“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”― Albert Einstein"دو چیز پایانی ندارد : جهان و دیگری حماقت انسان ، البته در مورد اولی مطمئن نیستم "
آلبرت اینشتین .
1 . در 21 دسامبر 2012 ،تمدن بشر نابود خواهد شد.
2 . هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد.
3 . نظم نوین جهانی (از لحاظ سیاسی) شکل خواهد گرفت.
4 . نظم نوین جهانی (از لحاظ تئوری توطئه) شکل خواهد گرفت.
5 . آخرالزمان خواهد شد، منجی خواهد آمد.
“Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.”― Albert Einstein"دو چیز پایانی ندارد : جهان و دیگری حماقت انسان ، البته در مورد اولی مطمئن نیستم "
آلبرت اینشتین .
یه بنده خدایی بود تو اون یکی تاپیک به عنوان Alireza SM که تا جایی که یادمه طرفدار سفت و سخت نابودی بشر بود و ازین حرفا و میگفت اگه این اتفاق نیفتاد من ال میکنم و بل میکنم و غیره
خیلی دوست دارم ببینم امروز که تموم میشه چه حرفی برای زدن داره دیگه
خوبه سوژه جدید پیدا شد و باید منتظر فیلم 2016 هم باشیم
راستی من اشتباها گزینه اول رو انتخاب کردم.خب بد نیست یکدفعه دیدی جهان نابود شد و من بعلاوه 10 نفر دیگه برنده نظر سنجی میشیم.![]()
Last edited by aluminum; 21-12-2012 at 12:30.
اینجور مسائل یه قانون پایستگی دارن
این شایعه ها از بین نمیره از تاریخی به تاریخ دیگه تمدید میشه از واقعه ای به واقعه ی دیگه تبدیل میشه ( از ماه میشه زمین و بعدشم خورشید و غیره )
ولی همچنان هستن افرادی که باور کنن .
بابک جان من حرفت رو قبول دارم
یه سری بیکار که اومدن اینا رو پخش کردن و گسترش دادن و از اون طرف همه خودشونو درگیر ماجرا کردن ، هر کسی هم یه نظری داره
درسته منم باید تصحیح کنم که به فراماسونی شاید ربطی نداشته باشه ولی مطمئن باش اگه قضیه از اونجا آب نخوره مطمئن باش اینا این وسط دارن یه کارایی میکنن راجب این قضیه
داداش شرمنده ما بی سوادیم دیگه چیکار کنیم تحقیق بلد نیستیم !!!!!
با سلام
ما همچنان منتظر برخورد کرات و ... ور درنهایت نابودی زمین هستیم پس کی قرار اتفاق بی افته
ساعت دقیقش رو کسی میدونه ؟
خوش به حال اون کسایی که با این توهمات جیب خودشون رو پر میکنند البته این حرف ها در کشور ما فکر نکنم خریدار چندانی داشته باشه چون برای کسی اینجا شب و روز هم فرقی نداره و حتی شاید ندونه امروز چند شنبست چه برسه به اینکه بدونن 21 دسامبره
ولی دوستان این پایان دنیا با آغاز سال 92 رو خیلی بشتر جدی بگیرید .
با سلام به دوستان عزیز
من و شما و چندمیلیون نفر دیگه تو دنیا ذهنمون رو با این چیزا درگیر میکنیم که آیا از بین میره یا نه!!
بعضیا دیگه از حد میگذرونن و تعصب به خرج میدن ...بعضیا دیگه هم شروع میکنن به مسخره کردن اون متعصبها!!
اما هممون در اشتباه هستیم...فراماسونها بیشتر خودشون رو شکل جغد میدونن..
وقتی همه خوابن اون بیداره!!!حالا خواب حتما معنی خوابیدن رو نباید بده!به پرت کردن حواس هم میشه گفت خواب....ماها درگیر خودمونیم اونا معلوم کارشون رو کجا دارن پیش میبرن...جایی که به
ذهن هیچ یک از ماها نمیرسه!!
شمارش معکوس برای پایان دنیا در لینک زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Time until Friday, 21 December 2012, 14;41;00 Tehran time
نظر شخصی من در این موضوع : به یقین هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
Last edited by knight of justice; 21-12-2012 at 13:45.
از کی شروع میشه ؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)