قبول ندارم..از چه جهت خوش ساخت ؟ البته ناراحت نشی من میخوام بدونم دقیقا از چه جهات این سریال قویه ؟ اگه بخوام یه نمونه از سریال خوب رو مثال بزنم
سریال پایتخت یکی از بهترینهایی بود که من دیدم از همه لحاظ سریال کامل و عالی بود..
قبول ندارم..از چه جهت خوش ساخت ؟ البته ناراحت نشی من میخوام بدونم دقیقا از چه جهات این سریال قویه ؟ اگه بخوام یه نمونه از سریال خوب رو مثال بزنم
سریال پایتخت یکی از بهترینهایی بود که من دیدم از همه لحاظ سریال کامل و عالی بود..
اینقدر مقدمه گفت گفتم حالا میخواد بگه برو از خواهرت برام خواستگاری کن !!! یهو گفت خودت !!
منتظر بودم باز بگه شوخی بود.میخواستم عکس العملت رو ببینم ولی نــــــــــــــــه !
من که احتمال میدم داره از عمد یه کار روانشناسانه ای چیزی میکنه ....
من که میگم میخواد به دختره بفهمونه که از خوبی دختره چیزی کم نشده
حالا دختره قبول کنه که خوشبخت میشه
موضوعش خیلی به روزه و مشکل خیلی از جوونها و خانواده هاست.
تایید میشه
البته مردم به روی خودشون نمیارن
اگه ته داستان ارغوان خوب تموم شه مسخرست
باید جواب حماقت بزرگشو بده
فیلمهای ایرانی همه چیز اخرش به خوبیو خوشی تموم میشه
دزد ها دستگیر میشن
قاتل ها یا کشته میشن یا اینکه دستگیر میشن
ادم نادون به خریت خودش پی میبره
عاشق ها بهم میرسن
.
.
.
اخرشم با یه عروسی فیلم تموم میشه
دیدن نداره![]()
Last edited by League OF Legends; 05-02-2013 at 00:08.
عموهه که احتمال زیاد سکته میکنه و میمیره. فکر نمیکنم نقش دیگه ای براش مونده باشه. فقط نمیدونم این بهار بنده خدا داره تقاص چی رو میده که بدبخت شد!
من قبول ندارم!
حماقتی که کرد باعث شد مادرشو از دست بده و همچنین صدمه روحی سنگینی بخوره! نکنه انتظار دارین به علاوه اینا جونشم بده به خاطر یه تصمیم اشتباه!
شکست یه پیچ تنده برای ادامه زندگی به قول دکی
دوستان اخه به اون دکتره با اون همه فهم و شعور و مخصوصا سنش میاد که از رو هیزی و هوش اون پیشنهادو به ارغوان داده باشه؟
اول میخواست با دادن دوباره پرونده حقوقیش به ارغوان اونو با سرگرم کردن کار از اون حال وخیم روحی روانی نجات بده اما چون ارغوان پروانه وکالتش باطل شد (قابل پیش بینی هم بود) , با اون پیشنهاد خواست امید رو برای ادامه زندگی درش ایجاد کنه (خودتون بزارین جاش! شکست عشقی بخوری ,مادرتو از دست بدی به خاطر اشتباهت (که خودتو به خاطرش صددرصد گناه کار میدونی) , بعد عشقت بره ازدواج هم بکنه , برادر معتاد ,بی پولی و ... چیزی هم واسه ادامه زندگی میمونه؟؟!!).
Last edited by M0hsen3D; 05-02-2013 at 02:15.
معلومه دیگه! فیلم داره میگه بهار هم تقاص کاری که با اون پسره آرش کرد رو داره پس میده! اون پسره بازیچه رابطه بین عموهه و بهزاد و همچنین بهار خانم بود! اخرشم به همه چی پی برد و گفت که امید وارم تقاص این کاری رو که با من کردین رو پس بدین.
درسته. اینجاش یادم نبود. پس حله
ایکاش تو زندگی واقعی هم همه زود تقاصشونو پس میدادن!
Last edited by kaveh_d; 05-02-2013 at 03:15.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)