نمیخواستم جوابتو بدم ولی دیدم دست برداز نیستی وبه اشتباهت پا فشاری میکنی وباعث سر در گمی استارتر میشی-افرادی مثل شما با سلایق شخصی باعث طولانی تر شدن تاپیک میشن-لطفا دست از لجبازی بردار
ولی من میگم همیشه 2500k از یه 8150قویتره چه در حالت اور هردو و چه در حالت غیر اور-واین که شما میگید با اور 8150 کارایی یه چیز بین 2500kو2600k میشه یعنی میشه برداشت کرد که 8150 از 2500kقویتر واز2600k ضعیفتره-
بعدش من میگم در تسلیشن وپرفورمنس 560ti از 6870 بهتره و استارتر تاپیک از ما کارت انودیا در رنج قیمت 700-800خواسته ومن که پیشنهاد 560 رو میدم یعنی 560ti اینو از همون اول از رو قیمت کارت با ید میفهمیدی -تفاوت 560و 560TIرو هم بخوبی بهش واقفم شما نمیخواد اینو به من بگید فکر کنم مسئله برای شما گنگه
برادر خیت کاشتی - حالا داری چشماتوواسه ما گرد میکنی
گفتم نظر شخصی نده -فقط سعی کن دیگه از این سوتیا ندی ناسلامتی جزو کاربرای فعال انجمنی وهمه شما رو الگو قرار میدن به هر حال ما از شما دلیل علمی خواستیم که شما رفتید دلیل تجربی خودتونو گفتید(که اونم فکر نکنم تجربه ای هم داشته باشی) واین دقیقا همون نظر شخصی میشه که بنده عرض کرده بودم -حالا چرا به اشتباهاتت داری پا فشاری میکنی من نمیدونم
به هر حال هر کی بیاد میفهمه حق با منه -پشت دستمو داغ میکنم دیگه بحثو ادامه نمیدم -خدایش ببخشد وبیامرزد-
Last edited by animsprite; 31-12-2012 at 15:41.
براي قطعات زير چي پيشنهاد ميكنيد براي كارهاي گرافيكي مثل تري دي و رندر كردن با vray بودجه هم در حدود 1.500.000 تومن
مين
سي پي يو
گرافيك
رم
پاور
كيس
لطفا تاپیک جدا بزنید.
جواب در تاپیکی دیگر داده شده -قضیه مختومست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)