تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 108

نام تاپيک: کارهایی که باید یاد بگیریم تا یه جایی سوتی ندیم!!!

پروفشنال a6543210's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

می بینم خیلی این قضیه روبوسی مخ بعضی دوستانو کار گرفته ها

معمولا قاعده روبوسی و دست دادن به این صورته:
    تو روبوسی اگه از شما طرف بزرگتر بود و دستشو آورد جولو بعد شما هم دست می دین بهش.(یعنی بهتره شما اول دست به طرفش دراز نکنید)بعد اگه صورتشو آورد جولو شما هم صورت به صورت می شین!اینجام قواعد داره واسه خودش تو بوسیدن یعنی سریع شروع نکنید به ماچ ماچ کردن! اول اون شخص بزگتر در همین حین که صورتش رو صورت شماشت یه طرف لپشو می یاره طرف لباتون تا بوسش کنید و بعد شما بوس می کنید لپشو بعد اون شمارو بوس می کنه به همین منوال! این می شه دوبار روبوسی ! تو 4 تا روبوسی که معمولا به خاطر صمیمت زیاد اتفاق می افته فقط صورت به صورت هم گذاشتن هم کافیه دیگه نمی خواد ماچ راه بندازی!!! فک کنم پیچیده شد نه!!!
    Last edited by a6543210; 18-12-2012 at 22:47.

2. 3 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام بزرگواران

1- سعی کنیم قدرت بیان و صحبت کردن خودمونو بالا ببریم!مخصوصا در مقابل دخترا!چون خیلی حال می کنند وقتی پسری در مقابلشون صحبت می کنه تو حرف زدنش سوتی بده(البته قضیه بد برداشت نشه عزیزان بعضی هاشون خیلی فهمیده ان)
    2-سعی کنیم همیشه لباس مرتب پوشیدن و شیک پوش بودن رو تو زندگی عادت خود قرار بدیم. یادمون باشه لباس چیزیه که تو کشور ما تو برخورد مقابل خیلی تاثیر داره! عین ما نباشین مامانمون تو مقطع کارشناسی لباسای بزرگ و زوار در رفته داداشا بزرگارو رو می داد می پوشیدیم.الان یادم می افته می مونم چی بگم به خودم و مامان مهربونم! الان با سن 24 سالی که دارم وقتی با لبای مرتب می رم شرکت یا دفتر یه جایی باورتون نمی شه مهندسای گردن کلوفت هم پا می شن واسمون

عزیز به نظر من که کاملا هم شخصیه در مورد لباس و گفتار و کردار و ... به غیر از جاهایی مثل جایی که داریم کار میکنیم (شرکت / اداره دولتی و ...) که باید از یک سری قوانین چه دوست داشته باشیم یا نه پیروی کنیم بهتره که آدم خودش باشه فرقی هم نداره طرفش پسر باشه یا دختر چون اگر سعی کنیم اون چیزی که نیستم رو نشون بدیم مثلا حرف زدن خیلی مودبانه و یا احترام گذاشتها و کلاس گذاشتنهای بی خودی و ... باعث میشه که بعد یه مدت توی اون جمع یا جلوی اون شخص احساس راحتی نداشته باشیم و یا در نهایت دستمون رو بشه و ... البته رعایت یه سری موارد برای چند بار اول که تازه با یه جمع یا گروهی آشنا شدی بد نیستش اما اینکه دائم خودت نباشی نه و ...

به شخصه به احترامی که بخوان به خاطر طرز پوشش و یا حرف زدن و بدتر ازاون وضع مالی بهم بزارن متنفرم (که البته همین طوریه) و یکی از صمیمیترین دوستای دانشگام کسی بود که رفتاری که قبل از اینکه بدونم چه بچه خر پولی هستش با بد از اینکه فهمیدم نسبت بهش هیچ تغییری نکرده بود و همیشه میگفت تو اولین نفری هستی که بعد از اینکه وقتی فهمیدی چه بچه مایه ای هستم رفتارت با هم هیچ تغییری نکرده چون شخصیت خودش برام مهم بود نه پول ماشین و تیپ و ...

تو 4 تا روبوسی که معمولا به خاطر صمیمت زیاد اتفاق می افته فقط صورت به صورت هم گذاشتن هم کافیه دیگه نمی خواد ماچ راه بندازی!!!
    فک کنم پیچیده شد نه!!!
    راستش من نهایتش تا 3 تا بوس رو دیدم اما راستش بخوای چهار تا رو

4. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

راستش من نهایتش تا 3 تا بوس رو دیدم اما راستش بخوای چهار تا رو
    دوستان کردستانی عموما 4 بوسی هستند!!!

6. 3 کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم میخواستم بگم..مثلا هر وقت خواستید روبوسی کنید ...بزارید اول طرف مقابل اقدام کنه مخصوصا اگر بزرگتر باشه...حالا فرق میکنه درسته شاید شما مادرتون رو دوست دارید یهویی بعداز یه مسافرت که رفته برید روبوسی کنید ولی عموما میگم..

مثلا من بابابزرگم بعد از 1 سال دیدم خوب خودشم اومد جلو روبوسی کرد ولی باز شبش داشت میرفت شابدلعظیم زیارت داشت خداحافظی می کرد ...اومد فقط دست بده بره..من سریع اومدم جلو روبوسی کردم موقع خداحافظی..هول شدم...بعد بابابزرگم گفت ما که شب بر میگردیم...

خلاصه قرمز کردم خجالت کشیدم..
    Last edited by Saeed System; 19-12-2012 at 10:21.

8. 3 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

عزیز به نظر من که کاملا هم شخصیه در مورد لباس و گفتار و کردار و ... به غیر از جاهایی مثل جایی که داریم کار میکنیم (شرکت / اداره دولتی و ...) که باید از یک سری قوانین چه دوست داشته باشیم یا نه پیروی کنیم بهتره که آدم خودش باشه فرقی هم نداره طرفش پسر باشه یا دختر چون اگر سعی کنیم اون چیزی که نیستم رو نشون بدیم مثلا حرف زدن خیلی مودبانه و یا احترام گذاشتها و کلاس گذاشتنهای بی خودی و ... باعث میشه که بعد یه مدت توی اون جمع یا جلوی اون شخص احساس راحتی نداشته باشیم و یا در نهایت دستمون رو بشه و ... البته رعایت یه سری موارد برای چند بار اول که تازه با یه جمع یا گروهی آشنا شدی بد نیستش اما اینکه دائم خودت نباشی نه و ...

به شخصه به احترامی که بخوان به خاطر طرز پوشش و یا حرف زدن و بدتر ازاون وضع مالی بهم بزارن متنفرم (که البته همین طوریه) و یکی از صمیمیترین دوستای دانشگام کسی بود که رفتاری که قبل از اینکه بدونم چه بچه خر پولی هستش با بد از اینکه فهمیدم نسبت بهش هیچ تغییری نکرده بود و همیشه میگفت تو اولین نفری هستی که بعد از اینکه وقتی فهمیدی چه بچه مایه ای هستم رفتارت با هم هیچ تغییری نکرده چون شخصیت خودش برام مهم بود نه پول ماشین و تیپ و ...
    حرفات کاملا متینه دوست عزیز .فک کنم من منظورمو بد بیان کردم.خودم به شخصه از دورویی و این طور آدما بدم می یاد . منظورم از حرفام این بود که این مودبانه حرف زدناو مرتب پوشیدنا تو زندگی خودمون هم می شه یه عادت خوب که واسه آیندمون خیلی بهتره هم تو برخورد دیگرون با ما و هم تو زندگی متاهلی که قراره داشته باشیم.

10. این کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    بیژن یورد

پيش فرض

دوستان یه موضوعی بد جور این روزا رفته تو مخم!
    این قضیه شال بستن چیه؟! می بینی طرف تو اون کولاک و برف شالو عوض اینکه بنداره دور گردنش و گوشاش که جولو دهشنو یکم بگیره که سرما نخوره یه گره انداخته و آویزونش کرده رو سینش! و نه یه گوش بندی و چیزی که مراقب کنتش از سرما فک کنم به خاطر غرور جوونی و خوش تیپ شدن باشه نه

12. 4 کاربر از a6543210 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

حرفات کاملا متینه دوست عزیز .فک کنم من منظورمو بد بیان کردم.خودم به شخصه از دورویی و این طور آدما بدم می یاد . منظورم از حرفام این بود که این مودبانه حرف زدناو مرتب پوشیدنا تو زندگی خودمون هم می شه یه عادت خوب که واسه آیندمون خیلی بهتره هم تو برخورد دیگرون با ما و هم تو زندگی متاهلی که قراره داشته باشیم.

ممنون از توضیحات شما آقایی

واقعیتش چیزی که یه مدت ذهن خودم رو درگیر کرده همینه که اگر تو جامعه ای که به قول شما شاید اصلا یکم مودبانه حرف زدن هم بد نباشه البته نیمدونم شاید و یا رعایت کردن بعضی از جزئیات تو برخورد با دیگران و ... رو بچه مثبت بودن یا ا.. کل بودن و یا شاید حتی عاملی بشه برای سوژه شدن توسط دیگران چه طوی میشه اون طوری که شما میگی رفتار کرد شاید باورت نشه دوست عزیز خیلی جاها اومدم یه کم مودب تر رفتار کنم اونم چی چون بار اول بوده توی اون جمع بودم و گفتم نکنه به دلیل نا آشنا بودن با اخلاقیات جمع رفتاری داشته باشم یا حرفی بزنم که بقیه انتظار نداشته باشند و یا ناراحت بشن اما باور میکنی رفتاری دیدم البته هم خانوم هم آقا که این طوری شدم و دیدم تنها کسی که خواسته یه کم مراقب رفتار و کردارش باشه من بودم و اگر اون بین کسی بوده که یه کم بچه پرو تر بوده خواسته که رو آدم کلید هم کنه و من هم مجبور شدم از سری بد رفتاری داشته باشم که حتی اگر خودم هم اون رفتار و گفتار رو دوست نداشته بودم یا در شان خودم نمیدیدم ولی انجامش دادم و اون موقعه بوده که اونا این طوری شدن

هر چند که شاید در باطن از رفتار خودم حداقل در اون حد راضی نبودم و تو این مواقع آدم دچار دوگانگی شخصیتی میشه چون اون چیزی که دوست نداری رو باید نشون بده و واقعا سر این قضیه خیلی موارد مغزم هنگ کرده حالا اگر شما یا دوستان میتونند راهنمایی بکنند ببینیم باید چی کار کرد !!؟

فقط اینکه نگید از اون جمع دوری کن چون هر جا هم بری از این آدما هستند و ...

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون از توضیحات شما آقایی

واقعیتش چیزی که یه مدت ذهن خودم رو درگیر کرده همینه که اگر تو جامعه ای که به قول شما شاید اصلا یکم مودبانه حرف زدن هم بد نباشه البته نیمدونم شاید و یا رعایت کردن بعضی از جزئیات تو برخورد با دیگران و ... رو بچه مثبت بودن یا ا.. کل بودن و یا شاید حتی عاملی بشه برای سوژه شدن توسط دیگران چه طوی میشه اون طوری که شما میگی رفتار کرد شاید باورت نشه دوست عزیز خیلی جاها اومدم یه کم مودب تر رفتار کنم اونم چی چون بار اول بوده توی اون جمع بودم و گفتم نکنه به دلیل نا آشنا بودن با اخلاقیات جمع رفتاری داشته باشم یا حرفی بزنم که بقیه انتظار نداشته باشند و یا ناراحت بشن اما باور میکنی رفتاری دیدم البته هم خانوم هم آقا که این طوری شدم و دیدم تنها کسی که خواسته یه کم مراقب رفتار و کردارش باشه من بودم و اگر اون بین کسی بوده که یه کم بچه پرو تر بوده خواسته که رو آدم کلید هم کنه و من هم مجبور شدم از سری بد رفتاری داشته باشم که حتی اگر خودم هم اون رفتار و گفتار رو دوست نداشته بودم یا در شان خودم نمیدیدم ولی انجامش دادم و اون موقعه بوده که اونا این طوری شدن

هر چند که شاید در باطن از رفتار خودم حداقل در اون حد راضی نبودم و تو این مواقع آدم دچار دوگانگی شخصیتی میشه چون اون چیزی که دوست نداری رو باید نشون بده و واقعا سر این قضیه خیلی موارد مغزم هنگ کرده حالا اگر شما یا دوستان میتونند راهنمایی بکنند ببینیم باید چی کار کرد !!؟

فقط اینکه نگید از اون جمع دوری کن چون هر جا هم بری از این آدما هستند و ...
    باورت میشه چندین بار از روی نوشتت خوندم و متوجه نشدم قضیه چیه؟

بنظرم اصلا نیازی به تظاهر نیست کلا! همه جا سعی کنید خودتون باشید و در مورد برخورد اول هم بنظرم سعی کنید اول منتظر باشید ببینید که اونا کلا چجور ادمایی هستند(از لحاظ رفتاری) بعد اگر مشابه با شما هستند که میتونید باهاشون راحت باشید اگر هم از نوع دیگری بودند بنظرم سعی کنید زیاد قاطی نشید باهاشون(نه اینکه گریزان باشید ازشون منظورم این نیست ، باشید، اما با فاصله!)
    فکر کنم اینطوری در هردوحالت راحتتر خواهید بود

پ.ن: الان در حد برداشتم از حرفاتون صحبت کردم شاید هم کلا قضیه چیزه دیگه ای هست و من برداشتم درست نبوده؟!

15. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان یه موضوعی بد جور این روزا رفته تو مخم!
    این قضیه شال بستن چیه؟! می بینی طرف تو اون کولاک و برف شالو عوض اینکه بنداره دور گردنش و گوشاش که جولو دهشنو یکم بگیره که سرما نخوره یه گره انداخته و آویزونش کرده رو سینش! و نه یه گوش بندی و چیزی که مراقب کنتش از سرما فک کنم به خاطر غرور جوونی و خوش تیپ شدن باشه نه
    خب این الان مدتهاست که شال این مدلی همه گیر شده بود هم واسه دخترا هم پسرها!
    چیز خاصی نیست شما فکرتو درگیر نکن
    مثلا از برای زیباسازی خود، این عمل انجام میشه وگرنه جنبه پوشش از سرما به هیچ عنوان نداره
    بعد الان فکر کنید چکمه بلند واسه خانوما در ارتفاعات مختلف موجود هستش .تجربه ثابت کرده که صرف مد بودن یک چیز دلیل نمیشه که شما هم حتما ازش استفاده کنید!!! مثلا طرف قدش کلا یک وجب هست بعد چکمه میپوشه تا حلقشخب خیلیییی ضایست

17. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

باورت میشه چندین بار از روی نوشتت خوندم و متوجه نشدم قضیه چیه؟

بنظرم اصلا نیازی به تظاهر نیست کلا! همه جا سعی کنید خودتون باشید و در مورد برخورد اول هم بنظرم سعی کنید اول منتظر باشید ببینید که اونا کلا چجور ادمایی هستند(از لحاظ رفتاری) بعد اگر مشابه با شما هستند که میتونید باهاشون راحت باشید اگر هم از نوع دیگری بودند بنظرم سعی کنید زیاد قاطی نشید باهاشون(نه اینکه گریزان باشید ازشون منظورم این نیست ، باشید، اما با فاصله!)
    فکر کنم اینطوری در هردوحالت راحتتر خواهید بود

پ.ن: الان در حد برداشتم از حرفاتون صحبت کردم شاید هم کلا قضیه چیزه دیگه ای هست و من برداشتم درست نبوده؟!
    ممنون که جواب دادید

منم موافقم که آدم نیازی به تظاهر نداره ولی منظورم این بود که توی برخورد با جمع آدمهایی که از نظر رفتاری و گفتاری طوری هستند که برخورد محترمانه یا رعایت ادب حتی در حد معمول رو به باد مسخره میگرن و اصلا براشون این طور رفتار کردن معنی و مفهوم خاصی نداره و چه بسا باعث سوژه خنده شدن در چنین جمعهایی خواهیم شد چطور میشه با ادب تر و محترمانه تر برخورد کرد !!؟

که من این حرف رو در پی صحبت های دوستمون که گفته بود :

(
    مودبانه حرف زدناو مرتب پوشیدنا تو زندگی خودمون هم می شه یه عادت خوب که واسه آیندمون خیلی بهتره هم تو برخورد دیگرون با ما و هم تو زندگی متاهلی که قراره داشته باشیم.)

اگر هم از نوع دیگری بودند بنظرم سعی کنید زیاد قاطی نشید باهاشون(نه اینکه گریزان باشید ازشون منظورم این نیست ، باشید، اما با فاصله!)

من که با هر جمعی برخورد کردم شدیدا این طوری بودن پس ناچارا به نتیجه گریزان بودن باید رسید ؟ با فاصله یعنی چی ؟

19. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 6 از 11 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •