تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 144

نام تاپيک: مشهدی های معترض به اینترنت مخابرات

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من الان که دارم پست میدم سرعتم نهایتا به 27 میرسه , سرویس 512 نامحدود هم دارم.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام...

یکی دو سال پیش، توی یه انجمن دیگه دوستان جمع شدن برا اقدام علیه ایران خودرو .... کار اون تاپیک به جایی کشید که ظاهرا بعضی ها مشکل قضایی براشون درست شد!!!!
    اقایون حواسشون باشه خدایی نکرده مشکلی براشون درست نشه...(شاید برا شخصی که حرف بدی میزنه درست نشه، ولی برا دیگرانی که تو این گروه هستن درست میشه!!!)(اگر یه گروه ۱۰۰۰ نفر عضو داشته باشه، یکیش بد باشه، همه بد در نظر گرفته میشن توسط دستگاه‌ها...) پس دوستان حواسشون باشه...

اگر میخواید زنگ بزنید، فوقش ۴ نفر بتونن حرف بزنن... ولی در کمال ارامش برید اونجا و همزمان هم زنگ بزنین به صدا و سیما و بگین خبرنگار بفرسته.... ۱۰۰ نفر با هم برین بدون درگیری و تیکه انداختن به کسی!! بگید که شماها دراید حق خوری میکنین و اینا....(خدارو شکر اونجا مشهده... یه استفتا بگیرید و با خودتون ببرید!!)....
    وبلاگ های خبری و ... هم هستن که اگر زیاد باشید میتونن این حرکت رو پوشش بدن....

بازم تاکید میکنم، اگر حضوری میرید اونجا، کوچیکترین اشتباهتون براتون به شدت دردسر ساز میشه....(مثلا یکی از ۱۰۰ نفر عکس بگیره ببره بذاره تو بالا ت رین میشه شر واسه همه!!!! سر سه سوت کل نیروی نظامی مملکت بسیج میشه برا پیدا کردن بقیه و پیدا هم میکنن بدون شک!)...

من مشهد نیستم.... من طرف دیگه‌ی مملکت تو ایلام هستم... ببخشید که تو تاپیکتون شرکت کردم....
    ولی متاسفانه اینجا تو ایلام هم ما مشکل داریم!!!
    مشکل هم اینه که مخابرات الکی سرویس ها رو گرفته و به ملت ۱۲۸ به بالا نمیده به هیچ عنوان و سفارش و نامه‌ی هیچ بشری کار نداره!!!
    شرکت های دیگه هم که مثل اسیاتک و .... اینترنت هاشون قیمت هاش بده!! برا کسانی که عادت کردن به ۵۱۲ نامحدود نمی‌تونن با اینترنت محدود اونم چیزی مثه ۱۲۸ کار کنن!!

امیدوارم که جامعه‌ی اینترنتی بتونه یه اعتراض کلی رو جمع کنه و با سروصدای مناسب به گوش مسئولین برسونه که این اینترنت ۱۲۸ کافی نیست و کارا نیست و باید افزایش داده بشه و ارزون بشه!!( البته خود کشور از لحاظ پهنای باند مشکل داره و محدوده و تحریم!)...

3. 3 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان سرعت اینترنت بدجوری افت پیدا کرده! من 512 نامحدود دارم اما سرعتم به زور تا 20 میرسه! یعنی افتضاححححححححححح....
    این طرح بعثت شبانش چطوریه؟؟ کسی اگه داره بگه.... مثلا 128 اگه بگیریم شبانه سرعتش چقدره؟؟ هر کی داره بگه....
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مگه نامحدود رو مخابرات بر نداشته؟!پس چطوری 512نامحدود داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم نامحدود512داشتم واسه دوره جدید گفت این سرویس نامحدود برداشته شده؛ ولی با این که دورم تموم شده اینترنتم قطع نشده!!
    چیکار کنیم حالا؟یه اعتراض میخواسین بکنین چی شد؟منم هستم ولی فک نکنم کاری پیش ببره

پروفشنال Simin Secret's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    کاشمر

پيش فرض

دوستان سرعت اینترنت بدجوری افت پیدا کرده! من 512 نامحدود دارم اما سرعتم به زور تا 20 میرسه! یعنی افتضاححححححححححح....
    این طرح بعثت شبانش چطوریه؟؟ کسی اگه داره بگه.... مثلا 128 اگه بگیریم شبانه سرعتش چقدره؟؟ هر کی داره بگه....
    ممنون
    این سرعت طرح بثعت رایگان شبانه اش :

7. این کاربر از Simin Secret بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

دوستان طرح بعثت ماهی 5 گیگه یا 3 ماه 5 گیگ .. ؟؟
    +
    برید تالار گفتگو مخابرات و تاپیک بزنید و همه بریم اعتراض کنیم :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by virus2009; 27-12-2012 at 15:50.

9. 2 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان طرح بعثت ماهی 5 گیگه یا 3 ماه 5 گیگ .. ؟؟
    ماهی 5 گیگ سه ماه 15 گیگ

11. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

من که مطمئنم این اعتراض دسته جمعی چه حضوری باشه چه غیر حضوری چیزی جز بدتر کردن اوضاع نداره . طرف حساب که یه شرکت معمولی مثل شاتل و ... نیست که فقط ADSL بده . طرفمون شرکت مخابراته که دیگه همه سیستمهای مخابراتی کشور زیر سیستم اون میچرخه .
    خوب بعد ما بریم اونجا اعتراض کنیم . بعدش اوضاع که عمرا بهتر نمیشه شاید بدتر هم بشه . این ملت مشکلات بزرگتر از این رو نتونستن با اعتراض حل کنن بعد عمرا واسه یه ADSL نمیان همچین کاری بکنن . اون هم یه شرکت به بزرگی مخابرات . اگه شرکت دیگه ای بود شاید میشد با اعتراض حلش کرد .
    یه جا مثال بزنین که یه شرکت تسلیم خواسته مردم شده . اینجا ایرانه . طرف زورش رسیده سرعت رو کم کرده . نا محدود رو برداشته . شبانه رو هم بر میداره . بعد با خیال راحت میخنده میگه موشکلی دارین شما ؟ مخابرات بخواد به حالت قبل برگرده واسش از لحاظ هزینه گرون تموم میشه و مطمئنن هیچ شرکتی زیر بار اعتراضی که واسش هزینه داشته باشه نمیره . از ما گفتن .
    به قول دوست ایلامی مون هم حواستون باشه یه وقت ممکنه دردسر درست بشه . مخصوصا اعتراض حضوری .

خداییش من که بالشخصه دیگه مغزم قد نمیده که چه سرویسی از چه شرکتی رو میتونم بگیرم . تنها سرویس خوب همین نامحدود بود که پرید . واقعا نه توان مالش رو دارم که سرویس ها نامحدود بقیه رو بگیرم و نه دیگه میتونم از سرویس حجمی استفاده کنم . خدا واقعا لعنتشون کنه که این همه جوون بدبخت توی ایران رو اینجوری از یه سری چیزای ساده محروم میکنن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

مگه نامحدود رو مخابرات بر نداشته؟!پس چطوری 512نامحدود داری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من خودم نامحدود512داشتم واسه دوره جدید گفت این سرویس نامحدود برداشته شده؛ ولی با این که دورم تموم شده اینترنتم قطع نشده!!
    چیکار کنیم حالا؟یه اعتراض میخواسین بکنین چی شد؟منم هستم ولی فک نکنم کاری پیش ببره
    دوست عزیز من هنوز سرویسم تموم نشده تا حدود 20 روز دیگه تموم میشه که دیگه نمیتونم 512 نامحدود شارژ کنم.

کاملا با دوست ایلامی مون موافقم خیلی باید مواظب باشیم که یه وقت سوء برداشت نشه , در کل اگر از یکی از این مراجع خبری مثله جیم یا وبگردی 20:30 و یا .. بتونیم کمک بگیریم خوبه.باز فردا نیان ما رو به جریان های سیاسی وصل کنن.تو این مملکت هیچی بعید نیست.
    باید کاملا مسالمت آمیز حرکت کنیم.

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

اگه میشد این برنامه بالاتر از خبر میومد این موضوع رو پیگیری میکرد خیلی خوب بود.
    چون اونا مشکلی با سیاست و این چیزا ندارند و راحت حرفشون رو میزنند.

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •