ممنون از توضیحات شما آقایی
واقعیتش چیزی که یه مدت ذهن خودم رو درگیر کرده همینه که اگر تو جامعه ای که به قول شما شاید اصلا یکم مودبانه حرف زدن هم بد نباشه البته نیمدونم شاید و یا رعایت کردن بعضی از جزئیات تو برخورد با دیگران و ... رو بچه مثبت بودن یا ا.. کل بودن و یا شاید حتی عاملی بشه برای سوژه شدن توسط دیگران چه طوی میشه اون طوری که شما میگی رفتار کرد شاید باورت نشه دوست عزیز خیلی جاها اومدم یه کم مودب تر رفتار کنم اونم چی چون بار اول بوده توی اون جمع بودم و گفتم نکنه به دلیل نا آشنا بودن با اخلاقیات جمع رفتاری داشته باشم یا حرفی بزنم که بقیه انتظار نداشته باشند و یا ناراحت بشن اما باور میکنی رفتاری دیدم البته هم خانوم هم آقا که این طوری شدم

و دیدم تنها کسی که خواسته یه کم مراقب رفتار و کردارش باشه من بودم و اگر اون بین کسی بوده که یه کم بچه پرو تر بوده خواسته که رو آدم کلید هم کنه و من هم مجبور شدم از سری بد رفتاری داشته باشم که حتی اگر خودم هم اون رفتار و گفتار رو دوست نداشته بودم یا در شان خودم نمیدیدم ولی انجامش دادم و اون موقعه بوده که اونا این طوری شدن

هر چند که شاید در باطن از رفتار خودم حداقل در اون حد راضی نبودم

و تو این مواقع آدم دچار دوگانگی شخصیتی میشه چون اون چیزی که دوست نداری رو باید نشون بده و واقعا سر این قضیه خیلی موارد مغزم هنگ کرده حالا اگر شما یا دوستان میتونند راهنمایی بکنند ببینیم باید چی کار کرد !!؟
فقط اینکه نگید از اون جمع دوری کن چون هر جا هم بری از این آدما هستند و ...