Journey که پرچمش بالا بود، دیگه فکر کنم به همه اثبات شده باشه که GotY به حق پارسال بوده.
نامزد شدن Dear Esther در 5 بخش کاملا نشون میده که چرا این عنوان از یه "ماد ساده" به یه بازی مستقل تبدیل شد!
Journey که پرچمش بالا بود، دیگه فکر کنم به همه اثبات شده باشه که GotY به حق پارسال بوده.
نامزد شدن Dear Esther در 5 بخش کاملا نشون میده که چرا این عنوان از یه "ماد ساده" به یه بازی مستقل تبدیل شد!
بين تمامي مراسم و سايتاي معتبر كه سرشون به تنشون مي ارزه انصافا كدوم يكيشون walking dead رو به عنوان بهترين بازي انتخاب كردن؟؟هيچكدوم ......فقط و فقط همون vga بهترين انتخابش كرد تا گواه ديگه اي باشه واسه شاسگول بودن اين مراسم....
.
برادران گیمر خواهش میکنم ، تقاضا دارم ، این مورد را یاد من نندازید
من سند دارم ، مدرک دارم ، شما ها امدید این عنوان رو بالاتر از چه عناوینی قرار دادین ؟ چه چیزی باعث می شود این بازی بالاتر از استارکرافت قرار گیرد ؟
چطور میشه به یک باره سطح اشتیاق برای این بازی بالا میره ؟ ایا تاثیر این VGA نبود ؟
همه کسانی که بر این اتفاق دخیل داشتند گناه کار محسوب میشن و باید گردن زده بشنگردن خودم و حسین سالم میماند
![]()
2013 هم کم کم دیگه داره تموم میشه بعد شما دو تا هنوز ول کن twd نیستید؟ : ))))
اینجوریاست دیگه؟!
منم پس میگم که همه سایت هایی که جرنی رو گوتی انتخاب کردن جزو فن های سونی بودن و دست های پشت پرده یعنی حامد در انتخاب اونا نقش اساسی داشته
بعدشم کلا به لینک گوتی در ویکیپدیا سربزنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منکه بازی خاصی رو نمی بینم که با اختلاف خاصی گوتی امسال باشه
از همه مهمتر این بازی مورد نظر شما از نظر کاربرای سایت های مختلف گوتی نشده از جمله کاربرای گیم اسپات و ign و از اون مهمتر کاربرای پی 30
اولا که من به استارکرفت نسبت به اون بالاتر امتیاز دادم ولی خب دلیل نمیشه به twd بیام امتیاز پایین بدم در حالی که خیلی منتظرشم!چطور میشه به یک باره سطح اشتیاق برای این بازی بالا میره ؟ ایا تاثیر این VGA نبود ؟
بعدشم برای من که مخصوصا به خاطر این VGA اشتیاقم نسبت به این بازی بالا رفت به خصوص اینکه توی سال 2004 یه انتخاب فوق تخیلی داشت و به جای Half-Life 2 اومد GTA رو گوتی انتخاب می کرد و از همین انتخابش مشخصه که نزد من چه قدر محبوبه
در کل اینقدر به twd بدبخت گیر ندین
به جاش توصیه می کنم یکمی سریالش رو ببنید و حتی کمیک های اونو هم بخونید به خصوص این نسخه رو برای حامد و مراد تجویز می کنم
+
باید دید توی 2013 به کدوم بازی می خواید گیر بدید
براساس شواهد و قرائن تام رایدر و دراگون 3 فعلا در صدر لیست ترول دوستان قرار دارن
بایوشاک هم فقط خدا نکنه متاش از 95-96 پایینتر بیاد که در اونصورت احتمالا اونم توی لیست قرار می گیره(البته مراد باز عرق بایوشاکی داره ولی حامد نه
: دی)
Last edited by vahidgame; 12-02-2013 at 22:02.
برادر همرزم و اخوی محترموحید گرامی ، بنده عرق بایوشاکی ندارم.؟
این استنباط دقیق از روی کدوم سند و مدرک بر روی میز کارت قرار گرفته.؟
![]()
+
وحید من یک برداشت گروهی رو مد نظر قرار دادم ، بعدش هم به استارکرافت نمره 9.2 دادی به TWD نمره 9.4 دادی خدا وکیلی یک PC گیمر باشی به استار این مدلی نمره اشتیاق بدی دیگه فاتحه سلسله شما خوندست که برادر مناولا که من به استارکرفت نسبت به اون بالاتر امتیاز دادم ولی خب دلیل نمیشه به twd بیام امتیاز پایین بدم در حالی که خیلی منتظرشم!![]()
![]()
یعنی اگه من سر سوزن برداشت می کردم استار زیر TWD میره به استار نمره 200 میدادم خودش هم لحاظش میکردم ، { به زور }![]()
Last edited by Layken; 12-02-2013 at 23:20.
چون بهش 10 ندادی و کلا در جاهای مختلف اندازه بازی های دیگه بهش نپرداختیبرادر همرزم و اخوی محترموحید گرامی ، بنده عرق بایوشاکی ندارم.؟
این استنباط دقیق از روی کدوم سند و مدرک بر روی میز کارت قرار گرفته.؟
![]()
ئه من بهش 9.2 دادم؟!وحید من یک برداشت گروهی رو مد نظر قرار دادم ، بعدش هم به استارکرافت نمره 9.2 دادی به TWD نمره 9.4 دادی خدا وکیلی یک PC گیمر باشی به استار این مدلی نمره اشتیاق بدی دیگه فاتحه سلسله شما خوندست که برادر من![]()
یعنی اگه من سر سوزن برداشت می کردم استار زیر TWD میره به استار نمره 200 میدادم خودش هم لحاظش میکردم ، { به زور }![]()
![]()
صد در صد توطئه درکاره
اون موقعی که امتیاز می خواستم بدم چون همزمان امتیاز ندادم شاید به این نکته دقت نکردم ولی بعدش توی یه پست بازی های مورد انتظار خودمو گفتم که استارکرفت بالاتر از اون بود و در کل به بازی های بلیزارد باید 11 از 10 داد!
اون امتیاز هم کلا امتیاز اشتیاق بود و پارسال twd سوای خود بازی کلا دنیای اون منو خیلی جذب کرد و به خاطر همین خیلی مشتاق بودم که شماره بعدی منتشر بشه.
وگرنه از نظر فنی که بحثش جدا ست و قاعدتا امتیازها فرق می کنه...
به هر حال امیدوارم امسال دیگه جوری باشه که هر بازی گوتی میشه دیگه به طور قاطع گوتی بشه و دیگه مثل امسال نباشه که بازی مشخصی گوتی نشد
در مورد twd هم پیش بینی می کنم که امسال هم از خیلی از بازی های اسم و رسم دار موفقتر ظاهر بشه...
البته وحيد جان 2011 هم بين سايتاي و مراسم معتبر ميانگين بگيري goty قاطعي نبود......مثلا تو همين لينكي كه تو دادي بازي portal 2 تقريبا نصف جوايزو داره(از bafta و ign گرفته تا golden joystiq و egde و eurogame r و kotaku و.....)
مساله اي كه امسال وجود داشت اين بود كه درسته goty مشخص و قاطعي نداشت ولي يه چيزو مشخص و قاطعانه ميشه گفت و اونم اينكه به جز همين vga مرجع معتبر ديگه اي wdرو goty انتخاب نكرد(بسياري از جوايزش مال همين سايتا و مراجع نه چندان معروف بوده) و من خواستم يجورايي به همين vga تيكه اي انداخته باشم(و گرنه wd و wd بازان را دوست دارم)
.
Last edited by halflife g; 13-02-2013 at 09:45.
وحید خدایی من منظور حرف هات رو نمیگیرم![]()
![]()
الان هنوز برای تو مشخص نشده کدوم بازی در 2012 به حق گوتی بود.؟به هر حال امیدوارم امسال دیگه جوری باشه که هر بازی گوتی میشه دیگه به طور قاطع گوتی بشه و دیگه مثل امسال نباشه که بازی مشخصی گوتی نشد
در مورد twd هم پیش بینی می کنم که امسال هم از خیلی از بازی های اسم و رسم دار موفقتر ظاهر بشه...![]()
پیش بینی می کنی که TWD از خیلی بازی های اسم و رسم دار بهتر میشه ؟ خب بین بازی های اسم و رسم دار سال بعد چی داریم ، یکی همین بایوشاک ، وا ویلا پس تو پیش بینی می کنی TWD از بایوشاک موفق تر خواهد شد.؟
چه سند معتبری !منم از این سند ها خیلی دارم ها وحید
![]()
![]()
Last edited by Layken; 13-02-2013 at 14:02.
سونی بار دیگر رای گیری PSN Gamers Choice Awards خودش رو شروع کرد تا گیمر ها محبوب ترین بازی سال 2012 رو مشخص کنند
بازی ها در 10 گروه تعیین شدن و هر گروه دارای 3 نامزد هست و برنده هر گروه با تخفیف برای فروش در PSN گذاشته میشود
رای گیری از 19 فوریه آغاز شده و تا 25ام ادامه داره که میتونید از طریق PlayStation Store در این رای گیری شرکت کنید
لیست نامزد ها به این ترتیب است :
Best PSN Exclusive
Journey (PS3)
Tokyo Jungle (PS3)
The Unfinished Swan (PS3)
Best PSN Game
Journey (PS3)
The Walking Dead – Season Pass (Episodes 1 – 5) (PS3)
Sound Shapes (Cross-Buy) (PS3/PS Vita)Best Indie Game
Journey (PS3)
Sound Shapes (Cross-Buy) (PS3/PS Vita)
Rainbow Moon (PS3)Best PS3 Full Game
Borderlands 2 (PS3)
Assassin’s Creed III (PS3)
PlayStation All-Stars Battle Royale (PS3)Best PS Vita Game
Gravity Rush
Super Stardust Delta
Tales From Space: Mutant Blobs AttackBest PSP (PlayStation Portable) Game
Growlanser Wayfarer of Time (PSP)
Unchained Blades (PSP)
Ragnarok Tactics (PSP)Best Classic Game
Legend of Dragoon (PS3/PSP)
Shin Megami Tensei: Persona 3 FES (PS3/PSP)
Grand Theft Auto: San Andreas (PS3)Best minis Game
Velocity (PS3/PSP)
Wizorb (PS3/PSP)
Canabalt (PS3/PSP)Best PlayStation Move Enabled Game
Tiger Woods PGA Tour 13 (PS3)
Counter-Strike: Global Offensive (PS3)
Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier (PS3)Best Competitive Multiplayer Game[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Counter-Strike: Global Offensive (PS3)
SkullGirls (PS3)
Magic: The Gathering – Duels of the Planeswalkers 2013 (PS3/PS Vita)
مراسم BAFTAs همین الان در حال برگزاری هستش و جوایز را دارن اهدا میکنن - الان هم مسئولین Journey روی صحنه هستن : دی
جواز کلی رو بعد اتمام مراسم اینجا قرار میدم برای دیدن مراسم هم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادرس مراجعه کنید
مراسم تمومید و برندگان اعلام شدن.:
Journey با 5 جایزه بیشترین تعداد جوایز را از ان خودش کرده.
Action
Borderlands 2
Call of Duty: Black Ops 2
Far Cry 3
Halo 4
Hitman: Absolution
Mass Effect 3
Artistic Achievement
Borderlands 2
Dear Esther
Far Cry 3
Halo 4
Journey
The Room
Audio Achievement
Assassin’s Creed 3
Beat Sneak Bandit
Dear Esther
Far Cry 3
Halo 4
Journey
Best Game
Dishonored
Far Cry 3
FIFA 13
Journey
Mass Effect 3
The Walking Dead
British Game
Dear Esther
Forza Horizon
LEGO: The Lord of the Rings
Need for Speed Most Wanted
The Room
Super Hexagon
Debut Game
Deadlight
Dear Esther
Forza Horizon
Proteus
The Room
The Unfinished Swan
Game Design
Borderlands 2
Dishonored
Far Cry 3
Journey
The Walking Dead
XCOM: Enemy Unknown
Family
Clay Jam
Just Dance 4
LEGO Batman 2: DC Super Heroes
LEGO the Lord of the Rings
Minecraft: XBOX 360 Edition
Skylanders Giants
Game Innovation
Fez
Journey
Kinect Sesame Street TV
The Unfinished Swan
Wonderbook: Books of Spells
Mobile & Handheld
Incoboto
LittleBigPlanet (Vita)
New Star Soccer
The Room
Super Monsters Ate My Condo
The Walking Dead
Online – Browser
Amateur Surgeon Hospital
Dick and Dom’s HOOPLA!
Merlin: The Game
Runescape
The Settlers Online
SongPop
Online-Multiplayer
Assassin’s Creed 3
Borderlands 2
Halo 4
Journey
Need For Speed Most Wanted
Original Music
Assassin’s Creed 3
Diablo 3
Journey
Thomas Was Alone
The Unfinished Swan
The Walking Dead
Performer
Adrian Hough (Haytham) – Assassin’s Creed 3
Danny Wallace (The Narrator) – Thomas Was Alone
Dave Fennoy (Lee Everett) – The Walking Dead
Melissa Hutchinson (Clementine) – The Walking Dead
Nigel Carrington (The Narrator) – Dear Esther
Nolan North (Nathan Drake) – Uncharted: Golden Abyss
Sports/Fitness
FIFA 13
F1 2012
Forza Horizon
New Star Soccer
Nike+ Kinect Training
Trials Evolution
Story
Dishonored
Far Cry 3
Journey
Mass Effect 3
Thomas was Alone
The Walking Dead
Development Team
Strategy
Dark Souls: Prepare To Die
Diablo 3
Football Manager 2013
Great Big War Game
Total War Shogun 2: Fall of the Samurai
XCOM: Enemy Unknown
Last edited by Layken; 06-03-2013 at 02:25.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)