تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 25 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 249

نام تاپيک: کلوپ msi GE60 & GE70

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    msi ge60 بهتره یا Lenovo Y 580
    تقریبا مثل هم هستن
    y500 یکمی cpu قویتر داره ( حدود 5 درصد ) ولی هاردش مثل اینکه 5400rpm هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin5222106's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام میشه در رابطه با
    MSI CX 61

بهم اطلاعات بدین که در کل چه جور لپتاپی هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام من بالاخره تونستم msi ge 60 بخرم از همه لحاظ عالی هستش از لحاظ سرعت که توی باز کردن یه عکس 13mg توی فتوشاپ کمتر از یک صدم ثانیه بازش کرد تنها ایرادی که میشه گفت داره صفحه براقشه که شرکت ماتریس این حسن اصلی این لبتاپ رو حذف کرده ولی در کل صفحه نمایشش توی افتاب مستقیم بازم قابل دیدن بود توی کل مسافرت عید با گوگل ارث باهاش نقشه خونی کردم مشکلی نداشت پس عیب بزرگی به حساب نمیاد امروز هم پیش دوستام با 580y مقایسه کردیم اصلا توی بالا اومدن ویندوز و باز کردن فیلم یا بازی خیلی خیلی به طور کاملا محسوس سریع تر بود
    گرمای مطلوبی داره تا باهاش بازی نکنی ولی وقتی بازی اجرا بشه به علت اورکلاک دماش خیلی بالا میره ولی روی همون دما کوچک ترین افت سرعتی نداره 5 ساعت nfsmw باهاش بازی کردم زبون بسته اخ هم نگفت کلا ام اس ای گل کاشته با این سری ge
    صدای واقعا عالی داره کیفیت صداش فقط خوراک اهنگه ...
    تنها عیب بدنه براق این لبتاپ هست که جای انگشت روش میمونه
    در هر صورت من خیلی خیلی بیشتر قبولش دارم نسبت به اچ پی و لنوو من هر سه رو امتحان کردم ام اس ای بیشتر به دلم نشست طبق تحقیقاتی هم که انجام دادم اچ پی دیگه اون برند سابق نیست و همه قطعات اشغالی شده و فقط مارک اچ پی روشه...
    مزیت مهمی که نسبت به بقیه برند ها داره گارنتی معتبرش هست اونم شرکت ماتریس ...
    از لحاظ گرافیک هم توی اجرای بازی ها فرقی با ge70 نداره سرعت اجراش همونه فکر میکنم تنها تفاوت فقط دمای بین این دو باشه چون گرافیک قوی تری روی ge70 هست به اورکلاک کمتری نیاز باشه و کمتر گرم بشه فقط همین...
    برای دیدن فیلم با کیفیت اچ دی کاری که من کردم خرید یه کابل بود که با وصل کردم به یک تلوزیون اچ دی میتونید فیلم با کیفیت اچ دی هم ببینید ...
    در کل توی اجرا کردن هیچی کم نیاورد خیلی هم راضی کننده تر بود نسبت به چیزایی که دیده بودم توی لبتاپ های هم سطح خودش

4. 3 کاربر از VAHID1001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من بالاخره تونستم msi ge 60 بخرم از همه لحاظ عالی هستش از لحاظ سرعت که توی باز کردن یه عکس 13mg توی فتوشاپ کمتر از یک صدم ثانیه بازش کرد تنها ایرادی که میشه گفت داره صفحه براقشه که شرکت ماتریس این حسن اصلی این لبتاپ رو حذف کرده ولی در کل صفحه نمایشش توی افتاب مستقیم بازم قابل دیدن بود توی کل مسافرت عید با گوگل ارث باهاش نقشه خونی کردم مشکلی نداشت پس عیب بزرگی به حساب نمیاد امروز هم پیش دوستام با 580y مقایسه کردیم اصلا توی بالا اومدن ویندوز و باز کردن فیلم یا بازی خیلی خیلی به طور کاملا محسوس سریع تر بود
    گرمای مطلوبی داره تا باهاش بازی نکنی ولی وقتی بازی اجرا بشه به علت اورکلاک دماش خیلی بالا میره ولی روی همون دما کوچک ترین افت سرعتی نداره 5 ساعت nfsmw باهاش بازی کردم زبون بسته اخ هم نگفت کلا ام اس ای گل کاشته با این سری ge
    صدای واقعا عالی داره کیفیت صداش فقط خوراک اهنگه ...
    تنها عیب بدنه براق این لبتاپ هست که جای انگشت روش میمونه
    در هر صورت من خیلی خیلی بیشتر قبولش دارم نسبت به اچ پی و لنوو من هر سه رو امتحان کردم ام اس ای بیشتر به دلم نشست طبق تحقیقاتی هم که انجام دادم اچ پی دیگه اون برند سابق نیست و همه قطعات اشغالی شده و فقط مارک اچ پی روشه...
    مزیت مهمی که نسبت به بقیه برند ها داره گارنتی معتبرش هست اونم شرکت ماتریس ...
    از لحاظ گرافیک هم توی اجرای بازی ها فرقی با ge70 نداره سرعت اجراش همونه فکر میکنم تنها تفاوت فقط دمای بین این دو باشه چون گرافیک قوی تری روی ge70 هست به اورکلاک کمتری نیاز باشه و کمتر گرم بشه فقط همین...
    برای دیدن فیلم با کیفیت اچ دی کاری که من کردم خرید یه کابل بود که با وصل کردم به یک تلوزیون اچ دی میتونید فیلم با کیفیت اچ دی هم ببینید ...
    در کل توی اجرا کردن هیچی کم نیاورد خیلی هم راضی کننده تر بود نسبت به چیزایی که دیده بودم توی لبتاپ های هم سطح خودش
    موقع بازی کردن چقدر گرم میشه ؟ من تستای خودم رو صفحه اول گذاشتم همه هم در حالت توربو هستن و 100% استفاده از cpu و gpu اگر نگاه کنید نتایج فوق العادست هیچ بازی ای نمیتونه اینقدر به سیستم فشار بیاره
    ge70 صفحه خیلی خوب و بزرگی هم داره من با وجود اینکه یه مانیتور 24 اینچ جفتمه ولی اکثر فیلم و سریالا رو روی خودش میبینم
    با نظرتون کاملا موافقم msi با سری g واقعا گل کاشته من خودم اولین تجربم از msi هست ولی دیگه عمرا سراغ برند دیگه برم
    Last edited by sh@y@n; 01-05-2013 at 01:09.

6. این کاربر از sh@y@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

موقع بازی کردن چقدر گرم میشه ؟ من تستای خودم رو صفحه اول گذاشتم همه هم در حالت توربو هستن و 100% استفاده از cpu و gpu اگر نگاه کنید نتایج فوق العادست هیچ بازی ای نمیتونه اینقدر به سیستم فشار بیاره
    ge70 صفحه خیلی خوب و بزرگی هم داره من با وجود اینکه یه مانیتور 24 اینچ جفتمه ولی اکثر فیلم و سریالا رو روی خودش میبینم
    با نظرتون کاملا موافقم msi با سری g واقعا گل کاشته من خودم اولین تجربم از msi هست ولی دیگه عمرا سراغ برند دیگه برم
    نمیدونم وقتی توی بازی باشم تو حالت توربو اینقدری گرم میشه که دست رو اگر سی ثانیه بچسبونی به خروجی فن دست میسوزه واسه خنک کردنشم مجبور شدم از یه فن 220 ولت استفاده کنم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نمیدونم وقتی توی بازی باشم تو حالت توربو اینقدری گرم میشه که دست رو اگر سی ثانیه بچسبونی به خروجی فن دست میسوزه واسه خنک کردنشم مجبور شدم از یه فن 220 ولت استفاده کنم
    اگر تونستی با برنامه هایی که عکس گذاشتم یه تست بگیر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام
    آقا منم میخوام برم GE60 بگیرم ولی به مشکل خوردم نمیدونم این لپ تاپ رو بگیرم یا y580 رو واقعا انتخاب کردن واسم سخت شده. سخت افزار y580 قوی تره ولی من msi رو بیشتر دوست دارم واقعا گیج شدم. GE70 هم که دیگه تو بازار نیست بریم بگیریم. اگه GE60 دارای صفحه ی full hd بود بدون شک میگیرفتمش ولی حالا واقعا نمیدونم چیکار کنم خواهشن راهنماییم کنید

در آغاز فعالیت The.Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    جی ای 70 کیبوردش ال ای دی داره ؟
    اگه نداره میشه عوض کرد ال ای دی دار انداخت روش؟
    دوستان میگن تو تو بازار نیستش ینی دیگه نمیشه خرید؟ هیچ جا پیدا نمیشه؟
    Last edited by The.Game; 15-05-2013 at 08:28.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    جی ای 70 کیبوردش ال ای دی داره ؟
    اگه نداره میشه عوض کرد ال ای دی دار انداخت روش؟
    دوستان میگن تو تو بازار نیستش ینی دیگه نمیشه خرید؟ هیچ جا پیدا نمیشه؟
    بک لایت نداره , فکر نکنم بشه عوض کرد
    فکر نکنم بتونی گیر بیاری نمایندگی هم که تمام کرده شاید دست دوم بتونی گیر بیاری

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    میشه لطف کنین قیمت الان ge60 , ge70 رو بهم بگین؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •