
خیلی کار قشنگی کردی که نمرات و کامنت های بچه هایی که تو نظر سنجی شرکت کردند رو مورد بررسی قرار دادی ، باز هم ازین کار ها بکن (این یه دستوره که از جانب هومن داره توسط من بت ابلاغ میشه)
برادر من غیر از من شیش نفر دیگه به بازی 7 دادند که با 6.8 من فقط 0.2 فاصله داره ،محسن شانس آوردی کامنت ندادی...![]()
(یعنی نمره دادنم تو حلق خودم ؛ این یعنی میزان انتظار من نسبت به این بازی 6.8 از 10 هستش)
حالا کجاشو دیدی ، نمره بعدی ها مو ببینی باید کاری فراتر از دست زدن بکنیWasteland 2
اول از همه واستا ببینم، بله! محسن دومین 8شو میده! به افتخارش یک کف بزنید.![]()
مرادي قبول دارم ولي اين كه يه MG مولتي بشه بعد اين كوجيما( ميدوني كه چقدر بهش ارادت دارم !) اين بازيا رودر بياره كه من اصلا نيستم و تو ساخت بازي هيچ كارم و اين حرفا خيلي لوسه بنظرم
+
شايان عالي بودولي انصافا تا الان باحال ترين نظرا رو مسعود و هومان دادن ، هومان انصافا اين جمله هه درباره بازي بود ؟ به چي داشتي فكر ميكردي ، بيا شفاف سازي كن
مو رو به تنم سيخ كن
+
نه بابا حامد 4 هم زيادشه اون 2 تا كلمه اول ( metal gear ) برميداشتن من شايد نمره بالاتري ميدادم ولي الان![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)